Mystieke Egypte Reis

10 daagse reis naar Mystiek Egypte

vrijdag 18 oktober – zondag 27 oktober 2019
1111 euro

of

15 daagse reis naar Mystiek Egypte & een zeiltocht over de Nijl naar Aswan

vrijdag 18 oktober – vrijdag 1 november 2019
1777 euro

 

Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.
Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling om je te her-verbinden met je ‘diepe vrouwelijkheid’.

 

 Luxor & Abydos & Dendera

In deze 10 daagse verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op Heilige Plaatsen heel goed voelbaar is. Ook de energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis en de godinnen Sekmhet en Hathor en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering.

Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke vrede binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron, onze ware essentie.

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.

Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtig energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Godsbron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de aanwezigheid van Isis en/of de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Vaak niet alleen meer voor zichzelf maar ook voor het collectief.

Programma en accommodatie: We zullen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotel verblijven. Van hieruit gaan we de eerste dagen, Tempels en Heilige Plaatsen bezoeken zoals een kleine Isis Tempel, de Luxor tempel en de Karnak Tempel met de Tempel van Mut. Op dag 5 rijden we naar Abydos, waar we de tempel van Seti I en Osirion bezoeken met een gids. Daarna gaan we naar het healingscentrum ‘flower of life’, waar we 3 nachten verblijven. Tijdens ons verblijf in het healingcentrum, ontvangen we als groep een dagdeel workshop ‘ancient Egyptian healing and energy work’ en een klank-healing voor de groep. Als je nog meerdere individuele healingen/behandelingen wilt ontvangen van Egyptische healers, dan kan dat. Overdag hebben we tijd om naar de healing-tempel Seti I te gaan en de energie te ervaren in de verschillende kapellen en eventueel te klanken in enkele kapels. En we kunnen weer naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion, waar veel te voelen valt. Op dag 8 bezoeken we het Hathor complex in Dendera om het echte zusterschap te voelen/ervaren en de kapel van Isis en de vele healingkamers te bezichtigen. Vervolgens rijden we weer naar ons gezellige hotel in Luxor. Dag 9 is onze integratiedag waarin we tijd nemen om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen. In de tuin zullen we ’s avonds een afscheidsdiner houden… voor diegene die niet mee gaan met de 5 extra zeildagen op de Nijl, naar Aswan.

 Zeilboot isis

Investering: voor deze 10 daagse reis is 1111 euro. Je verblijft in een 2 persoonskamer op basis van logies en ontbijt. De entreekaartjes voor de tempels en je vervoer per bus en boot, ter plekke, zijn inclusief. Net als de workshop Acient Egyptian Healing and Energywork en de klank-healing.

Vliegticket en visum, lunches & diners en individuele healingen/behandelingen en tips, heb je zelf te betalen.

Vluchtgegevens: EgyptAir : vrijdag 18 oktober 15.40 – 23.50 MS 758 / zondag 27 oktober of vrijdag 1 november 5.50 – 14.00 MS 757. Momenteel rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum ( ongeveer 20 euro) kun je op de airport in Cairo regelen.

De 15 daagse reis is een 5 daagse verlenging van bovenstaande 10 daagse reis. We zullen 4 dagen en nachten, op een zeilboot op de Nijl verblijven, op basis van volpension. We gaan varen van Luxor naar Aswan en weer terug naar Luxor. Onderweg bezoeken we tempels en heilige plekken zoals de tempel Kom Ombo en Edfu. In Aswan gaan we naar de Tempel Philea oftewel de Tempel van Isis. De laatste dag, donderdag, zullen we weer in ons hotel in Luxor zijn om alle indrukken op ons in te laten werken en te delen met elkaar. Op vrijdag vertrekken we weer naar Nederland.

De 10 daagse reis is een groepsreis waarin je eigen ontwikkeling voorop staat. Vaak gebeurt het op krachtplekken dat je met enkele van de groep of alle groepsleden bij elkaar wordt gezet en er een energie of licht-transactie of activatie plaats vindt. Lichtwerk is in een groep is vaak krachtiger te ervaren. De 5 verlengingsdagen zijn interessant voor je als je ervaring hebt met het werken met energie, graag samen met anderen wilt werken en een roep voelt om je, naast je eigen proces, ook in te zetten voor het collectief. De verlening kost je 666 euro all-in.

In licht & liefde verbonden, Anne

Als je voelt dat je mee wilt, kun je me mailen via anne@spirittours.nl en dan stuur ik je een inschrijfformulier. Je hebt zelf je vlucht van amsterdam naar Luxor te boeken bij www.egyptair.com. We vertrekken op vrijdag 18 oktober met de vlucht van 15.40 uur van amsterdam naar luxor, waar we om 23.50 uur aankomen. Op 1 november nemen we de ochtendvlucht van 5.50 uur van Luxor terug naar Amsterdam, waar we om 14 uur landen. De vluchten zijn momenteel rond de 600 euro. Maar lopen snel op. Dus aarzel niet als de reis je roept.