Mystieke Egypte KERST Reis

 

10 daagse kerst-reis naar Mystiek Egypte
vrijdag 18 december – zondag 27 december 2020
Investering: 1777 euro
Vroegboekkorting:
1555 euro (boeken vóór 1 mei 2020)

 

Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.
Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling
om je te her-inneren wie je ten diepste bent.

Luxor & Abydos & Dendera & Aswan

In deze 10 daagse verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op Heilige Plaatsen heel goed voelbaar zijn.

De energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis (de Godin van vrede en onvoorwaarde-lijke liefde) en de Godinnen Sekhmet (de vuur-Godin van de natuurkrachten) en Hathor (de Godin van de schoonheid, vreugde, vruchtbaarheid en plezier) zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen of in klanken. Als groep gaan we contact met hen maken en onze verbinding met hen verdiepen. Verder gaan we mediteren en energiewerk doen op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, om ons ook met de energie-en van de andere Goden en Godinnen te verbinden. Iedere God of Godin heeft een speciale betekenis en boodschap voor je mbt je huidige spirituele proces. Deze inzichtgevende reis is een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering van wie jij ten diepste bent.

Egypte is het land dat ‘alles’ blootlegt. Dat wat nog niet geleefd wordt in jou, wordt aangeraakt en wil bevrijdt worden. Dat is soms best wel confronterend, maar ook een hele opluchting als je merkt dat je steeds dichter bij jezelf komt, je levensenergie meer gaat stromen en dat je krachtiger, lichter en blijer wordt. Doordat je meer in je lichtkanaal komt te staat, ga je meer ervaren hoe prachtig, goddelijk en krachtig je bent; wie je ten diepste echt bent en wat je vaardigheden zijn die tot uitdrukking willen komen in je missie hier op aarde.

Naast dat je je meer gaat verbinden met jezelf, ga je ook verbinding maken met de krachtige Egyptische Goden en Godinnen, die je ondersteunen in je heel-wordings-proces. Hun aanwezigheid is in diverse Tempels in Egypte nog zo intens voelbaar. Door dit diepere, onvoorwaardelijke support binnen te laten, kun je je ook meer verbinden met je eigen goddelijke bron, je ware essentie.

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en het goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.

Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtige energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Gods-bron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Om zo vol op het levenspad gezet te worden en ons potentieel te gaan leven.

In 2019 hebben wij (zie foto hieronder) deze onvergetelijke reis samen met enkele andere vrouwen gemaakt. De reis heeft ons vol in onze levensstroom gezet. Vandaar dat wij nu andere mannen en vrouwen willen laten ervaren hoe het is om als mens gesteund en bekrachtigd te worden door elkaar en de Egyptische Neteru (Goden en Godinnen). Marit heeft een sterke connectie met ‘the Hathors’ oftewel de krachtige moederlijke, vreugdevolle levensenergie. En Anne met Isis. Anne laat zich gedurende de reis leiden door de wijsheid en magie van Isis. Isis helpt ons om weer in contact te komen met onze Goddelijkheid en zo in meer balans met onszelf te leven op deze mooie aarde. Marit en Anne laten zich qua groepsprocessen leiden door de Neteru, zodat er magie ontstaat in de groep, en ieder groepslid dat aangereikt krijgt wat zijn/haar ziel nodig heeft. Wij helpen jou, samen met onze Egyptische “vriendinnen”, met je diepere connectie met jezelf en met de Godinnen van Egypte, zodat je vol op je levenspad komt en je missie in dit leven (nog meer) kunt gaan vormgeven.


Marit & Anne

Programma 10 daagse reis

Dag 1-3 : welkom in Luxor
We zullen de eerste 2 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

Dag 4-5 : healing dagen
Op dag 4 rijden we voor twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Dit zijn een van de krachtigste vortex-plekken/energieplekken van de wereld, waar je enorme healing en inzichten kunt ontvangen. We bezoeken in Abydos een Egyptische Healer. Hij kijkt met je mee in jouw huidige proces en zal je een specifieke healing-plek aanwijzen in de Tempel, die jou je inzichten of healing geeft horende bij jouw ontwikkeling.

Overdag is het heerlijk om de healing energie-en in de Seth 1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oer oude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

 

Dendera

Dag 6 : ‘Divine Goddess’ dag 1

Op dag 6 vertrekken we weer en gaan naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie van ‘de Hathors’ ( een sterrenvolk ) te ervaren in de vele healingkamers in het Hathor complex.  Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis maakt deze dag tot een bijzonder blije, voedende, vrouwelijke top-dag. Bruisend van energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Aswan.

Dag 7 : ‘Divine Goddess’ dag 2
In de ochtend ben je vrij.
In de middag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel te bezoeken. In de healingkamer van de tempel maken we contact met Isis haar pure en liefdevolle Divine Energy, zodat jouw heilige verbinding met het Goddelijke geactiveerd wordt of een upload krijgt. 

Dag 8 : Kerst vieren oftewel het leven vieren op de Nijl. we gaan vandaag met een egyptische felukka boot varen op de Nijl !!!!! Zeilboot isis

Dag 9 :
Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen.

’s Avonds hebben we ons afscheidsdiner.

Dag 10
Vandaag vertrekken we weer uit Aswan en vliegen via Cairo naar Amsterdam

Meld je aan

Investering: 1777 euro

Vroegboekkorting: 1555 euro (boeken vóór 1 Mei 2020), 1666 (boeken voor 1 Augustus 2020)

Inclusief:
Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van halfpension (ontbijt en lunches). Je vervoer per bus en boot. Transfer van en naar de luchthaven. De begeleiding van Marit van Gaalen en licht transmissies en meditaties van Anne Asbreuk, en onze Egyptische healer Horus in Abydos.

Exclusief:
Je vliegticket en diners. Rond de kerstdagen hebben de meeste hotels een verplicht diner in het restaurant. Deze diners dien je zelf ter plekke te betalen. Je
visum ( 27, 50 euro, verkrijgbaar op de airport van Cairo), tempel tickets (variabel), gidsen (variabel) & fooien ( variabel). Bij aankomst in ons hotel maken we een fooienpot voor de variabele kosten in de tempels. ( Totaal aan variabele kosten liggen tussen de 100 tot 200 euro. )

Optioneel:
Eenpersoonskamer is 355 euro extra. Individuele massages en healing behandelingen mogelijk in Luxor en AbydosVluchtgegevens:
EgyptAir: Vrijdag 18 december vlucht (MS 758) met vertrek uit amsterdam om 15.00 uur en een tussenstop in Cairo (MS60) en aankomst in Luxor om 23.45 uur. De Zondag 27 december vlucht (MS89) is vanuit Aswan naar Cairo (MS757) naar Amsterdam. Je komt aan om 14 uur. Momenteel ligt de prijs rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum gaan we op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn rechtstreeks te boeken bij EgyptAir of via www.budgetair.nl en gaan altijd via Cairo.

In licht & liefde verbonden, Marit & Anne

 

 

Programma: 10 daagse spirituele Egypte reis met Nijlcruise

15 tot 24 oktober 2021

Zeilboot isis

Deze 10 daagse reis is een verwenreis voor mannen en vrouwen die willen genieten. Laat je eens verwennen in het prachtige Egypte terwijl je ook nog eens een spirituele groei door maakt. De eerste nachten zullen we verblijven in Luxor. Van hieruit gaan we het echte traditionele egyptische leven ontdekken en heilige tempels bezoeken. Daarna gaan we varen op de Nijl. Je zult je als een God(in) gaan voelen als je 3 nachten in een luxe, klassiek traditionele Dahabiya zeilboot overnacht. En de laatste 2 dagen verblijven we aan het strand in het zuidelijke nubische dorp Aswan. We sluiten af met een hoogtepunt: de Tempel van Isis.

Genieten aan dek van het leven langs de Nijl.

Als je houdt van rust en kleinschaligheid dan is er niks mooiers dan met een Dahabiya op de Nijl te varen. Aan boord van de Dahabiya ben je ver weg van de toeristische drukte en ervaar je nog (door de grote langgetuigde Latijnzeilen )de romantiek van vroeger met het comfort van vandaag de dag. De gastvrije kapitein, kok en rest van de bemanning zorgen ervoor dat het jou aan niks ontbreekt. Aan boord is plaats voor maximaal 12 mensen. De luxe van een Dahabiya cruise zit h’m in het comfort, de rust aan boord, het beperkte aantal gasten, de attente service van de bemanning, de heerlijke verse maaltijden die we opgediend krijgen aan dek of op een idyllisch plekje aan de Nijl-oever en het ZEILEN (zonder motergeluid….mmmmm).

Hoe ziet het programma er dan uit?

Dag 1-3 : welkom in Luxor
We zullen de eerste dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad. Verder laat ik jullie kennis maken met Annette, die al jaren in Egypte woont en ons mee neemt in het traditionele Egypte. Zij kent de marktjes en de gewoontes en weet veel te vertellen over de rol van de vrouw in dit bijzondere land.

Dag 4: Godinnendag 1 : excursiedag naar het prachtige Hathor Complex in Dendera.

Dag 5 – 7  We gaan ons 3 dagen en nachten, laten verwennen op de zeilboot op de Nijl, op basis van volpension, terwijl we varen van Esna naar het zuiden, naar het kleinschalige Aswan. Onderweg bezoeken we prachtige Tempels en heilige plekken zoals de dubbeltempel van de goden Horus en Sobek in Kom Ombo en de Tempel van Horus in Edfu.

Dag 8 – 10  Vanaf vandaag verblijven we 2 dagen in het heerlijke Aswan. Deze stad heeft een relaxte, Afrikaanse sfeer en ligt magnifiek langs de Nijl. Dag 8 is onze rustdag en dag 9 is onze Godinnendag 2. We gaan gezamenlijk energiewerk doen in de Tempel van Isis op het eiland Philea. Dit is zo een bijzondere kosmische ervaring.  S’avonds gaan we op een felukka dineren op de Nijl onder de sterren. Wat een verwennerij!

Dag 10: we vliegen vanaf de luchthaven van Aswan, via Cairo, naar Amsterdam.

Investering: 1888 euro
Vroegboekkorting:
88 euro als je boekt voor 1 maart 2021

Inclusief:
Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van volpension. Je vervoer per bus en boot. Transfer van en naar de luchthaven. De begeleiding van Anne Asbreuk.

Exclusief:
Je vliegticket
Je visum en tempel-onkosten : entree, gidsen, chauffeurs en fooien ( ongeveer 200 euro )

Optioneel:
Je eventuele optionele excursies naar de lichtshow in Karnac, massages in Luxor en persoonlijke uitgaves.

Aswan

Luxor

 

 

Meld je aan

Als je voelt dat je mee wilt, kun je mailen via anne@spirittours.nl en dan ontvang je een inschrijfformulier. Je hebt zelf je heenvlucht van Amsterdam naar Luxor te boeken en je terugvlucht van Aswan naar Amsterdam via www.egyptair.com of www.budgetair.nl.

Dus als Egypte je roept, geef dan gehoor aan je ziel en kom diepere bewustzijnslagen in jezelf openen.