Mystiek Egypte reis

25 februari tot 5 maart 2023

 

your Soul Remembering Journey 2023

Awakening to the Ancient Wisdom & Mystical Spirit & Sacred Egypt

 

Wil jij thuiskomen bij jezelf?

Wil je het verleden achter je laten zodat het nieuwe kan beginnen?

Roept ​Isis jou om je weer te verbinden

met je onvoorwaardelijke liefde, plezier en vrede in jezelf?

Tijdens deze reis brengt de energie van Isis je terug

bij je diepste ware, sprankelende natuur.

 

We gaan ons verbinden met de hoogte en nieuwste gouden codes van het licht
en ontvangen activaties en initiaties, in portalen van Heilige Tempels. Dit verhoogd de frequentie en ons en elkaars Self Mastery proces.

Dit is een reis voor Hoge Priesters en Priesteressen die worden geroepen om op te gaan staan in hun Leidersrol voor hun service werk voor de mensheid en de Aarde. Isis zag ons op deze hele reis begeleiden en initiëren in haar eigen Tempel, op onze laatste dag.

 

Isis is calling us to Re Activate 

the Ancient Codes of Light 

Held in the Temple Walls

of the Temple of Isis in Egypt.

Voor wie is deze reis?

Veel lichtwerkers leven momenteel in de vierde dimensie en worden heen en weer geslingerd tussen het oude leven dat is geweest en niet langer gecontinueerd kan worden in de huidige vorm: (derde dimensie) en het nieuwe leven dat zich wil ontvouwen in een hogere frequentie (vijfde dimensie).

Deze  10-daagse reis is voor ‘prachtzielen’ die meer in balans willen komen met hun zielsverlangen en levensmissie en bereid zijn om lagere energie te transmuteren naar hogere 5-D energie. Bewuste mensen die voelen dat het nu hun tijd is om afscheid van ‘het oude’ te nemen en ‘het nieuwe’ leven te laten ontstaan en stromen.

Egypte is een representatie van onze herinneringen van een leven in een heel andere tijd en laat ons herinneren ‘wie we diep van binnen zijn’. Egypte helpt ons, in haar energie, om absolute autoriteit, van buitenaf, los te laten, zodat we onze persoonlijke autoriteit weer toe-eigenen en dieper in contact komen met onze eigen wijsheid, gaven, licht, liefde, kracht en ‘het Heilige’ in ons en het leven. Egypte brengt ons in contact met onze eigen stralende God/Godin.

Tijdens deze reis laat jij je ondersteunen en bekrachtigen door de oude Egyptische Godinnen energieën. Hun aanwezigheid helpt je bij het healen en reinigen van je ‘oude energie’ die je niet meer dient in je huidige proces. Zodat je jouw waarheid meer toe gaat laten en makkelijker kunt kiezen om gezien en gevoeld te worden in alles wat jij echt bent en wat in jou geleefd wil worden. Je hoop en vreugde in je hart zullen hersteld worden en je zult (spirituele) vrijheid gaan ervaren.
De energieën van de Egyptische Godinnen zijn momenteel erg actief om jou bij je transformatieproces te helpen. Zij laten je gebruik maken van hun voorouderlijke wijsheid om jouw nieuwe leven te dienen.

Over welke Egyptische godinnen hebben we het?

Tijdens de reis maak je verbindingen met de​ energieën van diverse Godinnen. Bij de ene Godin zul je meer voelen dan bij de andere. Dit heeft te maken met dat wat jouw ziel nodig heeft op dat moment. Er zijn 42 Egyptische Goden en Godinnen. Maar onderstaande Godinnen gaan we sowieso bezoeken en ervaren:
De mystieke Egyptische Moeder Godin Isis. Isis  is de Godin van vrede, hoop, magie en onvoorwaardelijke liefde. Zij heeft twee Heilige Tempels die wij gaan bezoeken in Luxor en in Aswan. Isis werkt  samen met haar zuster Nephthys, de Hoge Priesteres. Isis haar healing is in deze samenwerking 10 keer sterker dan dat zij alleen healt. Samen zijn zij gedurende de gehele reis aanwezig om je te helpen bij het belichamen van hogere frequenties.
Godin Sekhmet is de vuur Godin van de  passie en natuurkrachten. Haar pittige energie is een hele krachtige energie en verbrandt al ‘het oude’ en zet je in je kracht. Zij heeft haar Tempel in Karnac, in Luxor.
Godin Hathor is de Godin van de schoonheid, vreugde, vruchtbaarheid en plezier. Hathor haar tempelcomplex staat in Dendera. Deze energie voelt verzachtend en laat jouw Godin weer lachen, dansen en zingen.

In vele tempels die wij gaan bezoeken zijn bovenstaande Godinnen energieën voelbaar en hun wijsheid soms hoorbaar in boodschappen of in klanken. Soms brengen de energieën je in verstilling en de andere keer maakt het je aan het  lachen of ben je diep ontroert. Alles is oké en draagt bij aan je groei. Maar weet dat de Godinnen humor hebben. Dus er zal ook veel gelachen worden.

Als groep gaan we bewust contact maken met bovenstaande Godinnen energieën en onze verbinding met hen gedurende de reis verdiepen. Dit doen we door onder andere te  mediteren, te klanken, te dansen en energiewerk te doen (downloads en aktivaties te ontvangen). Dit doen we in Tempels en op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl. Er is natuurlijk ook ruimte  om je af te stemmen op de energieën van de andere Goden en Godinnen. Iedere God of Godin heeft een speciale betekenis en boodschap voor je m.b.t. je huidige spirituele proces. En alle Goden en Godinnen komen voor je staan als gelijke en zien jou ook als Godin.

Egypte

Egypte is het land dat ‘alles’ blootlegt. Dat wat nog niet geleefd wordt in jou, wordt aangeraakt en wil bevrijd worden. Dat is soms best wel confronterend, maar ook een hele opluchting als je merkt dat je steeds dichter bij jezelf komt, je levensenergie meer gaat stromen en dat je zachter, krachtiger, lichter en blijer wordt. Doordat je meer in je lichtkanaal komt te staat, ga je meer ervaren wat  een  prachtige Godin jij bent en wat je vaardigheden zijn die tot uitdrukking willen komen in je missie hier op aarde.

Tempel bezoek

Tijdens de reis bezoeken we diverse tempels. Deze tempels zijn magische  plekken met een hoge vibratie en helende energie. Door open te staan voor de  hoge energie en de oneindige ruimte van Liefde te ervaren in de Heilige tempels van licht, verhoog jij  je bewustzijn. Door te mediteren in of bij de  tempels, open je ook je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je  gevoeligheid voor energieën. Hierdoor zullen o.a. je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en het goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

​We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te keren, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken echt te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het  gaat om jouw unieke ontmoeting en verbinding met de energieën van Egypte.
Door dit zo puur mogelijk te evenaren, komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven. Door jouw ervaringen vervolgens met de groep te delen,  zal een totaal beleving bij iedereen ontstaan.

De energie ervaren in Egypte is een uitdaging voor jezelf omdat de krachtige energie van dit land en de bijzondere plekken alles wat ‘IS’ uitvergroot. Oude stukken van jezelf kunnen weer naar boven komen om weer gezien en  getransformeerd te worden, emoties kunnen uitvergroot worden, wellicht  komen er oude Egyptische levens naar boven. Alles is mogelijk met deze reis. Afhankelijk van de groep, kan het  zijn dat we in eenheidsbewustzijn komen met elkaar.

In deze tijd van diepe transformatie, waarin zoveel wordt opgeruimd in ons  en in de wereld, is het van groot belang onze verbinding met onze Gods-bron te weten en te voeden. Momenteel voelen dan ook veel lichtwerkers de drang om naar Egypte te gaan, het land van onze ziel, om de ‘Ancient Codes’ te herinneren en te activeren. Om zo vol op het levenspad gezet te worden en ons potentieel te gaan leven.

Reisbegeleiding door Anne

Samen met onze Godinnen zusters zetten we ons in, dat  ieder die meegaat op deze Egypte reis, dat krijgt wat haar ziel nodig heeft. Wij bekrachtigen jou, samen met onze Egyptische ‘vriendinnen’, om de nieuwe ‘JIJ’ geboren te laten worden. Een stralende God/Godin, in de flow, op zijn/haar levenspad, die vorm geeft aan zijn/haar levensmissie en daarvan geniet.

Bianca: 10-daagse Egypte reis 2019

Met Anne en andere fantastische vrouwen naar Egypte geweest. Mijn 1e keer Egypte. Wat een fijne energie hangt er in dit land. Ik voel me meteen helemaal thuis. Naarmate de dagen verstrijken verbinden we steeds meer met elkaar. In openheid, gelijkheid leren en inspireren we elkaar. Anne begeleidt ons in onze ontwikkeling, stemt af op een ieder met veel persoonlijke aandacht.
We overnachten in goede en leuke hotels. Spontane interacties met Egyptenaren en andere (spirituele) reizigers. De Nijl zeiltocht op een felluca is magisch! Een reis met een prettige opbouw voor healing en persoonlijke groei. Een groei die bij thuiskomst zeker doorgaat.
Dank je wel Anne & lovely sisters 🙏

Wat kost dit prachtige avontuur?

INVESTERING

€ 1888
10 daagse reis

VERBLIJF

In typische Egyptische, sfeervolle accomodaties in Luxor en Aswan. In Abydos logeren we in een luxe hotel. Allen met zwembad.

GROEPSGROOTTE : De reis gaat definitief door!

Minimaal  6 deelneemsters
​Maximaal 12 deelneemsters

INCLUSIEF

Overnachting in comfortabele 2 persoonskamers
Ontbijt en Diner
Transfer van en naar de luchthaven
Transfer gedurende de reis, bus en boot
Reisleiding
Energetische begeleiding op krachtplekken
1 Avond met de Egyptische Healer Horus in Abydos

EXCLUSIEF

Vliegticket
Visum (€ 27,50 verkrijgbaar op de airport van Cairo)
Variabele kosten voor lunch en tempel tickets (variabel), gidsen (variabel) & fooien ( variabel):
Bij aankomst in ons hotel maken we een fooienpot voor de variabele kosten van € 120
Reis en annuleringsverzekering (zelf regelen)

OPTIONEEL

Een persoonskamer is € 500 extra
Egyptische massages
Egyptische healing behandelingen mogelijk in de hotels in Luxor en Abydos

We gaan met een klein groepje. Als je mee wilt, kun je je aanbetaling op deze site doen en dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd. Je ticket heb je zelf te boeken.

VLUCHTGEGEVENS

Je kunt zelf je ticket te boeken bij EgyptAir:

Meld je aan

Programma

DAG 1-3 | WELKOM IN LUXOR
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletje verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

DAG 4 – 5 | HEALING DAGEN IN ABYDOS
Op dag 4 rijden we voor twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Dit zijn een van de krachtigste vortex-plekken/energieplekken van de wereld, waar je enorme healing en inzichten kunt ontvangen. We bezoeken in Abydos een Egyptische Healer. Hij kijkt met je mee in jouw huidige proces en zal je een specifieke healing-plek aanwijzen in de Tempel, die jou je inzichten of healing geeft horende bij jouw ontwikkeling. Overdag is het heerlijk om de healing energieën in de Seth1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oeroude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

DAG 6 | ‘DIVINE GODDESS’ DAG 1 IN DENDERA
Op dag 6 vertrekken we weer en gaan naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie van ‘de Hathors’ (een sterrenvolk) te ervaren in de vele healingkamers in het Hathor complex.  Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis maakt deze dag tot een bijzonder blije, voedende, vrouwelijke top dag. Bruisend van energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Aswan.

DAG 7 | ‘DIVINE GODDESS’ DAG 2 IN ASWAN
In de ochtend ben je vrij. In de middag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel te bezoeken. In de healingkamer van de tempel maken we contact met Isis haar pure en liefdevolle Divine Energy, zodat jouw heilige verbinding met het Goddelijke geactiveerd wordt of een upload krijgt.

DAG 8
Excursiedag naar het eeuwen oude wonder van Abu Simbel. De Grote Tempel van Ramses 2 en de Tempel van Hathor.

DAG 9
Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd ​wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen. ’s Avonds hebben we ons afscheidsdiner op een egyptische felukka op de Nijl.

DAG 10
Vandaag vertrekken we weer uit Aswan en vliegen via Caïro naar Amsterdam

Isis aanroep

Isis vol liefde onvoorwaardelijk met mij begaan
help mij boven goed en fout te staan
te vergeven, los te laten en mezelf te helen
naar mijn ziel terug te halen de verloren delen
herstel mijn innerlijke lichtrooster van goud
bevrijd me van trauma, nieuw en oud
Isis vol liefde onvoorwaardelijk met mij begaan
​help me heel te worden en eindelijk door te gaan

 

Als Isis je roept, geef dan gehoor aan het verlangen van je ziel.

Het is niet voor niks dat je dit nu lees.

Je bent in goede handen. Voel je welkom.

Anne