Kaartlegging : van dualiteit naar eenheid

Een unieke kaartlegging die jou inzicht geeft in diverse levels van waar jij nu staat in je reis van dualiteit naar eenheidsbewustzijn.

Je krijgt inzicht in je huidige situatie, wat er NU speelt in je dagelijkse leven.

Je krijgt inzicht in hoe je de uitdagingen die voor je liggen, kunt nemen en hoe je die kunt bekijken vanuit een groter perspectief.

Je gaat voelen wie je ten diepste echt bent en wat de spirits je te vertellen hebben over ‘jouw proces en pad’.

Het word je duidelijk waarom je momenteel hier op aarde bent en hoe jij kunt bijdragen aan het creëren van de nieuwe wereld.

Tijdens de kaartlegging zitten we samen in een veilige, heilige ruimte, waarin je wordt uitgenodigd om open te staan voor alles wat zich aandient. Tijdens de legging zal er een energetische overdracht plaats vinden waarin vaak healing plaats vindt. Dit is allemaal heel liefdevol en ondersteunend voor je proces. Anne is o.a. een professionele aura reader, sjamanistisch en spiritueel healer en medium en kan hierdoor de kaarten op diverse lagen voor je lezen. De kaartlegging is een verwen ochtend, middag of avond voor je ziel…..op weg naar huis.

De kaartlegging wordt gedaan met The Cards of AN, het ultieme, interactieve, levende hulpmiddel om ware levens als waar te leven. AN is de manifestatie van de ‘waarheid’.

De kaarten zijn gemaakt door Solara,die woont in ‘the heart of AN’,een krachtplek waar eenheidsbewustzijn wordt geleefd, in Peru. Tijdens een van mijn bezoeken aan haar, heeft ze me gevraagd deze kaartleggingen te gaan geven in Europa. Voor meer info zie www.nvisible.nl

Een consult duurt 2 tot 2,5 uur en wordt gegeven op woensdag, donderdag en vrijdag

Ochtend 10 tot 12.00/30 uur

Middag   13 tot 15.00/30 uur

Avond    19.30 tot 21.30/22 uur

Investering in jezelf is 150 euro.

In oktober, november en december 2020 zijn de try-outs voor 111 euro: 10 plaatsen beschikbaar

Kaartlegging