Magische Inca Reis

16 daagse magische healing-reis naar Peru

16 september – 1 oktober 2020
Bijzondere reis met Don Hernan en Solara en Anne

met de mogelijkheid om 6 dagen te verlengen naar Bolivia 2 – 7 oktober 2020
We bezoeken Amaru Muru en het Titicacameer met het eiland van de Zon en de Maan.
Heb je interesse…. laat me dat dan vrijblijvend weten.

In vrijheid en verbinding wil ik leven!

Roept Peru jou? 

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft om te groeien en tot wasdom te komen.

Peru

Het bijzondere van deze reis is dat het een innerlijke reis is om jou in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur. Hier hoort ook het verstevigen van jouw verbinding met Moeder Aarde bij en het versterken van jouw connectie met het universum, waaronder je verbinding met de bergen met hun berggeesten, natuurwezens, de Bron, licht- meesters, waaronder de broeders en zusters van de Witte Broederschap en de Lemurische priesters en hun Hoge Raad. En ook de sterrenvolken en planeten.

Het innerlijk werk word begeleidt door Anne Asbreuk (Licht & Aarde-werkster en essentie coach ) en zij wordt enkele dagen geholpen door pampamesayok Don Hernan Quillahuaman. Beiden zijn ervaren in het werken met procesgroepen en begeleiden van spirituele groepsreizen in o.a. Peru. En werken vanaf 2018 samen tijdens de Peru reizen van Spirittours.

Peru

Don Hernan is een zeer integere en bekwame Pampamesayok oftewel Inca priester. Hij zal onze groep, enkele dagen, met zijn aanwezigheid verrijken. Hij zal de eeuwenoude Inca-wijsheid met ons delen en Peruaanse ceremonies, inwijdingen en meditaties met ons doen op diverse krachtplekken in de Heilige Vallei. Ook neemt hij ons mee naar 2 bergen: La Simona en Ausangate en misschien ook nog Salkantay, om daar te mediteren en een Peruaanse ceremonie of inwijding met ons te doen.

 

Programma Peru Reis

PeruSamen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen verblijf je in diverse typische Peruaanse hotels en in eco-lodges in Cusco en in de Heilige Vallei. We beginnen onze reis in het comfortabele Ninoshotel in Cusco, om even te wennen aan dat we in Peru zijn. Daarna reizen we naar een familie hotel van de familie Kitamayu in het spirituele dorp Pisac. Pisac is het spirituele Mekka van Peru, een traditioneel Inca dorp met vele winkeltjes, restaurantjes en marktkraampjes. Hier blijven we drie nachten. Daarna verblijven we in een prachtige eco lodge, in het centrum van de Heilige Vallei : Urubamba. Van hieruit gaan we diverse krachtplekken rondom Cusco en in de Heilige Vallei bezoeken. Zoals de Maan Tempel, Moray, Chincherro, de krachtplek Naupi Iglesia en de bergen La Simona en Ausangate. Onze reis wordt nog meer een feestje als we naar Solara gaan. Solara is puur bewustzijn en leeft in eenheid met haar man op een energetisch, door hun opgeladen, land waar liefde vol aanwezig is. Het Paradijs op aarde……. en jij bent uitgenodigd!

Tijdens de reis is er een voorwaardelijk programma, maar deze is flexibel, want we willen graag de ruimte houden om de magie in de groep te ervaren en deze leidend te laten zijn voor wat er mag gaan gebeuren. Als we de kosmische leiding durven volgen, krijgt iedere deelnemer, die spirituele voeding, die hij of zij op dat moment nodig heeft.

Wel kunnen we garanderen dat er bijna elke dag een krachtplek wordt bezocht om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen. Ook zullen er 2 rustdagen zijn om alle verwerkte indrukken, rustig te kunnen integreren en als je wilt kun je op die dagen een Hatun Karpay inwijding ontvangen.

Begeleiding: De reis zal geleidt worden door Energie Meesters Don Hernan, Solara & Anne Asbreuk en hun zichtbare en onzichtbare begeleiders. Maar ook door de bijzondere energie van de groep en de Andes. Als groep hebben we open te staan voor de flow van deze Zuid Amerikaanse energie en voor de magie. Anne zal steeds zichtbaar en vaak onzichtbaar bij jouw proces verbonden zijn. Voor vragen of ondersteuning kun je bij haar terecht. Don Hernan zal de ceremonies, meditaties en excursies voor onze groep verzorgen. Hij zal de eerste dag beginnen met een despacho, een ceremonie, speciaal voor onze groep om ons te verbinden met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En voor een veilige reis. Op de laatste dag zal hij onze groep ook weer ceremonieel sluiten.

peruDon Hernan: Don Hernan zal ook individuele healings geven en de Hatun Karpay inwijding, als jij dat wenst. De Hatun Karpay is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte ruinte in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

 

Investering: 16 daagse: 2345 euro, maar als je in 2019 boekt, ga je mee voor 2222 euro

Verblijf: Tijdens de 16 daagse reis verblijven we in diverse eco lodges in Urubamba en in typische Peruaanse hotels in Cusco, Ollantaytambo en in accomodatie op de berg Ausangate

PeruInclusief:
– 13 nachten in sfeervolle hotels op basis van een 2 of 3 persoonskamer
– 2 nachten in een tent of simpele accomodatie op de berg Ausangate
– 3 daagse trektocht te paard op de berg Ausangate: volpension
– een goed ontbijt en de meeste lunches
– lokaal vervoer met shuttlebus en eigen chauffeur  en transfer van de luchthaven
– het entree van diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei
– reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, de meeste inwijdingen, energiewerk door Don Hernan en Anne Asbreuk

Don Hernan zal je hart openen en Solara zal je laten ervaren hoe het is om in een hoge frequentie te leven op haar land van van AN.  Samen met Anne zullen zij er alles aan doen om het optimale aan potentiële liefde en power  bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw voor ouders en Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je te diepste werkelijk bent.

Exclusief:
– retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco                                                           peru
– enkele lunches en het avondeten, drankjes en snacks (relatief goedkoop in Peru)

Optioneel:  peru
– 1 overnachting in het Ninos-hotel op 15 september
– éénpersoonskamer voor de dagen in Urubamba:  330 euro
– indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay en/of persoonlijke healing door Don Hernan
– indien gewenst, 1 consult van Solara; www.nvisible.com

  • 6 dagen Bolivia: 1234 euro
    – we bezoeken in Bolivia de mooiste kant van het Titicacameer, maar eerst gaan we in Peru nog Amaru Muru bezoeken en daarna gaan we door naar La Paz waar we een krachtplek gaan bezoeken en het eiland van de Zon en de Maan: Je hebt zelf je retour-busticket te boeken in Cusco van Cusco naar Puna (ik help je daar natuurlijk bij). De rest van het vervoer wordt voor je geregeld.Bolivia

Tip: ben je nog nooit in Peru geweest, dan zou je na de reis nog een excursie naar Machu Picchu kunnen boeken: deze is te boeken in Cusco, na de 16 daagse reis.

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken naar Cusco op 15 september, nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. Ik zorg dan dat er een taxi voor je klaar staat die jou naar het hotel brengt in Cusco. En ik boek voor jou je kamer, als je dat wenst. De reis start officieel op WOENSDAG 16 september om 11 uur bij het Ninos Hotel, Le Meloc in Cusco en eindigt op donderdag 1 oktober, na het ontbijt. Ik zorg voor een taxi voor je, als je aankomt in Cusco. Enkele sites waar je je ticket kunt boeken: www.cheaptickets.nl, www.budgetair.nl, www.vliegtickets.nl of www.iberia.nl.

Meld je aan

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in Nederland en in Spanje. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru.

Je bent van harte welkom.

Anne in de yurt

 

In 2019 hebben we enorm genoten van onze 1 daagse trips naar Ausangate en naar Solara. Deze hoogtepunten van die reis hebben we nu verlengd naar een 3 daagse trektocht te paard in het prachtige gebied op en rond de berg Ausangate en een langer bezoek aan ‘the Awakend Ones’ Emanaku & Solara; www.nvisible.com in de Heilige Vallei.

 

Programma : woensdag 16 september – donderdag 1 oktober 2020

Dinsdag 15 september is jouw reisdag van Amsterdam/Brussel naar Lima naar Cusco. Als je in Cusco aankomt word je met een taxi naar het Ninoshotel, El Meloc in Cusco, gebracht. Welkom in Peru.

Flexibel dag programma : (O=ontbijt L=lunch D=Diner)

Woensdag 16 september / Dag 1: O
Vandaag is jouw vrije dag in Cusco. Het is heerlijk om naar Plaza de Armas te wandelen en misschien vind je het leuk om naar de Kathedraal of een van de twee kerken te gaan of lekker een terrasje te pakken rondom het prachtige plein en naar de kleurrijke voorbijgangers te kijken. Misschien wil je met Anne naar een bijzonder oude krachtplek in de kerk? Deze dag is zo rustig om jouw te laten wennen aan de hoogte. In de avond wandelen we met z’n allen naar een heel lekker restaurant in Cusco om daar te gaan dineren.

Dag 2: O
We gaan vandaag rustig opstaan en ontbijten. Na het ontbijt vertrekken we met een taxi naar de Tempel van de Maan. Hier ontmoeten we Don Hernan en hij gaat met ons een traditionele offer-ceremonie /despacho doen voor onze groep en onze reis. Een dankoffer voor een goede, inspirerende en veilige reis. Daarna reizen we naar ons hotel in Pisac. ’s avonds ben je vrij om te gaan eten in het dorpje of je kunt iets te eten bestellen en heerlijk in het hotel blijven. Ook deze dag is het nog heel belangerijk om goed te luisteren naar wat je lichaam je aangeeft ivm het acclimatiseren vwb de hoogte.

Dag 3: O – L
We bezoeken de Tempel van Pisac. Pisac is beroemd om haar prachtige terrassen. De Tempel hier is rond een sterrenboodschap gebouwd. In een meditatie obv Anne, openen we ons voor het contact met onze sterren-families. En wie wil kan mee om een Heilige Nusta plek te bezoeken, die achter de Tempel ligt. Hier kunnen we ons verbinding met de energie van de Nusta’s. Vanaf de Tempel is er een prachtige wandeling naar het levendige marktplein van Pisac. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur. In ons traditionele Inca dorp, met haar vele winkeltjes en marktkraampjes, kun je nog eindeloos rond struinen om mooie souvenirs te komen.

Dag 4: O – L
Vandaag gaan we met Don Hernan in de ochtend naar de magische cirkels van Moray. Moray staat bekent om zijn landbouwtechnieken maar wij gaan er heen om ons te verbinden met Pachamama en de vrouwelijke energie. Na de ceremonie is het heerlijk om een uurtje rond te wandelen over de aangelegde terrassen, die met elkaar een fascinerend schouwspel vormen. Op de terugweg gaan we langs Maras om de zoutwinningsvelden te bekijken. Het zout water stroomt hier uit de grond en vormt plassen die opdrogen in de zon en het zout afzetten aan de oppervlakte. Dat zout wordt verzamelt en op de lokale markt verkocht. Wij kunnen van de bewoners uitleg krijgen over de zoutwinningstechnieken die zij van hun voorouders hebben overgenomen. Daarna rijden we naar onze eco-lodge in Urubamba.

Dag 5: O-L
Vandaag gaan we vroeg in de ochtend naar Chincherro om daar (als het lukt) een Peruaanse kerkmis bij te wonen. Hier kom je niet zo maar binnen, maar Don Hernan gaat ons helpen en daarna laat hij ons zijn mooie dorp Chincherro zien. Op Zondag is het er druk met handelaren en boeren die hun waarden aanbieden. Vaak nog tegen ruilhandel. Een bijzondere ervaring! In de middag gaan we bij hem thuis lunchen en ontmoeten we zijn familie. Zij leven onder andere van hun textiel. Het zou fijn zijn als we iets bij hen kopen en deze dag nog ergens een moment vinden om samen te mediteren of een inwijding ontvangen. Op de terugweg kunnen we Urubamba aan doen, als we daar zin in hebben of lekker naar Casa Colibrie gaan en daar eten.

Dag 6: O – L
Samen met Don Hernan gaan we naar de berg La Simona om ons te verbinden met La Simona en de Nusta’s. Deze dag zal onze vrouwelijke energie geactiveerd en versterkt worden. La Simona zal ons helpen om ons nog meer te verbinden met onze voorouders, inclusief hun helende vermogen. Maar ze helpt ons ook om ons meer te verbinden met de plek waar wij vandaan komen, zodat wij ons meer geworteld voelen. La Simona helpt je om thuis te komen in jezelf zodat je beter in je eigen energie kunt blijven. Ze verbind je met jouw kracht in je zonnevlecht (derde chakra). de kolibrie is verbonden met het derde chakra. Vanuit onze eco lodge casa COLIBRIE krijgen we een picknick mee voor deze speciale Nusta-dag.

Dag 7: O
Na zoveel indrukken is het fijn om een vrije dag te hebben om alle opgedane indrukken te verwerken. Vandaag is dan ook je rustdag. Als je nog geen Hatun Karpay inwijding hebt gehad, dan kan dat vandaag. In ons hotel hebben we een speciale ruimte waar Don Hernan je deze krachtige inwijding geeft die je hart nog meer laat openen. De inwijding is intensief en vraagt om rust en stilte voor de integratie van de energie in je lijf. De tuinen van de eco lodge zijn heerlijk om dan in te ZIJN.

Dag 8: O – L
We gaan naar een van de favoriete plekken van Don Hernan: Naupi Iglesia om ons hier te verbinden met andere dimensies. Don Hernan zal op deze plek aanwezig zijn en een ceremonie met ons doen. 1 persoon van onze groep kan hier een Hatun Karpay inwijding ontvangen terwijl wij als groep, onder aan de rivier gaan picknicken.

Dag 9, 10 en 11: O- L- D
Vandaag pakken we onze kleine rugzak in voor 2 nachten.
We reizen naar de berg Ausangate, waar we beginnen aan onze 3 daagse trekking te paard. Maar info volgt.

Dit worden hele bijzondere dagen met Don Hernan. Hij brengt ons naar de berg Ausangate om daar met ons een ceremonies te doen die ons zal leren ons te verbinden met het licht van de sterren van de Plejaden. Dit is een heerlijke, lichte energie. De ceremonies brengen je nog dichter bij jezelf, met die bedoeling om je ten diepste te herinneren wie je werkelijk bent. Een nog meer thuis komen.

Dag 12: O
Een heerlijke bij-kom-dag in een heerlijke eco-lodge in de buurt van ‘the heart of AN’, bij Urubamba in de buurt. Vandaag hoef je helemaal niks! Het Colibrie hotel is een heerlijke plek om een dag aan zelfreflectie te doen. Het heeft een tuin en een yogazaal en een restaurant waar je kan lunchen en dineren. Je kunt massages krijgen of…… een boek lezen.

Dag 13 en 14: O
We zijn te gast op het land van Oneness: the heart of An. Solara woont hier met haar man en zij zullen ons hun hoog vibrerende 3 hectaren land laten voelen met allerlei vortexen. Daarna lunchen we bij hen en krijgen vervolgens een heel bijzonder, diepgaande kaartreading van Solara. Op dag 14 gaan we een groepsaktiviteit met haar doen wat passend is voor onze groep.

Dag 15: O
Een rustige ochtend in ons hotel waarin je inwijdingen, healings of consulten kunt ontvangen van Don Hernan en Solara. In de middag hebben we onze afsluit-ceremonie met Don Hernan en vertrekken daarna naar het Ninos hotel in Cusco.

Dag 16: O
Vandaag is officieel onze reis (na het ontbijt) ten einde. Als je nog langer wenst te blijven dan kun je in Cusco prima excursies boeken naar bijvoorbeeld Machu Picchu of naar la montana de colores of  je gaat met Anne mee naar Bolivia.

Als je vandaag weer naar Nederland vertrekt, word je per taxi naar de airport van Cusco gebracht, waar je de vlucht via Lima naar Nederland weer neemt. Na een innerlijke reis met hele bijzondere ervaringen verlaat je verrijkt Peru. En………. je zult niet de eerste zijn die op dat moment weet dat je binnenkort weer zult terugkomen naar dit magische land.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Anne@spirittours.nl

In Lak’ech, Anne

Machu PicchuBewaren