Divine Light Body Activation

Activeer je ‘Divine Light Body’ en vind jouw vrijheid en ware zelf.

Het ontvouwen van mijn missie:

In 2016 liep ik een boekwinkel in Rennes les Chateau binnen. Ik liet mijn oog meteen vallen op 2 paarse boeken. Wetend dat die voor mij bedoeld waren ….. en dat waren boeken over Anna. Grappig dacht ik nog: Anna, Anne. Maar ik wist niet wie zij was (dacht ik). Ik voelde alleen dat ik die boeken moest kopen.

Anna, is de moeder van Maria en grootmoeder van Jezus en een bekwaam healer en ‘being of light’. Ze verhoogde gedurende haar healings, haar trilling van haar licht-lichaam en wist op deze wijze “wonderen” te verrichten. Voor die tijd was dat zeer uitzonderlijk om als lichtkanaal voor de spirits te werken. Zeker in de energie van die tijd. Nu is dit echter voor steeds meer mensen met een bepaald hoog trillingsniveau mogelijk. Zo ook voor mij….en voor jou.

In mijn cirkels en tijdens mijn reizen deed ik onbewust hetzelfde als Anna….. ik verhoogde mijn trilling van mijn lichaam en wist dat er healingen plaats vonden bij diegene die aanwezig waren….. Wauw! En naast Anna waren Maria, Maria Magdalena, Jeshua en Isis vaak aanwezig met hun energie. Wij begonnen een steeds bewustere samenwerking waarin ik als lichtkanaal hun energie mocht doorgeven aan de mensen die daar qua bewustzijnsniveau klaar voor waren.

Maar over wat voor een energie heb ik het dan? Bovengenoemde licht meesters bezitten allen een hoge inwijdingsgraad in de Isis Cultus. De Cultus van de Roos. Zij hadden allen op aarde een licht-lichaam dat diep verbonden was met de Bron en Moeder Aarde. Zij belichaamden de oorspronkelijke goddelijke vrouwelijke energie. En zij helpen ons mensen momenteel om die ‘goddelijke vrouwelijke energie’ weer te belichamen en te verankeren in de aarde.

Hun hoge energie helpt ons, onze licht-lichamen steeds meer te openen, heel te worden en te versterken zodat er steeds meer licht opgenomen kan worden in onze lichaamscellen. Dit maakt het leven letterlijk lichter en liefdevoller. We gaan meer vrede in onszelf ervaren, meer liefde in onze relaties en meer harmonie in onze gezinnen en omgeving.

Jezus, Maria Magdalena, Maria en Anna hadden een volledig ontwaakt licht-lichaam oftewel een ‘Crystalline Lightbody’. Zij waren diep verbonden met de Bron en de Kosmos en belichaamde het oorspronkelijke goddelijke vrouwelijke. Dit is vandaag de dag ook mogelijk voor ons “gewone mensen” die zich steeds meer hun goddelijke afkomst gaan herinneren. Door open te staan voor de aangeboden energie van bovenstaande licht meesters, laat je je helpen bij je ascentie-proces.