Luxe vrouwen retraite Spanje

8 dagen verwennerij en tijd voor jezelf, voor jouw persoonlijke groei en ontwakingsproces. Een week waarin je innerlijke kracht en vreugde opbloeien door met name rust, stilte, ochtend-cirkels en (klank-)healing. Heerlijk in verbinding ZIJN.

Spanje sfeerimpressie Finca

Sfeerimpressie van de finca >> luxe vrouwen retraite <<van donderdag 3 mei t/m donderdag 10 mei 2018

 

 

 

Anne en Leah verwennen jou deze week. Anne geeft je dat wat je op spiritueel vlak laat groeien en Leah Blits kan waanzinnig lekker organic koken en zal haar kennis over eten met ons delen. Samen hebben we de wens om vrouwen een onvergetelijke week te bezorgen, waarin je je mag laven aan onze liefde en we onze talenten inzetten om jou een onvergetelijke week vol groei, verbinding en heerlijk, gezond eten te geven. We verblijven met 8 vrouwen in een kleine finca en een bedoeiden tent op Refugio Marnes, in het binnenland van Spanje. Het is hier nog stil! Op de krekels na.

Spanje sfeerimpressie Yurt

Sfeerimpressie van de bedoeiden tent

Deze week mogen je vrouwelijke krachten nog meer zichtbaar worden, in een veilige omgeving. Je zult je liefde voor jezelf verdiepen, waardoor je ware zelf, met al je kwaliteiten die geleefd willen worden, nog meer zichtbaar worden. Het er gewoon mogen ZIJN maakt vrij en leven vanuit je hart mogelijk. Kom dit ervaren in deze zachte kracht week. Een week van healing, meditatie, bekrachtiging, voelen, delen, verbinden, ervaren……

We werken niet met een programma maar er is enkel 1 vast punt op de dag en dat is de ochtendcirkel. Verder zal dat gebeuren wat mag gebeuren en is iedereen vrij. Vaak zal er in de namiddag of avond een activiteit ontstaan zoals klank-healing, massage, zang, kaart legging, channelen, koken, zwemmen, niksen, dansen ect.

Wanneer: donderdag 3 mei t/m donderdag 10 mei
Groepsgrootte: 6 tot 8 deelnemers
Prijs: 999 euro
Vroegboekkorting: 99 euro (reserveren vóór 15 januari 2018)

Inclusief:
– 2-persoonskamer in de nieuwe finca of in de 4-persoons bedoeiden tent. Laat even weten of waar je voorkeur naar uit gaat.
– organic ontbijt, lunch en diner
– vervoer van en naar de luchthaven
– spirituele cirkels en persoonlijke begeleiding wanneer gewenst door Anne Asbreuk
– 2 organic kooklessen door Leah Blits

Exclusief: vlucht Amsterdam-Alicante-Amsterdam

Lea Blits

Leah Blits


 

Reacties Spanje reis, voorjaar 2016:

Olga:Een reis met Anne was een reis naar de kern van mezelf. Blokkades van oud zeer losten op door de liefdevolle aandacht van 5 vrouwen voor elkaar, onder de warme en liefdevolle leiding van Anne. Ik kon een week lang helemaal mezelf zijn. Er was ruimte voor mijn kracht, plezier en ook voor mijn pijn en angst. Alles mocht er zijn. Ik heb er ontdekt hoe onmetelijk krachtig ik ben en wat me ervan weerhoudt om altijd zo krachtig in mijn dagelijkse leven te staan. De ervaring heeft zich diep in mijn lichaam en hart verankerd en werkt nu, na een half jaar nog steeds door. Lieve Anne, dank voor jouw liefde en onvoorwaardelijke vertrouwen in onze mooie vrouwen. Bedankt voor deze wonderlijke week, die diep in mijn hart en lijf geaard is. Het leven is niet meer als voorheen & I love it! and you!”

Ellen:Deze reis riep me al maanden, maar ik dacht dat het niet kon of realiseerbaar was. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze (innerlijke) reis toch heb mogen maken! Er is veel gebeurd in deze dagen: veel vergeven en veel losgelaten. Loslaten van gebeurtenissen en koorden met verschillende personen en oude aannames. Hierdoor kwam er bevrijding, zelfaanvaarding en vertrouwen voor in de plaats en heb ik mijzelf helemaal kunnen omarmen. Het werd steeds stiller, lichter en liefdevoller in mij. Mijn vertrouwen in mijzelf als lichtwerker bereikte een hoger level. Dank aan de groep, mijn huidige spirituele zusters en dank Anne. Je bent een diamant, zo puur, zuiver eerlijk schijnend en van grote waarde voor deze wereld. Met jouw liefdevolle begeleiding heb ik mij volledig kunnen overgeven aan alle moois maar soms ook minder makkelijke momenten die deze week langs kwamen. Heel veel dank, lieverd(s).”

Feike:Tijdens deze spirituele reis voelde ik me ondergedompeld in een vrij samen zijn met vrouwen waarbij ik gebieden in mijzelf kon bereiken waar ik eerder nog niet geweest was.
De reis heeft in mij zoveel los gemaakt, daar pluk ik nu, een half jaar later, nog steeds de vruchten van. Anne heeft mij zo goed geholpen om in mijn kracht te komen en om oude stukken los te laten waar ik dapper aan vast hield. Nu ervaar ik steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren