Spirit Tours team

HET SPIRITTOURS TEAM:

Virginie van der Loe woont in Frankrijk en kent het Katharen gebied met de magische krachtplekken goed. In 2017 hebben we elkaar ontmoet op een Peru-reis en is Virginie daarna mee gegaan op de Katharen reis. En daar werden wij en de groep, heel blij van. Onze energie-en matchen zeer goed samen als “holders” van de groeps-energie. In 2018 hebben we samen, de Maria Magdalena reizen, in Zuid Frankrijk, begeleidt en zijn we naar Egypte afgereisd. Dit jaar zal Virginie erbij zijn met de 6 daagse Maria Magdalena reis en de Katharen reis. En in Oktober gaan we samen de Egypte reis, met veel toewijding en liefde, voor jou verzorgen.

Virginie

 

 

 

 

 

 

 

Voor enkele verwenreizen komt Leah Blits als organic kok ons verwennen met haar heerlijke gezonde vega-gerechten en wetenswaardigheden omtrent een gezonde lifestyle. Leah is in 2017 mee geweest naar Glastonbury en in 2018 mee gereisd met de Peru reis. Verder assisteert ze als Energie-Werker bij de Nusta Karpay weekenden en doet ze de catering bij retraites in Nederland en Spanje. Op verzoek geeft ze vega-kook-workshops.

Glastonbury Leah, Anne & Leonie

Leonie Alleman woont in Engeland en is mee geweest met de Glastonbury-reis en de Peru-reis. Ze regelt de Glastonbury-reizen voor vrouwen. Maar is momenteel met zwangerschapsverlof.

De website is gemaakt door Svenny Santos. En zij houdt de site steeds up to date. Svenny is mee geweest naar enkele Maria Magdalena reizen.   Svenny

Het Spirit Tours Team heeft er heel veel zin in om samen met jou op avontuur te gaan.
Hopelijk tot gauw.

Virginie, Leah, Leonie, Svenny & Anne

Spirit Tours Team

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren