Zomer retraite naar Glastonbury: juli 2020

Glastonbury is het hart chakra van Europa en een heel sterke krachtplek.
 Je hart wordt op deze bijzondere plek uitgenodigd zich verder te openen.

GlastonburyEen paar dagen naar Glastonbury!!!! Een heerlijk spiritueel weekend voor gelijkgestemde vrouwen die er even tussenuit willen om zich op te laden. Een lang weekend voor jezelf met heling, meditatie, stilte, initiaties en goede gesprekken, waardoor je bevestigd en bekrachtigd wordt in je natuurlijke kracht en wijsheid als vrouw.

We verblijven in een lief klein hotelletje in Glastonbury waar we in sisterhood met elkaar mogen ZIJN en het leven mogen vieren. Tijdens de reis gaan we krachtplekken, prachtige tuinen en waterbronnen bezoeken. We maken iedere dag een natuurwandeling en bij de Tor gaan we een prachtig ritueel ervaren olv een Avelon Priesteres.

Het verblijf in Glastonbury opent je hart nog meer en je zult de liefde voor jezelf verdiepen en je meer gaan herinneren wie je ten diepste echt bent. Kwaliteiten die jouw toebehoren zullen meer zichtbaar worden en ingezet worden voor jouw groeiproces en die van de groep.

Voor wie is deze reis: als je jezelf eens wilt verwennen met een heerlijke spirituele vakantie met gelijkgestemde sisters, die het leven VOL willen leven. Humor is verplicht!

Datum: 10 t/m 14 september 2020
Groepsgrootte: 12 deelnemers
Prijs: 600 euro als je boekt voor 20 januari 2020

Lees meer over deze reis

Bekijk alle items van