Krachtplekken bezoeken in het Heilige Land van de Katharen & Essenen : Frankrijk !

Beklimmen Bugarach

Hou jij van wandelen in de natuur en mediteren bij krachtplekken?

Heb jij iets met de Katharen en/of de Essenen?

Wil jij je verbinden met je Goddelijke Essentie?

Wil jij je herinneren wie je werkelijk bent?

Een 8-daagse spirituele innerlijk ontdekkingsreis naar Zuid-Frankrijk. We gaan in een kleine groep van vier tot zes deelnemers op avontuur naar onze eigen diepte, om te ontdekken wie we werkelijk zijn. Door ons te verbinden met de natuur, onze essentie en de kosmos, valt er veel informatie op te halen tijdens onze wandelingen en meditaties bij diverse krachtplekken. Informatie, die je je nu mag herinneren en die inzicht geven in wie je in Essentie bent en welke talenten je hebt om met de wereld te delen.

De reis wordt begeleidt door Essentie-Coach Anne Asbreuk. Zij neemt je als eerste mee naar de grotten van de Katharen. Dit is een prachtige wandeling in diverse grotten, eindigend in een Katharen-inwijdingsgrot, waar we een healing-ceremonie voor iedere deelnemer gaan doe. (zie programma).
Anne zoekt vervolgens een passende krachtplek voor jou uit, die jouw innerlijke reis en spirituele proces een boost gaat geven. De daarop volgende dagen krijgt ieder deelneemster haar eigen empowerment-dag met een bezoek aan “jouw krachtplek”. Hier gaan we samen dat doen wat passend is voor jou: mediteren, channelen, zingen, klanken, energiewerk of een ceremonie of initiatie ervaren. De plek zal ons vertellen, wat het meest voedend voor jou en een ieder van ons is.

Anne: Het is steeds weer zo bijzonder om tijdens de Katharen-reis de zachte, liefdevolle energie in de groep te mogen ervaren. Maar het is niet alleen in de groep, het zijn ook de mensen die we gaan bezoeken en tegen gaan komen. En de krachtplekken die ons gaan voeden met een hogere frequentie en de natuur die ons haar schoonheid laat zien. Vrouwen die diep met zichzelf verbonden zijn en in liefde contact maken met elkaar. Het is een helend samen zijn van vrouwen die elkaar bekrachtigen.

katharenreis

Herinner je wie je diep van binnen bent, zuiver je ziel en geest en leef dan de onvoorwaardelijke Liefde oftewel de Hemel op Aarde. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je medemens en de hele schepping. Ga je mee?

Data: Zondag 7 t/m Zondag 14 juli 2019

Investering: 8 dagen ; 999 euro : vroegboekkorting van 99 euro als je je opgeeft voor 1 april 2019.

Lees meer over deze reis

Ik meld mij aan

 

Bekijk alle items van