Zomer Retraite Glastonbury

Glastonbury is het hart chakra van Europa en een heel sterke krachtplek.
Je hart wordt op deze bijzondere plek uitgenodigd zich verder te openen.

Een zomer-vrouwen-retraite

van vrijdag 10 tot dinsdag 14 juli 2020

GlastonburyGlastonburyGlastonbury

 

 

 

Een paar dagen naar Glastonbury!!!! Een heerlijk spiritueel lang-weekend voor gelijkgestemde vrouwen die er een even tussen uit willen om zich op te laden. Een lang weekend voor jezelf met heling, meditatie, stilte, initiaties en goede gesprekken, waardoor je bevestigd en bekrachtigd wordt in je natuurlijke kracht en wijsheid als vrouw. We verblijven in een lief klein hotelletje in Glastonbury. Tijdens de reis gaan we krachtplekken bezoeken.

In Glastglastonburyonbury bezoeken we de twee waterbronnen, waardoor je meer in contact komt met jouw vrouwelijke kwaliteiten en jouw schoonheid, zachtheid en vrouwelijke Godinnen-kracht. Bij de Tor gaan we een sjamaans ritueel ervaren en ons verbinden met de energie van Aartsengel Michael, die ons herinnert aan onze scheppingskracht en ons moed en bescherming geeft voor onze reis. Verder bezoeken we ook de Glastonbury Abbey, Wearyall Hill en de Goddes Hall & Temple midden in de stad zelf. Het verblijf in Glastonbury opent je hart nog meer en je zult de liefde voor jezelf verdiepen en je meer gaan herinneren wie je ten diepste echt bent.

GlastonburyIedere dag is er een mogelijkheid tot een natuurwandeling om dieper in contact met onze eigen natuur te komen. Bij terugkomst is er dan een deel-cirkel. Tijdens de cirkel zal alles waar jij aan toe bent, zich openbaren. jouw kwaliteiten die jouw toebehoren zullen meer zichtbaar worden en ingezet worden voor jouw groeiproces en die van de groep.

Data: van vrijdag 10 juli t/m dinsdag 14 juli 2020Glastonbury
Groepsgrootte:  tot 12 deelnemers
Prijs: 666 euro, maar nu voor 600 euro; als je boekt voor 20 januari

Inclusief:
– overnachtingen in 2 of 3 persoons (angel-)kamers in een typisch Glastonbury’s angel-hotel, op basis van logies en vegan en glutenvrij ontbijt
– meditaties en energiewerk bij krachtplekken door Anne Asbreuk
– transport van het vliegveld van Bristol naar Glastonbury en weer terug.

Exclusief:
– vliegticket te boeken bij de KLM:
Amsterdam-Bristol vertrek op 10 juli om 8.25 uur
Bristol-Amsterdam vertrek op 14 juli om 17.15 uur (aankomst in Amsterdam: om 19.35 uur).
– lunch en diner
– toeslag 1-persoonskamer 199 euro
– reis en annuleringsverzekering
– persoonlijke uitgaven
– entree gelden

Ga je deze zomer mee naar Glastonbury? Je kunt het inschrijfformulier en meer informatie opvragen per mail via Anne@spirittours.nl of

Meld je aan

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren