Magische Inca Peru Reis
29 April – 14 mei 2022

Maria Magdalena Reis
16 – 23 juli 2022

Ibiza Happy Retreat 2022
15 – 21 Augustus 2022

Cairo Lichtwerkersgroep Gizeh
24 – 29 oktober 2022

Mystieke Egypte Reis
14 – 23 oktober 2022

Peru & Bolivia Reis
15- 30 September 2023

Avontuurlijke spirituele reizen met SpiritTours

Anne Asbreuk staat bekend als een spiritueel leraar van het hart. Zij organiseert jaarlijks diverse groepsreizen naar Krachtplekken over de hele wereld. De vrouwen die mee gaan op de reizen zijn spirituele levensgenieters en avonturiers die gehoor geven aan hun zielsverlangen om spiritueel te groeien en het bewustzijn te vergroten.

Verlang jij naar een reis die je ziel voedt?
Wil jij ervaren wat de bijzondere energie van een krachtplek met je doet?
Wil jij een bewustere verbind met de spirituele wereld en/of je spirituele helpers?

De reizen van SpiritTours zijn voor vrouwen die weten dat er naast een zichtbare wereld er ook een onzichtbare wereld is.
En dat het werken met de onzichtbare wereld je leven verrijkt, nieuwe inzichten geeft, altijd liefdevol is en je bewustzijn vergroot.

Tijdens de reis bezoeken we krachtplekken waar jij je kunt verbinden met de hoge energieën die daar aanwezig zijn en deze in je op kunt nemen. Door dit te doen, gaan vastzittende energieën in je lichaam weer stromen en ga jij je prettiger voelen en makkelijker herinneren wie jij ten diepste bent. Door ons met elkaar te verbinden komt er een liefdevolle helingsenergie  opgang die iedereen op zielsniveau voedt. Soms voeren we ook een ritueel of ceremonie uit op de krachtplek. We laten ontstaan wat er mag gebeuren.

De reis is een innerlijke reis met een perfecte balans tussen lichtheid & diepte en spiritualiteit & aards genieten.

Alle reizen hebben
* comfortabele en sfeervolle accommodaties
* liefdevolle begeleiding
* sisterhood; als vrouwen zich met hun harten verbinden ontstaat er magie.

 

Wat is een spirituele reis?

​Een spirituele reis is een reis die om jouw beleving gaat. Je gaat een innerlijke reis maken die je een boost gaat geven in je spirituele ontwikkeling. De reis wordt goddelijk geleidt en dat maakt dat de groep precies uit die mensen bestaat, die mee hebben te gaan. En dat deze mensen van elkaar kunnen leren en met elkaar de diepte in mogen. Anne leidt de reis en is verbonden met het universele liefdesveld, het zuiverste en puurste energieveld wat er is. Door samen te reizen krijgen wij als groep een geschenk van de ‘ongeziene vrienden uit de ongeziene wereld’. Dit cadeau is dat iedereen precies krijgt wat haar ziel nodig heeft om stappen te zetten in ieders bewustzijnsontwikkeling.

 

Wat zijn krachtplekken?

​Krachtplaatsen zijn bijzondere plekken op aarde die verbonden zijn met grotere, ongeziene werelden en andere dimensies. Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken en zijn ze gebruikt voor tempels, kathedralen of andere vormen van religie of godsdienst. Vaak kruizen hier ook leylijnen en zijn er spiralende energetische vortexen waarneembaar. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner. Je komt er makkelijker in contact met bijvoorbeeld de engelen- en natuurwezen, je spirituele helpers of sterrenvolkeren en kunt er boodschappen, inzichten of healing ontvangen. Elke krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde en heeft daarmee een specifiek doel voor de evolutie van de mens en natuur. Veel krachtplekken die Spirittours bezoekt, werken energetisch op het hartchakra en hebben te maken met de Goddelijke Vrouwelijke energie te verankeren in de mensen en de aarde. Door samen lichtwerk vanuit het hart te doen, op krachtplekken, bundelen we onze lichtkracht en reactiveren we de krachtplek.

Reis impressie