Winter retraite

De winter is een mooie tijd om diep bij jezelf naar binnen te gaan. Daar is de tijd rond 21 december, de kortste dag van het jaar, een prachtige periode voor. Juist dan is het interessant om zicht te krijgen op dat wat jij dit jaar mag leren. Ga je mee de diepte in tijdens een van de winter-retraites in een klein, sfeervol natuurhuisje in de Achterhoek?

Retraite in Eefde
>> weekend-winter-retraite <<
van vrijdag 15 t/m zondag 17 december 2017

We zullen de verstilling in onszelf gaan opzoeken om zo dieper met onszelf in contact te komen. Dit doen we door de natuur in te gaan. Door te wandelen word je hoofd leeg en als we dan weer thuis komen, gaan we in een cirkel om de openhaard zitten en stellen we in stilte vragen aan onszelf. Jij hebt alle antwoorden al in je. Maar enkel in stilte kun je ze horen. Anne zal voor de verdieping zorgen dmv haar liefdevolle aanwezigheid en het begeleiden van de cirkel brengt ze jou nog dieper in contact met je ware natuur en met de kosmische hulp die voor jou aanwezig is. Je zult wanneer nodig healing en waardevolle inzichten ontvangen vanuit de geestenwereld die jou helpen om thuis te komen bij jezelf.

Wanneer: Vrijdag 15 december 17.00 uur tot zondag 17 december 17.00 uur
Groepsgrootte: 4 deelnemers
Eigen inbreng: culinaire bijdrage aan het welkomstdiner (iets lekkers)
Investering: 222 euro (all-in)

Geef je nu op

>> midweek-winter-retraite <<
van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 december 2017 vol

Heb jij het verlangen om in deze donkere dagen van het jaar, samen te zijn met gelijkgestemde vrouwen en jezelf en hen werkelijk te ontmoeten? Durf jij je hart voor de ander te openen als een levende spiegel en inspirator op jouw pad? En kies jij er voor om het proces met jezelf aan te gaan en te groeien?  In deze midweek creëren we met elkaar een vrije oefenruimte om met en van elkaar te leren. We geven vorm aan dat wat er in ons leeft en dat kan van alles zijn: we kunnen een workshop/cirkel geven of ontvangen, gaan wandelen of samen gaan koken, kaarten leggen of niksen….. een goed gesprek bij de haard of…..  Samen creëren we deze mid-week, maar op woensdagavond 21 december zal Anne de avond verzorgen ivm de winter-equinox.

Wanneer: Dinsdag 19 december 11.00 uur tot vrijdag 22 december 11.00 uur
Groepsgrootte: 4 deelnemers
Eigen inbreng: culinaire bijdrage aan het welkomstdiner (iets lekkers)
Investering: 333 euro (all-in)

Geef je nu op

Winter Retraite

Waar en hoe?
We verblijven in een klein, sfeervol natuurhuisje in Eefde (Achterhoek). Het huisje heeft 2 slaapkamers met 2 bedden en een openhaard. Je komt met eigen vervoer naar Eefde. De maaltijden zijn allemaal inclusief en worden door ons gezamenlijk klaar gemaakt. Je slaapt in een tweepersoonskamer en bedlinnen is aanwezig.

Deze winter-retraite is een cadeautje voor jezelf.
Er is dan ook alle ruimte om je eigen gang te gaan als je daar behoefte aan hebt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren