Priesteressen reis Glastonbury

Kom het leven vieren en geniet volop van de Priesteres in jou  in

GLASTONBURY, engeland

vrijdag 9 juli tot dinsdag 13 juli 2021

GlastonburyGlastonbury

 

 

 

 

 

Een paar dagen naar Glastonbury!!!! Het land van Avalon. Het land van jouw ziel. Het land waar de ‘Divine Feminine’ voelbaar aanwezig is. Het thuisland van elke Priesteres. Hoor jij de roep van Avalon? Gaat jouw hart sneller kloppen? Voel jij dan wellicht de Priesteres in jou? Ben jij bereid je over te geven aan jouw ‘diepere vrouwelijke zijn’? En wil je jezelf bevrijden van het jezelf te kort doen en te klein houden? In dit weekend kom je weer in contact met jouw levendige en stralende Godinnen-Bewust-Zijn.

Voor wie? Dit transformerend lange weekend is voor gelijkgestemde vrouwen die zichzelf kunnen dragen en willen verbinden in ‘Sisterhood’. Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar dat wat er nog geleefd wil worden in henzelf en het heerlijk vinden om in de natuur te zijn.

Wat gaan we doen? Vijf dagen lang dompelen wij  ons onder in de energie van het land van de Godin en laten we ons Priesteressen-Bewust-Zijn groeien. We laten dat los wat ons niet langer dient, healen onze wonden, bevrijden ons van oude patronen, nemen onze weggegeven kracht terug, verbinden ons met de Bron, bezoeken Heilige krachtplekken, verhogen onze trillingsfrequentie, ontdekken het licht in ons zelf en onze sisters, ervaren onze eigen kracht als Priesteres van het Licht en herinneren ons onze eigen Goddelijke Zelf.

Een lang transformatie-weekend van ‘heel wording’ met lichtwerk, energietransmissies, channelings en energiewerk op de krachtplaatsen, fijne wandelingen, goede gesprekken en heel fijn samen of in stilte zijn…..waardoor jij bevestigd en bekrachtigd wordt in je natuurlijke licht, kracht, wijsheid en schoonheid als prachtige Godin.

KRACHTPLEKKEN:

In Glastglastonburyonbury bezoeken we de twee waterbronnen*, waardoor we meer in contact komen met onze vrouwelijke kwaliteiten en  schoonheid, zachtheid en vrouwelijke Godinnen-kracht. *Chalice Well (rode bron), is een prachtige tuin en een Heilige Godinnenplaats met een krachtige geneesbron met verborgen krachten en geheimen. Een plaats waar Priesteressen samenkomen om de Godin te eren en de aarde met de Kosmos te verbinden en een blik in de grote spiegel  van de Bron te werpen. * The White Spring (witte bron) is net een kristalgrot met een bron. Er heerst een mysterieuze sfeer en je word hier uitgenodigd om al het oude achter je te laten en jezelf opnieuw geboren te laten worden. Deze plek is een echte Heilige (wedergeboorte-) plaats voor rituelen.

Bij de Tor gaan we een overgave ritueel ervaren bij het draken-ei. En op de Tor verbinden we ons met 1. de energie van Aartsengel Michael, die ons herinnert aan onze scheppingskracht en ons moed en bescherming geeft voor onze innerlijke transformatie en 2. de lichtstad onder de Tor. Daarna lopen we het labyrint, ter ere van onze Godin (our Goddess within).

De Chalice Hill is een heuvel aan de rand van Glastonbury. Men zegt dat Jozef van Arimenthea de Heilige Graal heeft teruggebracht naar Engeland en deze hier heeft begraven. Een hele bijzondere energie ervaar je hier.

Verder bezoeken we ook de Glastonbury Abbey en de Goddes Hall & Temple midden in de stad zelf.

 

Het verblijf in Glastonbury opent je hart nog meer

en je zult de liefde voor jezelf verdiepen

en je meer gaan herinneren wie je ten diepste echt bent.

 

GlastonburyIedere dag is er een mogelijkheid tot een natuurwandeling om dieper in contact met onze eigen natuur te komen. En afhankelijk van de behoefte van ons als groep, zullen er enkele deel of stilte cirkels zijn. Tijdens deze cirkels zal alles waar jij aan toe bent, zich openbaren. Jouw kwaliteiten die jou toebehoren zullen meer zichtbaar worden en ingezet worden voor jouw groeiproces en die van de groep.

 


Data:
vrijdag 9 juli t/m dinsdag 13 juli 2021Glastonbury
Groepsgrootte:  tot 9 deelnemers
Prijs: 696 euro

Inclusief:
– overnachtingen in 2 of 3 persoons (angel-)kamers in een typisch Glastonbury’s angel-hotel,   op basis van logies en vegan en glutenvrij ontbijt
–  energiewerk bij krachtplekken door Anne Asbreuk
– begeleiding vanuit het Godin-Bewust-Zijn van de Cirkels en Godinnen inwijding door Anne Asbreuk
– transport van het vliegveld van Bristol naar Glastonbury en weer terug.
– entree gelden

Exclusief:
– vliegticket te boeken bij de KLM:
Amsterdam-Bristol vertrek op 10 juli om 8.25 uur
Bristol-Amsterdam vertrek op 14 juli om 17.15 uur (aankomst in Amsterdam: om 19.35 uur).
– lunch en diner
– reis en annuleringsverzekering
– persoonlijke uitgaven

De Priesteressen van Avalon zijn vanuit de oude tradities, de graaldragers en de ingewijden. De oude leer is blijven bestaan en mondeling via inwijdingen en cirkels door gegeven. De oude tradities bevatten Heilige kennis: Moeder Aarde wil erkenning. Het vrouwelijke principe is te lang onderdrukt. De Godin en de Hoge Priesteressen van het Licht zijn er klaar voor om het Goddelijke Vrouwelijke weer in ere te herstellen. Zij helpen alle vrouwen die de moed hebben om hun Priesteres weer te ontmoeten en de Godin in haarzelf te ontwaken en te laten stralen.

Kom genieten……..

Meld je aan

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren