Magische Inca reis naar Peru

14-daagse spirituele reis naar heilige krachtplekken in Peru

2018: Zaterdag 12 mei t/m vrijdag 25 mei  VOL

2019: Vrijdag 30 maart t/m vrijdag 20 april  Peru & Bolivia

In vrijheid en verbinding wil ik leven

Heb jij zin in een spirituele reis naar Peru en Bolivia met een fijne groep mensen? Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en energiewerk houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de spirits van de Andes om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Het bijzondere van deze reis is dat de vrouwelijke sjamaan, kruidenvrouw en wijze Grootmoeder Carola Esparza deze reis zal verrijken met haar aanwezigheid. Ze deelt haar eeuwenoude wijsheid met ons en zal ceremonies uitvoeren die onze spirituele ontwikkeling een boost zullen geven. Deze bijzondere vrouw leeft de kunst van het in ayni (wederkerigheid) leven en durft echt op haar scheppingskracht en de leiding van de Condor te vertrouwen. Ze leeft volledig in het moment, in harmonie en in contact met Pacha Mama en Inti Tayta (vader zon). Samen met haar bezoeken we diverse Inca krachtplekken en verbinden we ons met de energieën van de Heilige Vallei en de bergen door middel van ceremonieën en meditaties.

Ga mee op avontuur, samen met 8 andere gelijkgestemden. We bezoeken diverse krachtplekken rondom Cuzco en in de Heilige Vallei. Daarnaast beklimmen we enkel vrouwelijke krachtplekken ofwel de bergen van de Nusta’s (Godinnen van de Andes) met hun Apu’s (berggeesten) zoals Machu Picchu, Sacsayhuaman en Salkantay, en als het programma het toelaat misschien Pachatusuan, Pumahuanca, Senccapico en/of de watertempel bij Tipon. Het is mogelijk om Nusta Karpay inwijdingen van Anne te ontvangen op de krachtplekken van de bewuste bergen. En je kunt je eerste Hatun Karpay inwijding ontvangen van een Inca-priester/Pago.

Programma : De reis zal geleidt worden door de spirits van de Andes, zoals Carola zegt, afgestemd op die van alle deelnemers. Wij volgen met de groep de energie en geven ons over aan de magie. Er is geen vast programma, maar elke dag bezoeken we een krachtplek in de Heilige Vallei om ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk te doen.

Een persoonlijke initiatie
Het is mogelijk om voor een meerprijs een persoonlijke initiatie te ontvangen van een Inca Priester/pago Don Hernan of collega Pago, uit de serie van de Hatun Karpay. Dit is een sessie van 1,5 tot 2 uur, dat een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maandenlang te voelen zal zijn. Het zal plaatsvinden in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in het hotel. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, zal je automatische de eerste krijgen, met speciale aandacht voor het hart.

 

 

Investering: 1850 euro

Verblijf: Tijdens de reis verblijven we in drie eenvoudige maar sfeervol hotels in Pisac, Aqua Calientes en in Cuzco. De kamers zijn eenvoudig maar gezellig. Je slaapt met iemand anders op de kamer. Pisac en Cuzco zijn allebei een perfecte uitvalsbasis voor onze dagtrips en hebben lekkere restaurantjes.

Inclusief:
– 12 nachten in eenvoudige maar sfeervolle hotels op basis van een 2-persoonskamer
– een goed ontbijt en een lunch
– lokaal vervoer met shuttlebus en eigen chauffeur, transfer van en naar de luchthaven,
– een bezoek aan diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei en het bezoeken van enkele Nusta bergen zoals Machu Picchu, Sacsayhuanman, Salkantay en als de groep het wenst ook Pachatusuan, Pumahuanca en Senccapicol
– een Despacho ceremonie
– een traditionele initiatie bij de Watertempel van Tipon of een Hatun Karpay ceremonie
– reisbegeleiding, ceremonies, meditaties, inwijdingen en energiewerk door Carola Esparza, een pago en Anne Asbreuk.

Carola en Anne zullen proberen het optimale aan potentiële power bij alle groepsleden aan te boren. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart nog meer opent en dat de Kolibrie overal is en maakt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet! In de Heilige Vallei is er zo een bijzondere energie. Het brengt je weer in contact met jouw Lemurische achtergrond en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent.

’s Avonds ben je vanaf dag 4 vrij. Als je wilt kun je met een groepje eten maar niks is verplicht.

Exclusief:
– retourvlucht van Amsterdam naar Cuzco
– avondeten, drankjes en snacks. Je kunt zelf bepalen waar en wat je eet in de vele leuke restaurants in de buurt
– persoonlijke uitgaven
– indien gewenst, 1 initiatie van de Hatun Karpay door Don Hernan of andere Pago.

Informatieavond
Voel jij dat je mee wilt met deze reis, laat me dat dan weten. Dan hou ik je op de hoogte van hoe deze bijzondere reis zich ontvouwt. Als je wensen hebt, dan hoor ik dat graag. Er is een informatieavond/kennismakingsavond op donderdag 25 januari 2018 om 20.00 uur op de Sint Vitusstraat 28 in Naarden. Je bent welkom!

Vluchtgegevens
Je kunt zelf je vluchten boeken nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De reis start op zaterdag 12 mei op de Airport van Cuzco rond 11 uur. Bij www.vliegtickets.nl kun je 2 losse vluchten boeken, dat is goedkoper (nog geen 1000 euro) dan een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Cuzco.
Een mogelijke heenvlucht: Vertrek vrijdag 11 mei met de KLM743 van Amsterdam 12.35 uur naar Lima 18.10 uur : In Lima overnacht je en de volgende dag, zaterdag 12 mei vertrek je vanuit Lima om 9.50 uur met de vlucht W42507 van LC Peru naar Cuzco. Aankomst 11.10 uur. Hier loop je naar de plek waar de shuttle busjes staan met Carola.
Een mogelijke terugvlucht: Vertrek op vrijdag 25 mei om 16.10 uur van Cuzco met de W42510 van LC Peru naar Lima, 17.30 uur. Overstap naar de KLM, vlucht KL744 van Lima (vrijdag 25 mei, 20.00 uur) naar Amsterdam (zaterdag 26 mei, 15.25 uur).

Meld je aan

 

Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken. Ik geef zowel de Munay-ki als de Nusta Karpay  inwijdingen in Nederland en in Spanje. De Hatun Karpay inwijdingen kun je daarna ontvangen in Peru. Je bent van harte welkom.Bewaren