Yoga Reis: Sacred Body Work

Een 5 of 8 daagse Yoga Reis: Sacred Body Work voor vrouwen naar Zuid-Frankrijk.
Een intensieve reis om je hogere liefdesvelden meer te gaan belichamen.

Yoga reis verblijf

>> Yoga Reis: Sacred Body Work <<
woensdag 25 juli t/m zondag 29 juli of 
woensdag 25 juli t/m woensdag 1 augustus

Programma
Dag 1: Aankomstdag
In de ochtend rijden we van de Airport Toulouse, met de auto, naar het franse plaatsje Puivert waar we te gast zijn in het huis van onze yoga-docente Anaiya. Anaiya zal ons onze kamers laten zien en haar huis. En omdat ze engels is, zal ze ons vast een kopje thee aanbieden. Als we er aan toe zijn, beginnen we met onze eerste introductie van het Sacred Body Awakening Programm van Anaiya. Rond de middag gaan we dan lekker met z’n allen lunchen op een frans terrasje en ben je de rest van de middag en avond vrij tot 20 uur. Want dan begint onze avond-sessie.

Dag 2 t/m 4: Yoga en meditatie
Dagindeling: In de ochtend hebben we yoga van 10.00 tot 13.00 uur, daarna gaan we lunchen. De middag is vrij maar je kunt ook met Anne mee om Maria Magdalena en Isis krachtplekken te gaan bezoeken. In de avond hebben we nog een yoga-cirkel als afsluiting van de dag.

Yoga is niet helemaal het juiste woord voor wat Anaiya je laat beleven. Van oorsprong is zij een kundalini yoga docente, maar voor mij, is zij een  belichaamde Maria Magdalena en helpt ze vrouwen om weer in hun oorspronkelijke kracht te komen. Haar programma is een mix van diepe Sacred Body Awakening en Sexual Union. Op een heel diep level laat ze je fysiek ontwaken en brengt ze je mannelijke en vrouwelijke energie in balans, zodat je meer in contact komt met je werkelijke (seksuele) kracht en schoonheid.
Mijn eigen ervaring: de oefeningen en energetische transmissies die plaats vinden tijdens de yoga, zijn heel intens en inzichtgevend voor me geweest. Ze hebben mij erg geholpen om mijn schaduw kanten dieper te omarmen en mijn Goddelijkheid te kunnen belichamen. Ook de groep van 2017 vond het een hele bijzondere, intensieve en bevrijdende ervaring om van Anaiya les te krijgen. Wij vonden het geen yoga maar ook geen tantra: het is veel meer! Laat je als vrouw bevrijden en verrassen…….     Het worden intense, bevrijdende dagen.

Dag 5: Vertrekdag
In de ochtend hebben we nog een laatste yoga-sessie en rijden daarna weer richting Toulouse om onze vlucht van 10.55 uur te pakken naar Amsterdam.

Prijs: 888 euro
Vroegboekkorting: 88 euro (reserveren vóór 28 februari 2018)

Inclusief:
– Logies, ontbijt en lunch
– Transfer van en naar de Airport van Toulouse en gedurende de gehele reis
– Sacred Body Awakening yoga-programma
– Sexual Union oefeningen en informatie
– Begeleiding bij yogacirkels
– Begeleiding bij krachtplekken

Exclusief: vliegticket, diners, reisverzekering

Optioneel: verlengingsdagen: per persoon 65 euro per nacht obv logies en ontbijt

Vluchtgegevens:
Easyjet: Amsterdam Toulouse Amsterdam
Woensdagvlucht van 25 juli met vertrek 7.20 uur en retour op zondag 29 juli om 10.55 uur. Bij verlenging kun je voor je terugvlucht de woensdagvlucht nemen.

Meld je aan

Beware