Trance-speaking & channeling

Anne-Leren ChanelenVia trance-speaking en channeling door Anne Asbreuk, word je uitgenodigd bewust in contact te komen met gidsen en leraren die met je willen samenwerken. Wat je ontvangt aan boodschappen, schrijf je op, en als dit goed voor je voelt, doe je een gesproken channeling binnen de veilige setting van een kleine groepje. Niks moet, alles mag.

Begeleidingstraject trance-speaking en channeling
Dit traject is bedoeld voor mensen die hun contact met de ongeziene wereld willen versterken. Je leert tijdens deze 4 bijeenkomsten bewuster contact te maken met je gidsen en helpers. En je leert deze contacten te verdiepen. In het begin voel je je met het trance-speaken / channelen vaak onzeker over wat je hoort, voelt of waarneemt. Klopt het wel of verzin ik het maar gewoon. Het is dan fijn om met een ervaren iemand te kunnen oefenen en feedback te krijgen. Enkel door het vaker te doen en tijd te steken in het opbouwen van je contacten met je nieuwe vrienden uit de onzichtbare wereld, ontwikkel je vertrouwen in je vermogen tot trance speaking of channelen.

We gaan in onze cirkel geen vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hier haar eigen weg in mag vinden. Wel is het de bedoeling dat je tijdens de cirkels ook thuis oefent en dat je tijdens het traject meer helderheid krijgt over wat trance speaken en channelen is en wat het voor jou kan betekenen.

Channelen groep 2020: Woensdagochtend 11 maart, 8 april, 13 mei en 8 juli 2020

Tijd: 9.15 – 12.00 uur
Plaats: St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering: 220 euro voor 4 cirkels

Geef je nu op