Divine Healing Cirkels

kunst frDE REIS NAAR JE GODDELIJKHEID

Heb je een diep verlangen om je Goddelijkheid te gaan leven? En heb je al veel ‘innerlijk werk’ verricht maar wil je graag healing ontvang vanuit de lichtwereld om iedere vorm van dualiteit, zoals overlevingsprogramma’s en schijnveiligheden, nu achter je te laten? Voel je je nog diep van binnen onveilig en wantrouw je nog wel eens jezelf, de ander of wat het leven je gaat brengen? Dan zijn deze healing cirkels voor jou.

Tijdens deze avonden in het Goddelijke Licht, verbinden we ons met de Bron om ons dieper te gaan herinneren en ervaren dat we werkelijk Goddelijke wezens zijn. Hierbij krijgen we ondersteuning vanuit de Lichtwereld zodat we meer liefde en wijsheid kunnen gaan belichamen. De hoge healing-frequentie helpt ons bij het bewust maken van eventuele oude trauma’s uit dit of vorige levens en/of angsten en pijn die je nog (on)bewust bij je draagt, worden bewust gemaakt en opgelost. Minderwaardigheidsgevoelens, zelftwijfel en het je steeds klein maken wordt minder, zodat je je grootsheid en Goddelijkheid kunt gaan voelen en steeds bewuster gaat leven.

De cirkels helpen je bij het echt jezelf te kunnen zijn; door steeds meer in vertrouwen met jezelf en de Bron te leven. Net zoals je vroeger ook al deed in Lemurie. Je gaat op een diep niveau weer onvoorwaardelijk van jezelf houden en weer leren vertrouwen op de Lichtwereld. Dit draagt bij tot een moeiteloos leven met meer vreugde, genieten, verbinding, innerlijk geluk en ware liefde aantreffen. Laat je tijdens deze healing-avonden dragen door de Lichtwereld en leer je Goddelijkheid te omarmen en leven. Hierdoor ga je steeds meer leven vanuit liefde, zachtheid, zuiverheid en dienstbaarheid. Door te vertrouwen op ons Hogere Zelf en het vertrouwen in de leiding en hulp van de Lichtwereld, versterken we onze verbinding met het Goddelijke zodat we in Liefde, veiligheid en vrede kunnen leven.

Data 2018: Op donderdagavond

20 september, 11 oktober, 1 en 22 november en vrijdagavond 21 december

Inloop vanaf 19.45 uur. Aanvang 20 uur tot 22 uur.

Op vrijdag 21 december (december wende)
is er een pot-luck en beginnen we om 19 uur tot 22 uur.

Investering: 25 euro per cirkel

Plaats:in het midden van het land

Graag aanmelden ivm het regelen van passende locatie