Essentie Coaching 

Laat meer liefde toe in jezelf en je leven!

Verlang jij naar een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Verlang jij naar vrijheid en onvoorwaardelijke Liefde?
Verlang jij naar meer lol in je leven?

Ik nodig je tijdens deze sessie uit om weer in verbinding te komen met je Essentie en vanuit hier, je weerstanden en alles wat zich in jou aandient, te voelen en te laten zijn.

We gaan de lagen (in jouw hart en energieveld ) die je ooit hebt opgebouwd om jezelf te beschermen, transformeren en transmuteren.
Op deze manier kom jij tot verzachting en meer rust in jezelf, zodat je jezelf meer kan  omarmen in onvoorwaardelijke Liefde.

Tijdens de coachingssessie communiceer ik vanuit mijn liefdevolle hart met jouw prachtige hart.

Vanuit deze verbinding gaan we samen op zoek naar wat er op dit moment in jou leeft en wat er nog meer in jou geleefd wil worden. Waar zitten de eventuele blokkades en waar kan er nog meer verzachting en flow in jouw lichaam en energie-veld komen. Dit gesprek zal jouw ziel voeden en wanneer nodig, je meer helderheid geven over je huidige situatie en/of zielenpad.

Onze sessie is echt maatwerk voor jou. Maar vaak gebeuren er de volgende dingen:
* spontane healing
* energie-overdracht
* teksten en/of geluiden worden gechanneld : dimensionale channeling (5-12 D channeling) en transmissie channeling.
Deze twee channelingsvormen hebben te maken met het overdragen van hele oude wijsheid (ancient wisdom) en zeer hoge licht codes die jouw bewustzijn verruimen en je dieper en liefdevoller in contact laten komen met je essentie
* jouw spirituele gidsen en helpers maken zich bekend

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, werk ik graag buiten de tijd, zodat jouw ziel krijgt wat ie nodig heeft.

Je essentie consult duurt dus zolang de energie stroomt.
De coaching duurt meestal tussen de 2 a 3 uur.
De investering in jezelf is € 222,- inclusief btw.
Coachingsdagen zijn weer mogelijk in April en Mei 2023 op de donderdag en vrijdagochtend om 11 uur.

IGANANDA , deelneemster ESSENTIE COACHING 
Anne, je bent een heel zuiver kanaal. De info die je doorkrijgt begrijp ik en kan ik direct toepassen in mijn leven. De liefdevolle en veilige sfeer waarin je me de karma heling hebt gegeven, maakte dat ik me helemaal in vertrouwen kon openen. Als therapeut kan ik zeggen dat je therapeutisch ook heel goed bent en me geholpen hebt met mijn laatste stappen op mijn ascentie-weg. Jij bent voor mij diegene die me helemaal heeft verbonden met al wat is. Er zijn deuren voor mij open gegaan, die ik zelf dacht nooit open te krijgen. Dank je Anne. (Je hebt zoveel kwaliteiten, dat ik amper weet wat ik schrijven mag. Maar je hebt me heel snel op het punt gebracht waar ik zijn mag.) Dank je, liefs

Als je behoefte hebt aan meer sessies, dan kun je kiezen voor een intensief coachingstraject. Dit zijn 4 bijeenkomsten zoals hierboven beschreven. De investering is 795 euro inclusief BTW voor particulieren en 999 euro exclusief BTW is het bedrijfstarief. Eerst volgende 4 bijeenkomsten zijn weer mogelijk op 19 en 26 mei, 2 en 16 juni 2023 om 11 uur. Kun je deze dagen niet, stuur dan even een mail met wanneer jij wel zou kunnen: anne@spirittours.nl

Meld je aan voor 1 sessie