Magische Inca Reis

15 daagse spirituele reis naar Peru 

2019: vrijdag 12 april t/m zaterdag 27 april    PERU

In vrijheid en verbinding wil ik leven !

Roept Peru je al jaren? Ga dan mee met deze bijzondere 15 daagse spirituele reis naar Peru. 

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de spirits van de Andes om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Het bijzondere van deze reis is dat het een innerlijke reis is om jou in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur. Maar ook met Moeder Aarde en onze vrienden uit het universum en onze krachtdieren want zij zijn ook enkel natuur. Dit innerlijk werk word begeleidt door (gastheer en Nidra Yoga leraar) Dennis Kouwenberg en (proces-leidster) Anne Asbreuk. Beiden zijn ervaren in het werken met procesgroepen en begeleiden van reizen in Peru. Don Hernan, een pampamesayok oftewel Inca priester, zal enkele dagen onze groep komen verrijken met zijn aanwezigheid. Hij zal zijn eeuwenoude Inca-wijsheid met ons delen en peruaanse healing-ceremonies en inwijdingen met ons doen die ons hart nog meer zullen openen en onze spirituele ontwikkeling een boost zullen geven. Samen met hem bezoeken wij diverse Inca krachtplekken en verbinden we ons met de energieën van de Heilige Vallei en de bergen door middel van ceremonieën en meditaties.

Programma: Samen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen verblijven je, de eerste 9 dagen in een heerlijk pittoresk verwenoord La Chakana, in het spirituele dorp Pisac. Pisac is het spirituele Mekka van Peru, een traditioneel Inca dorp met vele winkeltjes en marktkraampjes. Van hieruit gaan we diverse krachtplekken rondom Cusco en in de Heilige Vallei bezoeken. Zoals de Tempel van Pisac en de heilige Nusta plaats, De Inca Tempels Qénqo en Sacsahuaman en de heilige plekken Moray, Piquillacta en Tipon, waar we met Don Hernan een water-ceremonie houden en we gaan lunchen bij Don Hernan en zijn traditionele familie in Chincherro. Als er tijd voor is gaan we ook nog naar Lake Huaypo en de krachtplek Naupi Iglesia. Vaak is er in de groep de wens om een speciale berg te gaan bezoeken zoals Salkantay of La Simona. Dit gaan we onder begeleiding van Don Hernan doen. Op dag 10 verblijven we in Ollaytaytambo en bezichtigen we de tempel van de Condor. Op dag 11 reizen we naar Aqua Calientes om naar de warmtebronnen te gaan. En op dag 12 gaan we in de vroege ochtend naar Machu Picchu. Dag 13 en 14 verblijven/overnachten we in Cusco.

Er is geen vast programma, maar elke dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen. Wel zal er voor het ontbijt, op enkele ochtenden een nidra-yoga-sessie zijn en zullen er deel- of drum-cirkels in de avond bij het kampvuur zijn.

Begeleiding: De reis zal geleidt worden door de aanwezige energie en spirits van de Andes en afgestemd worden op alle deelnemers.  Als groep hebben we open te staan voor de flow van deze Zuid Amerikaanse energie en voor de magie. Anne zal steeds zichtbaar en vaak onzichtbaar bij jou proces verbonden zijn. Voor vragen of ondersteuning kun je bij haar terecht. Dennis begeleidt de nidra-yoga sessies in de ochtend en enkele drum of deelcirkels en Don Hernan,…… is hij de spirit van de Andes? Hij zal de eerste dag onze groep openen met een despacho, een ceremonie, speciaal voor onze groep om ons te verbinden met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. Hij zal onze groep ook weer ceremonieel sluiten.

Don Hernan: Don Hernan zal onze groep opstarten met een despacho-ceremonie. Vervolgens zal hij enkele dagen met ons mee gaan om ceremonies te doen op krachtplekken tijdens ons verblijf in Pisac. Ook komt hij naar ons hotel om de Hatun Karpay inwijding aan je te geven, als je dat wenst. Dit is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

 

 

Investering: 15 daagse: 2150 euro, als je boekt voor 25 november 2018 zal de reis 1950 euro voor jou zijn.

Verblijf: Tijdens de 15 daagse reis verblijven we de eerste 9 dagen in het sfeervolle bezinningscentrum van Dennis ‘La Chakana’ in Pisac, daarna 1 nacht in Ollantaytambo en 1 nacht inAqua Calientes en de laatste 2 nachten in een lief hotelletje in Cusco.

Inclusief:
– 14 nachten in sfeervolle hotels op basis van een 2 of 3 persoonskamer
– een goed ontbijt
– lokaal vervoer met shuttlebus en eigen chauffeur  en transfer van en naar de luchthaven
– het entree van diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei                                                                                       – reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, inwijdingen, energiewerk en nidra-yoga-sessies door Inca Priester Don Hernan, Dennis Kouwenberg en Anne Asbreuk

Don Hernan zal je hart openen en stelen. Dennis en Anne zullen proberen het optimale aan potentiële liefde en power  bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent.

Exclusief:
– retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco
– lunch en avondeten, drankjes en snacks. (relatief goedkoop in Peru)

Optioneel:                                                                                                                                                                                              –  eenpersoonskamer voor de eerste 9 dagen 250 euro                                                                                                             
–  indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay door Don Hernan 175 euro

Informatieavond
Voel jij dat je mee wilt met deze reis, laat me dat dan weten. Dan hou ik je op de hoogte van hoe deze bijzondere reis zich ontvouwt. Als je wensen hebt, dan hoor ik dat graag. Er is een informatieavond/kennismakingsavond op donderdagavond 8 november 2018 om 20.00 uur op de Sint Vitusstraat 28 in Naarden. Je bent welkom!

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De reis start op zaterdag 13 April op de Airport van Cuzco rond 11 uur. In januari komt de KLM met speciale aanbiedingen, die de moeite waard zijn. Maar kijk ook eens op www.cheaptickets.nl, www.budgetair.nl, www.vliegtickets.nl of www.iberia.nl.

Meld je aan

 

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in Nederland en in Spanje. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru. Je bent van harte welkom.Bewaren