Magische Inca Reis

15 daagse spirituele reis naar Peru 

vrijdag 12 april t/m zaterdag 27 april 2019  

In vrijheid en verbinding wil ik leven!

Roept Peru jou? 

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft om te groeien en tot wasdom te komen.

Peru

Het bijzondere van deze reis is dat het een innerlijke reis is om jou in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur. Hier hoort ook het verstevigen van jouw verbinding met Moeder Aarde bij en het versterken van jouw connectie met het universum, waaronder je verbinding met de bergen met hun berggeesten, natuurwezens, de Bron, licht- meesters en de broeders en zusters van de Witte Broederschap .

Het innerlijk werk word begeleidt door Anne Asbreuk  ( Licht & Aarde-werkster en Medium ) en zij wordt enkele dagen geholpen door Dennis Kouwenberg ( Nidra Yoga docent, proces-trainer: deel-cirkels en drumcirkels ). Beiden zijn ervaren in het werken met procesgroepen en begeleiden van spirituele groepsreizen in o.a. Peru.

Peru

Don Hernan is een zeer integere en bekwame Pampamesayok oftewel Inca priester. Ook hij zal onze groep, enkele dagen, met zijn aanwezigheid verrijken. Hij zal de eeuwenoude Inca-wijsheid met ons delen en Peruaanse ceremonies, inwijdingen en meditaties met ons doen op diverse krachtplekken in de Heilige Vallei. Ook neemt hij ons mee naar 2 bergen: La Simona en Ausangate, om daar te mediteren.

 

Programma Peru Reis

PeruSamen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen verblijf je, de eerste dagen in een heerlijke verwenoord La Chakana, in het spirituele dorp Pisac. Pisac is het spirituele Mekka van Peru, een traditioneel Inca dorp met vele winkeltjes, restaurantjes en marktkraampjes. Van hieruit gaan we diverse krachtplekken rondom Cusco en in de Heilige Vallei bezoeken. Zoals de Tempel van Pisac en de heilige Nusta plaats, de Inca Tempels Qénqo en Sacsahuaman, Moray, Tipon, Chincherro, de krachtplek Naupi Iglesia en de berg La Simona. Op dag 10 verblijven we in Ollaytaytambo en op dag 11 in Aquas Calientes om de volgende ochtend vroeg naar Machu Picchu te gaan. De laatste dagen verblijven we in Cusco en bezoeken we de berg Ausangate.

Er is geen vast programma, maar elke dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen. Wel zullen er 2 rustdagen zijn om alle verwerkte indrukken, rustig te kunnen integreren en als je wilt kun je op die dagen een Hatun Karpay inwijding ontvangen. Op dag 5 t/m 9 zal er voor het ontbijt, een nidra-yoga-sessie zijn en in de avond kan er een deel- of drum-cirkel zijn, soms bij een kampvuur.

Begeleiding: De reis zal geleidt worden door de aanwezige zichtbare en onzichtbare energie van de Andes en afgestemd worden op alle deelnemers.  Als groep hebben we open te staan voor de flow van deze Zuid Amerikaanse energie en voor de magie. Anne zal steeds zichtbaar en vaak onzichtbaar bij jouw proces verbonden zijn. Voor vragen of ondersteuning kun je bij haar terecht. Dennis begeleidt de nidra-yoga sessies in de ochtend en enkele drum of deelcirkels en Don Hernan zal ceremonies, meditaties en excursies voor onze groep verzorgen. Hij zal de eerste dag beginnen met een despacho, een ceremonie, speciaal voor onze groep om ons te verbinden met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En voor een veilige reis. Op de laatste dag zal hij onze groep ook weer ceremonieel sluiten.

peruDon Hernan: Don Hernan zal onze groep opstarten met een despacho-ceremonie. Vervolgens zal hij enkele dagen met ons mee gaan om ceremonies te doen op krachtplekken tijdens ons verblijf in Pisac. Ook komt hij naar ons hotel om de Hatun Karpay inwijding te geven, als je dat wenst. Dit is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

Machu Picchu 

Investering: 15 daagse: 2150 euro

Verblijf: Tijdens de 15 daagse reis verblijven we de eerste 9 dagen in het sfeervolle bezinningscentrum van Dennis ‘La Chakana’ in Pisac, daarna 1 nacht in Ollantaytambo en 1 nacht inAqua Calientes en de laatste 2 nachten in een lief hotelletje in Cusco.

PeruInclusief:
– 14 nachten in sfeervolle hotels op basis van een 2 of 3 persoonskamer
– een goed ontbijt en de meeste lunches
– lokaal vervoer met shuttlebus en eigen chauffeur  en transfer van en naar de luchthaven
– het entree van diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei
– reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, inwijdingen, energiewerk en nidra-yoga-sessies door Inca Priester Don Hernan, Dennis Kouwenberg en Anne Asbreuk

Don Hernan zal je hart openen en stelen. Dennis en Anne zullen proberen het optimale aan potentiële liefde en power  bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent.

Exclusief: – retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco                                                            peru
– enkele lunches en het avondeten, drankjes en snacks. (relatief goedkoop in Peru)

Optioneel:  peru–  eenpersoonskamer voor de eerste 9 dagen 330 euro                                                                                                             
–  indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay door Don Hernan   175 euro

 

Informatieavond
Voel jij dat je mee wilt met deze reis, laat me dat dan weten. Dan hou ik je op de hoogte van hoe deze bijzondere reis zich ontvouwt. Als je wensen hebt, dan hoor ik dat graag. Er is een informatieavond/kennismakingsavond op woensdagochtend 23 januari om 11 uur of in de avond om 20 uur op de Sint Vitusstraat 28 in Naarden. Je bent welkom!

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De reis start op zaterdag 13 April op de Airport van Cuzco rond 11 uur. In januari komt de KLM met speciale aanbiedingen, die de moeite waard zijn. Maar kijk ook eens op www.cheaptickets.nl, www.budgetair.nl, www.vliegtickets.nl of www.iberia.nl.

Meld je aan

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in Nederland en in Spanje. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru. Je bent van harte welkom.

Anne in de yurt

Machu PicchuBewaren