Jouw mystieke healing reis naar Peru!

14-daagse spirituele reis naar de heilige vallei in Peru
Zaterdag 12 mei t/m vrijdag 25 mei 2018

Heb jij zin in een spirituele reis naar Peru met een fijne groep mensen? Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en energiewerk houden en graag magische energieplekken bezoeken om samen te mediteren en te gaan ervaren wat de aanwezige energie met ons doet.

Deze reis helpt je de weg naar jouw vrouwelijke oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft en tijdens deze reis laten we ons leiden door de spirits en de prachtige en liefdevolle Inca energie, om jouw kracht te versterken en je bestemming duidelijk(er) te krijgen.

Carola EsparzaHet bijzondere van deze reis is dat de vrouwelijke sjamaan en Grootmoeder Carola Esparza haar eeuwenoude wijsheid met ons zal delen en diverse rituelen zal begeleiden. Deze bijzondere natuur-vrouw leeft de kunst van het in ayni (wederkerigheid) leven helemaal en durft echt op haar scheppingskracht en de leiding van de Condor te vertrouwen. Ze leeft volledig in het moment, in harmonie en in contact met Pacha Mama en Inti Tayta (vader zon). Samen met haar bezoeken we diverse Inca krachtplekken en verbinden we ons met de energieën van de Heilige Vallei door middel van ceremonieën en meditaties.

Ga mee op avontuur, samen met 7 andere vrouwen. We bezoeken diverse krachtplekken in de Heilige Vallei en beklimmen enkele bergen van de Nusta’s (Godinnen van de Andes) met hun Apu’s (berggeesten) zoals de Machu Pichu, Sacsayhuaman, Salkantay, Pachatusuan, Pumahuanca en Senccapicol.  Ook is het mogelijk een Hatun Karpay inwijding te ontvangen. De reis zal geleidt worden door de spirits van Carola en Anne, afgestemd op die van alle deelnemers. Er is geen vast programma, omdat we graag willen laten gebeuren wat zich aandient. Maar elke dag bezoeken we een krachtplek om ceremonies, meditaties, inwijdingen of energiewerk te doen.

De investering is afhankelijk van de aantal deelnemers met een maximum van 1850 euro bij de huidige 3 personen. Bij 7 personen zal de prijs rond 1550 euro liggen. Je hebt dan nog zelf je ticket te boeken van Amsterdam naar Cusco.

Informatieavond: donderdag 25 januari 2018 om 20.00 uur op de St. Vitusstraat 28 te Naarden. Meld je aan

Lees meer over deze reis?

Deel dit bericht.....Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Bekijk alle items van