Magische Inca Reis naar Peru in September 2020

Heb jij zin in een spirituele reis naar Peru met een fijne groep mensen? Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en energiewerk houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden ‘wie je werkelijk bent’. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de Spirits en de prachtige en liefdevolle Inca energie, om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk te krijgen.

Het unieke van deze reis is dat de reis begeleid wordt door zeer ervaren energie werkers. Don Hernan is een Inca priester en een krachtige inwijder. Hij gaat met ons mee naar krachtplekken om de ceremonies met ons te doen. Solara is een internationale visionair van de 11.11 planetaire activiteiten en schrijfster van o.a. The Star Born. Zij laat ons kennismaken met de healing van Orion en neemt ons mee naar een krachtplek die ons voorbij de dualiteit brengt, en de ‘The New Reality’ laat ervaren. Als aanspreekpunt van de groep, gaat Anne Asbreuk mee. Zij laat zit leiden door haar spirituele team, gedurende de gehele reis. Anne is energie & licht werker en staat haar hele leven al in verbinding met de ongeziene wereld. Hierdoor is zij een kanaal voor het Goddelijke Vrouwelijke, dat zij ankert op Aarde. Don Hernan, Solara en Anne zullen tijdens deze reis er alles aandoen om jouw ziel tot volle bloei te laten komen.

Er is een programma, maar die is aan verandering onderhevig omdat we graag willen laten gebeuren wat nodig is om een ieder van de groep te laten floreren. Maar bijna elke dag bezoeken we bijzondere krachtplekken in de Heilige Vallei waar we samen ceremonies, meditaties, inwijdingen of energiewerk doen.

16 daagse magische reis naar Peru
16 september t/m 30 september 2020
Investering: 2222 euro
Vroegboekkorting: 2000 euro (boeken vóór 20 januari 2020)
Je hebt nog wel zelf je retour-ticket te boeken van Amsterdam naar Cusco. Er zijn momenteel voordeelweken bij de KLM

Lees meer over deze reis


Heb je interesse…. laat het me weten: anne@spirittours.nl
Vraag het inschrijfformulier aan en meld je aan!

PeruPeru

 

 

 

Bekijk alle items van