Onze reizigers

Reiservaringen

 

Bianca: 10 daagse Egypte reis 2019
“met Anne en 3 andere fantastische vrouwen naar Egypte geweest. Mijn 1e keer Egypte. Wat een fijne energie hangt er in dit land. Ik voel me meteen helemaal thuis. Naarmate de dagen verstrijken verbinden we steeds meer met elkaar. In openheid, gelijkheid leren en inspireren we elkaar. Anne begeleid ons in onze ontwikkeling, stemt af op een ieder met veel persoonlijke aandacht. We overnachten in goede en leuke hotels. Spontane interacties met Egyptenaren en andere (spirituele) reizigers. De Nijl zeiltocht op een felluca is magisch! Een reis met een prettige opbouw voor healing en persoonlijke groei. Een groei die bij thuiskomst zeker doorgaat. Dank je wel Anne & lovely sisters 🙏”

Willemijn: 17 daagse Egypte reis 2019
Deze prachtige en magische reis naar Egypte heeft veel in beweging gebracht. Magisch qua kleur geur en vorm, de tempels waren adembenemend. Innerlijk ervaar je mystiek en een enorm gevoel van verbondenheid. Een gek gevoel van thuis zijn en h-erkenning.
De ervaringen in de tempels waren zeer indringend en helend. Onwaarschijnlijk soms, wat we daar deelden… Nergens op aarde heb ik zo een gevoel van verbondenheid met de Spirits, guardians gevoeld als daar. Je voor ouders dansen met je mee, helpen je, ondersteunen je in je proces. Precies dat wat er nodig is, gebeurd.

Met Anne op reis betekent dat je leven in een versneld transformatie proces komt. De veiligheid die zij biedt en creëert, en de normaliteit en ook nuchterheid dat je altijd gesteund en gedragen wordt door de andere wereld, brengt je dichter bij je Zelf en dichter bij je eigen hart. Je unieke pad ontvouwt zich heel natuurlijk. Je dromen en doelen worden helderder. Waar geef ik mijn energie aan?Wat hoort echt bij mij? Hoe leer je echt te luisteren wat er binnen in je gehoord, gezien en geleefd wil worden. Daar ben ik ziels dankbaar voor. Anne is een rost in de branding, met veel humor en super geaard voert ze je mee op deze onvergetelijke reis.

Ontroering met veel lachen en af en toe een traan. Alles gaat weer stromen.

Marit: 17 daagse Egypte reis 2019
Iedere keer als ik op reis ben ervaar ik ook een innerlijke reis met mezelf. Als een nieuwe ontmoeting. Dat gebeurde in Egypte ook weer- en hoe! Ik mocht ontdekken hoe het is om een tempel binnen te stappen en me te laten leiden door de energie. Ik heb met mijn voeten aan de grond genageld gestaan en op rotsblokken en tempeldaken staan dansen. Dat wat ik toe liet-gebeurde. Ook mocht ik ervaren hoe je met je hart kunt afstemmen op de ander. Hoe krachtig het kan voelen om samen af te stemmen en te delen. Bijzonder toch dat je je precies met jouw reisgenoten mag omringen… Precies die vrouwen die je raken. Dankzij hen mocht ik mijn eigen licht als nooit eerder voelen. Mijn reis naar Egypte werd -Onze reis naar Egypte. Nu ik weer thuis ben kan ik Egypte nog altijd voelen. Ik kan me afstemmen op de energie. Egypte gaat heel erg over contact maken met je lijf, leven vanuit je hart. Daar stem ik me mee af voordat ik me op de buitenwereld richt. We noemden dat tijdens onze reis “leven van binnen naar buiten”. Het geeft me richting, als een innerlijk kompas. En het geeft me ruimte- om me te bewegen waar ik wil.

Dear Isis, words can not express… Ik dank onze spirits en onszelf dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Ik krijg kriebels als ik contact maak met dat wat nOg niet tastbaar is,….Love you Sister, X Hathor

Mariska: Glastonbury reis 2019
“Wauw!! Wat een bijzondere reis! Met wonderen op ons pad, ontmoetingen met mooie mensen, het ervaren van Sisterhood en het doorvoelen van de mooie, sterke energie van deze krachtplek op aarde. Grote dankbaarheid voel ik, dat ik dit samen met onze fijne groep heb mogen ervaren. En dank lieve Anne voor de liefdevolle begeleiding! Blessed be!”

Fleur: Glastonbury reis 2019
Een diep gevoel van warmte, van liefde, sisterhood. Een onbeschrijfelijk cadeau heb ik mogen ontvangen in Glastonbury, van de heerlijke plek, van Anne, van de groep prachtvrouwen. Ik voel me enorm dankbaar en blij, een diepe blijdschap, vreugdevol, mijn hart is verwarmd. ‘Verfrist’ noemde mijn man me. Dat is een mooie omschrijving, dat is wat de reis naar Glastonbury je brengt. Fris, een nieuw liefdevol perspectief. Zachte vrouwenkracht zou ik het zelf noemen. Vanuit stilte en vreugde. De liefde van de Lady of Avalon. En al dat lekkers, zo ‘lovely’ allemaal…, de geweldige winkeltjes, de tuinen, de kerkjes, de krachtplekken. Dankjewel lieve Anne!!!

Marjoke: Peru reis 2019
Lieve Anne, de afgelopen reis naar Peru is bijna niet met woorden te omschrijven maar ik doe een poging. Peru is een land dat je voelt in je hele lijf. Het is ook een land waar je jezelf in een spiegel tegenkomt en daar moet je dan ter plaatse mee dealen, geen ontsnappen aan. Anne begeleidt dat proces met hulp van haar gidsen heel liefdevol. Ze gidst je door mooie en lastiger stukken heen naar innerlijke groei. Ook in de groep ontstaat een dynamiek waarin iedereen waardevolle lessen leert van elkaar. Over jezelf, je voorouders, je levens-essentie of over je relatie met de natuur, liefde voor jezelf en je medemens is. Geen ontkomen aan! Deze reis transformeert je en reikt je veel wijsheid, liefde en inzichten aan.

Er is een programma en daarbinnen ruimte om in overleg met de groep enigszins af te stappen van het geplande. Want hoe de reis van dag tot dag zal verlopen, valt vaak niet te voorspellen. Flow, een paar geplande eik-punten in de dag en de persoonlijke processen bepalen het ritme. En zoveel natuurschoon, mooie mensen, plaatsen, avonturen en ontmoetingen, een geweldige Paco Don Hernan die ons op onze reis en groepsmissie vergezeld met zijn grote hart, ceremonies en Andeswijsheid.

Dank Anne voor het samenstellen van deze bijzondere groep en deze levens-transformerende reiservaring. Graag tot een volgende keer. In Munay. Marjoke

Hanna: Maria Magdalena reis 2019
Maria Magdalena en vrouwelijke kracht zijn niet los van elkaar te zien en op deze reis ben ik erg bezig geweest met wat nou vrouwelijke kracht is voor mij. Kracht klinkt zo hard, maar dat is vrouwelijke kracht juist niet. Het gaat juist over zachtheid en kwetsbaarheid en leven met een open hart in verbinding met jeZelf en het leven.

Op deze reis heb ik heel erg mijn eenheid met alles mogen ervaren. Ik voelde me een met het land, een met het leven, een met mijn Zijn (I AM) in plaats van met mijn ego en mind. Mijn hart is meer open gegaan. Heel duidelijk voelde ik dat ik een soul purpose in dit leven heb en dat ik er klaar voor ben om me daar aan over te geven en dat te leven. Dit voelde ik vooral heel sterk in het Isis kerkje boven in dat dorpje. Het bezoeken van de krachtplekken is sowieso een hele mooie ervaring.  De verbondenheid die ik voel in de regio met het land en het leven is heel sterk en de natuur is prachtig. Ik voelde heel sterk de energiestromen af en toe, dat was een redelijk nieuwe ervaring voor mij.

Jij, Anne, bent als begeleider super leuk. Je staat midden in de groep en voelt als 1 van ons, dat is heel fijn. In verbinding met de groep stuur je ons zacht een kant op. Echt mama Anne, heel liefdevol en zorgzaam naar iedereen. Je bent aanwezig en laat gebeuren wat heeft te gebeuren. En we hebben veel lol samen, ik ga graag met je op pad, het is altijd een avontuur.

Mark : Peru reis 2019
Ik vond de reis naar Peru een mooie open reis. Ik hou van vrouwelijke vormen van de bergen. Het beklimmen van La Simona en de Ausangate waren heel bijzonder. De Peruaanse Heler Don Hernan, die ons begeleide heeft fantastisch werk gedaan. Ik zou het graag aanbevelen voor anderen die zichzelf een spirituele groei gunnen.

Ron : Peru reis 2019
Dit jaar voor het eerst (in dit leven) naar de Heilige Vallei in Peru geweest. Vooraf had ik al gezegd dat ik naar huis zou gaan omdat ik in meerdere trancereizen en visioenen gevoeld heb dat de Heilige Vallei mijn thuis is en ik daar al meerdere levens geleefd heb. Ondanks dat ik het gevoel had dat ik niet helemaal in mijn kracht stond door de vele veranderingen in korte tijd, was het toch een onvergetelijke en prachtige reis. Het weerzien en de verbinding met de Vallei was enorm. En vooral het thuiskomen in Moray en de verbinding met La Simona en nog enkele krachtplekken, waren intens. Door deze reis heb ik de bevestiging gevoeld dat mijn toekomst inderdaad in de Vallei ligt. Ik keer snel terug om me daar te vestigen. De begeleiding van Anne en onze plaatselijke sjamaan Don Hernan vond ik waardevol en liefdevol.

Sonja:Maria Magdalena reis – 2018                                                                                                                                            Voor mij was deze reis genieten, voelen, ervaren, jezelf tegenkomen, liefde en ik kan nog wel even doorgaan. Ik ben zo thuisgekomen in mezelf dat ik weet wat me te doen staat en dit met alle liefde omarm. De mooie omgeving, de natuur, liefdevolle verzorging en het heerlijke eten hebben hiertoe bijgedragen. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige vrouwen Anne en Veer die ons heel goed begeleide in onze stappen die zich voor deden.

Simone: Maria Magdalena reis – 2018                                                                                                                                               Van uit mijn hart, heel veel dank voor deze fantastische reis en liefdevolle begeleiding van jou en Veer. Een heel groot cadeau. Merci!!!!!

Anoniem: Maria Magdalena reis – 2018                                                                                                                                  “Wat een prachtige reis! Vooraf had ik  de recensies gelezen en het klopt allemaal wat erin beschreven staat, niets ervan is overdreven. Dit kan ik nu zeggen nadat ik de reis zelf gemaakt heb. Het verblijf is zo een authentiek prachtige plek. Het eten is biologisch culinair & waarlijk genieten. De gastvrijheid van Rommie & Sander is vanuit liefde & passie. Wat een fijn stel. Anne heeft op haar unieke & pure wijze en als een vreugdevolle tinkerbell ons de weg getoond en ons door onze processen heen geleid. Veer is onze liefdevolle engelbewaarder geweest gedurende de hele reis.

Ik had vooraf niet kunnen bedenken hoe krachtig de energieën op de krachtplekken waren en hoe sterk de helingen zouden doorwerken. Nu, achteraf, voel ik hoe ik geaard ben geraakt, hoe mijn energie weer kan vloeien, hoe ik het leven weer kan dragen, hoe ik vertrouwen in mijzelf heb gekregen. En dat na 30 jaar lange vermoeidheid, 3 burnouts en leven vanuit onveiligheid en controle. Tijdens de reis heb ik  God (voor mij de Vader) mogen ontmoeten, heb ik mij mogen verbinden met Maria (voor mij de Moeder) en met onze-lieve-vrouw van Lourdes (voor mij het Geloof). Krachtige resonanties. Mijn Innerlijke Kind kon hierdoor uit de onveiligheid stappen en zich in mij aandienen en een drie-eenheid vormen: vader-moeder-kind. Het kind voelt zich nu gedragen door de vader en heeft vertrouwen in de moeder, in het leven. De basis om nu haar eigen leven te leiden.  Wauw, dankbaar!

Dit is slechts 1 van de ervaringen die ik tijdens de reis heb mogen beleven. En dit zijn slechts woorden. Woorden die de diepte van de beleving niet kunnen evenaren.  Wat ik het allermooiste aan deze reis vind: dat het niet alleen bij het spirituele blijft, het is nu ook tastbaar geworden in mijn gedrag in het dagelijkse leven!  Zo gaaf!”

Leonie: Peru reis – 2018                                                                                                                                                                   De Peru-reis, onder de liefdevolle leiding van Anne, en vol met lokale Inca wijsheid, was transformerend voor mij. Nog meer vertrouwen op mijn innerlijke stem, mijn eigen waarheid voelen, mijn eigen kracht. En zo mooi hoe ook het groepsproces mee stuurde om de weg van mijn hart te vinden. Dat was niet altijd makkelijk, maar wel precies wat er nodig was. En hoe magisch om dit te mogen ervaren in de Sacred Valley, met de eeuwenoude bergen, de Apus, de krachtige natuur, de heldere sterrenhemel, de heilige krachtplekken van de Inca’s en de condors in het prachtige Peru.

Marjoke: Maria Magdalena Reis en binnenkort Peru
Ik kan Anne van harte aanbevelen als reisleidster! Ik heb ervaren hoeveel ze in je kan raken en je je eigen kracht kan laten ontdekken. Ik weet zeker dat mijn reis naar Peru weer een bijzondere ervaring wordt met mooie ontmoetingen met bijzondere mensen en magische energetische ervaringen.

Hanna: Sacred Body Work, Frankrijk 2018
Op deze reis heb ik mij op een diep niveau mogen verbinden met de vrouwelijke oer-wijsheid die in mij zit. Een ietwat donkere, vochtige maar heerlijke onderstroom die me liet voelen, ervaren en bewegen ver voorbij de kennis in mijn hoofd. Het Sacred Body Work is zo mooi omdat we ons als vrouwen diep met elkaar verbonden hebben, kwetsbaar hebben durven opstellen, zacht hebben kunnen worden en gedragen hebben gevoeld. De sacred temple space die Anayia neer zette en zo prachtig droeg, voelde echt zo: Sacred. Alles mag er zijn en we dragen elkaar, we zijn veilig bij elkaar, kunnen helen met elkaar. Het voelde magisch, en voor mij is dat de magie van het leven, de onzichtbare stromen welke ons met elkaar maar ook met het leven verbinding en wanneer alles goed is en op haar plaatst valt, thuis komen in het leven.

Na de reis is mijn bewustzijnsniveau verhoogd, ik ‘zie’ beter de lijnen en stromingen tussen mijzelf en de buitenwereld in interactie, maar ook de lijnen en stromingen binnen in mijzelf, tussen mijn dagelijkse zelf en mijn hogere Zelf. Ik voel mij meer verbonden met mijzelf en met het leven.

Marie (40 jaar): Katharen familie reis – 2017
Mijn vader en moeder hadden dit voorjaar een goed idee: nog 1 keer met elk van hun kinderen apart op vakantie. Mijn wens was dat onze reis een bijzondere herinnering zou worden. Die wens is uitgekomen met Anne als onze spirituele reisleidster. Niet alleen was alles top geregeld, maar heb ik ook veel geleerd, gedeeld en genoten in een prachtige omgeving. Dankjewel voor je steun en je inzicht, voor het zijn, wijze vrouw, en het begeleiden van onze processen. De leer van de Katharen is een spiritueel pad naar vrijheid en betekent veel voor mij. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en voor alle hulp die we van beide zijden hebben mogen ontvangen en nog ontvangen. In liefde verbonden, Marie

Nieneke: Katharenreis – 2017
Het was een geweldige reis! Ik ben nu twee weken later nog helemaal vol van deze week. Alles is er door veranderd in mijn dagelijkse leven. Ik ervaar alles nog intenser dan ervoor en ik heb ook mooiere ontmoetingen daardoor.
We hadden een heel leuke en hechte groep, onder de vrolijke en inspirerende leiding van Anne. Iedere dag was weer een feest om mee te maken. Het vloog voorbij…. En wat hebben we veel geleerd over elkaar en onszelf, diep gegaan, maar bovenal ook heel veel gelachen. Het is de sfeer daar in het Katharen gebied, die je heel dichtbij je gevoel brengt. De prachtige kerkjes, de mooie ramen, het landschap, de bijzondere mensen die we ontmoet hebben, de serene sfeer….. kortom een echte aanrader om zelf te gaan voelen en beleven. Ik ben me bewust geworden van mijn vrouw zijn en wat voor kracht dit is. Ik had altijd al interesse voor de Katharen, omdat zij al zo zuiver leefden, waar ze voor stonden spiritueel en zelfs bereid waren ervoor te sterven… De man en vrouw bijna gelijk waren aan elkaar, onthecht aan de materie en hier ook echt naar leefden. Eigenlijk hun tijd ver vooruit. Als je op de Montsegur staat kun je nog steeds voelen wat voor groots drama zich daar afgespeeld heeft in 1244.
Anne heeft mij veel laten zien, wie ik zelf ben en welke kant ik op wil met mijn spiritualiteit. Het was top…. en nog lang niet klaar…. Nieneke

Kiek: Katharenreis – 2017
Al bij aankomst voelde ik de bijzondere energie van het gebied. Vol verwachting over wat de week me brengen zou maakte ik kennis met onze fijne groep. We hebben hard ‘gewerkt’ aan onszelf met de liefdevolle hulp van Anne voor onze processen die zo verschillend waren. Het vertrouwen binnen de groep was erg mooi. Dat is Anne’s sterke kracht, door haar waardevolle inzet kon en mocht iedereen zichzelf zijn. Het programma van Anne, zat naast ons persoonlijk ‘werk’ vol verrassende dingen: Muziek bij David… hotel van Sander en Rommy… yoga bij Anaiya Sophia… ‘tijgeren’ door de grotten met Bart… krachtige bergen beklimmen. Over deze onderdelen ga ik niet te veel vertellen, die moet je ook zelf ervaren. Ze waren allemaal geweldig prikkelend. De week is omgevlogen. Thuis geniet ik na… heerlijke herinneringen in foto’s en muziek helpen me daarbij. Als ik deze reis een kleur mag geven wordt het: Groen… voor de groei en acceptatie van mezelf.

Diane: Katharenreis – 2017
Alweer bijna een week geleden dat ik ben teruggekomen uit Zuid-Frankrijk… Nog steeds onder de indruk…. Vol van alles, probeer ik weer te landen… De hogere energie-frequenties in dit heilige gebied van de Katharen en Essenen waren een weldaad voor mij…. De reis was een prachtige ontdekkingstocht: een overwinningstocht, een innerlijke reis met gelijkgestemden. Een reis met mooie heldere tranen en veel lachen. Het kantelpunt voorbij. Teruggaan is geen optie maar een logisch moeten.

Linda: Glastonbury Power reis – zomer 2017
Moe en verdrietig vertrok ik met de groep naar Glastonbury. Een week later voelde ik me krachtig en liefdevol. Anne weet met haar liefdevolle wijsheid een sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn, waarin je kunt groeien in bewustzijn en kracht maar ook waarin gelachen wordt! Engeland biedt hiervoor een prachtig decor met haar krachtplekken, wonderschone natuur en bijzondere plaatsjes als Glastonbury. Ik kijk met grote dankbaarheid terug op deze reis waarin ik mooie stappen heb mogen zetten. Ik zou het iedereen aanraden die interesse heeft in krachtplekken en in je kracht komen.

Olga: Glastonbury Power reis – zomer 2017
Wat was het bijzonder om na 10 jaar weer in Engeland te zijn. En helemaal om het op een spirituele manier te ervaren. De diepe aarding die ik voelde op de verschillende plekken die we bezochten. De rituelen die we samen creëerden. De verbinding met die totaal verschillende vrouwen in de groep. Het is mooi hoe zo’n reis ontstaat. Alles wat we onderweg tegenkomen, van eten tot wandelen tot ‘hoe laat zullen we vertrekken?’, is onderdeel van een diep zelfonderzoek. Ik ontdekte dat ik in rust heel krachtig ben. Ik heb geleerd te staan voor mezelf en te vertrouwen op de stroom van het leven. En de leiding te nemen als dat nodig is. En ik kan dat.

Sandra: Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk –  2017
Deze reis naar het paradijs heeft mij zoveel gebracht! Ik ben mij bewuster geworden van mijn eigen kracht. Anne bezit de gave om je te laten ervaren waar je kracht ligt. Zij doet dit op een subtiele wijze, waarbij de Spirits haar helpen. In het paradijs (Le Presbytère Bugarach) wonen twee Fantastische mensen, Rommie en Sander die je in de watten leggen. Rommie is dienstbaar in alle opzichten, weet veel over alles wat leeft in de natuur en geeft fijne raad. Sander is een topchef! Ik hield altijd al van groenten, maar hij heeft mij opnieuw verliefd laten worden! Wat kan deze man koken, en dan is het ook nog een lust voor het oog. Het was een zeer complete reis, en ben aangeraakt, in verbinding gekomen met alle mooie vrouwen die aan deze reis meededen. Ik ben Anne en de anderen dankbaar voor deze ongelofelijk mooie ervaringen, die voor mij nieuwe wegen hebben aangetoond. Dank en liefs.

Ineke: Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk –  2017
Geweldig genoten, gedeeld en gegroeid op deze ontdekkingsreis met 7 andere mooie vrouwen op de meest fantastische kracht plekken in het Katharenland. Ervaringen zoals een ceremonie in de Fontaine d’amour die je anders alleen beleefd, maar nu bekrachtigd wordt door de verbinding tussen de vrouwen. Samen zingen in het kerkje van Isis, healing ceremonie in de Maria Magdalena kapel en het overstijgen van onze kracht tijdens het beklimmen van de Bugarach. Ik heb er veel oude kennis, kracht en onschuld terug gevonden!! Dank lieve Sisters ❤

Feike:
Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk – 2017
Voor mij was de Maria Magdalena reis naar Frankrijk in alle opzichten een dieper ontwaken. Naast dat de accommodatie, de dagtripjes en het eten verrukkelijk waren. Heb ik mij ook op een diep niveau verbonden geweten met de groep, de spirits, Maria Magdalena, de aarde en met God. Ik ben mij ter degen bewust dat Anne dit alles gefaciliteerd heeft! Dank lieve Anne!

Marjoke: Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk – 2017
Ik heb genoten in het kwadraat van deze Maria Magdalena reis. Niet alleen was de krachtplek magisch in natuurschoon maar Anne heeft als reisleidster het talent om bijzondere en talentvolle mensen aan zich te verbinden. Zo hebben we onder andere genoten (en dat is een understatement) van voedsel alchemist Sander en muziekgenezer David. Maar buiten deze bijzondere kennismakingen neemt Anne je ook mee in een persoonlijk innerlijk avontuur. Met compassie en aandacht weet ze je in contact te brengen met je eigen intuïtieve gaven en die van je reisgenoten en met de verschillende energieën die er op deze krachtplekken zijn om heling te laten plaats vinden van wat zich aandient. Zo deel je samen hele bijzondere momenten en ontwakingsprocessen. Een aanrader voor iedereen die op een heerlijke manier wakker wil worden geschut.

Ellen: Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk – juni 2017
Deze (innerlijke) reis heeft mij heel veel gebracht, ik voel mij getransformeerd. Ik ben nu twee dagen terug en verkeer nog steeds in de lichte energie en neem mijn huisgenoten hierin mee. De indrukwekkende kracht plekken die we hebben bezocht, zijn intens, krachtig en liefdevol. Er is veel losgelaten, geheeld en opgebouwd en er zijn prachtige ontwikkelingen en verbindingen ontstaan bij / met reisgenoten, de Magdalena’s. In het prachtige Katharenland waren nog meer krachtplekken, dus ik ga zeker terug. De lokatie waar we verbleven was werkelijk een paradijs op aarde. Frankrijk was geen favoriet vakantieland van mij, maar ik heb mij die dagen daar werkelijk als een God(in) in Frankrijk gevoeld! De grootste verdiensten hiervoor gaan uiteraard naar de reisleidster. Zij weet exact hoe iedereen in haar proces zit en begeleidt dit integer en liefdevol. Urpichay Anne!

Olga: Maria Magdalena Spanje reis – voorjaar 2016
Een reis met Anne was een reis naar de kern van mezelf. Blokkades van oud zeer losten op door de liefdevolle aandacht van 5 vrouwen voor elkaar, onder de warme en liefdevolle leiding van Anne. Ik kon een week lang helemaal mezelf zijn. Er was ruimte voor mijn kracht, plezier en ook voor mijn pijn en angst. Alles mocht er zijn. Ik heb er ontdekt hoe onmetelijk krachtig ik ben en wat me ervan weerhoudt om altijd zo krachtig in mijn dagelijkse leven te staan. De ervaring heeft zich diep in mijn lichaam en hart verankerd en werkt nu, na een half jaar nog steeds door.
Lieve Anne, dank voor jouw liefde en onvoorwaardelijke vertrouwen in onze mooie vrouwen. Bedankt voor deze wonderlijke week, die diep in mijn hart en lijf geaard is. Het leven is niet meer als voorheen & I love it! and you!

Ellen: Maria Magdalena Spanje reis – voorjaar 2016
Deze reis riep me al maanden, maar ik dacht dat het niet kon of realiseerbaar was. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze (innerlijke) reis toch heb mogen maken! Er is veel gebeurd in deze dagen: veel vergeven en veel losgelaten. Loslaten van gebeurtenissen en koorden met verschillende personen en oude aannames. Hierdoor kwam er bevrijding, zelfaanvaarding en vertrouwen voor in de plaats en heb ik mijzelf helemaal kunnen omarmen. Het werd steeds stiller, lichter en liefdevoller in mij. Mijn vertrouwen in mijzelf als lichtwerker bereikte een hoger level. Dank aan de groep, mijn huidige spirituele zusters en dank Anne. Je bent een diamant, zo puur, zuiver eerlijk schijnend en van grote waarde voor deze wereld. Met jouw liefdevolle begeleiding heb ik mij volledig kunnen overgeven aan alle moois maar soms ook minder makkelijke momenten die deze week langs kwamen. Heel veel dank, lieverd(s).

Feike: Maria Magdalena Spanje reis – voorjaar 2016
Tijdens deze spirituele reis voelde ik me ondergedompeld in een vrij samen zijn met vrouwen waarbij ik gebieden in mijzelf kon bereiken waar ik eerder nog niet geweest was.
De reis heeft in mij zoveel los gemaakt, daar pluk ik nu, een half jaar later, nog steeds de vruchten van. Anne heeft mij zo goed geholpen om in mijn kracht te komen en om oude stukken los te laten waar ik dapper aan vast hield. Nu ervaar ik steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven.

Zus Monique: Maria Magdalena reis Zuid-Frankrijk – 2016
Mocht een paar dagen met Anne mee naar Bugarach in Zuid-Frankrijk om krachtplekken te bezoeken. Bijzonder om te ervaren wat een krachtplek wel of niet met je doet. Op sommige plekken was de energie echt voelbaar en bij sommige voor mij ook niet. Ik heb vooral de energie van Moeder Maria ervaren tijdens deze dagen; een warme, troostende, omhullende energie. De laatste dag hebben we de berg Bugarach beklommen en daar kreeg ik vleugels. Normaal ben ik iemand die snel angstig kan zijn op hoogte. Dit keer liep ik de laatste spannendste meters naar de top alsof ik werd gedragen en voelde me heel krachtig. Het waren bijzondere en intense dagen. De warme en oprechte ontvangst door Rommie en Sander in hun authentieke B&B maakte deze ervaring compleet. Na de reis voelde ik me echt lichter en liefdevoller en nu – na enkele maanden – kan ik zeggen dat ik nog steeds lichter en steviger geaard ben in mezelf dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!


Inwijdingen, cirkels en coaching

Mariken: Isis cirkels 2019
Dank voor de mooie lessen, wijze vrouwen en wijze woorden.
Mijn geschreven gedicht voor jou:
Niet te verzanden in het alledaagse moeten
Maar te voelen hoe het is om te mogen begroeten
Hoe verademend te weten: alles mag er zijn
Je ruimte innemend, groeiend van je pijn
Hoe gelukkig te weten, er wordt van je gehouden zoals je bent
Ondanks geloof of zeden, wetend dat je welkom bent

Riet: Isis cirkels 2019
Isis, de oermoeder, om als vrouwen bij elkaar te komen, te delen en te ervaren dat we met elkaar in verbinding heel krachtig zijn. Anne leidt dat op een zeer prettige manier: liefdevol, met humor. Om zo op een hele zachte uitnodigende manier bij jezelf te komen: dat je een talentvol, stralend licht bent.

A. : Maria Magdalena cirkels en Isis cirkels en Nusta Karpay inwijdingsweekend 2017/2019
Lieve Anne, dank voor al je wijze lessen, je liefde, humor en bovenal het respect en het vertrouwen! Het heeft mij moed en vertrouwen gegeven, dat ik steeds dichter bij mezelf kom, en daarvan kan genieten. Liefs, een oude wijze.

Carolyn: Nusta Karpay inwijdingsweekend 2018
De ervaring was ‘beyond Words’. Dank daarvoor! Ik voel nu zoveel kracht en energie en liefde.

Ron: Nusta Karpay inwijdingsweekend 2018
Het was een prachtig en meer dan bijzonder weekend. Een nieuwe stap naar pure Liefde en volledige vrijheid. Vooral het weerzien van Mama Simona (Godin van de voor-ouders) en Dona Teresa (Godin van het hart) hebben me diep geraakt.

Marjoke: Isis cirkels 2018
In een Isis cirkel ervaar ik dat Anne een liefdevolle energie neerzet waarin je veilig in contact komt met je eigen oorspronkelijke, liefdevolle magische energie. Het is elke keer een verrassing welk puzzelstukje of inzicht tevoorschijn komt om weer bewuster te worden van mijn eigen pure essentie. Xx

Marit: Nusta Karpay inwijdingsweekend – dec 2017
Tijdens de Nusta inwijding voelde ik een hele fijne, serene, verbindende energie tussen een groep vrouwen die elkaar nauwelijks kent. Samen onderga je een aantal inwijdingen. Deze inwijdingen hebben veel voor mij betekent. Ik durf te zeggen dat ik steviger sta zonder daar heel veel moeite voor te doen. Het voelt of ik gedragen word en of de energie vanzelf anders is gaan stromen. De yurt van Reijgershof is een heerlijke plek om te zijn, waar heerlijk gekookt wordt.

Barbara: Nusta Karpay inwijdingsweekend – dec 2017
Wat een prachtige ervaring kreeg ik met de inwijdingen van de 7 Nusta’s (Godinnen) uit de Andes. Integer, liefdevol en “op maat” ontving ik deze inwijdingen van Anne in een groep met 7 andere vrouwen op een prachtige plek vlakbij Amsterdam. Anne weet precies de juiste snaar te raken, is goed afgestemd op het proces van alle vrouwen individueel en daarnaast op het groepsproces. Met humor, liefde, warmte, zachtheid, duidelijkheid en doortastendheid kreeg ik mijn persoonlijke lessen en geschenken in vertrouwen, overgave en het brengen van balans tussen de mannelijke en vrouwelijke kracht in mij. Ik heb weer stappen gezet in het nog meer mezelf zijn. Een groot cadeau in de allereerste plaats voor mezelf en tegelijk (hoe fijn!) voor de mensen en wereld om me heen, omdat deze inwijdingen in alles zo heerlijk doorwerken. Met dank aan de Nusta’s, Anne en de 7 sisters van dit weekend.

Michelle: Maria Magdalena cirkel
De cirkel was een warme veilige plek waar het fijn was me ‘vrouw’ te voelen. Diepte en wijsheid, bescheidenheid en vertrouwen. Het delen van ons verhaal samen met de pure ervaring van wat er nog meer in ons en om ons heen is. Zoals LIEFDE. Ik ging altijd verlicht en verliefd weg. Alsof ik meer beschermd werd. Niet meer ‘bang’. Anne met haar talent, haar gave, en dat heel ontspannen aan de groep geven. Het was helend en beschermend.

Lieke: Lichtcirkel
Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij een vrouwencirkel maar ik ben blij dat ik toch mijn impuls heb gevolgd. Ik vond het heel fijn om met gelijkgestemden te praten over wat me het diepste raakt in het leven en waar ik sta in mijn proces. Door dat te delen en helemaal met de wijze vragen en inzichten van Anne, kan ik veel makkelijker mijn verdere stappen vervolgen en op mijn pad blijven met meer kracht en bewustzijn. Ik heb de ochtenden als zeer zinvol ervaren. Dank je wel voor dit bijzondere initiatief. Ik wens de hele groep licht en liefde op ieders pad en tot volgend jaar. Dikke knuffel, Lieke

Hester: Lichtcirkel
Dank voor de bijzondere bijeenkomsten: de aanmoediging, liefde, lessen en spiegels. Namaste

Marlies: Lichtcirkel
De vrouwencirkel kwam op mijn pad op het moment dat ik behoefte had aan samenzijn met andere vrouwen. Vrouwen die door hun verschillen zo boeiend waren om naar te luisteren. Elke keer was er een spirituele stroom die onderling op gang kwam, die zo fijn, warm en krachtig was en mij dan weer een stukje verder bracht op mijn eigen weg. Voor mij voelde het alsof ik op deze manier ook verbonden was met andere vrouwen over de wereld. Een bundeling van energie om als vrouwen bepaalde universele mens- waarden weer in ere te herstellen.
In de hectiek van het leven was de vrouwencirkel voor mij ook hersteltijd, zelfzorg. Samen praten, ervaren, uitwisselen, voelen, erkenning en herkenning met steeds op de achtergrond aanwezig dat je met elkaar het verschil kan maken hoe we verder gaan als mensen in deze tijd. Elkaar vinden in het open, respectvol en mild tegemoet treden van jezelf en anderen.

Ellen: Munay-Ki persoonlijk traject
Anne heeft mijn Munay-Ki inwijdingen heel zuiver en integer gegeven. Ze geeft de inwijdingen echt op maat en is flexibel in de planning ervan, want ze maakt het passend aan jouw proces. Wat meer tijd nodig had, kreeg meer tijd. Als geen ander maakte ze je bewust van je schaduwplekken. De lagere energie heeft de aandacht en ruimte gekregen om te transformeren in hogere energie. Bij vragen was er altijd aandacht en nazorg, ze hield een lijntje met je. Mijn liefde en contact met de natuur en de Aarde is vergroot en ik voel een nog grotere noodzaak hierin een bijdrage te leveren. Dit Inca-pad ga ik zeker vervolgen en aan medemensen doorgeven!

Mascha: Rite of the womb
Dank je wel lieve Anne, bedankt voor de bijzondere avond. Ik was diep ontroerd door de verhalen van alle vrouwen en het aandachtig luisteren naar elkaar. Het was zo mooi om te zien hoe jij iedereen om de beurt een inwijding gaf. Zo toegewijd en vol met liefde. Dank je wel lieve Anne dat je dit met ons deelt.

Danielle: Rite of the womb
Wat was dit een mooie ervaring…… dank je wel, lieve Anne
 
Judith: Lichtcirkel
Anne is in staat om een hele mooie energie neer te zetten en daarbinnen precies te finetunen op wat een ieder in de groep nodig heeft om te horen. Met haar wijze woorden is iedereen weer een stukje verder geholpen en voel je je steeds meer in je kracht komen. Ik vind het bijzonder om te zien hoe zij zo graag andere vrouwen wil dienen en laten groeien. Wat een mooi mens! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen!!

Sara: Munay-ki
Bedankt voor de mooie geschenken en de ruimte die je beschikbaar stelde om mezelf te ontmoeten. Ook alle dames bedankt voor de fijne ontmoetingen.

Nadine: Essentie coaching
Ik ben zo enorm dankbaar voor het consult! Dankjewel Anne

Igananda: Coaching
Anne, je bent een heel zuiver kanaal. De info die je doorkrijgt begrijp ik en kan ik direct toepassen in mijn leven. De liefdevolle en veilige sfeer waarin je me de karma heling hebt gegeven, maakte dat ik me helemaal in vertrouwen kon openen. Als therapeut kan ik zeggen dat je therapeutisch ook heel goed bent en me geholpen hebt met mijn laatste stappen op mijn ascentieweg. Jij bent voor mij diegene die me helemaal heeft verbonden met al wat is. Er zijn deuren voor mij open gegaan, die ik zelf dacht nooit open te krijgen. Dank je Anne. (Je hebt zoveel kwaliteiten, dat ik amper weet wat ik schrijven mag. Maar je hebt me heel snel op het punt gebracht waar ik zijn mag.) Dank je, liefs

Elisabeth: Munay-ki
Ik beloofde mezelf een cadeau, de Munay-Ki cursus bij Anne. Van beiden wist ik nog niets af. Nu na afloop van de prachtige dagen, is het een cadeau in een cadeau geworden, met heel veel cadeautjes erom heen. Het is een prachtige belevenis, één grote reis naar mijn essentie, een reis naar mijn diepere lagen. De inwijdingen zijn prachtig.  Anne werkt vanuit de Bron, met onvoorwaardelijke liefde en inzet. Zij stemt af op jou als individu. Zij is het zijden lint om al die cadeaus. Ik weet zeker dat de cadeautjes nog steeds zullen komen en nog lang niet allemaal uitgepakt zijn. Dank voor deze prachtige dagen, dank aan de Inca-sjamanen en dank aan jou Anne voor je tomeloze en prachtige energie.

Anoniem: Essentie coaching
Lieve wijze uil, wat ben ik je toch dankbaar voor jouw prachtige geschenk aan mij. Dikke kus.

Resa: Essentie Coaching
Tijdens de sessie voelde ik me erg gezien. Anne voelt helemaal mee en neemt me mee naar plekken die ik nodig heb. Waar ik iets kan halen wat me voedt. Ze gebruikt precies de middelen die bij me aansluiten, zoals in dit geval de trommel. Veiligheid en warmte is wat ze biedt om verder te gaan in mijn proces.

Riemada: Lichtcirkel /Maria Magdalena cirkel
Lichtcirkel: Anne, je hebt het vermogen om jezelf overbodig te maken. Onze laatste bijeenkomst was zo bijzonder mooi, want iedereen kwam op zijn manier tot zijn recht. Ik vond het een bijzondere ervaring. Maria Magdalena cirkel: Anne, ik vind het een enorme verrijking om met elkaar op weg te zijn. Dank daarvoor.

Marjolein: Rite of the Womb inwijding
Wat een heerlijke middag hadden we samen in Zutphen. Een feest der herkenning met zoveel mooie vrouwen.

Emily: Essentie Coaching
Nogmaals bedankt voor de bijzondere sessie die ik afgelopen dinsdag met je mocht hebben. Een prachtige en leerzame ervaring met zoveel bevestiging en vernieuwing van inzichten.

Lotte: Cirkel
Wat een bijzondere avond in verbinding met alle vrouwen/moeders! Dank je voor je liefdevolle aanwezigheid en begeleiding.

Popie: Munay-ki
Gedicht Ken Wilber: Ik keek en keek en wat zag toen mijn blik, dat wat eerst jou leek was echter mij en ik. De 6-daagse Munay-ki training is een innerlijke reis die je samen maakt met Anne als ervaren en liefdevolle gids en een aantal prachtige reisgenoten. Tijdens deze tocht op jouw zielenpad kom je telkens weer tot nieuwe inzichten, waardoor je als je de top van de berg hebt bereikt, als herboren voelt. Lieve Anne en lief reisgezeldschap dank je wel. Liefs Popie

Joyce: Coaching
Dank je voor het persoonlijke en uitgebreide gesprek. Ik was geraakt door de vele herkenbare dingen. Verder ben ik nog bezig met het verwerken van alle informatie. Fijne ontmoeting, bedankt.

Marijke: Munay-ki
De Munay-ki heeft mij mijn zijn laten zien, voelen en herkennen… zooo fijn.
In liefde, Marijke

Elisabeth: Munay-ki
Toen je voor me zat… zoveel liefde in iemands ogen had ik nog nooit gezien, ik zie het nog steeds voor me xxxxxxxxx

Jacqueline: Munay-ki
De liefdevolle transformatiedagen Munay-ki, voelden voor mij als thuiskomen. Lieve Anne, jij bracht mij op een liefdevolle wijze bij een plek in mijzelf, waarvan ik voelde en wist dat ik thuis kwam. In Ayni, Jacqueline

Monique: Munay-ki
In mijn verlangen naar een leven dat meer in overeenstemming is met mijn essentie, startte ik de Munay-ki training. Niet geheel wetende waar ik aan begon, ben ik samen met Anne en andere reisgenoten op pad gegaan in mijn zoektocht naar een meer vervuld leven. Op een lichte en liefdevolle manier heeft Anne mij weer laten voelen wie ik in essentie ben. Een groot cadeau dat ik meeneem op mijn reis naar mijn bestemming. Door de warme betrokkenheid van de groep heb ik me veilig en gesteund gevoeld. Dank daarvoor! Kussen.

Aly: Coaching
Lieve Anne, dank je wel dat jij met mij dit pad naar het licht hebt willen lopen en mij daarin hebt willen begeleiden en steunen. De liefde die je daarin uitstraalt is heel fijn om te voelen. Die geeft mij de ruimte en vrijheid om mezelf te durven zijn. De tijd die je er voor neemt maakt het voor mij ook speciaal en ik realiseer me daardoor des te meer dat ik die tijd ook aan mezelf mag geven. Ik had vandaag ook echt het gevoel dat het nu was afgerond en dat ik het nu weer zelf mag doen. Ik kan het! Liefs Aly

Berit: Cirkel
Lieve Anne, jij helpt ons lichter te worden.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren