SpiritTours

worden wie je van nature echt bent

Hoe is SpiritTours ontstaan?

Anne: Jaren lang heb ik met veel plezier als bewustzijnstrainer en spiritueel coach gewerkt in het bedrijfsleven en vanuit mijn eigen bedrijf Compassie Training & Coaching. Veel mensen heb ik, samen met mijn ongeziene vrienden, mogen inspireren en ondersteunen bij hun transformatie-proces van overleven naar leven.

In 2016 voelde ik dat dit anders mocht… lichter…. levendiger…. het was allemaal zo ‘serieus’ geworden. Dus ik vroeg mijn kosmische vrienden: wat nu? En hoe dan?… terwijl ik mijn laptop opende, viel mijn oog meteen op een binnen gekomen mail: Ga je mee naar Katharenland? En alles in mij zei JA. En zo ging ik op reis met een groep vrouwen naar Zuid-Frankrijk om krachtplekken te gaan bezoeken.

 

Het werd een spiritueel avontuur met enorm veel inzichten: een innerlijke reis die mijn leven veranderde. Ik besefte dat ik hoger bewustzijn channelde en healing-energie naar me toe trok en licht verspreide om het bewustzijn van diegene in mijn omgeving te verhogen. Op een natuurlijke manier bracht ‘ik’ mensen naar andere staten van bewustzijn zodat iedereen die zelf kon ervaren. Mijn medereizigers ontvingen hun eigen wijsheid en inzichten die bijdroegen tot diepgaande veranderingen.

 

En zo besloot ik (haha…. werd ik geleid) om mijn ‘oude baan’ als reisleidster weer op te pakken. Maar nu van bewustzijns-reizen onder spirituele begeleiding van mijn onzichtbare divine helpers/healers.  Samen met een groep vrouwen reisde ik in 2016 af naar Spanje voor het begeleiden van de spirituele reis ‘ontdek de Godin in jezelf’. Dit was voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring. We hebben gehuild, gelachen en enorm genoten van onszelf en van elkaar. Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden langdurig in verbinding te zijn en toch alle ruimte te voelen die je wenste voor jezelf. Een deelneemster zei: “de reis heeft zoveel in mij los gemaakt, daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Ik sta meer in mijn kracht en ervaar steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven”.

 

Door mijn hart te volgen, belandde ik in 2016, nog drie keer in Zuid-Frankrijk. Hier kwam ik steeds dieper in contact met de energie van de Katharen en van de Essenen-gemeenschap en de Magdalena’s. De Magdalena’s bleken meesters te zijn in het vorm geven aan de vrouwelijke energie. En ze lieten me zien dat ze, vroeger, samen met de Essenen, een gemeenschap vormden waarin vrouwen een belangrijke rol hadden en naast de mannen stonden. Ook kreeg ik rechtstreekse boodschappen door van Maria Magdalena. Zij vroeg mij om vrouwen mee te nemen naar krachtplekken waar zij gepredikt en gezalfd had om de oude wonden van vrouwen, individueel en collectief, te helen en elke vrouw weer te verbinden met haar essentie, onvoorwaardelijke liefde en oorspronkelijke vrouwelijke kracht. Ze liet me voelen dat het belichamen van de oorspronkelijke vrouwelijke energie, noodzakelijk was voor elke vrouw maar ook voor alle vrouwen op de wereld om een nieuwe balans, in de nog steeds overheersende mannelijke maatschappij, te bewerkstelligen. Vrouwen hebben hier het voortouw in te nemen.

 

Als wij mensen, vrede willen in de wereld, dan hebben wij vrouwen de vrede weer in onszelf te ervaren waardoor we weer in onze oorspronkelijke vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en een hogere vorm van liefde kunnen belichamen en (voor-)leven. Dus de vraag aan mij was of ik reizen wilde gaan organiseren voor vrouwen naar Maria Magdalena krachtplekken. En zo begon ik, 5 en een 8 daagse Maria Magdalena Reizen naar Zuid Frankrijk te organiseren. De Magdalena’s vertelden me dat er momenteel veel vrouwen op aarde waren die zich weer mochten gaan herinneren dat ze ooit een Magdalena waren en nu naar de aarde zijn gekomen om hun oorspronkelijke vrouwelijke energie waar te gaan belichamen en activeren om zo bij te dragen aan de wereldvrede. Een bijkomend  cadeau voor mij was dat ik  reizen in samenwerking met Maria Magdalena en de Magdalena’s vorm mocht geven en begeleiden.

Wat is een spirituele reis bij SpiritTours?

Een spirituele reis is een samenwerking tussen mij en mijn spirituele ‘team’ en ieders spirituele helpers. Het is één grote samenwerking afgestemd op het veld van universele Liefde en we volgen deze energiestroom en leiding. Dit maakt de reis tot een geschenk van de ‘ongeziene vrienden uit de ongeziene wereld’ aan ons. We verbinden ons met hogere dimensies en verhogen onze trilling en bewustzijn. De reis is volledig afgestemd op de groepsenergie waardoor er situaties ontstaan, die nodig zijn om tot spirituele groei te komen. Doordat we met een groep zijn, is het lichtwerk wat we doen sterker dan dat we alleen zijn en de daarbij horende activaties zijn krachtiger.

Elke reizigster krijgt op zielsniveau aangereikt  wat haar ziel, op dat moment, nodig heeft. Dit is echter niet altijd wat iemand, vanuit haar hoofd, wilt. De reis gaat echter voorbij het hoofd en het lichtwerk is vanuit het hart. Dit vraagt van jou een nieuwsgierige en open houding in alles wat er gebeurd, gedurende de reis. Niks gebeurd voor niks en als je de cadeautjes van de spirituele begeleiders en aanwezige vrouwen kunt ontvangen, maakt dit je reis nog magischer. Een actieve houding voor je ‘innerlijk werken’ een wakker aanwezig zijn, is dan ook gewenst. Net als een open hart voor je medereizigsters. Iedereen is in de groep gelijk en als vrouwen zich op hartenniveau met elkaar verbinden, ontstaan er wonderen.

De reizen zijn dus niet altijd makkelijk maar geven je de mogelijkheid om te leven vanuit je hart, de onvoorwaardelijke liefde te belichamen en je verbinding met je helpers en/of hogere dimensies te versterken. En het is heerlijk om de hele dag verbonden te zijn met de universele liefdesvelden en de energie op de krachtplekken te ervaren.

Aarde werk:

Door mijn grote liefde voor de natuur en het sjamanisme heb ik geweldige leraren en energiewerkers mogen ontmoeten zoals Jonette Crowley, Kiesha Crowther, Nicky Scully en Pago Don Hernan. Jonette heeft me leren channelen en is een meester in het belichamen van hoge energieën, Kiesha heeft mij geïnspireerd met wie zij is ( liefde) en heeft mij in verbinding gebracht met de ziel van de natuur en de aanwezige natuurwezens. Nicky heeft me wegwijs gemaakt in het Egyptische Sjamanisme en in de Alchemie en stimuleerde mijn werk met de Egyptische Goden. Don Hernan heeft me voor geleefd hoe een Peruaanse Pampamesayok dagelijks leeft, in verbinding met al wat is en met respect voor de natuur. In zijn prachtige  ceremonies, opent hij ieders hart en brengt je in een diepe verbinding met  het land en de apu’s, berg geesten van Peru. Allemaal werken ze met levens-energie en magie. Dank, dank! Jullie hebben mijn ‘aardewerk’ aangezet en het werken voor Moeder Aarde op krachtplekken.

Naar welke bestemmingen gaat SpiritTours?

Door te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid ontstonden de volgende reis-bestemmingen, die achteraf allemaal hart bestemmingen bleken te zijn:
Tijdens het geven van de Peruaanse Munay-ki inwijdingen, voelde ik steeds dat ik naar Peru had te gaan. Hier ben ik gaan samenwerken met Don Hernan. Elk jaar, organiseren we  een spirituele reis naar bijzondere krachtplekken in dit prachtige, heilige land vol vrouwelijke energie. De ceremonie thema’s zijn het volledig openen van je hart, eenwording met de natuur en de magie toelaten in je leven. In 2017 kwamen er vrouwen op mijn pad die een empowerment-reis wilde naar Glastonbury. De thema’s: vrouwen kracht, het ontmoeten van de Godin in jou en het ervaren van ware zusterschap door je te verbinden met je ‘sisters’ en samen het leven te vieren. Maria Magdalena riep mij naar  Zuid-Frankrijk. De reis thema’s zijn: de oorspronkelijke vrouwelijke energie wakker maken en belichamen, contact maken met je Heilige Familie, lichtkanalen openen voor onvoorwaardelijke liefde en liefde ZIJN. Vanaf 2018 stuurde Maria Magdalena me naar Isis en  naar Egypte, dit was een hele andere energie die ik me mocht gaan herinneren. Ik werd flink aan het werk gezet, aangezien ik me oude Tempel ritualen,  healingstechnieken en alchemistisch werk had te herinneren en eigen te maken. De reis thema’s: echtheid, ‘oude levens informatie en vaardigheden’ ophalen, heelwording en eenheidsbewustzijn. Portugal, heb ik in 2022, twee keer bezocht met kleine groepen lichtwerkers en er is een prachtige reis ontstaan waarin je uitgedaagd wordt om als lichtbrenger, al je skills te gaan ontdekken en gebruiken voor jezelf en het collectief. We bezoeken Fatima, werken in een oeroude steen cirkel met prachtige energieën en gaan in de voetsporen van de Essenen in Sintra.

 

Op alle reizen bezoeken we krachtplekken. Door je te verbinden met de aanwezige krachtige energie, kom je steeds meer in verbinding met jezelf, de natuur en de kosmos. Hierdoor verhoog je je levensenergie en verbeter je je relatie met jezelf, met anderen en met je kosmische team. Je trillingsniveau van je energie gaat omhoog, waardoor je lichter en makkelijker in het hier en nu, in het leven gaat staan. Irritaties, conflicten en moeilijke situaties worden minder of verdwijnen en er komt  innerlijke rust en harmonie in je leven. Je ware gezicht komt te voor schijn en je echte stem laat van zich horen en deze jij (of zal ik goddelijke verschijning zeggen), kent onvoorwaardelijke liefde, straalt die uit en leeft deze staat van ZIJN. Als voorbeeld voor de medemens verrijk je met jouw aanwezig ZIJN en vaardigheden de wereld.

Je bent niet hier op aarde om alles te krijgen wat je wilt of om continue ‘happy’ te zijn
Je bent hier op aarde om je te realiseren wie je bent als GODIN, als creatief bewustzijn
Ga mee op reis en ontdek jezelf als creator!

Ik kan je enkel uitnodigen voor 1 van de reizen. Laat niks je tegen houden, als het de bedoeling is dat je mee gaat.

SpiritTours, voor de reis van je Leven!