Maria Magdalena Reis

5-daagse Maria Magdalena reis naar Zuid-Frankrijk

2018:
Woensdag 20 t/m zondag 24 juni
Woensdag 25 juli t/m zondag 29 juli ( Yoga & Maria Magdalena reis : zie bij verwenreisjes op de site )
Woensdag 13 t/m zondag 17 juni (voor deelnemers van de Maria Magdalena jaargroep)

Ontwaak en verdiep de Maria Magdalena energie in jou en verbind je met de Moeder Godin!

Maria Magdalena reis

Maria Magdalena en de energie van de Moeder Godin
Maria Magdalena symboliseert het vrouwelijke aspect, dat in de laatste 2000 jaar van het Christendom, grotendeels is weggedrukt. Maria Magdalena is echter de aanvullende helft van Jezus. Zie het als een lemniscaat, dat enkel samen, heel is. Zij is dan ook NIET (zoals in de Bijbel staat) een bekeerde zondares maar ‘Onze Lieve Vrouwe van het Licht’ of zoals de Fransen haar zo mooi noemen ‘Notre Dame de Lumiere’.
Maria Magdalena probeerde (in de eerste eeuw van onze jaartelling) nieuw leven te blazen in de cultus van de Moeder Godin. Dit deed zij in Zuid-Frankrijk, waar zij de rest van haar aardse leven heeft doorgebracht. Het is nog steeds niet keihard bewezen dat zij ooit in Frankrijk is geweest, maar in de folklore, in de symboliek, in de verborgen boeken en door mijn eigen ervaringen, wijzen vele sporen duidelijk deze richting op. Maria Magdalena heeft de zware energie van Moeder Aarde gereactiveerd. Veel kerken die in Frankrijk aan La Madeleine of Moeder Maria zijn gewijd, staan boven op oude heilige (Keltische) plaatsen met een heilige bron. Deze bron van onze Moeder Godin is nog steeds levendig en voelbaar op vele energieplekken in o.a. Zuid Frankrijk.
 In de afgelopen 2000 jaar hadden we de vissentijd. De vissen zijn het symbool van Jezus in het Christendom. De komende millennia staan echter in het teken van de waterman. De Maria Magdalena tijd. Het is nu de tijd om het vrouwelijke aspect, gesymboliseerd in de Nieuwe Tijd, weer te re-activeren oftewel wakker te maken in onszelf en in Moeder Aarde om zo wereldvrede een kans te geven. Het is nu de tijd van de ‘nieuwe Maria Magdalena’s’! Jezus prefereerde het om de wang aan te bieden voor de eerste maar ook de tweede slag. Het verzacht de mensen die boos zijn, als je oprecht lief tegen ze doet. DAT is waar het vrouwelijke principe over gaat. Liefde de overhand laten krijgen. Voor wereldvrede moeten de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans komen. Maria Magdalena moet weer naast Jezus, de moeder moet weer naast de vader, jouw vrouwelijke helft weer naast je mannelijke helft. De Godin in iedere vrouw mag opnieuw worden geactiveerd en de kosmos en de natuur mogen weer worden gerespecteerd en beschermd. Help jij mee om weer in gelijkheid, verbinding en liefde met elkaar in vrede te leven?

Ga mee met de Maria Magdalena reis en ervaar wat krachtplekken met je doen.

Programma

Dag 1: Aankomst
We vliegen naar Toulouse in Zuid-Frankrijk. Hier staat een auto klaar die je naar het verblijf brengt. We verblijven in hotel Le Presbytère in Bugarach, in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). ’s Middags lunchen we op een Frans terras in Rennes le Chateau, en we bezoeken de Maria Magdalena kerk en haar museum. Aan het einde van de middag is er een Maria Magdalena cirkel in het hotel. ’s Avonds: welkomstdiner.

Dag 2: Inwijdingsdag
’s Ochtends bezoeken we de Maria Magdalena grot en ’s middags  gaan we naar de krachtplek Fontaine des Amours waar Maria Magdalena heeft gepredikt en gezalfd. Als je wilt, krijg je hier een Maria Magdalena inwijding. Dit is een bijzonder liefdevolle en/of helende ervaring. In de namiddag gaan we naar Rennes le Chateau waar we een Maria Magdalena Concert krijgen van muziek medium David Bailey, in de kerk. David wordt tijdens zijn spelen geleidt door de spirits, waaronder healers, en zo wordt de muziek afgestemd op onze zielen. Dit is een bijzondere ervaring. ’s Avonds gaan we weer in de prachtige tuin van les Presbytere, genieten van het culinaire feestje van kok Sander.

Dag 3: Isisdag
Isis is de meesteres van Maria Magdalena! We bezoeken het kerkje van Agly waar de Isis energie sterk aanwezig is. Vervolgens gaan we naar de stoel van Isis in Rennes les Bains om ons persoonlijke en collectieve werk te doen voor alle vrouwen die ooit onderdrukt zijn of zijn geweest. Maar…. er schijnt ook een tweede stoel te zijn…. we gaan op onderzoek uit naar deze schijnt mannelijke stoel. ’s Avonds komt David in ons hotel een concert geven en daarna gaan we aan tafel.

Dag 4: Wandeldag
We beklimmen de berg de Bugarach. Op deze mannelijke, heilige berg ervaar je de hoge trilling die ons verbindt met de energie van de natuurspirits en God. Als je met een duidelijke intentie naar boven loopt, kun je op steun rekenen van onze ongeziene vrienden.  ’s Avonds: na-bespreking en afscheidsdiner.

Dag 5: Vertrekdag
Na het ontbijt word je met de auto naar Toulouse gebracht en vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Investering: 888 euro
Vroegboekkorting: 88 euro (reserveren vóór 28 februari 2018)

Verblijf: Le Presbytère in Bugarach in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). Onze gastvrouw is Rommie en haar man Sander is de chefkok.
Tijdens de yoga-reis van 25 juli-29 juli  verblijven we in een andere accomodatie.

Groepsgrootte: Max. 12 deelnemers (incl. begeleiding)

Inclusief:
– Overnachtingen in het sfeervolle hotel Le Presbytere, in 2 of 3 persoonskamer, inclusief ontbijt en diners met drankjes.
– Transfer gedurende de gehele reis.
– De welkomstcirkel, Maria Magdalena inwijding en de energetische begeleiding en meditaties bij de krachtplekken door Anne Asbreuk.

Exclusief:
– vliegticket naar Toulouse
– lunch en 1 diner
– verplichte reisverzekering

Optioneel:
– Lunch/picknick te reserveren in het hotel: 9 euro
– 1-persoonskamertoeslag: 150 euro
– David Bailey concert en meditatie: 45 euro
– Maria Magdalena museum: ca. 5 euro

Vlucht gegevens:
 Richtprijs: tussen de 55 en 125 euro
Deze vlucht kun je boeken bij www.easyjet.com. Hoe later de boeking, hoe duurder het ticket. Dus wees er vroeg bij.

Vluchten op woensdag zijn met vertrek om 7.20 uur en de terugvluchten op zondag om 10.55 uur.

Als het kan, is het ivm ons vervoer in Frankrijk, fijn dat je enkel een reiskoffer als handbagage meeneemt.

Meld je aan

 

Programma Jaargroep

Woensdag 13 t/m zondag 17 juni 2018

Dag 1: Via Arlet les Bains naar Bugarach
We komen al om 9.15 uur aan in Toulouse en rijden dan eerst naar het kerkje in St. Salvayre met haar zuil die ons hoger doet trillen. Dan rijden we naar Arlet les Bains waar we in een prachtige tuin gaan lunchen. Deze tuin was ooit een Mysterie school. ’s Middags kunnen we gaan zwemmen in het beekje en/of de kerk en de burcht bezoeken. Aan het eind van de middag rijden we dan naar Bugarach. In Les Presbytere wachten Rommie en Sander dan al op ons. We gaan heerlijk dineren en slapen in ‘het Paradijs’.

Dag 2: Grot en bron inwijding
We gaan naar Marianne Wochenauer in Roquefixade om bij haar op de koffie/thee te gaan. Als Marianne gaat praten is dit altijd een feestje voor je ziel. Vervolgens rijden we naar Ussat en gaan we de Grotte de l’Hermite in. Deze wordt al sinds de oertijd als de grot van de Godin, de Moeder, het spirituele vrouwelijke, vereerd. We doorkruisen de 7 zalen die in de symboliek het beeld van de rups tot de vlinder aangeven. Elke zaal heeft zijn eigen ambiance. Het gaat om het ervaren van je innerlijke waarde, het oude te laten om tot vandaag te komen. De wandeling wordt afgesloten bij de Bron, als laatste deel van de inwijding om tot de tempel van het hart te komen…. in de grot van Betlehem.

Dag 3: Grot & Bron & Heilige land & Sacred Valley
Vandaag gaan we naar de Maria Magdalena-Grot en naar de Bron van de Moeder Godin met haar geboortegrot. Daarna gaan we lunchen in de tuin van Rennes le Chateau. Om vervolgens  te gaan wandelen naar het ‘heilige land’ met haar zuil en als je wilt ook naar de Sacred Valley. Als je ’s middags liever vrij wilt zijn of naar een meditatie concert van David Bailey wil, dan kan dat ook.

Dag 4: Wandeldag
Na het ontbijt gaan we naar Serres om de vrouwelijke berg, de Pech Cardou te beklimmen. ’s Middags zijn we vrij en ’s svonds is het afscheidsdiner.

Dag 5: Vertrekdag
Na het ontbijt rijden we richting de luchthaven van Toulouse.

Zuid Frankrijjk sfeerimpressie

Prijs: 777  euro
Vroegboekkorting: 77 euro als je boekt voor 28 februari 2018

Inclusief:
– 4 overnachtingen in het sfeervolle hotel in 2 of 3 persoonskamer
– ontbijt en diner
– transfer gedurende de gehele reis
– begeleiding in de grot door Marianne Wochenauer
– energetische begeleiding gedurende de gehele reis en de meditaties bij krachtplekken door Anne Asbreuk

Exclusief:
– vliegticket naar Toulouse
– lunch
– meditatie concert David Bailey
– verplichte reisverzekering

Vluchtgegevens
Easyjet heenvlucht woensdag 13 juni om 7.20-9.15 uur.
Easyjet terugvlucht zondag 17 juni om 10.55-12.55 uur.
Alleen een kleine reiskoffer als handbagage.

Meld je aan

 

Waarom zouden we naar deze plek gaan?

“Laat je aanraken door Maria Magdalena met haar onvoorwaardelijke liefde, heel je wonden en wordt opnieuw in je vrouwelijke kracht geboren.”

Vorig jaar was ik met een groep vrouwen in Zuid-Frankrijk. We zaten heerlijk in de auto te keuvelen. Tot ik opeens voelde dat we moesten stoppen. We stopten precies voor de plek Fontaine des Amours. Ik stapte de auto uit en voelde een sterke liefdevolle energie door me heenkomen. Ik vouwde mijn handen voor mijn hart in bid positie en langzaam liepen we in stilte naar beneden naar het water. Bij een watervalletje bleven we staan en ik ging aan de voeten van de vrouwen zitten. Ik waste hun voeten en voelde stromen van intense liefde door mijn handen naar hen gaan. Het voelde Goddelijk sereen, maar ook zo vanzelfsprekend en vertrouwd. In stilte bleven we samen, in verbinding met onszelf, het water, de natuur en deze prachtige liefdesenergie. Toen het klaar was liepen we samen, veel lichter en blijer, naar boven. Echter boven, werd ik naar een andere plek gezogen.

Zuid Frankrijk Reis 2016Bij die plek aangekomen, zag ik een waterbron. Daar moest ik zijn! Ik ging bovenop deze bron zitten en vele oude beelden flitsten voorbij. Ik zag mezelf prediken op deze plek en mensen dopen… Toen werd het stil en liet ik mijzelf naar beneden glijden, terechtkomend in een bassin. Ik kwam boven water en dat voelde als een geboorte. Heel blij en licht… heel nieuw. Anne in de Kerk
Beduusd kwam ik het water uit en kleedde mij weer aan. Mijn lieve medereizigers die op mij gewacht hadden, vertelden mij dat ik zojuist een nieuwe krachtplek had geactiveerd. Iets in mij zei dat dit klopte. De eerste waterval was gelinkt aan de oude vissentijd en daar vond healing plaats. De tweede waterbron is nu een opnieuw geactiveerde krachtbron werkend voor de nieuwe tijd, voor de wedergeboorte van vele vrouwen die liefde (voor) mogen leven. “Breng vrouwen naar deze plek om hun onvoorwaardelijke liefde te ervaren”, kreeg ik door.

Aangezien ik graag luister naar mijn vrienden van het Licht, nodig ik jou uit om dit voorjaar mee te gaan naar deze bijzondere inwijdingsplek van Maria Magdalena in Zuid Frankrijk. Laat je door haar aanraken met haar onvoorwaardelijke liefde, zij heelt je oude wonden om zo vervolgens geboren te worden als een nieuwe Maria Magdalena van deze tijd.

Lees hier de ervaringen over deze reis

Ga je mee?

 

Maria Magdalena reis, Zuid-FrankrijkBewaren