Mystieke Egypte Reis

 

10 daagse kerst-reis naar Mystiek Egypte
vrijdag 18 december – zondag 27 december 2020
Vrouwengroep
Investering: 1777 euro
Vroegboekkorting:
1555 euro (boeken vóór 1 april 2020)

 

Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.
Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling
om je te her-verbinden met je ‘diepe vrouwelijkheid & nieuwe mannelijkheid’.

Luxor & Abydos & Dendera & Aswan

In deze 10 daagse verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op Heilige Plaatsen heel goed voelbaar zijn. Ook de energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis (de Godin van vrede en onvoorwaardelijke liefde) en de godinnen Sekhmet (de Godin van de natuurkrachten) en Hathor (de Godin van de schoonheid, vreugde, vruchtbaarheid en moederschap) en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting, herinnering en het ware zusterschap.

Egypte is het land dat ‘alles’ blootlegt. Dat wat nog niet geleefd wordt in jou, wordt aangeraakt en wil bevrijdt worden. Dat is soms best wel confronterend, maar ook een hele opluchting als je merkt dat je steeds dichter bij jezelf komt, je levensenergie meer gaat stromen en dat je krachtiger, lichter en blijer wordt. Doordat je meer in je lichtkanaal komt te staat, ga je meer ervaren hoe prachtig, goddelijk en krachtig je bent; wie je ten diepste echt bent en wat je vaardigheden zijn die tot uitdrukking willen komen in je missie hier op aarde.

Naast dat je je meer gaat verbinden met jezelf, ga je ook verbinding maken met de krachtige Egyptische Goden en Godinnen, die je ondersteunen in je heel-wordings-proces. Hun aanwezigheid is in diverse Tempels in Egypte nog zo intens voelbaar. Door dit diepere, onvoorwaardelijke support binnen te laten, kun je je ook meer verbinden met je eigen goddelijke bron, je ware essentie.

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en het goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.

Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtige energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Gods-bron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Om zo vol op het levenspad gezet te worden en ons potentieel te gaan leven.

In oktober 2019 hebben wij (zie foto hieronder) deze onvergetelijke reis samen met enkele andere vrouwen gemaakt. De reis heeft ons vol in onze levensstroom gezet. Vandaar dat wij nu andere vrouwen willen laten ervaren hoe het is om als vrouw gesteund en bekrachtigd te worden door elkaar en de Egyptische Neteru (Goden en Godinneninnen). Marit heeft een sterke connectie met ‘the Hathors’ oftewel de krachtige moederlijke, vreugdevolle levensenergie. En Anne laat zich gedurende de reis leiden door de wijsheid en magie van Isis. Isis helpt ons om weer in balans te krijgen in onze vrouwelijke en mannelijke in onszelf en de mooie aarde. Marit en Anne laten zich qua groepsprocessen leiden door de Neteru, zodat er magie ontstaat in de groep, en ieder dat krijgt wat haar ziel nodig heeft. Wij helpen jou, samen met onze Egyptische “vriendinnen”, met je diepere connectie met jezelf en met de Godinnen van Egypte, zodat je vol op je levenspad komt en je missie in dit leven (nog meer) kunt gaan vormgeven.


Marit & Anne

Programma 10 daagse reis

Dag 1-3 : welkom in Luxor
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

Dag 4-5 : healing dagen
Op dag 4 rijden we voor twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Dit zijn hele bijzondere energieplekken, waar je enorme healing en inzichten kunt ontvangen. Een Egyptische Healer zal de

plek die het beste bij jouw ontwikkeling past, voor jou aanwijzen in de Tempel. Hier kun je dan zelf gaan mediteren.

Overdag is het heerlijk om de healing energie-en in de Seth 1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oer oude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

 

Dendera

Dag 6 : ‘Divine Goddess’ dag 1

Op dag 6 vertrekken we weer en gaan naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie van ‘de Hathors’ ( een sterrenvolk ) te ervaren in de vele healingkamers in het Hathor complex.  Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis maakt deze dag tot een bijzonder blije, voedende, vrouwelijke top-dag. Bruisend van energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Aswan.

Dag 7 : ‘Divine Goddess’dag 2
In de ochtend ben je vrij. In de middag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel

met de Goddelijke moeder energie te bezoeken en laten ons onder dompelen in haar heerlijke energie. Een aanrader in de Tempel is de bijzondere healingruimte. Daarna gaan we heerlijk varen op de Nijl.

Dag 8 : Kerst vieren/varen op de Nijl!!!!! Zeilboot isis

Dag 9 :
Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen.

’s Avonds hebben we ons afscheidsdiner.

Dag 10
Vandaag vertrekken we weer uit Aswan en vliegen via Cairo naar Amsterdam

Meld je aan

Investering: 1777 euro
Vroegboekkorting: 1555 euro (boeken vóór 1 April 2020)

Inclusief:

Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van volpension. Je vervoer per bus en boot. Transfer van en naar de luchthaven. De begeleiding van Marit van Gaalen en Anne Asbreuk, onze Egyptische healer Horus in Abydos en de gidsen bij diverse tempels.

Exclusief:
Je vliegticket en visum, tempel tickets & fooien in de tempels.

Optioneel:
Eenpersoonskamer is 355 euro extra. Individuele massages en healing behandelingen mogelijk in Luxor en Abydos.

Vluchtgegevens:
EgyptAir: Vrijdag vlucht met vertrek uit amsterdam om 15.40 uur en aankomst in Luxor om 23.50 uur. De Zondag vlucht is vanuit Aswan naar Cairo naar Amsterdam. Momenteel ligt de prijs rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum (ongeveer 20 euro) kun je op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn rechtstreeks te boeken bij EgyptAir of via www.budgetair.nl en gaan altijd via Cairo.

In licht & liefde verbonden, Marit & Anne

Programma: 15 daagse Egypte reis

12 tot 26 februari 2021

Zeilboot isis

De 15 daagse reis is een 5 daagse verlenging van bovenstaande 10 daagse reis met 1 extra overnachtingen in Luxor, 3 overnachtingen op een luxe, authentieke zielboot en 1 extra overnachting in Aswan.

Hoe ziet het programma er dan uit? Na de 6de dag in Dendera gaan we naar Luxor en verblijven daar niet 1 maar 2 nachten in ons hotel om overdag de Vallei van de “queens” te gaan bezoeken en de Hatsjepsoet Tempel. Daarna gaan we 3 dagen en nachten, ons laten verwennen op de zeilboot op de Nijl, op basis van volpension. We gaan varen van Esna naar Aswan. Onderweg bezoeken we Tempels en heilige plekken zoals de dubbeltempel van de goden Horus en Sobek in Kom Ombo en de Tempel van Horus in Edfu. In Aswan gaan we naar het ‘Elephantine Island’ om de Khnum Tempel te bezoeken en naar de Tempel van Isis op het eiland Philea. Op vrijdag 1 januari vertrekken we weer vanaf Aswan naar Nederland.

Verlening: 1000 euro all-in

Aswan

Luxor

 

 

Meld je aan

Als je voelt dat je mee wilt, kun je mailen via anne@spirittours.nl en dan ontvang je een inschrijfformulier. Je hebt zelf je heenvlucht van Amsterdam naar Luxor te boeken en je terugvlucht van Aswan naar Amsterdam via www.egyptair.com of www.budgetair.nl.

Dus als Egypte je roept, geef dan gehoor aan je ziel en kom diepere bewustzijnslagen in jezelf openen.