Pleijaden Inwijding
18 & 19 Juni 2022

 

De 7 sisters van de Pleijaden geven jou 7 inwijdingen om op een diep level thuis te komen

Het licht van de Pleijaden verbindt ons met thuis. Deze inwijdingen zijn zeer geschikt voor mensen die zich weer willen verbinden met onze galactische familie. Dit licht zal je doen ontwaken in een grotere werkelijkheid.

 

Qotokuna (de Pleijaden)

De Qotokuna Karpay inwijdingen zijn verbonden met het licht van de sterren van de Pleijaden. De sterren van de Pleijaden worden ook wel de zeven zusters genoemd. Deze zeven zusters bevatten frequenties die in de mens diep verborgen herinneringen wakker maken.

De Pleijaden zijn aan de sterrenhemel te vinden in het sterrenbeeld Stier. Pleione en Atlas waren in de Griekse mythologie de ouders van zeven zusjes: Alcyone, Merope, Electra, Celaeno, Maya, Taygeta en Asterope. De helderste sterren in het Zevengesternte zijn naar de zeven zusjes genoemd.

 

De zeven inwijdingen van de Qotokuna Karpay

Ieder mens is vanaf zijn geboorte verbonden met minstens een van de sterren van de Pleijaden. Tijdens de inwijdingsdagen zul jezelf gaan ervaren welke ster(ren) dat is/zijn. Deze ster of deze sterren bepalen voor een deel de essentie van de ziel waarmee de mens op aarde rondloopt. Dat is ook de reden dat deze sterren zo’n aantrekkingskracht op ons uitoefenen.  Door je ook met de andere sterren van de Pleijaden te verbinden, kun je de essentie van deze sterren in jezelf integreren. Elke ster is verbonden met een chakra.

Alcyone/ k’anchaq qoto is verbonden met je kruin chakra en zorgt voor zegeningen, voorspoed, ontplooiing en het tot bloei komen

Merope/ illary qoto is verbonden met je derde oog en laat je dingen vanaf een grootser perspectief zien en niet afgeronde zaken uit vorige levens oplossen

Electra/ llank’aq qoto is verbonden met je keel chakra en geeft je toegang tot andere sterrenstelsel

Celeano/ munay qoto is verbonden met je hart en maakt het leven vanuit je hart weer mogelijk door je weer in contact te brengen met jouw diepe compassie en onvoorwaardelijke liefde. Tevens is zij de ster van wonderen en het reizen in andere werelden en dimensies

Maya/ ñawi qoto is verbonden met je zonnevlecht en brengt je weer in contact met je doel en missie. Ze verbind je weer met je geboorteplek en maakt schoon wat jouw niet langer in je proces dient zodat  je in contact kunt komen met wie je werkelijk bent

Taygeta/ tarpuq qoto is verbonden met je navel en verbind je met jouw verborgen talenten  zodat je die kunt gaan inzetten bij je manifesteren van je levensmissie op aarde, vanuit dienstbaarheid aan de wereld

Asterope 1/2/ Puriq qoto zijn verbonden met je voeten en helpen jou je weg te vinden zodat jij je pad kunt volgen

 

Mijn hoofd ster is Munay Qoto, en ik zal je met diepe compassie en onvoorwaardelijke liefde inwijdingen en je verbinden  met de hogere energieën van de de zeven sterren van de Pleijaden zodat je het gevoel van echt thuiskomen kunt ervaren. Het is een heerlijke inwijdingsweg vanwege de zachte en hoge frequenties van de zusters en de vele inzichten die je mag ontvangen.

 

Deelneemster 2021 groep: Dankbaar voor afgelopen weekend, liefdevol samen zijn. Als thuiskomen, een warm bad van licht en liefde van mijn Pleiadische familie. Ook pittig gezien de lichtcodes en activaties. Er zijn nog energieen aan het verschuiven. Het ervaren van de kracht in mij, dingen die gewoon zijn blijken mijn talenten te zijn. Hoe vast en stevig ik kan staan zonder mezelf te verliezen. Dankbaar voor mijn nieuwe pleadische gids en mijn arturiaanse gids, mijn healer en kennis die ik kan aanroepen. Er is zoveel gebeurd. Ik vond het heel bijzonder.

Deelneemster 2021 groep: Wat was het een mooi weekend, dank jullie wel. Het was heel verdiepend en ik heb duidelijkheid gekregen over mijn pad, waar ik goed in ben en over de sprong in het diepe. Ben nu in afstemming met Merope , ze geeft vandaag heel duidelijk aan plannen te gaan maken. En hier de komende weken vrij voor te nemen. Om het afgelopen weekend te integreren en ik heb vandaag veel gerust en bijgetankt. Dank jullie voor het liefdevol samenzijn, jullie kwetsbaarheid en de verbondenheid.


Data: 8 & 9 oktober 2022

Tijden: zaterdag van 10 tot 21 uur en zondag van 10 tot 17 uur.

Investering: 222 euro
Als je voor de tweede keer mee doet is je investering: 111 euro

Locatie : Groene Afslag Amersfoortse straatweg 117 Laren

Data: 21 en 22 december 2022

Tijden: woensdag 21 december en donderdag 22 december van 10 tot 17/18 uur.

Investering: 222 euro

Locatie : Groene Afslag Amersfoortse straatweg 117 Laren

Meld je aan voor 18 & 19 juni 2022

De energie van de Pleijaden maken je tot een krachtig individu dat klaar is om te vliegen. Jij bent geboren met oneindig potentieel en dat potentieel kan niet worden gestopt omdat het gevoed wordt door de universele verbinding en zo blijft stromen. De energie laat je herinneren dat je Goddelijk bent en dat je volledig in staat bent om je Goddelijke potentieel  als mens te belichamen.