Maria Magdalena Reis

5 of 8 daagse Maria Magdalena reizen naar Zuid-Frankrijk

In verband met de Corona situatie kunnen de Maria Magdalena Reizen helaas geen doorgang vinden in juni 2020.
De volgende Maria Magdalena Reizen vinden plaats in 2021. Hopelijk mogen wij je dan verwelkomen in het Heilige
Land van Maria Magdalena.

5 daagse reis:  woensdag 17 t/m zondag 21 juni 2020 wordt woensdag 16 t/m zondag 20 juni 2021
8 daagse reis:  zondag 7  t/m zondag 14 juni 2020 wordt zondag 6 t/m zondag 13 juni 2021

Ontwaak en verdiep de Maria Magdalena en Isis energie in jou en verbind je met de Moeder Godin!

MM reis

Maria Magdalena en de energie van de Moeder Godin
Maria Magdalena symboliseert het vrouwelijke aspect, dat in de laatste 2000 jaar van het Christendom, grotendeels is weggedrukt. Maria Magdalena is echter de aanvullende helft van Jezus. Zie het als een lemniscaat, dat enkel samen, heel is. Zij is dan ook NIET (zoals in de Bijbel staat) een bekeerde zondares maar ‘Onze Lieve Vrouwe van het Licht’ of zoals de Fransen haar zo mooi noemen ‘Notre Dame de Lumiere’.
 Maria Magdalena probeerde (in de eerste eeuw van onze jaartelling) nieuw leven te blazen in de cultus van de Moeder Godin. Dit deed zij in Zuid-Frankrijk, waar zij de rest van haar aardse leven heeft doorgebracht. Het is nog steeds niet keihard bewezen dat zij ooit in Frankrijk is geweest, maar in de folklore, in de symboliek, in de verborgen boeken en door mijn eigen ervaringen, wijzen vele sporen duidelijk deze richting op. Maria Magdalena heeft de zware energie van Moeder Aarde gereactiveerd. Veel kerken die in Frankrijk aan La Madeleine of Moeder Maria zijn gewijd, staan boven op oude heilige (Keltische) plaatsen met een heilige bron. Deze bron van onze Moeder Godin is nog steeds levendig en voelbaar op vele energieplekken in o.a. Zuid Frankrijk.
 In de afgelopen 2000 jaar hadden we de vissentijd. De vissen zijn het symbool van Jezus in het Christendom. De komende millennia staan echter in het teken van de waterman. De Maria Magdalena tijd. Het is nu de tijd om het vrouwelijke aspect, gesymboliseerd in de Nieuwe Tijd, weer te re-activeren oftewel wakker te maken in onszelf en in Moeder Aarde om zo wereldvrede een kans te geven. Het is nu de tijd van de ‘nieuwe Maria Magdalena’s’! Jezus prefereerde het om de wang aan te bieden voor de eerste maar ook de tweede slag. Het verzacht de mensen die boos zijn, als je oprecht lief tegen ze doet. DAT is waar het vrouwelijke principe over gaat. Liefde de overhand laten krijgen. Voor wereldvrede moeten de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans komen. Maria Magdalena moet weer naast Jezus, de moeder moet weer naast de vader, jouw vrouwelijke helft weer naast je mannelijke helft. De Godin in iedere vrouw mag opnieuw worden geactiveerd en de kosmos en de natuur mogen weer worden gerespecteerd en beschermd. Help jij mee om weer in gelijkheid, verbinding en liefde met elkaar in vrede te leven?

Ga mee met de Maria Magdalena reis en ervaar wat krachtplekken met je doen.

 

Programma: 5 daagse reis van 17 – 21 juni 2020

Maria Magdalena reis

Dag 1: Aankomst
We vliegen met de KLM naar Toulouse in Zuid-Frankrijk. Hier staat een auto klaar die je naar het verblijf brengt. We verblijven in hotel Le Presbytère in Bugarach, in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). ’s Middags lunchen we op een Frans terras in Rennes le Chateau, en we bezoeken de Maria Magdalena kerk en haar museum. Aan het einde van de middag is er een Maria Magdalena cirkel in het hotel met ’s avonds een welkomstdiner.

Dag 2: Maria Magdalena connectie-dag
’s Ochtends bezoeken we de Maria Magdalena grot en ’s middags gaan we lunchen in Rennes le Chateau waarna we een Maria Magdalena Concert krijgen van muziek medium David Bailey, in de kerk. David wordt tijdens zijn spelen geleidt door de spirits, waaronder healers, en zo wordt de muziek en healing afgestemd op onze zielen. Dit is een bijzondere ervaring. ’s Avonds gaan we weer in de prachtige tuin van Le Presbytère, genieten van het culinaire feestje van kok Sander.

Fontain d'amourDag 3: Maria Magdalena inwijdings-dag
Deze ochtend hebben we via een prachtige weg door de bergen naar Gorges de Galamus. Een bijzondere plek waar de Maria en Maria Magdalena energie-en goed voelbaar zijn. Vervolgens gaan we met een pick-nick mand naar Fontaine d’amour. Een heel bijzondere plek waar Maria Magdalena heeft gepredikt en gezalfd. Als je wilt, krijg je hier een Maria Magdalena inwijding. Dit is een hele zachte liefdevolle inwijding die je lichtlichaam opent en schoonmaak van eventuele blokkades. ’s Avonds eten we in een restaurant in Rennes le Chateau.

Dag 4: Wandeldag op de berg van de Nieuwe Tijd
We beklimmen de berg de Bugarach. Op deze mannelijke, heilige berg ervaar je de hoge trilling die ons verbindt met de energie van de natuur-spirits en God. Als je met een duidelijke intentie naar boven loopt, kun je op steun rekenen van onze ongeziene vrienden. ’sAvonds is er een na-bespreking en afscheidsdiner in de tuin van ons hotel.

Dag 5: Vertrekdag
Na het ontbijt word je met de auto naar Toulouse gebracht en vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Investering: 800 euro als je boekt voor 5 mei 2020.
Maar als je boekt na 5 mei dan kost de reis 888 euro.

Verblijf: Le Presbytère in Bugarach in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). Onze gastvrouw is Rommie en haar man Sander is de chefkok.

Groepsgrootte: Max. 9 deelnemers

MM reisInclusief:
– Overnachtingen in het sfeervolle hotel Le Presbytère, in 2 of 3 persoonskamer, inclusief ontbijt en diners met drankjes.
– Transfer gedurende de gehele reis.
– De welkomstcirkel, Maria Magdalena inwijding en de energetische begeleiding en meditaties bij de krachtplekken door Anne Asbreuk

Exclusief:
– vliegticket naar Toulouse
– lunch
– verplichte reisverzekering

Optioneel:
– Lunch/picknick te reserveren in het hotel: 9 euro
– 1-persoonskamertoeslag: 175 euro
– David Bailey concert en meditatie: 35 euro
– Maria Magdalena museum: ca. 5 euro

Vlucht gegevens: 
We vliegen met  de KLM. De heenvlucht is vanaf Amsterdam, op woensdag 17 juni met een vertrek om 8.55 uur. De terugvlucht is op zondag 21 juni met een vertrek om 17 uur. Het is makkelijk om rechtstreeks bij de KLM te boeken. Maar als je geen creditcard hebt, kun je beter bij bijvoorbeeld www.cheaptickets.nl boeken.

Als het kan, is het i.v.m. ons vervoer in Frankrijk, fijn dat je enkel een reiskoffer als handbagage meeneemt.

Meld je aan

 

Programma: 8 daagse reis van zondag 7 juni t/m zondag 14 juni 2020

Dag 1: naar Bugarach
We komen om 10.55 uur aan in Toulouse en rijden naar het pittoreske stadje Mirepoix. Hier gaan we aankomen in Frankrijk op een heerlijk terras. Na de lunch gaan we naar de imposante Kathedraal met prachtige beelden van o.a. Maria, Maria Magdalena en Anna. En dan gaan we op weg naar ons hotel in Bugarach om in te checken, wat te rusten en daarna heerlijk te gaan dineren en slapen in ‘het Paradijs’.

Dag 2: Rennes le Chateau
Vandaag gaan we naar Rennes Le Chateau en bezoeken we de kerk, het museum en de toren van Maria Magdalena. In de tuin gaan we heerlijk lunchen en je kunt vervolgens nog wat slenteren en winkelen in dit pittoreske dorpje van Maria Magdalena. In de na-middag wandelen we naar het ‘heilige land’ met haar bijzondere zuil. Dit is een krachtige energieplek die je in contact brengt met je authenticiteit. Iedereen ervaart hier, dat wat ie nodig heeft om zich te herinneren wie die werkelijk is.

Dag 3: Maria Magdalena Grot
Vandaag gaan we naar de Maria Magdalena-Grot en naar de Bron van de Moeder Godin met haar geboortegrot. Daarna gaan we lunchen in de tuin van Rennes le Chateau en bezoeken een Maria Magdalena-concert bij David Bailey in zijn kerk.

Dag 4: Inwijdingsdag
In de ochtend gaan we naar voor een concert naar David Bailey in Rennes le Chateau en lunchen we weer in ‘de tuin’.  ’s Middags gaan we naar Fontaine d’Amour waar je een Maria Magdalena inwijding krijgt en lekker kunt zwemmen.

MM reis en yoga reisDag 5: In de ochtend gaan we naar Serres om de vrouwelijke berg, de Pech Cardou, te beklimmen en nemen en picknicken op de berg. In de middag ben je vrij.

Dag 6: Grot en Bron inwijding:
We gaan naar Marianne Wochenauer in Roquefixade om bij haar op de koffie/thee te gaan. Als Marianne gaat praten is dit altijd een feestje voor je ziel. Vervolgens rijden we naar Ussat en gaan we de Grotte de l’Hermite in. Deze wordt al sinds de oertijd als de grot van de Godin, de Moeder, het spirituele vrouwelijke, vereerd. We doorkruisen de 7 zalen die in de symboliek het beeld van de rups tot de vlinder aangeven. Elke zaal heeft zijn eigen ambiance. Het gaat om het ervaren van je innerlijke waarde, het oude te laten om tot vandaag te komen. De Bugarachwandeling wordt afgesloten bij de Bron, als laatste deel van de inwijding om tot de tempel van het hart te komen…. in de grot van Betlehem.

Dag 7: In de ochtend gaan we de mannelijke berg, de Bugarach, beklimmen. Dit is steeds weer een ervaring die je dichterbij je eigen Goddelijkheid brengt. Laat je verrassen….. De wandeling is 4 a 5 uur. In de na-middag hebben we een deel-cirkel en ’s avonds ons afscheidsdiner.

Dag 8: Vertrekdag
Na het ontbijt rijden we richting de luchthaven van Toulouse.

Groepsgrootte: maximaal 9 deelnemers

Investering: 1111 euro.
Maar als je boekt voor
5 mei is de reis 1000 euro. 

Inclusief:
– 7 overnachtingen in het sfeervolle hotel in 2 of 3 persoonskamer
– ontbijt en 4 gangen-diner
– transfer gedurende de gehele reis
– begeleiding in de grot door Marianne Wochenauer
– energetische begeleiding gedurende de gehele reis en de meditaties bij krachtplekken door Anne Asbreuk

Presbytere Bugarach

Exclusief:
– vliegticket naar Toulouse
– lunches (à 9 euro in het hotel te bestellen)
– meditatie concert David Bailey 35 euro
– verplichte reisverzekering

Vluchtgegevens:
KLM heenvlucht zondag 7 juni om 8.55 uur.
KLM terugvlucht zondag 14 juni om 17 uur. Aankomst 18.55 uur.

Het zou praktisch zijn, als je alleen een kleine reiskoffer als handbagage mee wilt nemen.

Meld je aan

 

Waarom zouden we naar deze plek gaan?

“Laat je aanraken door Maria Magdalena met haar onvoorwaardelijke liefde, heel je wonden en wordt opnieuw in je vrouwelijke kracht geboren.”

In 2016 was ik met een groep vrouwen in Zuid-Frankrijk. We zaten heerlijk in de auto te keuvelen. Tot ik opeens voelde dat we moesten stoppen. We stopten precies voor de plek Fontaine des Amours. Ik stapte de auto uit en voelde een sterke liefdevolle energie door me heenkomen. Ik vouwde mijn handen voor mijn hart in bid positie en langzaam liepen we in stilte naar beneden naar het water. Bij een watervalletje bleven we staan en ik ging aan de voeten van de vrouwen zitten. Ik waste hun voeten en voelde stromen van intense liefde door mijn handen naar hen gaan. Het voelde Goddelijk sereen, maar ook zo vanzelfsprekend en vertrouwd. In stilte bleven we samen, in verbinding met onszelf, het water, de natuur en deze prachtige liefdesenergie. Toen het klaar was liepen we samen, veel lichter en blijer, naar boven. Echter boven, werd ik naar een andere plek gezogen.

Zuid Frankrijk Reis 2016Bij die plek aangekomen, zag ik een waterbron. Daar moest ik zijn! Ik ging bovenop deze bron zitten en vele oude beelden flitsten voorbij. Ik zag mezelf prediken op deze plek en mensen dopen… Toen werd het stil en liet ik mijzelf naar beneden glijden, terechtkomend in een bassin. Ik kwam boven water en dat voelde als een geboorte. Heel blij en licht… heel nieuw. Kerk MM
Beduusd kwam ik het water uit en kleedde mij weer aan. Mijn lieve medereizigers die op mij gewacht hadden, vertelden mij dat ik zojuist een nieuwe krachtplek had geactiveerd. Iets in mij zei dat dit klopte. De eerste waterval was gelinkt aan de oude vissentijd en daar vond healing plaats. De tweede waterbron is nu een opnieuw geactiveerde krachtbron werkend voor de nieuwe tijd, voor de wedergeboorte van vele vrouwen die liefde (voor) mogen leven. “Breng vrouwen naar deze plek om hun onvoorwaardelijke liefde te ervaren”, kreeg ik door.

Aangezien ik graag luister naar mijn vrienden van het Licht, nodig ik jou uit om mee te gaan naar deze bijzondere inwijdingsplek van Maria Magdalena in Zuid Frankrijk. Laat je door haar aanraken met haar onvoorwaardelijke liefde, zij laat je weer van jezelf houden en heelt je oude wonden om zo vervolgens geboren te worden als een nieuwe Maria Magdalena van deze tijd.

Lees hier de ervaringen over deze reis

Ga je mee?

 

Maria Magdalena reis, Zuid-FrankrijkBewaren