Spirit Tours team

Spirit Tours groeit en krijgt steeds meer aanmeldingen voor haar reizen naar Frankrijk. Vandaar dat ik twee hele competente reisleidsters en energiewerkers heb gevraagd om samen met mij de Maria Magdalena en Katharen reizen te gaan begeleiden in 2018.

 

Spirit ToursTeam

Tineke Duys, Virginie van der Loo, Svenny Santos, Leah Blits, Heleen Snoek en Anne Asbreuk

Virginie van der Loo woont in Frankrijk en kent het Katharen gebied goed en heeft net een Katharen reis samen met mij geleidt. Tineke Duys heeft mijzelf het Katharen land laten zien. Met haar ben ik ooit mee geweest op reis en zij heeft mij aangezet om deze prachtige beleving aan meerdere mensen aan te gaan bieden. Beide vrouwen zijn een enorme aanwinst voor Spirit Tours en zullen de reizen verrijken met hun eigen aanwezigheid. Alle drie zijn we bekend in het Katharen land en met het werken met energie op de krachtplekken. Met heel veel toewijding begeleiden wij graag jouw spirituele reis in 2018. Tineke Duys en Anne Asbreuk hebben een pedagogische achtergrond en verzorgen de familie-reizen naar het Katharenland.

Bij de Maria Magdalena en Katharen Reizen zullen bij groepen die groter zijn dan 7 mensen Svenny Santos of Virginie van der Loo de praktische reisleiders zaken regelen. Beide vrouwen hebben dit jaar al ervaring op gedaan bij Spirit Tours. Naast dat zij vloeiend Frans spreken, kennen zij de weg naar de krachtplekken en lekkere restaurantjes. Zij zorgen er voor dat het ons aan niks ontbreekt.

Voor enkele verwenreizen komt Leah Blits als organic kok ons verwennen met haar heerlijke gezonde gerechten en wetenswaardigheden omtrent een gezonde lifestyle. Leah is in 2017 mee geweest naar Glastonbury en doet in 2018 de catering bij de Nusta Karpay weekenden.

Enkele Nusta Karpay weekenden in 2018 geef ik samen met de pampamesayok peruaanse inwijder Heleen Snoek.

Tineke Duys is momenteel bezig met het voorbereiden van een Israël Reis voor in het najaar van 2018. Voor het voorjaar van 2019 ben ik een Nusta Karpay Reis aan het voorbereiden. Dus hou onze reizen in de gaten… we zijn aan het groeien en nemen jou hier graag bij mee.

Het Spirit Tours Team heeft er heel veel zin in om samen met jou op avontuur te gaan.
Hopelijk tot gauw.

Spirit Tours Team

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren