Magische healing reis naar Peru: september 2020

 

peru

Heb jij zin in een spirituele reis naar Peru met een fijne groep mensen? Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en energiewerk houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw vrouwelijke oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de Spirits en de prachtige en liefdevolle Inca energie, om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Het bijzondere van deze reis is dat Anne Asbreuk zich laat leiden door haar spirituele team op de krachtplekken maar ook gedurende gehele reis. Anne is energie & licht werker en staat haar hele leven al in verbinding met de ongeziene wereld en werkt tijdens haar reizen voor het collectief, zoals zij dat noemt. Het is o.a. haar taak op aarde om het Goddelijke Vrouwelijke te ankeren op Aarde en de spirits sturen haar die mensen die hier baat bij hebben. Dus voel jij dat jij dat bent…….

Ga dan mee op avontuur, samen met een kleine groep mannen en vrouwen. We bezoeken diverse krachtplekken in de Heilige Vallei en beklimmen enkele bergen van de Nusta’s (Godinnen van de Andes) met hun Apu’s (berggeesten) zoals de berg la Simona, Ausangate en optioneel is Salkantay. Ook is het mogelijk een Hatun Karpay inwijding te ontvangen van Pampamesayok Don Hernan. Wil je ook nog een excursie Machu Picchu doen, dan kun je deze zelf na de 17 daagse reis boeken in Cusco.

De reis zal geleidt worden door de Spirits die samenwerken met Anne, afgestemd op de behoefte van de zielen van alle deelnemers. Er is een programma, maar die is aan verandering onderhevig omdat we graag willen laten gebeuren wat zich aandient. Maar bijna elke dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen of energiewerk te doen.

17 daagse magische reis naar Peru
16 september t/m 1 oktober 2020
Bijzondere reis met Don Hernan en Solara
Investering: 17 daagse voor 2345 euro, maar als je in 2019 boekt, ga je mee voor 2220 euro

5 dagen verlengen naar Bolivia
2 t/m 7 oktober 2020
Op avondtuur naar Amaru Muru, het Titicacameer met het eiland van de Zon en de Maan.
Investering verlengen: 5 dagen voor 1234 euro

Je hebt nog wel zelf je ticket te boeken van Amsterdam naar Cusco.

Heb je interesse…. laat me dat dan vrijblijvend weten.
Informatie:
kom kennismaken met mij tijdens een kop koffie. Bel 06-19216141 of meld je aan!

Lees meer over deze reis

Bekijk alle items van