De waarheid

24 maart 2017

Lieve vrienden,

Vanochtend had ik een gesprekje met mijn onzichtbare spirituele vrienden en stelde hen de volgende vraag:

Hoe zit het nou met het waarheids-verhaal?
Heeft ieder mens zijn eigen waarheid?
Ja, zolang de mens zich afscheidt van het geheel en nog in een dualistisch denken zit, zijn er meerdere, zelfs vele waarheden. Als de mens in ieder mens zichzelf leert zien, gaat er steeds meer eenheid ontstaan en steeds meer zachtheid naar de mens zelf en
de medemens en zal liefde voelbaar worden. Het is het pad van vele mensen momenteel op aarde. Zij gaan zich steeds meer opgenomen voelen in “iets groters”. Alsof hun persoontje plaats maakt voor iets onzichtbaars en vormloos voor velen. Een engel of Hogere Zelf of geef het een naam. Het is echter de versmelting met de Bron of met God die alle grenzen laat verdwijnen en je verbindt met je diepere Zelf: je eigen God. En dan kom je bij de enige waarheid en dat is de Universele Waarheid. Deze is niet aan vorm of religie verbonden maar leeft in een ieder van ons. Als een warm gevoel, een tinteling in je lijf. Als mensen dat gevoel toch eens meer zouden durven voelen en toelaten, hoeveel fijner zou een ieder het dan hebben op aarde. Als de liefde onze leidraad mag zijn, dan leven we in waarheid met onszelf en met alles en iedereen. Onvoorwaardelijke liefde durven Zijn en Leven, is wat wij ieder mens wensen zodat we samen met onze kinderen en kleinkinderen, kunnen gaan bouwen aan het Gouden Tijdperk oftewel het nieuwe Lemurie. Want dat is waar onze kinderen en kleinkinderen voor naar de aarde zijn gekomen.
En waarvoor zijn hun ouders naar de aarde gekomen?
Om vrede en rust in zichzelf te vinden en zo meer te durven voelen wie ze werkelijk zijn, totdat ze op de Universele Waarheid stuitten. En wat is die Waarheid dan? Dat ieder mens, dier en plant LIEFDE is.

Dank jullie wel, lieve vrienden,
In licht & liefde met jullie verbonden, Anne

Wil jij ondersteuning bij je ontwakingsproces, kijk dan eens bij Trainingen & Coaching.

Bekijk alle items van