Magische Inca Reis

15 daagse magische energie-reis naar Peru

16 – 30 September  2020
Bijzondere reis met Don Hernan, Solara en Anne
Er zijn nog 2 plaatsen 

 

nieuwe data voor de Peru reis in 2022
29 April – 9 Mei ( zie programma hier onder, maar dan ingekort naar 11 dagen )
rond 2000 euro

NIEUW : nieuwe data voor de Bolivia reis in 2022
10 Mei – 17 Mei
( het programma volgt nog : Titicaca meer met eiland van de Zon en eiland van de Maan )
rond 1500 euro

 Je kunt je al opgeven

 

In vrijheid en verbinding wil ik leven!

Roept Peru jou? 

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft om te groeien en tot wasdom te komen.

Het bijzondere van deze reis is dat het een innerlijke reis is om jou in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur. Hier hoort ook het verstevigen van jouw verbinding met Moeder Aarde bij en het versterken van jouw connectie met het universum, waaronder je verbinding met de Peruaanse bergen met hun berggeesten/Apu’s en natuurwezens en het sterrenvolk.

 

 

 

 

Het ‘innerlijk werk’ word begeleidt door pampamesayok Don Hernan Quillahuaman en Anne Asbreuk of zoals Don Hernan mij noemt ‘Heilig Vuur’ en leraar van het hart. Don Hernan zal de ceremonies en inwijdingen geven op de krachtplaatsen en ik zal hem assisteren en ben er voor je als je mij nodig hebt. Beiden zijn we ervaren in het werken met procesgroepen en begeleiden van spirituele groepsreizen in o.a. Peru. Sinds 2018 werken Don Hernan en ik samen tijdens de Peru reizen van Spirittours. Dit wordt onze derde reis. En wat voor 1!

Wie is Don Hernan? Don Hernan is een zeer integere en bekwame Pampamesayok oftewel Inca priester. Hij zal onze groep met zijn aanwezigheid verrijken door de eeuwenoude Inca-wijsheid met ons te delen en Peruaanse ceremonies, inwijdingen en meditaties met ons te doen op diverse krachtplekken in de Heilige Vallei. Ook neemt hij ons mee naar 2 bergen: La Simona en Ausangate om ons te (her-)verbinden met de Nusta’s en de Pleijaden dmv een Peruaanse ceremonie/inwijding. Als ik Don Hernan mag omschrijven dan noem ik hem ‘Levende Liefde’ en bewonder ik hem om zijn krachtige energie werk. Alle deelnemers lopen weg met deze bijzondere man met het grote hart.

Wat gaan we doen?

Samen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen verblijf je in diverse typische Peruaanse hotels en in eco-lodges in Cusco en in de Heilige Vallei. We beginnen onze reis in het comfortabele Ninos-hotel in Cusco, om even te wennen aan dat we in Peru zijn. Daarna reizen we naar een familie hotel van de familie Kitamayu in het spirituele dorp Pisac. Pisac is het spirituele Mekka van Peru, een traditioneel Inca dorp met vele winkeltjes, restaurantjes en marktkraampjes. Hier blijven we drie nachten. Daarna verblijven we in een prachtige eco lodge, in het centrum van de Heilige Vallei: Urubamba. Van hieruit gaan we diverse krachtplekken rondom Cusco en in de Heilige Vallei bezoeken. Zoals de Maan Tempel, Moray, Chincherro, de krachtplek

Naupi Iglesia en de bergen La Simona en Ausangate. Onze reis wordt nog meer een feestje als we naar

Solara

Solara gaan. Solara is ‘puur bewustzijn’ en leeft in eenheid met haar man op een energetisch, door hun opgeladen, land waar liefde vol aanwezig is. Ze neemt ons mee naar haar krachtplek, die je voorbij dualiteit brengt, naar eenheid. Ook kan zij je kaarten lezen met betrekking tot je levenspad en levensmissie; waar je nu staat en waar het naar toe mag. Een feestje!

Het Paradijs op aarde……. en jij bent uitgenodigd!

Flexibel programma. Tijdens de reis is er een voorwaardelijk programma, maar deze is flexibel, want we willen graag de ruimte houden om de magie in de groep te ervaren en deze leidend te laten zijn voor wat er mag gaan gebeuren. Als we de kosmische leiding durven volgen, krijgt iedere deelnemer, die spirituele voeding, die hij of zij op dat moment nodig heeft.

Wel kunnen we garanderen dat er bijna elke dag een krachtplek wordt bezocht om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen. Ook zullen er 2 rustdagen zijn om alle verwerkte indrukken, rustig te kunnen integreren en als je wilt kun je op die dagen een Hatun Karpay inwijding ontvangen.

Samenwerking: De reis zal geleidt worden door Energie Meesters Don Hernan, Solara & Anne Asbreuk en hun zichtbare en onzichtbare begeleiders. Wij zijn enkel ondersteunend aan de bijzondere energie van de groep en de Andes met hun Apu’s. Als groep hebben we open te staan voor de flow van deze Zuid Amerikaanse energie en voor de magie. Anne zal steeds zichtbaar en vaak onzichtbaar bij jouw proces verbonden zijn. Voor vragen of ondersteuning kun je bij haar terecht. Don Hernan zal de ceremonies, meditaties en excursies voor onze groep verzorgen. Hij zal de eerste dag beginnen met een despacho, een ceremonie, speciaal voor onze groep om ons te verbinden met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En voor een veilige reis. Op de laatste dag zal hij onze groep ook weer ceremonieel sluiten. En Solara geeft je inzicht in je zielenpad en opent al je potentie.

peruDon Hernan: Don Hernan zal ook individuele healings geven en de Hatun Karpay inwijding, als jij dat wenst. De Hatun Karpay is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

Don Hernan zal je hart openen en Solara zal je laten ervaren hoe het is om in een continue wakker staat van ZIJN / hoge frequentie te leven op haar land van van AN. Samen met Anne zullen zij er alles aan doen om het optimale aan potentiële liefde en power bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw voor-ouders en Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je te diepste werkelijk bent.

 

Wat kost dit prachtige avontuur?

Investering: 2222 euro

Verblijf: Tijdens de 15 daagse reis verblijven we in een prachtige, zeer comfortabele hotel in Cusco en een heel sfeervolle eco lodge in Urubamba. Het typische Peruaans familiehotel in Pisac is eenvoudiger. Net als de tent/  accomodatie op de berg Ausangate.

PeruInclusief:
– 13 nachten in sfeervolle hotels/eco-lodges op een 2 persoonskamer
– een goed ontbijt en de meeste lunches
– 2 nachten in een tent of simpele accomodatie op de berg Ausangate
– 3 daagse trektocht te paard op de berg Ausangate: volpension
– lokaal vervoer per shuttlebus met eigen chauffeur
– transfer van de luchthaven Cusco naar het Ninos hotel in Cusco
– het entree van diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei
– reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, de meeste inwijdingen en energiewerk door Don Hernan en Anne Asbreuk

Exclusief:
– retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco                                                           peru
– enkele lunches en het avondeten, drankjes en snacks (relatief goedkoop in Peru)

Optioneel:  peru
– 1 overnachting in het Ninos-hotel op 15 september
(als je eerder naar Peru vliegt, kan ik meer nachten voor je boeken)
– éénpersoonskamer voor de dagen in Urubamba: 330 euro
– indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay en/of persoonlijke healing door Don Hernan
– indien gewenst, spiritueel consult van Solara over jouw levensloop; www.nvisible.com

Tip: ben je nog nooit in Peru geweest, dan zou je deze reis eenvoudig kunnen verlengen met een dag excursie naar de Rainbow Mountain ( ongeveer 50 euro) of een dag excursie naar Machu Picchu (ongeveer 250 euro) of naar Puno om van daaruit naar Amaru Muru te gaan en te slapen bij een Peruaanse familie op het Titicaca meer (lowbudget olv Anne) : deze excursies zijn te boeken in Cusco. Je gaat dan met een internationale groep mee. Ter plekke, kunnen we dit voor jou regelen. Aan te raden is om deze excursies aan het eind van jouw reis te doen; dan ben je gewend aan het land, de gewoontes en de hoogte.Peru

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken, nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De KLM vliegt op 15 september om 12.35 uur vanuit Amsterdam via Lima. Je kunt kiezen om in lima te overnachten en de volgende dag de vlucht een vlucht tussen 7 en 8 uur te nemen naar Cuzco. Hier word je om 9 uur opgehaald met een taxi die je naar je hotel brengt in Cuzco. Een andere optie is om op 15 september met Air France te vliegen van Amsterdam ( 8 uur) via Parijs naar Lima. Hier arriveer je om 16 uur en neem je de Latam vlucht van 19.25 uur naar Cuzco.

Veel van ons gaan weer terug op 30 september, 5 of 8 Oktober. Er gaan veel vluchten van Cuzco naar Lima. De KLM vlucht vertrekt vanuit Lima om 19.55 uur en dan ben je de volgende dag weer om 15.05 uur in Amsterdam.

Je heen vlucht gaat van Amsterdam naar Lima en dan naar Cusco. En je terugvlucht van Cusco via Lima weer naar Amsterdam. De vluchten van Lima naar Cusco en terug zijn relatief goedkope vluchten en deze kun je of bij de KLM boeken of bij bijvoorbeeld www.cheaptickets.nl, www.budgetair.nl of www.vliegtickets.nl. Wil je heel goedkoop vliegen, kijk dan eens op www.iberia.nl of als je ruim in de tijd zit, Air Canada.|

Heb je hulp nodig bij het boeken van je vlucht of eventueel extra hotel dagen, dan help ik je graag.

Ook zorg ik dat er een taxi voor je klaar staat als je aankomt op de airport van Cusco. Deze brengt jou naar het Ninos hotel in Cusco. En ik boek voor jou je kamer op 15 september, als je dat wenst. De reis start officieel op WOENSDAG 16 september om 11 uur bij het Ninos Hotel, Le Meloc in Cusco en eindigt op woensdag 30 september, na het ontbijt.

Reiservaring

Deelneemster Marjoke schrijft over haar ervaring met deze reis in 2019:
Lieve Anne, de afgelopen reis naar Peru is bijna niet met woorden te omschrijven maar ik doe een poging. Peru is een land dat je voelt in je hele lijf. Het is ook een land waar je jezelf in een spiegel tegenkomt en daar moet je dan ter plaatse mee dealen, geen ontsnappen aan. Anne begeleidt dat proces met hulp van haar gidsen heel liefdevol. Ze gidst je door mooie en lastiger stukken heen naar innerlijke groei. Ook in de groep ontstaat een dynamiek waarin iedereen waardevolle lessen leert van elkaar. Over jezelf, je voorouders, je levens-essentie of over je relatie met de natuur, liefde voor jezelf en je medemens is. Geen ontkomen aan! Deze reis transformeert je en reikt je veel wijsheid, liefde en inzichten aan.

Er is een programma en daarbinnen ruimte om in overleg met de groep enigszins af te stappen van het geplande. Want hoe de reis van dag tot dag zal verlopen, valt vaak niet te voorspellen. Flow, een paar geplande eik-punten in de dag en de persoonlijke processen bepalen het ritme. En zoveel natuurschoon, mooie mensen, plaatsen, avonturen en ontmoetingen, een geweldige Paco Don Hernan die ons op onze reis en groepsmissie vergezeld met zijn grote hart, ceremonies en Andeswijsheid.

Dank Anne voor het samenstellen van deze bijzondere groep en deze levens-transformerende reiservaring. Graag tot een volgende keer. In Munay.

 

Meld je aan

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in maart en mei 2020 in Nederland. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru.

Je bent van harte welkom. In Munay, Anne

Anne in de yurt

Hoe ziet een Flexibel dag programma eruit?
In 2019 hebben we enorm genoten van onze 1 daagse trips naar Ausangate en naar Solara. Deze hoogtepunten van die reis hebben we nu verlengd naar een 3 daagse trektocht te paard in het prachtige gebied op en rond de berg Ausangate en een langer bezoek aan ‘the Awakend Ones’ Emanaku & Solara; www.nvisible.com in de Heilige Vallei.

Programma: woensdag 16 tot 30 september 2020

Dinsdag 15 september is jouw reisdag van Amsterdam/Brussel naar Lima naar Cusco. Als je in Cusco aankomt word je met een taxi naar het Ninoshotel, El Meloc in Cusco, gebracht. Welkom in Peru.

Flexibel dag programma : (O = ontbijt, L = lunch, D = Diner)

Woensdag 16 september / Dag 1: O
Vandaag is jouw vrije dag in Cusco. Het is heerlijk om naar Plaza de Armas te wandelen en misschien vind je het leuk om naar de Kathedraal of een van de twee kerken te gaan of lekker een terrasje te pakken rondom het prachtige plein en naar de kleurrijke voorbijgangers te kijken. Misschien wil je met Anne naar een bijzonder oude krachtplek in de kerk? Deze dag is zo rustig om jouw te laten wennen aan de hoogte. In de avond wandelen we met z’n allen naar een heel lekker restaurant in Cusco om daar te gaan dineren.

Dag 2: O
We gaan vandaag rustig opstaan en ontbijten. Na het ontbijt vertrekken we met een taxi naar de Tempel van de Maan. Hier ontmoeten we Don Hernan en hij gaat met ons een traditionele offer-ceremonie /despacho doen voor onze groep en onze reis. Een dankoffer voor een goede, inspirerende en veilige reis. Daarna reizen we naar ons hotel in Pisac. ’s avonds ben je vrij om te gaan eten in het dorpje of je kunt iets te eten bestellen en heerlijk in het hotel blijven. Ook deze dag is het nog heel belangrijk om goed te luisteren naar wat je lichaam je aangeeft ivm het acclimatiseren vwb de hoogte.

Dag 3: O – L
We bezoeken de Tempel van Pisac. Pisac is beroemd om haar prachtige terrassen. De Tempel hier is rond een sterrenboodschap gebouwd. In een meditatie obv Anne, openen we ons voor het contact met onze sterren-families. En wie wil kan mee om een Heilige Nusta plek te bezoeken, die achter de Tempel ligt. Hier kunnen we ons verbinding met de energie van de Nusta’s. Vanaf de Tempel is er een prachtige wandeling naar het levendige marktplein van Pisac. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur. In ons traditionele Inca dorp, met haar vele winkeltjes en marktkraampjes, kun je nog eindeloos rond struinen om mooie souvenirs te komen.

Dag 4: O – L
Vandaag gaan we met Don Hernan in de ochtend naar de magische cirkels van Moray. Moray staat bekent om zijn landbouwtechnieken maar wij gaan er heen om ons te verbinden met Pachamama en de vrouwelijke energie. Na de ceremonie is het heerlijk om een uurtje rond te wandelen over de aangelegde terrassen, die met elkaar een fascinerend schouwspel vormen. Op de terugweg gaan we langs Maras om de zoutwinningsvelden te bekijken. Het zout water stroomt hier uit de grond en vormt plassen die opdrogen in de zon en het zout afzetten aan de oppervlakte. Dat zout wordt verzamelt en op de lokale markt verkocht. Wij kunnen van de bewoners uitleg krijgen over de zoutwinningstechnieken die zij van hun voorouders hebben overgenomen. Daarna rijden we naar onze eco-lodge in Urubamba.

Dag 5: O – L
Vandaag gaan we vroeg in de ochtend naar Chincherro om daar (als het lukt) een Peruaanse kerkmis bij te wonen. Hier kom je niet zo maar binnen, maar Don Hernan gaat ons helpen en daarna laat hij ons zijn mooie dorp Chincherro zien. Op Zondag is het er druk met handelaren en boeren die hun waarden aanbieden. Vaak nog tegen ruilhandel. Een bijzondere ervaring! In de middag gaan we bij hem thuis lunchen en ontmoeten we zijn familie. Zij leven onder andere van hun textiel. Het zou fijn zijn als we iets bij hen kopen en deze dag nog ergens een moment vinden om samen te mediteren of een inwijding ontvangen. Op de terugweg kunnen we Urubamba aan doen, als we daar zin in hebben of lekker naar Casa Colibrie gaan en daar eten.

Dag 6: O – L
Samen met Don Hernan gaan we naar de berg La Simona om ons te verbinden met La Simona en de Nusta’s. Deze dag zal onze vrouwelijke energie geactiveerd en versterkt worden. La Simona zal ons helpen om ons nog meer te verbinden met onze voorouders, inclusief hun helende vermogen. Maar ze helpt ons ook om ons meer te verbinden met de plek waar wij vandaan komen, zodat wij ons meer geworteld voelen. La Simona helpt je om thuis te komen in jezelf zodat je beter in je eigen energie kunt blijven. Ze verbind je met jouw kracht in je zonnevlecht (derde chakra). de kolibrie is verbonden met het derde chakra. Vanuit onze eco lodge casa COLIBRIE krijgen we een picknick mee voor deze speciale Nusta-dag.

Dag 7: O
Na zoveel indrukken is het fijn om een vrije dag te hebben om alle opgedane indrukken te verwerken. Vandaag is dan ook je rustdag. Als je nog geen Hatun Karpay inwijding hebt gehad, dan kan dat vandaag. In ons hotel hebben we een speciale ruimte waar Don Hernan je deze krachtige inwijding geeft die je hart nog meer laat openen. De inwijding is intensief en vraagt om rust en stilte voor de integratie van de energie in je lijf. De tuinen van de eco lodge zijn heerlijk om dan in te ZIJN.

Dag 8: O – L
We gaan naar een van de favoriete plekken van Don Hernan: Naupi Iglesia om ons hier te verbinden met andere dimensies. Don Hernan zal op deze plek aanwezig zijn en een ceremonie met ons doen. 1 persoon van onze groep kan hier een Hatun Karpay inwijding ontvangen terwijl wij als groep, onder aan de rivier gaan picknicken.

Dag 9, 10 en 11: O – L – D
Vandaag pakken we onze kleine rugzak in voor 2 nachten.
We reizen naar de berg Ausangate, waar we beginnen aan onze 3 daagse trekking te paard. Maar info volgt.

Dit worden hele bijzondere dagen met Don Hernan. Hij brengt ons naar de berg Ausangate om daar met ons een ceremonies te doen die ons zal leren ons te verbinden met het licht van de sterren van de Plejaden. Dit is een heerlijke, lichte energie. De ceremonies brengen je nog dichter bij jezelf, met die bedoeling om je ten diepste te herinneren wie je werkelijk bent. Een nog meer thuis komen.

Dag 12: O
Een heerlijke bij-kom-dag in een heerlijke eco-lodge in de buurt van ‘the heart of AN’, bij Urubamba in de buurt. Vandaag hoef je helemaal niks! Het Colibrie hotel is een heerlijke plek om een dag aan zelfreflectie te doen. Het heeft een tuin en een yogazaal en een restaurant waar je kan lunchen en dineren. Je kunt massages krijgen of…… een boek lezen of een healing of inwijding van Don Hernan ontvangen.

Dag 13 : O
We zijn te gast op het land van Oneness: the heart of An. Solara woont hier met haar man en zij zullen ons hun hoog vibrerende 3 hectaren land laten voelen met allerlei vortexen. Het is heerlijk om aam het eind van onze reis, zo verwend te worden door deze eenheids-energie overal om je heen te voelen. Overal is natuur en jij bent er onderdeel van. Een gevoel van totale verbondenheid met al wat is.

Solara heeft over de hele wereld spirituele 11.11 trainingen en reizen gegeven en heeft zich nu op haar land gesetteld om hier met haar energie en die van de natuur, een waar energetisch paradijs met krachtplekken te hebben gemaakt voor groepen mensen die van deze frequentie kunnen genieten en misschien daar ooit komen wonen in een commune. Solara heeft afgelopen herfst met een groep, 3 krachtplekken in de buurt bij haar land, geactiveerd om zo de mensheid voorbij dualiteit, naar eenheid te krijgen. Dit heeft alles met haar verbinding met Orion te maken. Maar daar vertelt ze ons vast meer over. Na de lunch kun je kiezen voor een heel bijzonder, diepgaande kaartreading van Solara. Mijn voorkeur gaat naar een groepsreading met de gehele groep. Maar de reading is optioneel. Dus we zullen ter plekke overleggen wat een ieder wenst.

Dag 14: O
Een rustige ochtend in ons hotel waarin je inwijdingen, healings of consulten kunt ontvangen van Don Hernan en Solara. In de middag hebben we onze afsluit-ceremonie met Don Hernan en vertrekken daarna naar het Ninos hotel in Cusco.

Dag 15: O
Vandaag is officieel onze reis (na het ontbijt) ten einde. Als je nog langer wenst te blijven dan kun je in Cusco prima excursies boeken naar bijvoorbeeld Machu Picchu of naar la Montana de Colores of  je gaat met Anne mee naar Puno om naar Amaru Muru en het Titicacameer te gaan voor 3 dagen.

Als je vandaag weer naar Nederland vertrekt, word je per taxi naar de airport van Cusco gebracht, waar je de vlucht via Lima naar Nederland weer neemt. Na een innerlijke reis met hele bijzondere ervaringen verlaat je verrijkt Peru. En………. je zult niet de eerste zijn die op dat moment weet dat je binnenkort weer zult terugkomen naar dit magische land.

Je kunt je opgeven via bovenstaand MELD JE AAN of door een mail te sturen naar Anne@spirittours.nl

In Lak’ech, Anne

Machu PicchuBewaren