Licht Cirkel 2020

lichtcirkel JAARGROEP 2020

Deze Licht Cirkel is een intensieve, liefdevolle cirkel voor pracht-zielen die bezig zijn om zichzelf te bevrijden van dualiteit, zodat alles (inclusief jijzelf) er mag ZIJN en een leven in eenheidsbewustzijn mogelijk wordt.

In de afgelopen jaren zijn we bezig geweest om voorbij onze angsten, verwarring, onzekerheden en onrust te komen. Er ontstaat nu meer helderheid. Steeds meer mensen ervaren dat ze een spiritueel wezen zijn en zoveel krachtiger en liefdevoller zijn dan ze tot nu toe hebben geleefd. Laat 2020 voor jou een ‘life changing’ jaar zijn:

Je weet

Je ziel is wijs
Je ziel wordt goddelijk geleidt
Je ziel weet wat die komt doen in deze wereld

Jouw persoonlijkheid weet ‘dit’ ook maar voelt en leeft ‘dit’ nog niet altijd in het dagelijkse leven. Ja wel op de yoga mat en als je mediteert, maar niet als je boodschappen doet of het oude vuil in de container stopt of je vriendin doet ‘lelijk’ tegen je. Je bent toch nog wel eens geïrriteerd, denkt negatieve gedachten, hebt oordelen naar jezelf en/of anderen……  Hoe blijf je nou liefdevol en in balans? Hoe belichaam je nou 24 uur per dag, jouw ziel en jouw diepe wijsheid? En hoe zorg je er voor dat je steeds meer afgestemd bent met de Bron/God/….of geef het een mooie naam.

Een ieder in de groep is de afgelopen jaren door angsten, onzekerheden, verwarring  en onrust gegaan. Maar nu voelen we een innerlijke drang om al ‘het geleerde’ te gaan leven. We willen helemaal wakker worden en vol aanwezig zijn in ons dagelijkse leven. We willen echt in overeenstemming met onze ziel gaan leven. De vraag aan ons is nu of wij onze persoonlijke wil in overeenstemming kunnen brengen met de Goddelijke wil, zodat we onze ziel helemaal kunnen gaan belichamen en dat leven kunnen gaan manifesteren dat bij onze ziel past.

Wie zijn onze leraren? Je hebt je wijze zelf en een spiritueel gidsenteam dat je bij jouw realisatie van jouw zielen wensen helpt en……. we hebben elkaar. Het is helend en verhelderend om in een liefdevolle cirkel opgenomen te zijn en dat daar plaats is voor jou en je wijsheid. Er is moed voor nodig om je uit te spreken en samen te oefenen in dat alles er mag ZIJN. En het is prachtig om te mogen ervaren hoe natuurlijk, mannen en vrouwen elkaar kunnen bekrachtigen. En de humor van onze spirituele begeleiders is altijd fijn.

Voor wie is deze Licht Cirkel?
Als je er klaar voor bent om vol in het licht en het leven te gaan staan
Als je je steeds meer bewust bent van de begeleiding van je spirit(s) in je dagelijkse leven
Als je bereid bent je nog dieper te verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie
Als je weet dat je hier op aarde bent om een “nieuwe wereld” te manifesteren

Step out of the circle of time and into the cirkel of love   Rumi

Deze nieuwe gelijkwaardige cirkel draagt bij aan:
*het opnieuw toe-eigenen van onze kracht
*het vergroten van ons vertrouwen in onszelf en in de spirits/Bron
*het verduidelijken van onze missie
*het vergroten van onze mediamieke en/of intuïtieve gaven
*het belichamen van ons Hogere Zelf
zodat een vreugdevol leven in liefde en service gemanifesteerd kan worden

Deze cirkel is een nieuwe groep die vanaf februari 2020 bij elkaar komt, om samen te groeien en elkaar te ondersteuning bij ieders transformatie en manifestatie-proces. Je kunt je voor de eerste 4 cirkels inschrijven of meteen voor het hele jaar.

Data groep 1 INTENSIVE: woensdagochtend  5, 12, 19 en 26 februari van 10 tot 13 uur in Naarden
Data groep 2; woensdagochtend 1 en 15 april, 6 en 20 mei 2020 (instroom in overleg mogelijk) in Zeist
Data groep 3; woensdagochtend 14 en 28 oktober, 11 en 18 november 2020 in Zeist

Deelnamen aan deze jaarcirkel kost je 666 euro

Per groep van 4 cirkels is je investering 250 euro

Over de meerwaarde van het in een cirkel SAMEN ZIJN: Zoals een deelneemster van een Maria Magdalena cirkel het zo mooi verwoorde: het samenkomen in onze cirkels is voor mij als een liefdevol, bijna ‘ziels-bloot’ ZIJN. Het is voor mij zo bijzonder dat dit kan; volledig zijn wie ik ben, delen wat ik voel en weet. Overal is ruimte voor en in al onze harten is ruimte voor elkaar. Sisterhood is goud! Samen liften we elkaar op naar nieuwe levels qua bewustzijn. Zo dankbaar, dank jullie allemaal.

 Je bent uitgenodigd. Liefs Anne