Leren Channelen start 24 januari 2018

Via geleide meditatie, door medium Ineke Peters en/of Anne Asbreuk, word je uitgenodigd bewust in contact te komen met gidsen en leraren die met je willen samenwerken. Wat je ontvangt aan boodschappen, schrijf je op, en als dit goed voor je voelt, doe je een gesproken channeling binnen de veilige setting van een kleine groepje. Niks moet, alles mag.

Begeleidingstraject channeling
Dit is bedoeld voor mensen die iets met channelen willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk. Je leert tijdens deze 4 bijeenkomsten bewuster contact te maken met je gidsen en helpers. En je leert deze contacten te versterken. In het begin voel je je met het channelen vaak onzeker over wat je hoort, voelt of waarneemt echt klopt of zuiver is. Enkel door het vaker te doen en bevestiging te krijgen van wat wel en nog niet helemaal klopt, ontwikkel je vertrouwen in je vermogen tot channelen.

We gaan in onze cirkel geen vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hier haar eigen weg in mag vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is en wat het voor jou kan betekenen.

Channelen groep/cirkel 2: Woensdagochtend 24 januari, 21 februari, 21 maart en 18 april 2018
Plaats: St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering: 180 euro voor 4 cirkels

Geef je nu op

Deel dit bericht.....Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Bekijk alle items van