Reiservaringen

KATRIEN | EGYPTE REIS 2022

Reizen naar Egypte is thuiskomen in jezelf! Anne en Marit geven met heel veel plezier en Liefde vorm aan een intense en bijzondere reis langs de mythische Nijl, heilige tempels en krachtplekken, waar je uitgenodigd wordt om aanwezig te zijn, te voelen, te ontvangen en te geven. We reizen samen als groep en we zijn allen gelijkwaardige medereizigers, terwijl organisatorisch alles wel netjes voor ons geregeld wordt. We leren om ons over te geven aan het ritme van de dag en het moment te vertrouwen en we komen steeds daar waar we horen te zijn.  Deze reis kent een bijzonder mooie opbouw waardoor het eigen innerlijke proces stap voor stap en plek per plek vorm krijgt en als vanzelf evolueert naar een volgende stap, die voor mij op de laatste dag in de zachtheid van de Isis tempel leidde tot een diep gevoel van thuiskomen. Ja, ik kan alleen maar beamen dat Egypte inderdaad het land is dat alles blootlegt, en daar horen ook best wel wat oude stukken bij die vragen om transformatie, maar daarnaast toont er zich ook zo ontzettend veel Liefde en Licht in Egypte. Het kan volgens mij dan ook geen toeval zijn dat de zon in dit land altijd schijnt!
 

YVONNE | EGYPTE REIS 2021

Een reis om nooit te vergeten! Het waren 9 dagen maar voor mijn gevoel waren het 3 fantastische weken in Egypte. We hebben veel mooie tempels bezocht waar bijzondere energieën te voelen waren. Ongelofelijk. Anne heeft een natuurlijke gave om een spirituele reis te begeleiden. Ze is enthousiast en gedreven. Het was een goed afgestemde vakantie en spirituele reis in een. Liefs, Yvonne
 

SASKIA | MARIA MAGDALENA REIS 2021

De Maria Magdalenareis was voor mij in verbinding met mezelf komen, maar vooral met de vrouwelijke energie van Maria Magdalena. Verbinden met de krachtige vrouwelijke energie vanuit liefde. Wow, wat een ervaring waarvan ik nu nog steeds cadeautjes ontvang. Ook de Katharen energie heeft mij geholpen oude pijnen aan te raken en los te laten waar dat mocht. Met zoveel liefde en compassie naar mezelf, terug naar mijn ik. Krachtig in liefde zonder onderdrukking. Deze reis mag je het allemaal aangaan samen en alleen. Dat wat nodig is. Aho.

 

ELSEMIEKE | KATHAREN REIS 2021

Mijn reis naar de Katharen was een reis vol oude kennis die ik me weer mocht herinneren. Ik bedank Anne voor de vrijheid maar ook voor haar begeleiding. Ik heb contact mogen maken met moeder aarde met zoveel krachtplekken op deze wereld. Contact met de Katharen, het voelde als thuiskomen, dankjewel Anne.

 

BIANCA | 10 DAAGSE EGYPTE REIS 2019

“Met Anne en 3 andere fantastische vrouwen naar Egypte geweest. Mijn 1e keer Egypte. Wat een fijne energie hangt er in dit land. Ik voel me meteen helemaal thuis. Naarmate de dagen verstrijken verbinden we steeds meer met elkaar. In openheid, gelijkheid leren en inspireren we elkaar. Anne begeleidt ons in onze ontwikkeling, stemt af op een ieder met veel persoonlijke aandacht. We overnachten in goede en leuke hotels. Spontane interacties met Egyptenaren en andere (spirituele) reizigers.
De Nijl zeiltocht op een felluca is magisch! Een reis met een prettige opbouw voor healing en persoonlijke groei. Een groei die bij thuiskomst zeker doorgaat. Dank je wel Anne & lovely sisters ”.

 

MARIT | 17 DAAGSE EGYPTE REIS 2019

Iedere keer als ik op reis ben ervaar ik ook een innerlijke reis met mezelf. Als een nieuwe ontmoeting. Dat gebeurde in Egypte ook weer- en hoe! Ik mocht ontdekken hoe het is om een tempel binnen te stappen en me te laten leiden door de energie. Ik heb met mijn voeten aan de grond genageld gestaan en op rotsblokken en tempeldaken staan dansen. Dat wat ik toe liet gebeurde. Ook mocht ik ervaren hoe je met je hart kunt afstemmen op de ander. Hoe krachtig het kan voelen om samen af te stemmen en te delen. Bijzonder toch dat je je precies met jouw reisgenoten mag omringen… Precies die vrouwen die je raken. Dankzij hen mocht ik mijn eigen licht als nooit eerder voelen. Mijn reis naar Egypte werd ‘Onze reis naar Egypte’. Nu ik weer thuis ben kan ik Egypte nog altijd voelen. Ik kan me afstemmen op de energie. Egypte gaat heel erg over contact maken met je lijf, leven vanuit je hart. Daar stem ik me mee af voordat ik me op de buitenwereld richt. We noemden dat tijdens onze reis “leven van binnen naar buiten”. Het geeft me richting, als een innerlijk kompas. En het geeft me ruimte, om me te bewegen waar ik wil.
Dear Isis, words can not express… Ik dank onze spirits en onszelf dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Ik krijg kriebels als ik contact maak met dat wat nOg niet tastbaar is,….Love you Sister, X Hathor

 

MARISKA | GLASTONBURY REIS 2019

“Wauw!! Wat een bijzondere reis! Met wonderen op ons pad, ontmoetingen met mooie mensen, het ervaren van Sisterhood en het doorvoelen van de mooie, sterke energie van deze krachtplek op aarde. Grote dankbaarheid voel ik, dat ik dit samen met onze fijne groep heb mogen ervaren. En dank lieve Anne voor de liefdevolle begeleiding! Blessed be!”

FLEUR | GLASTONBURY REIS 2019

Een diep gevoel van warmte, van liefde, sisterhood. Een onbeschrijfelijk cadeau heb ik mogen ontvangen in Glastonbury, van de heerlijke plek, van Anne, van de groep prachtvrouwen. Ik voel me enorm dankbaar en blij, een diepe blijdschap, vreugdevol, mijn hart is verwarmd. ‘Verfrist’ noemde mijn man me. Dat is een mooie omschrijving, dat is wat de reis naar Glastonbury je brengt. Fris, een nieuw liefdevol perspectief. Zachte vrouwenkracht zou ik het zelf noemen. Vanuit stilte en vreugde. De liefde van de Lady of Avalon. En al dat lekkers, zo ‘lovely’ allemaal…, de geweldige winkeltjes, de tuinen,
de kerkjes, de krachtplekken. Dankjewel lieve Anne!!!

MARJOKE | PERU REIS 2019

Lieve Anne, de afgelopen reis naar Peru is bijna niet met woorden te omschrijven maar ik doe een poging. Peru is een land dat je voelt in je hele lijf. Het is ook een land waar je jezelf in een spiegel tegenkomt en daar moet je dan ter plaatse mee dealen, geen ontsnappen aan. Anne begeleidt dat proces met hulp van haar gidsen heel liefdevol. Ze gidst je door mooie en lastigere stukken heen naar innerlijke groei. Ook in de groep ontstaat een dynamiek waarin iedereen waardevolle lessen leert van elkaar. Over jezelf, je voorouders, je levens-essentie of over je relatie met de natuur, liefde voor jezelf en je medemens is. Geen ontkomen aan! Deze reis transformeert je en reikt je veel wijsheid, liefde en inzichten aan.
Er is een programma en daarbinnen ruimte om in overleg met de groep enigszins af te stappen van het geplande.
Want hoe de reis van dag tot dag zal verlopen, valt vaak niet te voorspellen. Flow, een paar geplande eikpunten in de dag en de persoonlijke processen bepalen het ritme. En zoveel natuurschoon, mooie mensen, plaatsen, avonturen en ontmoetingen, een geweldige Paco Don Hernan die ons op onze reis en groepsmissie vergezeld met zijn grote hart, ceremonies en Andeswijsheid.
Dank Anne voor het samenstellen van deze bijzondere groep en deze levens-transformerende reiservaring. Graag tot een volgende keer. In Munay. Marjoke

HANNA | MARIA MAGDALENA REIS 2019

Maria Magdalena en vrouwelijke kracht zijn niet los van elkaar te zien en op deze reis ben ik erg bezig geweest met wat nou vrouwelijke kracht is voor mij. Kracht klinkt zo hard, maar dat is vrouwelijke kracht juist niet. Het gaat juist over zachtheid en kwetsbaarheid en leven met een open hart in verbinding met jeZelf en het leven. Op deze reis heb ik heel erg mijn eenheid met alles mogen ervaren. Ik voelde me één met het land, één met het leven, één met mijn Zijn (I AM) in plaats van met mijn ego en mind. Mijn hart is meer open gegaan. Heel duidelijk voelde ik dat ik een ‘soul purpose’ in dit leven en dat ik er klaar voor
ben om me daar aan over te geven en dat te leven. Dit voelde ik vooral heel sterk in het Isis kerkje boven in dat dorpje.
Het bezoeken van de krachtplekken is sowieso een hele mooie ervaring.  De verbondenheid die ik voel in de regio met het land en het leven is heel sterk en de natuur is prachtig. Ik voelde heel sterk de energiestromen af en toe, dat was een redelijk nieuwe ervaring voor mij.

Jij, Anne, bent als begeleider super leuk. Je staat midden in de groep en voelt als één van ons, dat is heel fijn. In verbinding met de groep stuur je ons zacht een kant op. Echt mama Anne, heel liefdevol en zorgzaam naar iedereen. Je bent aanwezig en laat gebeuren wat heeft te gebeuren. En we hebben veel lol samen, ik ga graag met je op pad, het is altijd een avontuur.

MARK | PERU REIS 2019

Ik vond de reis naar Peru een mooie open reis. Ik hou van vrouwelijke vormen van de bergen. Het beklimmen van La Simona en de Ausangate waren heel bijzonder. De Peruaanse Heler Don Hernan, die ons begeleidde heeft fantastisch werk gedaan.
Ik zou het graag aanbevelen bij anderen die zichzelf een spirituele groei gunnen.

RON | PERU REIS 2019

Dit jaar voor het eerst (in dit leven) naar de Heilige Vallei in Peru geweest. Vooraf had ik al gezegd dat ik naar huis zou gaan omdat ik in meerdere trancereizen en visioenen gevoeld heb dat de Heilige Vallei mijn thuis is en ik daar al meerdere levens geleefd heb. Ondanks dat ik het gevoel had dat ik niet helemaal in mijn kracht stond door de vele veranderingen in korte tijd, was het toch een onvergetelijke en prachtige reis. Het weerzien en de verbinding met de Vallei was enorm. En vooral het thuiskomen in Moray en de verbinding met La Simona en nog enkele krachtplekken, waren intens. Door deze reis heb ik de bevestiging gevoeld dat mijn toekomst inderdaad in de Vallei ligt. Ik keer snel terug om me daar te vestigen. De begeleiding van Anne en onze plaatselijke sjamaan Don Hernan vond ik waardevol en liefdevol.

SONJA | MARIA MAGDALENA REIS 2018

Voor mij was deze reis genieten, voelen, ervaren, jezelf tegenkomen, liefde en ik kan nog wel even doorgaan. Ik ben zo thuis gekomen in mezelf dat ik weet wat me te doen staat en dit met alle liefde omarm. De mooie omgeving, de natuur, liefdevolle verzorging en het heerlijke eten hebben hiertoe bijgedragen. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige vrouwen Anne en Veer die ons heel goed begeleidden in onze stappen die zich voor deden.

SIMONE | MARIA MAGDALENA REIS 2018

Van uit mijn hart, heel veel dank voor deze fantastische reis en liefdevolle begeleiding van jou en Veer. Een heel groot cadeau. Merci!!!!!

ANONIEM | MARIA MAGDALENA REIS 2018

“Wat een prachtige reis! Vooraf had ik  de recensies gelezen en het klopt allemaal wat erin beschreven staat, niets ervan is overdreven. Dit kan ik nu zeggen nadat ik de reis zelf gemaakt heb. Het verblijf is zo’n authentieke, prachtige plek. Het eten is biologisch culinair & waarlijk genieten. De gastvrijheid van Rommie & Sander is vanuit liefde & passie. Wat een fijn stel. Anne heeft op haar unieke & pure wijze en als een vreugdevolle tinkerbell ons de weg getoond en ons door onze processen heen geleid. Veer is onze liefdevolle engelbewaarder geweest gedurende de hele reis.
Ik had vooraf niet kunnen bedenken hoe krachtig de energieën op de krachtplekken waren en hoe sterk de helingen zouden doorwerken. Nu, achteraf, voel ik hoe ik geaard ben geraakt, hoe mijn energie weer kan vloeien, hoe ik het leven weer kan dragen, hoe ik vertrouwen in mijzelf heb gekregen. En dat na 30 jaar lange vermoeidheid, 3 burnouts en leven vanuit onveiligheid en controle. Tijdens de reis heb ik  God (voor mij de Vader) mogen ontmoeten, heb ik mij mogen verbinden met Maria (voor mij de Moeder) en met onze-lieve-vrouw van Lourdes (voor mij het Geloof). Krachtige resonanties. Mijn Innerlijke Kind kon hierdoor uit de onveiligheid stappen en zich in mij aandienen en een drie-eenheid vormen: vader-moeder-kind.
Het kind voelt zich nu gedragen door de vader en heeft vertrouwen in de moeder, in het leven. De basis om nu haar eigen leven te leiden.  Wauw, dankbaar!
Dit is slechts één van de ervaringen die ik tijdens de reis heb mogen beleven. En dit zijn slechts woorden. Woorden die de diepte van de beleving niet kunnen evenaren.  Wat ik het allermooiste aan deze reis vind: dat het niet alleen bij het spirituele blijft, het is nu ook tastbaar geworden in mijn gedrag in het dagelijkse leven!  Zo gaaf!”

LEONIE | PERU REIS 2018

De Peru-reis, onder de liefdevolle leiding van Anne, en vol met lokale Inca wijsheid, was transformerend voor mij. Nog meer vertrouwen op mijn innerlijke stem, mijn eigen waarheid voelen, mijn eigen kracht. En zo mooi hoe ook het groepsproces
mee stuurde om de weg van mijn hart te vinden. Dat was niet altijd makkelijk, maar wel precies wat er nodig was. En hoe magisch om dit te mogen ervaren in de Sacred Valley, met de eeuwenoude bergen, de Apus, de krachtige natuur, de heldere sterrenhemel, de heilige krachtplekken van de Inca’s en de condors in het prachtige Peru.

MARJOKE | MARIA MAGDALENA REIS  EN BINNENKORT PERU

Ik kan Anne van harte aanbevelen als reisleidster! Ik heb ervaren hoeveel ze in je kan raken en je je eigen kracht kan laten ontdekken. Ik weet zeker dat mijn reis naar Peru weer een bijzondere ervaring wordt met mooie ontmoetingen met bijzondere mensen en magische energetische ervaringen.

HANNA | SACRED BODY WORK FRANKRIJK 2018

Op deze reis heb ik mij op een diep niveau mogen verbinden met de vrouwelijke oer-wijsheid die in mij zit. Een ietwat donkere, vochtige maar heerlijke onderstroom die me liet voelen, ervaren en bewegen ver voorbij de kennis in mijn hoofd.
Het Sacred Body Work is zo mooi omdat we ons als vrouwen diep met elkaar verbonden hebben, kwetsbaar hebben durven opstellen, zacht hebben kunnen worden en gedragen hebben gevoeld. De sacred temple space die Anayia neer zette en zo prachtig droeg, voelde echt zo: Sacred. Alles mag er zijn en we dragen elkaar, we zijn veilig bij elkaar, kunnen helen met elkaar. Het voelde magisch, en voor mij is dat de magie van het leven, de onzichtbare stromen welke ons met elkaar maar ook met het leven verbinding en wanneer alles goed is en op haar plaatst valt, thuis komen in het leven.
Na de reis is mijn bewustzijnsniveau verhoogd, ik ‘zie’ beter de lijnen en stromingen tussen mijzelf en de buitenwereld in interactie, maar ook de lijnen en stromingen binnen in mijzelf, tussen mijn dagelijkse zelf en mijn hogere Zelf. Ik voel mij meer verbonden met mijzelf en met het leven.

MARIE (40 JAAR) | KATHAREN FAMILIE REIS 2017

Mijn vader en moeder hadden dit voorjaar een goed idee: nog één keer met elk van hun kinderen apart op vakantie. Mijn wens was dat onze reis een bijzondere herinnering zou worden. Die wens is uitgekomen met Anne als onze spirituele reisleidster. Niet alleen was alles top geregeld, maar heb ik ook veel geleerd, gedeeld en genoten in een prachtige omgeving. Dankjewel voor je steun en je inzicht, voor het zijn, wijze vrouw, en het begeleiden van onze processen. De leer van de Katharen is een spiritueel pad naar vrijheid en betekent veel voor mij. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en voor alle hulp die we van beide zijden hebben mogen ontvangen en nog ontvangen. In liefde verbonden, Marie

NIENEKE | KATHAREN REIS 2017

Het was een geweldige reis! Ik ben nu twee weken later nog helemaal vol van deze week. Alles is er door veranderd in mijn dagelijkse leven. Ik ervaar alles nog intenser dan ervoor en ik heb ook mooiere ontmoetingen daardoor.
We hadden een heel leuke en hechte groep, onder de vrolijke en inspirerende leiding van Anne. Iedere dag was weer een feest om mee te maken. Het vloog voorbij…. En wat hebben we veel geleerd over elkaar en onszelf, diep gegaan, maar bovenal ook heel veel gelachen. Het is de sfeer daar in het Katharen gebied, die je heel dichtbij je gevoel brengt. De prachtige kerkjes, de mooie ramen, het landschap, de bijzondere mensen die we ontmoet hebben, de serene sfeer….. kortom een echte aanrader om zelf te gaan voelen en beleven. Ik ben me bewust geworden van mijn vrouw zijn en wat voor kracht dit is. Ik had altijd al interesse in de Katharen, omdat zij al zo zuiver leefden, waar ze voor stonden spiritueel en zelfs bereid waren ervoor te sterven… De man en vrouw bijna gelijk waren aan elkaar, onthecht aan de materie en hier ook echt naar leefden. Eigenlijk hun tijd ver vooruit. Als je op de Montségur staat kun je nog steeds voelen wat voor groots drama zich daar afgespeeld heeft in 1244.
Anne heeft mij veel laten zien, wie ik zelf ben en welke kant ik op wil met mijn spiritualiteit. Het was top…. en nog lang niet klaar…. Nieneke

KIEK | KATHAREN REIS 2017

Al bij aankomst voelde ik de bijzondere energie van het gebied. Vol verwachting over wat de week me brengen zou maakte ik kennis met onze fijne groep. We hebben hard ‘gewerkt’ aan onszelf met de liefdevolle hulp van Anne voor onze processen die zo verschillend waren. Het vertrouwen binnen de groep was erg mooi. Dat is Anne’s sterke kracht, door haar waardevolle inzet kon en mocht iedereen zichzelf zijn. Het programma van Anne, zat naast ons persoonlijk ‘werk’ vol verrassende dingen: Muziek bij David… hotel van Sander en Rommy… yoga bij Anaiya Sophia… ‘tijgeren’ door de grotten met Bart… krachtige bergen beklimmen. Over deze onderdelen ga ik niet te veel vertellen, die moet je ook zelf ervaren. Ze waren allemaal geweldig prikkelend. De week is omgevlogen. Thuis geniet ik na… heerlijke herinneringen in foto’s en muziek helpen me daarbij.
Als ik deze reis een kleur mag geven wordt het: Groen… voor de groei en acceptatie van mezelf.

DIANE | KATHAREN REIS 2017

Alweer bijna een week geleden dat ik ben teruggekomen uit Zuid Frankrijk… Nog steeds onder de indruk…. Vol van alles, probeer ik weer te landen… De hogere energie-frequenties in dit heilige gebied van de Katharen en Essenen waren een weldaad voor mij…. De reis was een prachtige ontdekkingstocht: een overwinningstocht, een innerlijke reis met gelijkgestemden. Een reis met mooie heldere tranen en veel lachen. Het kantelpunt voorbij. Teruggaan is geen optie
maar een logisch moeten.

LINDA | GLASTONBURY POWER REIS ZOMER 2017

Moe en verdrietig vertrok ik met de groep naar Glastonbury. Een week later voelde ik me krachtig en liefdevol. Anne weet met haar liefdevolle wijsheid een sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn, waarin je kunt groeien in bewustzijn en kracht maar ook waarin gelachen word! Engeland biedt hiervoor een prachtig decor met haar krachtplekken, wonderschone natuur en bijzondere plaatsjes als Glastonbury. Ik kijk met grote dankbaarheid terug op deze reis waarin ik mooie stappen heb mogen zetten. Ik zou het iedereen aanraden die interesse heeft in krachtplekken en in je kracht komen.

OLGA | GLASTONBURY POWER REIS ZOMER 2017

Wat was het bijzonder om na 10 jaar weer in Engeland te zijn. En helemaal om het op een spirituele manier te ervaren. De diepe aarding die ik voelde op de verschillende plekken die we bezochten. De rituelen die we samen creëerden. De verbinding met die totaal verschillende vrouwen in de groep. Het is mooi hoe zo’n reis ontstaat. Alles wat we onderweg tegenkomen, van eten tot wandelen tot ‘hoe laat zullen we vertrekken?’, is onderdeel van een diep zelfonderzoek. Ik ontdekte dat ik in rust heel krachtig ben. Ik heb geleerd te staan voor mezelf en te vertrouwen op de stroom van het leven. En de leiding te nemen als dat nodig is. En ik kan dat.

SANDRA | MARIA MAGDALENA REIS ZUID FRANKRIJK 2017

Deze reis naar het paradijs heeft mij zoveel gebracht! Ik ben mij bewuster geworden van mijn eigen kracht. Anne bezit de gave om je te laten ervaren waar je kracht ligt. Zij doet dit op een subtiele wijze, waarbij de Spirits haar helpen. In het paradijs (Le Presbytère Bugarach) wonen twee Fantastische mensen, Rommie en Sander die je in de watten leggen. Rommie is dienstbaar in alle opzichten, weet veel over alles wat leeft in de natuur en geeft fijne raad. Sander is een topchef! Ik hield altijd al van groenten, maar hij heeft mij opnieuw verliefd laten worden! Wat kan deze man koken, en dan is het ook nog een lust voor het oog. Het was een zeer complete reis, en ben aangeraakt, in verbinding gekomen met alle mooie vrouwen die aan deze reis meededen. Ik ben Anne en de anderen dankbaar voor deze ongelofelijk mooie ervaringen, die voor mij nieuwe wegen hebben aangetoond. Dank en liefs.

INEKE | MARIA MAGDALENA REIS ZUID-FRANKRIJK 2017

Geweldig genoten, gedeeld en gegroeid op deze ontdekkingsreis met 7 andere mooie vrouwen op de meest fantastische kracht plekken in het Katharenland. Ervaringen zoals een ceremonie in de Fontaine d’amour die je anders alleen beleefd, maar nu bekrachtigd wordt door de verbinding tussen de vrouwen. Samen zingen in het kerkje van Isis, healing ceremonie in de Maria Magdalena kapel en het overstijgen van onze kracht tijdens het beklimmen van de Bugarach. Ik heb er veel oude kennis, kracht en onschuld terug gevonden!! Dank lieve Sisters

FEIKE | MARIA MAGDALENA REIS ZUID FRANKRIJK 2017

Voor mij was de Maria Magdalena reis naar Frankrijk in alle opzichten een dieper ontwaken. Naast dat de accommodatie, de dagtripjes en het eten verrukkelijk waren. Heb ik mij ook op een diep niveau verbonden geweten met de groep, de spirits, Maria Magdalena, de aarde en met God. Ik ben mij ter degen bewust dat Anne dit alles gefaciliteerd heeft! Dank lieve Anne!

MARJOKE | MARIA MAGDALENA REIS ZUID FRANKRIJK 2017

Ik heb genoten in het kwadraat van deze Maria Magdalena reis. Niet alleen was de krachtplek magisch in natuurschoon maar Anne heeft als reisleidster het talent om bijzondere en talentvolle mensen aan zich te verbinden. Zo hebben we onder andere genoten (en dat is een understatement) van voedsel alchemist Sander en muziekgenezer David. Maar buiten deze bijzondere kennismakingen neemt Anne je ook mee in een persoonlijk innerlijk avontuur. Met compassie en aandacht weet ze je in contact te brengen met je eigen intuïtieve gaven en die van je reisgenoten en met de verschillende energieën die er op deze krachtplekken zijn om heling te laten plaats vinden van wat zich aandient. Zo deel je samen hele bijzondere momenten en ontwakingsprocessen. Een aanrader voor iedereen die op een heerlijke manier wakker wil worden geschut.

 

ELLEN | MARIA MAGDALENA REIS ZUID-FRANKRIJK JUNI 2017

Deze (innerlijke) reis heeft mij heel veel gebracht, ik voel mij getransformeerd. Ik ben nu twee dagen terug en verkeer nog steeds in de lichte energie en neem mijn huisgenoten hierin mee. De indrukwekkende kracht plekken die we hebben bezocht, zijn intens, krachtig en liefdevol. Er is veel losgelaten, geheeld en opgebouwd en er zijn prachtige ontwikkelingen en verbindingen ontstaan bij / met reisgenoten, de Magdalena’s. In het prachtige Katharenland waren nog meer krachtplekken, dus ik ga zeker terug. De locatie waar we verbleven was werkelijk een paradijs op aarde. Frankrijk was geen favoriet vakantieland van mij, maar ik heb mij die dagen daar werkelijk als een God(in) in Frankrijk gevoeld! De grootste verdiensten hiervoor gaan uiteraard naar de reisleidster. Zij weet exact hoe iedereen in haar proces zit en begeleidt dit integer en liefdevol. Urpichay Anne!

OLGA | MARIA MAGDALENA SPANJE REIS VOORJAAR 2016

Een reis met Anne was een reis naar de kern van mezelf. Blokkades van oud zeer losten op door de liefdevolle aandacht van 5 vrouwen voor elkaar, onder de warme en liefdevolle leiding van Anne. Ik kon een week lang helemaal mezelf zijn. Er was ruimte voor mijn kracht, plezier en ook voor mijn pijn en angst. Alles mocht er zijn. Ik heb er ontdekt hoe onmetelijk krachtig ik ben en wat me ervan weerhoudt om altijd zo krachtig in mijn dagelijkse leven te staan. De ervaring heeft zich diep in mijn lichaam en hart verankerd en werkt nu, na een half jaar nog steeds door.
Lieve Anne, dank voor jouw liefde en onvoorwaardelijke vertrouwen in onze mooie vrouwen. Bedankt voor deze wonderlijke week, die diep in mijn hart en lijf geaard is. Het leven is niet meer als voorheen & I love it! and you!

ELLEN | MARIA MAGDALENA SPANJE REIS VOORJAAR 2016

Deze reis riep me al maanden, maar ik dacht dat het niet kon of realiseerbaar was. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze (innerlijke) reis toch heb mogen maken! Er is veel gebeurd in deze dagen: veel vergeven en veel losgelaten. Loslaten van gebeurtenissen en koorden met verschillende personen en oude aannames. Hierdoor kwam er bevrijding, zelfaanvaarding en vertrouwen voor in de plaats en heb ik mijzelf helemaal kunnen omarmen. Het werd steeds stiller, lichter en liefdevoller in mij. Mijn vertrouwen in mijzelf als lichtwerker bereikte een hoger level. Dank aan de groep, mijn huidige spirituele zusters en dank Anne. Je bent een diamant, zo puur, zuiver eerlijk schijnend en van grote waarde voor deze wereld. Met jouw liefdevolle begeleiding heb ik mij volledig kunnen overgeven aan alle moois maar soms ook minder makkelijke momenten die deze week langs kwamen. Heel veel dank, lieverd(s).

FEIKE | MARIA MAGDALENA SPANJE REIS VOORJAAR 2016

Tijdens deze spirituele reis voelde ik me ondergedompeld in een vrij samen zijn met vrouwen waarbij ik gebieden in mijzelf kon bereiken waar ik eerder nog niet geweest was.
De reis heeft in mij zoveel los gemaakt, daar pluk ik nu, een half jaar later, nog steeds de vruchten van. Anne heeft mij zo goed geholpen om in mijn kracht te komen en om oude stukken los te laten waar ik dapper aan vast hield. Nu ervaar ik steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven.

ZUS MONIQUE | MARIA MAGDALENA REIS ZUID FRANKRIJK 2016

Mocht een paar dagen met Anne mee naar Bugarach in Zuid Frankrijk om krachtplekken te bezoeken. Bijzonder om te ervaren wat een krachtplek wel of niet met je doet. Op sommige plekken was de energie echt voelbaar en bij sommige voor mij ook niet. Ik heb vooral de energie van Moeder Maria ervaren tijdens deze dagen; een warme, troostende, omhullende energie.
​De laatste dag hebben we de berg Bugarach beklommen en daar kreeg ik vleugels. Normaal ben ik iemand die snel angstig kan zijn op hoogte. Dit keer liep ik de laatste spannendste meters naar de top alsof ik werd gedragen en voelde me heel krachtig. Het waren bijzondere en intense dagen. De warme en oprechte ontvangst door Rommie en Sander in hun authentieke B&B maakte deze ervaring compleet. Na de reis voelde ik me echt lichter en liefdevoller en nu – na enkele maanden – kan ik zeggen dat ik nog steeds lichter en steviger geaard ben in mezelf dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!