Magische Inca Reis

14 of 21 daagse spirituele reis Peru en/of Bolivia

2019: Vrijdag 30 maart t/m vrijdag 12 april    PERU

2019: Vrijdag 12 april t/m vrijdag 20 april      BOLIVIA 

In vrijheid en verbinding wil ik leven !

Roept Peru je al jaren? Ga dan mee met deze bijzondere 14 daagse spirituele reis naar Peru. Wil je ook nog naar het Titicacameer, dan kun je 1 week Bolivia erbij boeken.

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de spirits van de Andes om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Het bijzondere van deze reis is dat het een innerlijke reis is om jouw in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur. Maar ook met Moeder Aarde en onze vrienden uit het universum en onze krachtdieren want zij zijn ook enkel natuur. Dit innerlijk werk word begeleidt door (gastheer en Nidra Yoga leraar) Dennis Kouwenberg en (proces-leidster) Anne Asbreuk. Beiden zijn ervaren in het werken met procesgroepen en begeleiden van reizen in Peru. Don Hernan, een pampamesayok oftewel Inca priester, zal enkele dagen onze groep komen verrijken met zijn aanwezigheid. Hij zal zijn eeuwenoude inca-wijsheid met ons delen en peruaanse healing-ceremonies en inwijdingen met ons doen die ons hart nog meer zullen openen en onze spirituele ontwikkeling een boost zullen geven. Samen met hem bezoeken wij diverse Inca krachtplekken en verbinden we ons met de energieën van de Heilige Vallei en de bergen door middel van ceremonieën en meditaties.

Samen met 11 andere gelijkgestemde mannen en vrouwen verblijven we in een heerlijk pittoresk verwenoord La Chakana, in het spirituele dorp Pisac, voor de eerste 10 dagen, om van daar uit diverse krachtplekken rondom Cuzco en in de Heilige Vallei te bezoeken. Daarna verblijven we 2 nachten in Cuzco.

Als je een derde week met ons mee gaat, reizen we via Puno naar Bolivia, om hier Amaru Muru te bezoeken en het Titicacameer met het eiland van de Zon en het eiland van de Maan.

Programma : De reis zal geleidt worden door de spirits van de Andes en afgestemd worden op alle deelnemers.  Wij volgen met de groep de energie en geven ons over aan de magie. Er is geen vast programma, maar om de dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen. Wel zal er voor het ontbijt, iedere ochtend nidra-yoga-les zijn en zal er elke dag een deelcirkel plaats vinden.

Machu Picchu excursie : Als je voor de eerste keer naar Peru gaat, wil je vaak naar Machu Picchu. Maar er zijn ook veel mensen die dit juist niet willen. Dus laat ons weten wat jij wilt. De mogelijkheid is er om op dag 10 en 11 deze excursie te boeken.

Persoonlijke initiatie:
Het is mogelijk om voor een meerprijs een persoonlijke initiatie te ontvangen van een Inca Priester/pago Don Hernan, uit de serie van de Hatun Karpay. Dit is een sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

 

 

Investering: 14 daagse: 1950 euro, 21 daagse 2550 euro

Verblijf:

Tijdens de 14 daagse reis verblijven we de eerste 10 dagen in het sfeervolle bezinningscentrum van Dennis ‘La Chakana’ in Pisac en de resterende dagen in een lief hotelletje in Cusco.

Wil je mee met de excursie naar Machu Picchu op dag 10 en 11, dan verblijf je 1 nacht in Aqua Calientes.

Tijdens de verlengingsweek, verblijf je in hotels in Puno, Copacabana en 1 hotel op het eiland.

Inclusief:
– 12 of 19 nachten in sfeervolle hotels op basis van een 2-persoonskamer
– een goed ontbijt en een lunch
– lokaal vervoer met shuttlebus en eigen chauffeur  en transfer van en naar de luchthaven
– het entree van diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei                                                                                       – reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, inwijdingen, energiewerk en nidra-yoga-lessen door Inca Priester Don Hernan, Dennis Kouwenberg en Anne Asbreuk

Dennis en Anne zullen proberen het optimale aan potentiële power bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent.

Exclusief:
– retourvlucht van Amsterdam naar Lima en binnenlandse vluchten van Lima-Cusco-Juliaca-Lima
– avondeten, drankjes en snacks.

Optioneel:                                                                                                                                                                                              –  eenpersoonskamer voor de eerste 10 dagen   225 euro                                                                                                              – Excursie Machu Picchu : trein naar Machu Picchu en entree Machu Picchu    375 euro
– indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay door Don Hernan    175 euro

Informatieavond
Voel jij dat je mee wilt met deze reis, laat me dat dan weten. Dan hou ik je op de hoogte van hoe deze bijzondere reis zich ontvouwt. Als je wensen hebt, dan hoor ik dat graag. Er is een informatieavond/kennismakingsavond op donderdagavond 8 december 2018 om 20.00 uur op de Sint Vitusstraat 28 in Naarden. Je bent welkom!

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De reis start op zaterdag 31 Maart op de Airport van Cuzco rond 11 uur. In januari komt de KLM met speciale aanbiedingen, die de moeite waard zijn.

Meld je aan

 

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in Nederland en in Spanje. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru. Je bent van harte welkom.Bewaren