Blessings and Welcome.

I am Ann, an Ascension Guide and Divine Channel and I co-create with my lovely team of spirits.  As team we are in service to the organic crystalline transformation of Humanity and the New Golden Earth. We create Peace, Love and Ascension in this NOW!

I have helped thousands reconnect with their heart & Holy Fire and highest purpose and true presence.

If your intention is to experience the Divinty within and allow it transform your life, I can assist. My service provide transformative travel tours, groups circles ( online and live ) and ceremonie & initiation work. All support to discover and embody your Divine Self with ease and grace.

You don’t have to walk this path alone.
Ascencion is a challenging process.
Let us journey together in the unified frequency of unconditional love.

 

Wie is Anne ( Heilig Vuur )?

Anne reist de hele wereld over, net als veel Hoge Priesteressen zoals Maria Magdalena en Isis dit vroeger ook deden om met iedereen de oude  ‘Ancient Wisdom’  van de Mysterie scholen te delen, harten te openen en het Goddelijke Eenheidsbewustzijn in mensen weer wakker te maken, te activeren en te verankeren. Zo kan iedereen die dat wenst, de bevrijdende stap maken naar een authentiek en vervullend leven.

 

  • You are here to shine your Light & bild a New World 

And so do you, my dear 

 

Als Sjamaan en Priesteres van de ‘Order of the White Rose’, de vrouwelijke tak van de Grote Witte Broederschap, waar Maria Magdalena en Isis ook bij horen, helpt ze ‘bewuste’ mensen, tijdens hun Zelfrealisatie-proces, door hun diepste angsten heen te gaan naar onvoorwaardelijke liefde en naar hun ware authentieke zelf. Ze probeert een ieder in contact te brengen met het pad van de onvoorwaardelijke liefde en nodigt  vrouwen en mannen uit om meer afstand te nemen van hun persoonlijkheid / onnatuurlijke identiteit en zich te gaan bewegen naar een gepassioneerd leven als een ‘authentiek zelf’ die leeft vanuit het Heilige Hart, hoogste waarheid en innerlijke wijsheid in harmonie en liefde.

Anne is al vanaf haar kindertijd in gesprek met Moeder Maria (ook lid van The Order of The White Rose) en Jezus en was zonder zich er bewust van te zijn helderziend, helder horend en helder voelend. Verder was ze altijd tegen haar familie en vrienden aan het vertellen dat het leven toch echt anders bedoeld was dan wat ze om haar heen zag. Haar vader, vroeger een Kathaar, snapte haar en leefde ‘het pad van de liefde’ in stilte voor. Hij was een leraar, net als Jezus en net als zijn dochter. Toen haar vader overleed, hebben ze nog jaren samen les gegeven; hij ( de Vader ) en Jezus vanuit de spirituele wereld en Anne hier op aarde. Maar….. over welke Vader hebben we het hier? Anne heeft een directe verbinding met de Vader, de Bron, de Zon of noem het Source.

In Peru noemen ze Anne : ‘The teacher of the Heart’ en Fuego Sacrada, oftewel de aansteker van ‘het Heilige Vuur’ in een ieder die zij ontmoet.

Haar spirituele team noemt haar ‘Parel’, vanwege de zachte en zuivere goddelijke energie die vrede en verlichting brengt. White Eagle (lid van de Grote Witte Broederschap), kwam eens door, via Jonette Crowley, om Anne er aan te herinneren dat ze als Wisdom Keeper naar de aarde was gekomen en dat nooit mocht vergeten.

 

Feike, deelneemster van diverse cirkels en reizen: “Lieve Anne, als ik jou zie, dan zie ik een belichaamde oeroude wijsheid, liefdevolle verbinding met de Bron en een vrolijk gelach. Jouw humor maakt dat ik me veilig voel, maakt dat voor mij alles klopt. Ik dank je voor al je dappere werk en vasthoudendheid aan het licht, al kon je niet anders en is het je natuur. Toch dank ik je voor ‘YOU BEING TRUELY YOU’ .