Yoga Reis: Maria Magdalena’s Sacred Body Awakening

Een 5 daagse Maria Magdalena Reis met Sacred Body Work   

In de ochtend krijg je een intensief yoga-empower-programma van Anaiya. Zij ontwikkelde ‘Sacred Body Work’ om vrouwen dieper in contact te laten komen met hun vrouwelijke, verborgen krachten.

In de middag ga je Maria Magdalena krachtplekken bezoeken die je in contact brengen met de hogere liefdesvelden en je eigen krachtplekken in je lijf en energieveld ( zie voor meer info, de Maria Magdalena reizen). We gaan die plekken bezoeken die passen bij de energie van de groep.

Een intensieve empower-reis, waarbij je de kans krijgt om je hogere liefdesvelden (meer) te gaan belichamen.

yoga reis

Anne & Anaiya

Wat is Sacred Body Work vroeg ik aan Anaiya? It’s a 5-day training programm in Sacred Body Awakening. The Initiations of Sacred Body Awakening is where a woman comes into contact with the Sacred Temple Codes hidden whitin her body. This is awhole body initiatory process into the revival of the Sacred Arts, the ancient feminine way of ecstatically marrying the erotic body with sacred heart, in union with the soul.   One of the last women to embody these teachings was Mary Magdalene. She knew the ‘ways’of opening the body, heart and soul to the tender ecstasies of life. She knew how to love with the whole of her body in ways that not only soothed the masculine, but also, rebirthed him.

Sacred Body Work serve you by *the awakening of your Temple Priestess skills  *the precise and accurate receiving of this template ritual  *the preparing of your whole self to work with women and men  *the healing of every kind of sexual quilt and shame  * the libaration

The programm will prepare you to receive the transmissions that Anaiya and Anne carries: the purity, innocence and joyfulness of authentic maturity are there hallmarks.

>> Yoga Reis: Sacred Body Work <<
woensdag 24 juli t/m zondag 28 juli 2019

Programma
Dag 1: Aankomstdag
In de ochtend rijden we van de Airport Toulouse, met de auto, naar het franse plaatsje Mirepoix om daar koffie/thee te drinken op het sfeervolle plein en aan te komen in Frankrijk. Misschien wil je ook nog de kerk bezoeken met prachtige beelden van Maria, Moeder Anna en Jezus. Daarna vertrekken we richting Puivert waar we te gast zijn in het huis van onze yoga-docente Anaiya. Anaiya zal ons onze kamers laten zien en haar huis. En zal ze ons een lunch aanbieden. Als we er aan toe zijn, beginnen we met onze eerste introductie sessie van het Sacred Body Awakening Programm van Anaiya. Aan het enind van de middag zijn we vrij en gaan we s ‘avonds gezellig uit eten.

Dag 2:
Dagindeling: In de vroege ochtend hebben we voor het ontbijt een intensieve yoga sessie. Na het ontbijt starten we dan met Sacred Body Work van 10.30 tot 13.30 uur. Na de lunch gaan we met Anne mee naar Rennes le Chateau om dit dorp waar Maria Magdalena ooit heeft gewoond te bezichtigen. De energie van MM is nog heel voelbaar in haar kerk en haar ‘torentje’ en tijdens de muziekuitvoering van vriend en Medium David Bailey. Je kunt in Rennes le Chateau ook naar het museum, een bijzonder atelier en diverse spirituele winkeltjes. S ávonds gaan we eten in de mooie tuin van het dorp.

Dag 3: In de vroege ochtend starten we weer met een optionele yoga sessie voor het ontbijt. Na het ontbijt gaan we dan verder met Sacred Body Work. Na de lunch vertrekken we naar een krachtplek dat past bij onze groeps-energie zoals bijvoorbeeld de krachtplek Fontaine d’Amor, een prachtige waterplek, midden in de natuur. Vroeger heeft hier Maria Magdalena gepredikt en gezalfd. Als jij een Maria Magdalena inwijding wilt ontvangen van Anne, dan kan dat hier. Maar we kunnen ook naar de Maria magdalena grot of kasteel Puivert of de vrouwelijke berg in Serres……. De energie zal ons brengen naar de plek waar we mogen zijn, deze middag. Voor het avondeten rijden naar een plein in een frans dorp in de buurt: bijvoorbeeld van Rennes le Bains.

Dag 4:In de vroege ochtend is er weer een optionele yoga sessie voor het ontbijt. Na het ontbijt blijven we de hele dag in huis voor Sacred Body Work. S’avonds gaan we in Puivert eten.

Dag 5:In de ochtend hebben we onze laatste yoga sessie voor het ontbijt en gaan dan na het ontbijt richting de Airport van Toulouse.

Als je graag nog 1 of 2 dagen langer wilt blijven in het huis van Anaiya, kan dat. Voor 70 euro heb je een kamer met ontbijt. Geef dit dan wel even op tijd aan mij door, aangezien Anaiya haar B&B snel volgeboekt is.

Yoga is niet helemaal het juiste woord voor wat Anaiya je laat beleven. Van oorsprong is zij een kundalini yoga docente, maar voor mij, is zij een  belichaamde Maria Magdalena en helpt ze vrouwen om weer in hun oorspronkelijke kracht te komen. Haar programma is een mix van diepe Sacred Body Awakening en Sexual Union. Op een heel diep level laat ze je fysiek ontwaken en brengt ze je mannelijke en vrouwelijke energie in balans, zodat je meer in contact komt met je werkelijke (seksuele) kracht en schoonheid.

Mijn eigen ervaring: de oefeningen en energetische transmissies die plaats vinden tijdens de “yoga”, zijn heel intens en inzichtgevend voor me geweest. Ze hebben mij erg geholpen om mijn schaduw kanten dieper te omarmen en mijn Goddelijkheid te kunnen belichamen. Ook de groep van 2017 vond het een hele bijzondere, intensieve en bevrijdende ervaring om van Anaiya les te krijgen. Wij vonden het geen yoga maar ook geen tantra: het is veel meer! Laat je als vrouw bevrijden en verrassen…….     Het worden intense, bevrijdende dagen.

Prijs: 888 euro
Vroegboekkorting: 88 euro (reserveren vóór 21 december 2018)

Inclusief:
– Logies, ontbijt en lunch
– Transfer van en naar de Airport van Toulouse en gedurende de gehele reis
– Sacred Body Awakening yoga-programma
– Sexual Union oefeningen en informatie
– Begeleiding bij yogacirkels
– Begeleiding bij krachtplekken

Exclusief: vliegticket, diners, reisverzekering

Optioneel: verlengingsdagen: per persoon 70 euro per nacht obv logies en ontbijt. Transfer naar airport mogelijk.

Vluchtgegevens:
Easyjet: Amsterdam Toulouse Amsterdam
Woensdagvlucht van easyjet met vertrek om 7.20 uur en retour op zondag om 10.55 uur. Bij verlenging kun je voor je terugvlucht de woensdagvlucht nemen. Graag enkel handbagage (kleine koffer) meenemen ivm ruimte in de auto.

Meld je aan

Beware