Krachtplekken bezoeken in het Heilige Land van de Katharen & Essenen : Frankrijk !

Beklimmen Bugarach

Hou jij van wandelen in de natuur en mediteren bij krachtplekken?

Heb jij iets met de Katharen en/of de Essenen?

Wil jij je verbinden met je Goddelijke Essentie?

Wil jij je herinneren wie je werkelijk bent?

Een 7-daagse spirituele innerlijk ontdekkingsreis naar Zuid-Frankrijk. We gaan in een kleine groep van vier of 5 deelnemers op avontuur naar onze eigen diepte, om te ontdekken wie we werkelijk zijn. Door ons te verbinden met de natuur, onze essentie en de kosmos, valt er veel informatie op te halen tijdens onze wandelingen en meditaties bij diverse krachtplekken. Informatie, die je je nu mag herinneren en die inzicht geven in wie je in Essentie bent en welke talenten  je hebt om met de wereld te delen.

De reis wordt begeleidt door Essentie-Coach Anne Asbreuk. Zij neemt je als eerste mee naar de grotten van de Katharen. Dit is een prachtige wandeling in diverse grotten, eindigend in een Katharen-inwijdingsgrot, waar we een healing-ceremonie voor iedere deelnemer gaan doe. (zie programma). Anne zoekt vervolgens een passende krachtplek voor jou uit, die jouw innerlijke en spirituele proces een boost gaat geven. De daarop volgende dagen krijgt ieder deelnemer een eigen empowerment-dag met een bezoek aan een voor die persoon ondersteunende en inzichtgevende krachtplaats(en). Hier gaan we mediteren, channelen of een ceremonie of initiatie doen. De plek zal ons vertellen, wat het meest voedend voor ons is.

katharenreis

Herinner je wie je diep van binnen bent, zuiver je ziel en geest en leef dan de onvoorwaardelijke Liefde oftewel de Hemel op Aarde. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je medemens en de hele schepping. Ga je mee?

Data: Zaterdag 15 t/m vrijdag 21 september 2018

Investering: 7 dagen ; 888 euro : vroegboekkorting tot 1 juni van 88 euro!!!!!

Lees meer over deze reis

Ik meld mij aan

 

Bekijk alle items van