Elke Woensdagavond: ‘Divine Lightbody’Activatie Avonden

Glastonbury

‘Divine Lightbody’Activatie Avonden : elke woensdagavond van 21.00 tot 21.45 uur

Heb je een diep verlangen om je Goddelijkheid te gaan leven? En heb je al veel ‘innerlijk werk’ verricht maar wil je graag licht activatie ontvangen vanuit de lichtwereld om iedere vorm van dualiteit, zoals overlevingsprogramma’s en schijnveiligheden, nu achter je te laten? Voel je je nog diep van binnen onveilig en wantrouw je nog wel eens jezelf, de ander of wat het leven je gaat brengen? Dan zijn deze wekelijkse ‘licht activaties’ wellicht iets voor jou.

Tijdens deze avonden in het Goddelijke Licht, verbinden we ons met de Bron om ons dieper te gaan herinneren en ervaren dat we werkelijk Goddelijke wezens zijn. Hierbij krijgen we ondersteuning vanuit de Lichtwereld zodat we meer liefde en wijsheid kunnen gaan belichamen. De hoge energie-frequentie helpt ons bij het bewust maken van eventuele oude trauma’s uit dit of vorige levens en/of angsten en pijn die je nog (on)bewust bij je draagt, worden bewust gemaakt en opgelost. Minderwaardigheidsgevoelens, zelftwijfel en het je steeds klein maken wordt minder, zodat je je grootsheid en Goddelijkheid kunt gaan voelen en steeds bewuster gaat leven.

De extreem hoge en zuivere energie komt vanuit de Bron en is pure liefde en intelligentie. Deze energie helpt je bij het echt jezelf te durven  ZIJN; door steeds meer in vertrouwen met jezelf en de Bron te leven. Je gaat op een diep niveau weer onvoorwaardelijk van jezelf houden en weer leren vertrouwen op de Lichtwereld. Dit draagt bij tot een moeiteloos leven met meer vreugde, genieten, verbinding, innerlijk geluk en ware liefde. Laat je tijdens deze avonden dragen door de Lichtwereld en leer je Goddelijkheid te omarmen en leven. Hierdoor ga je steeds meer leven vanuit liefde, zachtheid, zuiverheid en dienstbaarheid. Door te vertrouwen op ons Hogere Zelf en het vertrouwen in de leiding en hulp van de Lichtwereld, versterken we onze verbinding met het Goddelijke zodat we in Liefde, veiligheid en vrede kunnen leven.

Elke woensdagavond vanaf april 2020 van 21 uur tot 21.45 uur

Investering: 11.11 per avond. Je doet mee als je het bedrag hebt overgemaakt op M.A.T. Asbreuk NL34RABO0117395439 en Anne die bewuste avond, een mail of app hebt gestuurd met je naam en plaats waar je die avond bent. Je kunt ook 40 euro per maand betalen. Zet bij de betaling dan de maand erbij.

Waar en hoe: de Divine-lightbody-activatie-energie ontvang je, via Anne, in je eigen huis. Maak je omgeving comfortabel en zorg dat je niet gestoord kunt worden. Zet eventueel een zacht muziekje op, doe een kaarsje aan of brandt een wierookstokje. Maak het fijn zodat je diep kunt ontspannen. Open je hart voor dat wat mag gebeuren. Vaak voel je dat de energie al eerder bij je is dan 21 uur, maar we starten officieel om 21 uur tot 21.45. Jij hoeft enkel te ontspannen en je hart te openen voor deze bijzondere, pure energie die vanuit de Bron stroomt naar jou.

Het is voor de diepte van de activatie van belang dat Anne een sterke energie-connectie met jou kan maken. Vandaar dat het belangrijk is dat je je aanmeldt, zodat er bewust contact met jou gemaakt kan worden zodat de Divine-activatie-energie gericht naar je toe kan stromen. Dit bevordert de intensiteit van je activatie.

De woensdagavonden zijn vanaf april 2020: iedere woensdagavond.

 

Geniet ervan!

Anne Asbreuk

We all carry the power of the Divine within us, and it is up to us, to awaken our souls, to find our magic within.