Spirit Tours team

HET SPIRITTOURS TEAM:

Voor enkele workshops komt Leah Blits als organic kok ons verwennen met haar heerlijke gezonde vega-gerechten en wetenswaardigheden omtrent een gezonde lifestyle. Leah is in 2017 mee geweest naar Glastonbury en in 2018 mee gereisd met de Peru reis. Verder assisteert ze als Energie-Werker bij de Nusta Karpay weekenden en doet ze de catering bij retraites in Nederland en Glastonbury.

Glastonbury Leah, Anne & Leonie

Leonie Alleman woont in Engeland en is mee geweest met de Glastonbury-reis en de Peru-reis. Ze regelt de Glastonbury-reizen voor vrouwen. Maar is momenteel met zwangerschapsverlof. Misschien gaat ze in 2020 weer mee.

De website is gemaakt door Svenny Santos. En zij houdt de site steeds up to date. Svenny is mee geweest na enkele Maria Magdalena reizen in Zuid Frankrijk. 

 

 

 

 

De 10 daagse Egypte reis in december 2020, wordt begeleidt door Marit van Gaalen en  Anne Asbreuk. En de 13 daagse verwen-reis in februari 2021, waarbij we gaan varen op de Nijl!!!!!, wordt verrijkt met Willemijn Kaasjager. Wij hebben in oktober 2019 samen de Egypte reis vorm gegeven: Marit als organisator, Anne als energetisch lichtwerker en Willemijn als Dru yoga docente. Deze samenwerking ontstond spontaan en werkte heel verlichtend en versterkend. Het is heerlijk om met vrouwen samen te werken en elkaar te bekrachtigen in elkaars talenten en enorm van elkaar te genieten. Het ware Zusterschap. Het bestaat!

 

Het Spirit Tours Team heeft er heel veel zin in om samen met jou op avontuur te gaan.
Hopelijk tot gauw.

Leah, Leonie, Svenny, Marit, Willemijn & Anne

Spirit Tours Team

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren