Sjamanistische kaartlegging: Levensmissie

Een unieke kaartlegging die jou inzicht geeft in diverse levels van waar jij nu staat in je reis van dualiteit naar eenheidsbewustzijn.

Je krijgt inzicht in je huidige situatie, wat er NU speelt in je dagelijkse leven.

Je krijgt inzicht in hoe je de uitdagingen die voor je liggen, kunt nemen en hoe je die kunt bekijken vanuit een groter perspectief.

Je gaat voelen wie je ten diepste echt bent en wat de spirits je te vertellen hebben over ‘jouw ascentie-proces en pad’.

Het wordt je duidelijk waarom je momenteel hier op aarde bent en hoe jij kunt bijdragen aan het creëren van de nieuwe wereld.

Tijdens de kaartlegging zitten we samen in een veilige, heilige ruimte, waarin je wordt uitgenodigd om open te staan voor alles wat zich aandient. Tijdens de legging zal er een energetische overdracht plaats vinden waarin je trillingsniveau wordt verhoogd. Dit is allemaal heel liefdevol en ondersteunend voor je ontwakingsproces. De kaartlegging is een verwenochtend voor je ziel…..op weg naar huis.

De kaartlegging wordt gedaan met ‘The Cards of AN’. Deze unieke kaarten zijn een interactief, levend hulpmiddel om ware levens als waar te leven. ‘AN’ is de manifestatie van de ‘waarheid’.

De kaarten zijn gemaakt door Solara. Zij is een soulmate van Anne en woont in ‘the heart of AN’ in Peru. Een krachtplek van 3 hectare land, omringd door bergen, waar eenheidsbewustzijn wordt geleefd. Tijdens een van mijn bezoeken aan Solara, heeft ze mij gevraagd om deze kaartleggingen te gaan geven in Europa. Om zo bij te dragen aan het vergroten van eenheidsbewustzijn aan eenieder die daar klaar voor is. Voor meer info zie www.nvisible.nl

Individueel consult

Investering in jezelf is € 150