Mystieke Egypte reis: oktober 2019

Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling om je te her-verbinden met je ‘diepe vrouwelijkheid’. Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.

Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke vrede binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron, onze ware essentie.

Tijdens deze verdiepende spirituele reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op heilige plaatsen heel goed voelbaar zijn. We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.
Ook de energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis en de godinnen Sekmhet en Hathor en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering.

10 daagse reis naar Egypte
vrijdag 18 oktober – zondag 27 oktober 2019
1333 euro

15 daagse reis naar Egypte & een zeiltocht over de Nijl naar Aswan
vrijdag 18 oktober – vrijdag 1 november 2019
1888 euro

Lees meer over deze reis

Bekijk alle items van