Magische healing reis naar Peru!

 

peru

15-daagse spirituele reis naar de heilige vallei in Peru
vrijdag 12 april t/m zaterdag 27 april 2019

Heb jij zin in een spirituele reis naar Peru met een fijne groep mensen? Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en energiewerk houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw vrouwelijke oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de Spirits en de prachtige en liefdevolle Inca energie, om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Het bijzondere van deze reis is dat Anne Asbreuk zich laat leiden door haar spirituele team op de krachtplekken maar ook gedurende gehele reis. Anne is energie & licht werker en staat haar hele leven al in verbinding met de ongeziene wereld en werkt tijdens haar reizen voor het collectief, zoals zij dat noemt. Het is o.a. haar taak op aarde om het Goddelijke Vrouwelijke te ankeren op Aarde en de spirits sturen haar die mensen die hier baat bij hebben. Dus voel jij dat jij dat bent…….

Ga dan mee op avontuur, samen met een kleine groep mannen en vrouwen. We bezoeken diverse krachtplekken in de Heilige Vallei en beklimmen enkele bergen van de Nusta’s (Godinnen van de Andes) met hun Apu’s (berggeesten) zoals de Machu Pichu, Sacsayhuaman en misschien Salkantay of la Simona.  Ook is het mogelijk een Hatun Karpay inwijding te ontvangen van Pampamesayok Don Hernan.

De reis zal geleidt worden door de Spirits die samenwerken met Anne, afgestemd op de behoefte van de zielen van alle deelnemers. Er is geen vast programma, omdat we graag willen laten gebeuren wat zich aandient. Maar elke dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen of energiewerk te doen.

De investering is afhankelijk van de aantal deelnemers met een maximum van 2150 euro, maar als je je voor 31 december 2018 opgeeft, betaal je 1950 euro. Je hebt dan nog zelf je ticket te boeken van Amsterdam naar Cusco.

Informatieavond: woensdagavond 19 december 2018 om 20.00 uur op de St. Vitusstraat 28 te Naarden. Meld je aan

Lees meer over deze reis?

Bekijk alle items van