Mystieke Egypte Reis

10 daagse reis naar Mystiek Egypte
vrijdag 18 oktober – zondag 27 oktober 2019
1333 euro (nog 1 plaats vrij)

15 daagse reis naar Mystiek Egypte & een zeiltocht over de Nijl naar Aswan
vrijdag 18 oktober – vrijdag 1 november 2019
1888 euro (nog 1 plaats vrij)

Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.
Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling
om je te her-verbinden met je ‘diepe vrouwelijkheid’.

Luxor & Abydos & Dendera

In deze 10 daagse verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op Heilige Plaatsen heel goed voelbaar zijn. Ook de energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis (de Godin van vrede en onvoorwaardelijke liefde) en de godinnen Sekhmet (de Godin van de natuurkrachten) en Hathor (de Godin van de schoonheid, vreugde, vruchtbaarheid en moederschap) en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering.

Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met deze krachtige Godinnen maar ook met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke vrede binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron, onze ware essentie.

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.

Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtige energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Gods-bron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de aanwezigheid van Isis en/of de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Vaak niet alleen meer voor zichzelf maar ook voor het collectief.


Programma 10 daagse reis

Dag 1-3
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

Dag 4-6
Op dag 4 rijden we voor een paar dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Overdag is het heerlijk om de healing energie-en in de Seth 1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oer oude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

Dendera

Osirion & Abydos

 

 

 

 

 

Dag 7-10
Op dag 7 vertrekken we weer en gaan we naar Dendera om het Hathor complex te bezoeken. Hier is nog het echte zusterschap te voelen! Ook het betreden van de kapel van Isis en het zijn in de vele healingkamers is bijzonder om te ervaren. Na deze krachtige, vrouwelijke plek, gaan we richting ons tweede hotel in Luxor. De volgende twee dagen zijn dagen met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen. Er is ruimte voor diegene die naar de Vallei der Koningen willen. Aan het eind van de zaterdagmiddag verzamelen we ons bij een Felucca, een oud Egyptische zeilboot, voor een sunset-cruise: we gaan de zonsondergang vanaf de Nijl bekijken en op de boot eten…..ons afscheidsdiner … voor diegene die niet mee gaan met de extra zeildagen op de Nijl, naar Aswan.

Investering: 1333 euro

Inclusief:
Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt. De entreekaartjes voor de tempels en je vervoer per bus en boot, ter plekke, zijn inclusief. Net als de klank-healing die je aangeboden krijgt in Abydos.

Exclusief: Je vliegticket en visum, lunches & diners (samen vaak 10 a 15 euro) en tips, heb je zelf te betalen.

Optioneel: zijn je eventuele workshop Acient Egyptian Healing en individuele healing-behandelingen in het Abydos healing centre. En als je er voor kiest: je excursie naar de Vallei der Koningen.

Vluchtgegevens: EgyptAir : vrijdag 18 oktober 15.40 – 23.50 MS 758 / zondag 27 oktober of vrijdag 1 november 5.50 – 14.00 MS 757. Momenteel rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum ( ongeveer 20 euro) kun je op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn rechtstreeks te boeken bij EgyptAir of via www.budgetair.nl

Programma 15 daagse reis

Zeilboot isis

De 15 daagse reis is een 5 daagse verlenging van bovenstaande 10 daagse reis. We zullen 4 dagen en nachten, op een zeilboot op de Nijl verblijven, op basis van volpension. We gaan varen van Luxor naar Aswan en weer terug naar Luxor. Onderweg bezoeken we Tempels en heilige plekken zoals de dubbeltempel van de goden Horus en Sobek in Kom Ombo en de Tempel van Horus in Edfu. In Aswan gaan we naar de Tempel Philea oftewel de Tempel van Isis. De laatste dag, donderdag, zullen we weer in ons hotel in Luxor zijn om alle indrukken op ons in te laten werken en te delen met elkaar. Op vrijdag vertrekken we weer naar Nederland.

Verlening: 555 euro all-in

De 10 daagse reis is een groepsreis waarin je eigen ontwikkeling voorop staat. Vaak gebeurt het op krachtplekken dat je met enkele van de groep of alle groepsleden bij elkaar wordt gezet en er een energie of licht-transactie of activatie plaats vindt. Lichtwerk is in een groep vaak krachtiger te ervaren dan als je alleen bent.

De 15 daagse reis heeft 5 verlengingsdagen en is interessant voor je als je enige ervaring hebt met het werken met energie, graag samen met andere Zusters van het Licht wilt werken en een roep voelt om je, naast je eigen proces, ook in te zetten voor het vormgeven aan de nieuwe wereld.

In licht & liefde verbonden, Anne

Als je voelt dat je mee wilt, kun je me mailen via anne@spirittours.nl en dan stuur ik je een inschrijfformulier. Je hebt zelf je vlucht van Amsterdam naar Luxor te boeken bij www.egyptair.com of www.budgetair.nl. We vertrekken op vrijdag 18 oktober met de vlucht van 15.40 uur van Amsterdam naar Luxor, waar we om 23.50 uur aankomen. Up date: deze vlucht zit vol. Enkele medereizigers hebben voor de vlucht van donderdag 17 oktober gekozen. Op 1 november nemen we de ochtendvlucht van 5.50 uur van Luxor terug naar Amsterdam, waar we om 14 uur landen. De vluchten zijn momenteel rond de 600 euro. Maar lopen snel op. Dus als Egypte je roept, geef dan gehoor aan je ziel en kom diepere bewustzijnslagen in jezelf openen.