Wie is Anne?

Anne reist de hele wereld over, net als Maria Magdalena en Isis dit vroeger deden, om het Goddelijke Vrouwelijke in mensen weer wakker te maken en te verankeren, zodat iedereen weer de mogelijkheid krijgt om de onvoorwaardelijke liefde te gaan belichamen, wat als gevolg heeft dat er een nieuwe manier van leven voor een ieder van ons mogelijk wordt. Daarnaast krijgt Anne steeds hogere energieën door, voor haar aardewerk. Deze lichtfrequenties geeft zij door aan de krachtplekken die zij bezoekt en met elkaar verbindt, zodat deze Heilige plekken worden  gereactiveerd en verbonden met het nieuwe aarde grid.

You are here to shine your light & love.

Als een Hoge Priesteres en zuster van de ‘Order of the White Rose’, de vrouwelijke tak van de Grote Witte Broederschap, waar Maria Magdalena en Isis ook bij horen, helpt ze iedereen op het ascentiepad door hun diepste angsten heen te gaan naar onvoorwaardelijke liefde en naar hun ware authentieke zelf. Ze probeert een ieder in contact te brengen met het pad van liefde en nodigt vooral vrouwen uit om  meer afstand te nemen van hun persoonlijkheid/onnatuurlijke identiteit en zich te gaan bewegen naar een gepassioneerd leven als een ‘authentiek zelf’ die leeft vanuit het  Heilige Hart, hoogste waarheid, innerlijke wijsheid in harmonie en liefde.

Anne is al vanaf haar kindertijd in gesprek met Moeder Maria (ook lid van The Order of The White Rose) en Jezus en was zonder zich er bewust van te zijn helderziend, helder horend en helder voelend. Verder was ze altijd tegen haar familie en vrienden aan het vertellen dat het leven toch echt anders bedoelt was dan wat ze om haar heen zag. Haar vader, vroeger een Kathaar, snapte haar en leefde ‘het pad van de liefde’ in stilte voor. Hij was een leraar, net als Jezus en net als zijn dochter. Toen haar vader overleed, hebben ze nog jaren samen les gegeven; hij vanuit de spirituele wereld en Anne hier op aarde.

In Peru noemen ze Anne : ‘The teacher of the Heart’ en haar  spirituele , voor velen ongeziene aarde vrienden, noemen haar  Fuego Sacrada, oftewel de aansteker van het Heilige Vuur in een ieder die zij ontmoet.

Haar spirituele hemel team noemt haar Parel, vanwege de zachte en zuivere goddelijke energie die vrede en verlichting brengt. White Eagle, kwam eens door, via Jonette Crowley, om Anne te herinneren dat ze als Wisdom Keeper naar de aarde was gekomen en dat nooit mocht vergeten.

Interview met Anne

Anne, wie bent jij?
Ik heet eigenlijk Anne Marie.
Anne staat voor de levensgenieter en
Marie voor de Moeder die voor iedereen zorgt.

Ben je een levensgenieter die voor iedereen zorgt?

Nu wel weer, maar dit is anders geweest.

Het  al jaren weg laten van de Marie, is het al jaren niet helemaal vol in het leven staan en de angst om de verantwoordelijkheid niet te kunnen dragen voor mijn levensmissie.
De Anne is “makkelijker”, die geniet wel.
In mijn naam zit eigenlijk mijn  levensverhaal van dit leven.

​Vertel……

Als  kind wist ik al dat ik hier op aarde was om hetzelfde als Jezus te doen. Het was voor mij een grote schok om te ervaren dat andere mensen dat niet wisten of zelfs afkeurden. Waarom waren zij dan naar de aarde gekomen? Als jong meisje probeerde ik  al mensen te vertellen dat het leven ook anders kon. Maar niemand wilde het horen. Ik was een stralend kind en als er bij mij thuis geen fijne sfeer was, dan ging ik naar het Mariabeeld in de kerk en dat gaf me rust. Ik snapte grote mensen niet. Waarom lachte mijn moeder, terwijl ze verdriet had? Waarom gaan mensen naar de kerk, als ze buiten meteen beginnen te roddelen? Waarom zegt iemand ja, terwijl hij nee bedoeld?  Wat is een compliment, terwijl je de eis eronder voelt? Waarom zegt iemand dat ie van je houd, maar je voelt niks. Niemand sprak hierover…….en ik begreep dat ik dat ook maar beter kon doen. Ik slikte mijn wijsheid in. Maar soms was de drang om te spreken te groot en moest ik wat zeggen en dan waren mensen boos op me.

Toen ik ouder was, werden de situaties pijnlijker. Ik was  op een congres en voelde  ineens dat ik wat moest gaan zeggen. Maar dat was zo ‘niet gepast’. Iedereen was in de ban van een goeroe, maar ik stond op en zei dat het de bedoeling was om de goeroe, in jezelf te vinden en je autoriteit niet aan iemand anders te geven. Het congres werd stil gelegd en ik werd dood-gezwegen.  En zo kan ik nog wel 100 voorbeelden geven. Maar ik kon vaak niet anders en moest gehoor geven aan de drang die ik soms voelde om te spreken.

Ik veranderde mijn naam in Anne en besloot er hier op aarde maar het beste er van te maken. Het leven  was uiteindelijk een spel en ik ging op wereldreis. Ik reisde 6 jaar lang in mijn eentje de wereld rond en vond het fantastisch. Alleen ontmoette ik steeds mannen die nogal raar op mijn ‘uitstraling’ reageerde. Ze wilden mijn vele levensenergie temmen. Toen ik in Afrika woonde, heb ik mannen ontmoet die mijn lichtkracht van me af wilden pakken en me met bruut seksueel geweld hebben onderdrukt. Op een gegeven moment was het me te veel en brak er iets in mij.

Ik was enorm boos op God, dat ik niet was beschermd en ik snapte niet waarom dit moest gebeuren. Maar in plaats van een troostend woord, voelde ik mijn “beschermende energieveld” zich terug trekken en wist ik dat het de bedoeling was dat ik nog verder naar de aarde moest afdalen, onder de mensen. Nou, dat voelde als een straf.

Maar, ik ben terug gegaan naar Nederland en ben op halve licht-kracht gaan leven en gaf de rest van mijn kracht weg. Anders was het veel te gevaarlijk, want nu was ik zonder God, onder de rare mensen. Ik deed ook mijn missie op halve kracht en bleef me verbazen over waar mensen nauw in ‘godsnaam’ mee bezig waren. Elk menselijk contact was ingewikkeld. Als iemand wat zei, wist ik dat dit niet de hele waarheid was of zelfs verre weg van de waarheid.  Als ik mijn waarheid sprak, was dat meestal te confronterend voor mensen. Vriendschappen en relaties waren hierdoor ingewikkeld. En ik speelde “het spel” maar  weer een beetje mee.

Totdat ik een man ontmoete die het goed vond dat ik met God en met hem trouwde. En we trouwden op 21 december 2021. Dat gaf me hoop. En we kregen van God een heel lief kind. En toen was er de verlichte vrouw die me vroeg wanneer ik nou eens zou beginnen aan mijn echte werk. “Je bent allang verlicht en je kunt je niet blijven verstoppen” Dit klopte. Maar ik durfde niet te voorschijn te komen en zat in de weerstand. Ik was net zo lekker bezig als kleine zzp-er met mijn coachingspraktijk waarin ik mensen hielp om van overleven naar leven te gaan.  Oftewel ik was bang en hield mezelf klein.

Ik vroeg aan mijn spirituele helpers, waarmee ik weer was gaan praten, wat ik het beste kon doen. Ze zeiden dat ik wel toegewijd kon zijn aan God, maar dat ik ook toegewijd moest zijn aan ‘The God Within’. En ik vroeg of ik dit alleen mocht doen, zonder partner. Dat leek mij makkelijker. Dat was niet de bedoeling. Ze vertelden me dat ik ‘die luxe’ niet had, en dit pas mocht overwegen als ik God in de ogen van mijn partner zag. Ik had dus meer van mezelf te houden en mijn Godin in mezelf te bevrijden. Maar hoe?

De spirituele wereld stuurde me Maria Magdalena. Zij begeleide me en leerde me om  onvoorwaardelijke van mezelf te houden en ze liet me mijn grote hart en innerlijke kracht voelen en opende mijn lichtkanaal weer zodat de onvoorwaardelijke, zuivere liefdes energie er doorheen kon stromen.  En toen verwees ze me naar haar meesteres Isis. Isis was spannend voor me maar de energie hielp me om mijn vaardigheden uit vorige levens weer te herinneren en mijn kracht weer op te pakken. Zij  maakte mij klaar om mijn volle verantwoordelijkheid te nemen voor mij taak op aarde. En in een van de Egypte reizen stond ik voor de Sphinx in Cairo en hoorde ik mezelf zeggen: “ik ben er klaar voor”.

Maar ik had dit nooit gekund als ik niet de vrouwencirkels had georganiseerd. Het in kwetsbaarheid samen met vrouwen zijn en je echte innerlijke beleving met elkaar delen en je wijsheid uitspreken, was voor mij helend. Het nodigde mij uit om te voorschijn te komen als Godin of zal ik zeggen AnneMarie. Ik dank al mijn zusters uit de cirkels voor al hun liefde, medeleven en steun en ik gun elke vrouw een vrouwengroep waarin je mag zijn wie je bent, zeker als je met je ontwakingsproces bezig bent.

Ik zie de Godin in mij
Ik belichaam de Godin in mij

​Ik zie de Godin in elke vrouw
Ik zie de God in elke man

En het leven op aarde  klopt!
Twee werelden zijn voor mij samen gekomen.
​Ik ben thuis.
De Aarde is de Hemel .
Jij bent  ik.
Alles is  1.

 

Dank je wel, Annemarie
Nee jij, bedankt. Ik wist even niet wat ik op mijn site moest schrijven. Maar nu doen we gewoon ons gesprekje.
​Heel lief. Dank zuster. Zo fijn dat je me helpt.

Feike: meervoudig deelnemer

“Lieve Anne, als ik jou zie, dan zie ik een belichaamde oeroude wijsheid, liefdevolle verbinding met de Bron en een vrolijk gelach. Jouw humor maakt dat ik me veilig voel, maakt dat voor mij alles klopt. Ik dank je voor al je dappere werk en vasthoudendheid aan het licht, al kon je niet anders en is het je natuur. Toch dank ik je voor YOU BEING TRULY YOU.”