Mystieke Egypte Reis

10 daagse reis naar Mystiek Egypte
vrijdag 28 februari – zondag 8 maart 2020
1555 euro 

15 daagse reis naar Mystiek Egypte & een zeiltocht over de Nijl naar Aswan
vrijdag 20 november – vrijdag 4 december 2020
2555 euro 

Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.
Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling
om je te her-verbinden met je ‘diepe vrouwelijkheid & nieuwe mannelijkheid’.

Luxor & Abydos & Dendera

In deze 10 daagse verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op Heilige Plaatsen heel goed voelbaar zijn. Ook de energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis (de Godin van vrede en onvoorwaardelijke liefde) en de godinnen Sekhmet (de Godin van de natuurkrachten) en Hathor (de Godin van de schoonheid, vreugde, vruchtbaarheid en moederschap) en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering.

Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met deze krachtige Godinnen maar ook met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke vrede binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron, onze ware essentie.

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.

Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtige energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Gods-bron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de aanwezigheid van Isis en/of de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Vaak niet alleen meer voor zichzelf maar ook voor het collectief.


Programma 10 daagse reis

Dag 1-3
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

Dag 4-5
Op dag 4 rijden we voor een twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Overdag is het heerlijk om de healing energie-en in de Seth 1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oer oude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

Dendera

Osirion & Abydos

 

 

 

 

 

Dag 6
Op dag 6 vertrekken we weer en gaan we naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie te ervaren in het Hathor complex. Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis en het zijn in de vele healingkamers is bijzonder om te ervaren. Na deze voedende, vrouwelijke energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Luxor.

Dag 7 Deze dag gaan we naar de Horus Tempel in Edfu om de goddelijke mannelijke energie te ervaren en verblijven we s’avonds in onze accommodatie in Aswan.

Dag 8 Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen.

Dag 9
Vandaag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel met de Goddelijke moeder energie te bezoeken en laten ons onder dompelen in haar heerlijke energie. Een aanrader in de Tempel is de bijzondere healingruime. Daarna gaan we heerlijk varen op de Nijl. S’avonds hebben we ons afscheidsdiner.

Dag 10
Reisdag van Aswan naar Amsterdam

Investering: 1555 euro

Inclusief:
Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt. Het reis- programma met begeleiding en de gidsen bij diverse tempels en je transport : vervoer per bus en boot, ter plekke.

Exclusief: Je vliegticket en visum. Voor de lunches & diners (samen vaak 10 a 15 euro), tempel tickets & tips maken we een gezamenlijke pot.

Optioneel: Eenpersoonskamer is 355 euro extra. Individuele massages en healing behandelingen.

Vluchtgegevens: EgyptAir : Vrijdag vlucht met vertrek uit amsterdam om 15.40 uur en aankomst in Luxor om 23.50 uur. De Zondag vlucht is vanuit Aswan naar Cairo naar Amsterdam. Momenteel ligt de prijs rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum ( ongeveer 20 euro) kun je op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn rechtstreeks te boeken bij EgyptAir of via www.budgetair.nl en gaan altijd via Cairo.

Programma 15 daagse reis

Zeilboot isis

De 15 daagse reis is een 5 daagse verlenging van bovenstaande 10 daagse reis met 1 extra overnachtingen in Luxor, 3 overnachtingen op een luxe, authentieke zielboot en 1 extra overnachting in Aswan.

Hoe ziet het programma er dan uit? Na de 6de dag in Dendera gaan we naar Luxor en verblijven daar niet 1 maar 2 nachten in ons hotel om overdag de Vallei van de “queens” te gaan bezoeken en de Hatsjepsoet Tempel. Daarna gaan we 3 dagen en nachten, ons laten verwennen op de zeilboot op de Nijl, op basis van volpension. We gaan varen van Esna naar Aswan. Onderweg bezoeken we Tempels en heilige plekken zoals de dubbeltempel van de goden Horus en Sobek in Kom Ombo en de Tempel van Horus in Edfu. In Aswan gaan we naar het ‘Elephantine Island’ om de Khnum Tempel te bezoeken en naar de Tempel van Isis op het eiland Philea. Op vrijdag vertrekken we weer vanaf Aswan naar Nederland.

Verlening:  1000 euro all-in

De 10 daagse reis is een groepsreis waarin je eigen ontwikkeling voorop staat. Vaak gebeurt het op krachtplekken dat je met enkele van de groep of alle groepsleden bij elkaar wordt gezet en er een energie of licht-transactie of activatie plaats vindt. Lichtwerk is in een groep vaak krachtiger te ervaren dan als je alleen bent.

De 15 daagse reis heeft 5 verlengingsdagen en is interessant voor je als je enige ervaring hebt met het werken met energie, graag samen met andere Zusters & Broeders van het Licht wilt werken en een roep voelt om je, naast je eigen proces, ook in te zetten voor het vormgeven aan een nieuwe wereld.

In licht & liefde verbonden, Anne

Als je voelt dat je mee wilt, kun je me mailen via anne@spirittours.nl en dan stuur ik je een inschrijfformulier. Je hebt zelf je heenvlucht van Amsterdam naar Luxor te boeken en je terugvlucht van Aswan naar Amsterdam via www.egyptair.com of www.budgetair.nl.
Dus als Egypte je roept, geef dan gehoor aan je ziel en kom diepere bewustzijnslagen in jezelf openen.