Priesteressen inwijdingen

Bijzondere priesteressen workshops:
1. Priesteressen van Lemurië
2. Priesteressen van Isis


 

1. Een bijzondere workshop waarin je door de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad wordt ingewijd in HET LICHT van Lemurië.

Priesteressen-van-Lemurie1

Wat gaan we tijdens deze workshop doen?
We beginnen met het aanroepen van de priesteressen en de Hoge Raad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort die door de priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie een heling in de kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de inwijding ‘HET LICHT van Lemurië’ in aanwezigheid van de priesteressen en de Hoge Raad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig zaadkristal. Vervolgens word je in een Lemurische synchronisatiekamer geplaatst om alles te integreren.

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?
Lemurië was lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoge ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische Priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit het contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten. Om ons te herinneren dat wij het licht van Lemurië in ons dragen. Dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daardoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

Wat is het Licht van Lemurie?
De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriers en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende / heldervoelende / helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Data:
Vrijdag 20 november 2020
Vrijdag 19 maart 2021
Vrijdag 19 november 2021

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Plaats: St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering: 70 euro, inclusief het Lemurische Zaadkristal

Om je aan te melden, stuur een berichtje via contact en vermeld de gewenste datum.


 

2. Een bijzondere workshop met de Priesteressen van Isis.

Priesteressen van Isis

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?
Je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de hal der Zuilen. Tijdens de inwijding word je ingewijd door Isis en de Hoge priesteres. Er speelt speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in je energie komt.

Wie zijn de Priesteressen van Isis?
De Priesteressen zijn een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens, Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is IK BEN. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielniveau. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen, waar jij wordt ingewijd.

Wat is de Hal der Zuilen?
De Hal der Zuilen is een etherische plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereidt is haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Deze workshop is gemaakt door Karin Meengs-Vink van Kirima. Zij heeft mij ingewijd en ik mag nu de inwijding aan jou doorgeven.

Data:
Vrijdag 27 november 2020
Vrijdag 26 maart 2021
Vrijdag 26 november 2021

Plaats: St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering: 70 euro : 50% korting voor de mensen die mee gaan naar Egypte

Om je aan te melden, stuur een berichtje via contact en vermeld de gewenste datum.