Egypte Reis

Egypte reis

10 daagse reis naar Mystiek Egypte

Zaterdag 19 oktober -Zondag 27 oktober 2019

EEN REIS TERUG NAAR DE WARE GODDELIJKE ESSENTIE,

DE WEG TERUG NAAR HUIS.

Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling om je te her-verbinden

met je ‘diepe vrouwelijkheid’.

 Luxor, Philae, Dendera & Abydos

In deze 10 daagse verdiepings-reis naar Egypte, gaan we ons verbinden met de geheime kracht van Egypte en de mystieke Egyptische Godinnen, waaronder Isis en de wijsheid van de witte leeuwen. We gaan mediteren op de meest heilige krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting en herinnering.
Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke vrede binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron,
onze ware essentie.

 

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de heilige tempels van licht, verandert je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.
We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.
Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jou ervaringen vervolgens te delen met de groep, zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

 

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtig energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat IS uitvergroot. Oudestukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en getransformeerd te worden, emoties  kunnen uitvergroot worden, wellicht komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Door mijn aanwezigheid, kan er een ‘heilige ruimte’ ontstaan waarbinnen het potentieel in de groep en reis zich ontvouwt. Zo kan het onbewuste, bewust worden en de blokkerende energie, die nog in jou aanwezig is, in de energie van de groep en de tempels transformeren. Afhankelijk van de groep, kan het zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar. In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Godsbron
te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de aanwezigheid van Isis en de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Vaak niet alleen meer voor zichzelf maar ook voor het collectief.

 

Ik reis in Oktober naar Egypte om een passend programma te maken voor deze reis. Ben jij geïnteresseerd, dan hoor ik dat graag. Je investering voor deze reis zal 1111 euro zijn. Je verblijft in een 2 persoonskamer op basis van logies en ontbijt. De entreekaartjes voor de tempels en je vervoer ter plekke zijn inclusief. Je vliegticket en visum, lunches en diners heb je zelf te betalen
In licht & liefde verbonden, Anne

 

In de ontmoeting met de wijsheid van de stilte. Waar we niks meer willen of moeten, wordt vanuit pure ZIJN, een nieuwe jij en een nieuwe wereld geboren.