Divine Light Activation Reis

Nieuwe reis naar Zuid Frankrijk!!! 

Het ontstaan van deze reis:

In 2016 liep ik een boekwinkel in Rennes les Chateau binnen. Ik liet mijn oog meteen vallen op 2 paarse boeken. Wetend dat die voor mij bedoeld waren ….. en dat waren boeken over Anna. Grappig dacht ik nog: Anna, Anne. Maar ik wist niet wie zij was (dacht ik). Ik voelde alleen dat ik die boeken moest kopen.

Anna, is de moeder van Maria en grootmoeder van Jezus en een bekwaam healer en ‘being of light’. Ze verhoogde gedurende haar healings, haar trilling van haar licht-lichaam en wist op deze wijze “wonderen” te verrichten. Voor die tijd was dat zeer uitzonderlijk om als lichtkanaal voor de spirits te werken. Zeker in de energie van die tijd. Nu is dit echter voor steeds meer mensen met een zuiver hart mogelijk. Er is mij gevraagd, door mijn spirituele team met o.a. Anna, Maria, Maria Magdalena, Jeshua en Isis, of ik lichtkanaal wil zijn voor hen energie. Zodat die hoge energie helpt licht-lichamen te openen en versterken, van bewuste mensen zodat er steeds meer licht opgenomen kan worden in lichaamscellen. En uitgestraald kan worden. Om zo uiteindelijk steeds meer licht en liefde de wereld in te laten schijnen. Zodat vrede in een ieder weer voelbaar wordt en wij mensen als broeders en zusters in harmonie kunnen leven.

Jezus en Maria Magdalena hadden ook een volledig ontwaakt licht-lichaam. En zij leerden ‘the secrect union'(love-body: zie themareis met Anaiya). Isis reisde ook in Frankrijk rond om toegang te krijgen tot de magie van de opstanding en universele eenheid. Er is zelfs een verloren Isis-tempel in Saint Marie de la Mer, voor diegene die deze al kunnen zien en ervaren (5de dimensie). Het blijkt, uit nieuw gechannelde informatie, dat dit zelfs de orginele tempel van Isis is en niet de tempels in Egypte.