Maria Magdalena half-jaar-groep start in januari 2019!

maria magdalena

In de voetsporen van Maria Magdalena…….

Een prachtig ontwikkelings-half-jaar voor jou, om te leren trouw te zijn aan jezelf, anders te durven zijn, fouten te durven maken, jezelf te leren accepteren en lief te hebben, je wijsheid te leren uitspreken, je kracht en talenten te omarmen, jouw hart vol te openen om het licht er doorheen te laten schijnen en onvoorwaardelijk te leren steeds meer lief te hebben.

Van januari tot en met juni ontvang je, om de drie weken, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, het licht, de healing en de wijsheid van Maria Magdalena tijdens diverse ochtendbijeenkomsten. Deze Maria Magdalena Cirkels zijn op Zondagochtend van 10 tot 13 uur in Naarden. Maria Magdalena helpt, support en geeft haar healing aan jou door via het kanaal Anne. Deze laat zich iedere cirkel leiden door de energie van Maria Magdalena zodat er elke ochtend kan gebeuren, wat er mag gebeuren voor iedere deelneemster. En dat is niet altijd wat je als mens wilt, maar wel wat de ziel nodig heeft om te kunnen groeien. Maria Magdalena is altijd zeer liefdevol en heel krachtig. Ze vindt het nu de tijd dat vrouwen in hun kracht gaan staan door zichzelf te gaan helen en lief te hebben. “Als jij vrede in jezelf ervaart, is er ook geen oorlog en ruzie meer om je heen. En draag jij bij aan de wereldvrede”.

De Maria Magdalena Cirkels gaan over het omarmen en belichamen van onvoorwaardelijke (zelf) liefde. Het helpt je jouw negatieve gedachten, geloofsovertuigingen, gevoelens en emoties over jezelf en anderen, te transformeren naar zelf-acceptatie en zelf-liefde en meer liefde, respect en plezier in je leven toe te laten.

Om te proberen of dit iets voor je is, kun je je inschrijven voor een oefencirkel op 13 januari 2019. Daarna starten we met de Maria Magdalena Cirkels: een vaste groep gelijkgestemde vrouwen, die met elkaar, in een veilige setting, de diepte in gaan om te healen en zich te herinneren wie ze werkelijk ZIJN. We sluiten onze inwijdingsweg af met een Maria Magdalena Reis naar Frankrijk in Juni 2019. Dit is een 5 daagse intensieve Maria Magdalena Retraite. Elk jaar weer een fantastische ervaring!  Kijk voor meer informatie op de site bij Maria Magdalena Cirkels & half-jaartraining.

SpiritTours is niet gerelateerd aan een geloof of is van zichzelf een geloof.

Bekijk alle items van