Cirkel, inwijdingen en coaching

GILBERTE | Sophia Circel 2022
In januari 2022 heb ik deel mogen uitmaken van de Sophia Circel van Anne. Wat een mooie reis was dit. Anne is in staat om een liefdevolle sfeer te scheppen waarin iedereen er mag zijn en ertoe doet. Heel fijn om door middel van meditatie en oefeningen meer in je eigen lichtkanaal te staan en contact te maken met je gidsen, spirits en healers. Prachtige herinneringen die naar boven kwamen en mij weer herinnerden aan datgene waarvoor ik hier op aarde ben en waartoe ik geroepen word. Wonderlijk hoe de thema’s van ieder groepslid resoneren en eigenlijk een stukje bij iedereen horen. Kortom een aanrader als je werkelijk op zoek bent naar je ware essentie!

 

JULIETTE HANSSEN | SOPHIA CIRKEL 2022
Met Anne en de andere Sisters deelgenomen aan de Sophia cirkel. De cirkel met de Sisters en de Spirits was krachtig en liefdevol. Tijdens deze cursus heb ik mijn team aan de andere kant van de sluier leren kennen. Ik kan nu herkennen wie bij me is. Het is fijn om met mijn team af te stemmen en hun boodschappen te ontvangen. Naast de communicatie met de spirits was er veel ruimte om je ervaringen met de andere Sisters te delen. Dankjewel Anne, Sisters of light voor dit mooie avontuur.

 

AMANDA WESTLAKE | SOPHIA CIRKEL 2022
De Sophia Cirkel bracht mij dieper in contact met mijn gidsen. Ik heb geleerd om ze meer te vragen en ze te betrekken bij mijn dagelijkse leven. Dit vraagt om commitment en dit heb ik in deze cirkel mogen ervaren. Ook heel verdiepend om samen met gelijkgestemden te oefenen. Dank voor deze Sophia energie en begeleiding

 

ELISABETH | ISIS Cirkel 2021
Een update met Isis Als een wellness met  een ontspannings massage . En dat alles in de yurt van Anne Asbreuk, met prachtige meditaties, en heel veel wijsheid, helderheid en liefde voor elkaar. Dank aan Isis, dank aan Anne. Dank aan elkaar. In lak’ech, Elisabeth.

 

GERDIEN | ISIS CIRKELS 2021
Ik heb in de Isis Cirkels weer mijn zachte kracht kunnen voelen. Naar mijn hart, waar t los van alles om mij heen, altijd goed toeven is. Ik heb ervaren hoe we als vrouwen in een cirkel, waar alles welkom is, elkaar ondersteunen en dragen, als vanzelf, in een veld van liefde. Zo krachtig en ook zo vertrouwd. Voelt als thuiskomen. Dank je Anne voor het organiseren van deze cirkels. Zo mooi!

 

MARIELLE | MARIA MAGDALENA CIRKELS 2020/2021
Ik heb de Maria Magdalena Cirkels ervaren als een heel mooie zielereis, die het pad van liefde en bewustwording verder heeft vrijgemaakt en blijft verlichten. Anne’s multidimensionale aanwezigheid is voelbaar: met zoveel passie, compassie en liefde dat er vanuit de cirkel veel opent, gedeeld en lichter wordt in de verbinding, life changing en fulfilling!

 

WILLEMIJN | MARIA MAGDALENA EN ISIS CIRKELS 2020-2021 Het ontwikkelen van telkens groeiend bewustzijn, belichamen en – persoonlijk en in werk – vormgeven van en uitdrukking geven aan wie ik ten diepste ben en wat ik hier te doen heb onder zulk uitnodigende, liefdevolle én ontspannen begeleiding van Anne, in zich ontwikkelende samenwerking met de spirits en groeiend en verdiepend Sisterhood: onbetaalbaar…
Echtheid, eigen(wijs)heid, verbinding, diep gaan, liefde, lichtheid en plezier.
Anne, Sisters, Spirits: DANK 🙏🏻♥️

 

SASKIA | RITE OF THE WOMB 2021
Een reis naar vrij zijn in totale overgave, waarin de vrouwelijke energie centraal staat. Vrij zijn met de kracht van je vrouwelijke energie. Het loslaten vanuit liefde via de womb is warm en zacht met echte power. Anne geeft je de ruimte je pad te volgen maar helpt je ook door te pakken en het echt in overgave los te laten. De liefde en ondersteuning heb ik als een warm bad ervaren. Het voelt als thuiskomen.

INEKE | MARIA MAGDALENA & ISIS & WIJZE VROUWEN CIRKEL 2006-2021
In een veilige en liefdevolle omgeving neemt Anne je met haar gechannelde meditaties mee in een wereld vol van ondersteunende en bekrachtigende energieën. Vrouwen kunnen hier echt eerlijk zijn en een liefdevol hart naar elkaar uitdragen. We hoeven onze zoektocht naar ons ware zelf niet alleen te doen. We doen het samen. Ontroerend en hoopgevend 💗❤️🙏

CORINA | ISIS CIRKEL & LEMURISCHE EN ISIS INWIJDING & RITE OF THE WOMB 2020-2021
Lieve mooie Sister. Wat een prachtige ontmoeting met de verschillende Priesteressen in mij die mede door de Isis- cirkel en de inwijdingen (die ik ervoor deed bij jou) nieuw leven werd ingeblazen. Voordat ik bij jou terecht kwam, gebeurde er al zoveel qua downloads en ik kon het maar niet plaatsen. Wist eigenlijk ook niet hoe ‘dit’ te delen en vooral ook hoe nu verder? ? Totdat ik in de spiegel keek in jou:  prachtige lieve Healingsister. Zonder woorden begreep je mij en onze ontmoetingen hebben mij weer Thuis gebracht. De Priesteres in mij Thuis gebracht. Het Vertrouwen om te delen en hierin het Ontvangen van mij heeft gezorgd dat ik mijn eigen hart beter kon gaan begrijpen. Zonder omweg, straight to the point! Thanks lieffie. Hug Corina

ELLEKE | MARIA MAGDALENA CIRKELS
Eind oktober ben ik in de Maria Magdalena cirkel gestapt van Spirittours.nl onder begeleiding van Anne Asbreuk in co-creatie met Desiree Vogelers. Ik was verbaasd over de nabijheid die ik ervaarde met de cirkel tijdens een zoom sessie, het voelt net alsof we echt met elkaar in een ruimte zitten. De begeleidde meditaties van Anne en Desiree zijn mega helder en enorm transformerend. Ze raken me diep. En ze raken mij precies aan, daar waar ik nog in mijn schaduw mag kijken of iets geheeld mag worden. De energie van Maria Magdalena vind ik koesterend, liefdevol, helder en aansporend! De bijeenkomsten herinneren me er steeds weer opnieuw aan te werken met spirits en dat daarin veel meer mogelijk is dan we met onze mind denken. Ik voel me welkom in de cirkel van sisters en verbonden met hun tijdens de zoom sessies. In mijn proces word mijn pijn bloot gelegd in Sisterhood en voel ik me welkom om dat in te brengen, ookal is dat spannend. Ik word terug geworpen op mijn eigen verantwoordelijkheid en in het leren dragen van mezelf in contact met de cirkel. Anne en Desiree hebben allebei een enorm helder vermogen om je te zien en dit liefdevol en duidelijk met je te delen. De cirkels geven me warmte, transformatie en de uitnodiging om in mijn talenten te stappen.

YVONNE | MARIA MAGDALENA & ISIS JAAR CIRKEL 2018 – 2021
Sinds Anne op mijn pad is gekomen ben ik in een sneltreinvaart bewuster geworden van wie ik in werkelijkheid ben. Dit geeft me een bevrijdend en krachtig gevoel. Ik doe er toe en mag er zijn. Dank je wel lieve Anne voor je licht, liefde, power, inspiratie en steun! Je cirkels hebben mijn leven verrijkt.

MARGREET | KAARTLEGGING 2021
Ik ben de brug tussen Hemel en Aarde….. vandaag ervaarde ik grote puzzelstukken die verschoven naar de plekken waar ze mogen liggen, zodat ik mij kan manifesteren in een groter bereik naar de wereld om mij heen. Tijd nemen, stil te zijn en te luisteren naar wat er is. Lieve Anne, ik kan niet eens uitleggen hoeveel dit voor mij betekent! Je armen om mij heen voelen: veilig in wie ik mag zijn. Dankbaar.

MINEKE | ISIS CIRKELS 2018-2019
De Isis Cirkels brachten mij meer in contact met mijzelf en gaven me daardoor veel meer innerlijke rust. Het was ook heel fijn om in de processen van ieder persoonlijk weer het groepsproces te herkennen, daardoor heb ik ook veel steun ervaren. Het was  prettig om zo de diepte in te gaan.

LEONIE |  HET MARIA MAGDALENA JAAR CIRKEL 2019-2020: TRAJECT online
The Mary Magdalene circle with Anne felt like a warm protective  blanket around me, a safe sacred space with sisters in which you are invited to reconnect to who you deeply are….. in all it’s unapologetic power  and glory. What a deep transformation. Wow.  Leonie (United Kingdom)

KITTY |  HET MARIA MAGDALENA BEGELEIDINGSTRAJECT  2020 online
Ik vond het zo fijn om in de verbondenheid met elkaar, de energie van de engelen en helpers, zoals Christus en Maria te ervaren bij mij te ervaren. Ik  sta niet alleen, ik bent gesteund. Bijzonder ook om de processen met elkaar te kunnen delen. En het gelukzalige gevoel wat ik tijdens de healings maar ook daarbuiten ervaar. Ik heb veel geleerd, geprocesd en losgelaten.

MARIKEN | ISIS CIRKELS 2019
Dank voor de mooie lessen, wijze vrouwen en wijze woorden.
Mijn geschreven gedicht voor jou:
Niet te verzanden in het alledaagse moeten
Maar te voelen hoe het is om te mogen begroeten
Hoe verademend te weten: alles mag er zijn
Je ruimte innemend, groeiend van je pijn
Hoe gelukkig te weten, er wordt van je gehouden zoals je bent
Ondanks geloof of zeden, wetend dat je welkom bent

RIET | ISIS CIRKELS 2018-2020
Isis, de oermoeder, om als vrouwen bij elkaar te komen, te delen en te ervaren dat we met elkaar in verbinding heel krachtig zijn. Anne leidt dat op een zeer prettige manier: liefdevol, met humor. Om zo op een hele zachte uitnodigende manier bij jezelf te komen: dat je een talentvol, stralend licht bent.

 

MARIA MAGDALENA CIRKELS EN ISIS CIRKELS EN NUSTA KARPAY INWIJDINGSWEEKEND 2017/2019
Lieve Anne, dank voor al je wijze lessen, je liefde, humor en bovenal het respect en het vertrouwen! Het heeft mij moed en vertrouwen gegeven, dat ik steeds dichter bij mezelf kom, en daarvan kan genieten. Liefs, een oude wijze.

CAROLYN | NUSTA KARPAY INWIJDINGSWEEKEND 2018
Deze ervaring was ‘beyond Words’. Dank daarvoor! Ik voel nu zoveel kracht en energie en liefde.

RON | NUSTA KARPAY INWIJDINGSWEEKEND 2018
Het was een prachtig en meer dan bijzonder weekend. Een nieuwe stap naar pure Liefde en volledige vrijheid. Vooral het weerzien van Mama Simona (Godin van de voor-ouders) en Dona Teresa (Godin van het hart) hebben me diep geraakt.

MARJOKE | ISIS CIRKELS 2018
In een Isis cirkel ervaar ik dat Anne een liefdevolle energie neerzet waarin je veilig in contact komt met je eigen oorspronkelijke, liefdevolle magische energie. Het is elke keer een verrassing welk puzzelstukje of inzicht tevoorschijn komt om weer bewuster te worden van mijn eigen pure essentie. Xx

MARIT | NUSTA KARPAY INWIJDINGSWEEKEND DEC 2017
Tijdens de Nusta inwijding voelde ik een hele fijne, serene, verbindende energie tussen een groep vrouwen die elkaar nauwelijks kent. Samen onderga je een aantal inwijdingen. Deze inwijdingen hebben veel voor mij betekent. Ik durf te zeggen dat ik steviger sta zonder daar heel veel moeite voor te doen. Het voelt of ik gedragen word en of de energie vanzelf anders is gaan stromen. De yurt van Reijgershof is een heerlijke plek om te zijn, waar heerlijk gekookt wordt.

BARBARA | NUSTA KARPAY INWIJDINGSWEEKEND 2017
Wat een prachtige ervaring kreeg ik met de inwijdingen van de 7 Nusta’s (Godinnen) uit de Andes. Integer, liefdevol en “op maat” ontving ik deze inwijdingen van Anne in een groep met 7 andere vrouwen op een prachtige plek vlakbij Amsterdam. Anne weet precies de juiste snaar te raken, is goed afgestemd op het proces van alle vrouwen individueel en daarnaast op het groepsproces. Met humor, liefde, warmte, zachtheid, duidelijkheid en doortastendheid kreeg ik mijn persoonlijke lessen en geschenken in vertrouwen, overgave en het brengen van balans tussen de mannelijke en vrouwelijke kracht in mij. Ik heb weer stappen gezet in het nog meer mezelf zijn. Een groot cadeau in de allereerste plaats voor mezelf en tegelijk (hoe fijn!) voor de mensen en wereld om me heen, omdat deze inwijdingen in alles zo heerlijk doorwerken. Met dank aan de Nusta’s, Anne en de 7 sisters van dit weekend.

MICHELLE | MARIA MAGDALENA CIRKEL 2016-2017
De cirkel was een warme veilige plek waar het fijn was me ‘vrouw’ te voelen. Diepte en wijsheid, bescheidenheid en vertrouwen. Het delen van ons verhaal samen met de pure ervaring van wat er nog meer in ons en om ons heen is. Zoals LIEFDE. Ik ging altijd verlicht en verliefd weg. Alsof ik meer beschermd werd. Niet meer ‘bang’. Anne met haar talent, haar gave, en dat heel ontspannen aan de groep geven. Het was helend en beschermend.

LIEKE | LICHTCIKEL 2016
Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij een vrouwencirkel maar ik ben blij dat ik toch mijn impuls heb gevolgd. Ik vond het heel fijn om met gelijkgestemden te praten over wat me het diepste raakt in het leven en waar ik sta in mijn proces. Door dat te delen en helemaal met de wijze vragen en inzichten van Anne, kan ik veel makkelijker mijn verdere stappen vervolgen en op mijn pad blijven met meer kracht en bewustzijn. Ik heb de ochtenden als zeer zinvol ervaren. Dank je wel voor dit bijzondere initiatief. Ik wens de hele groep licht en liefde op ieders pad en tot volgend jaar.
Dikke knuffel, Lieke

HESTER | LICHTCIKEL 2016
Dank voor de bijzondere bijeenkomsten: de aanmoediging, liefde, lessen en spiegels. Namaste

MARLIES | LICHTCIKEL 2016
De vrouwencirkel kwam op mijn pad op het moment dat ik behoefte had aan samenzijn met andere vrouwen. Vrouwen die door hun verschillen zo boeiend waren om naar te luisteren. Elke keer was er een spirituele stroom die onderling op gang kwam, die zo fijn, warm en krachtig was en mij dan weer een stukje verder bracht op mijn eigen weg. Voor mij voelde het alsof ik op deze manier ook verbonden was met andere vrouwen over de wereld. Een bundeling van energie om als vrouwen bepaalde universele mens- waarden weer in ere te herstellen.
In de hectiek van het leven was de vrouwencirkel voor mij ook hersteltijd, zelfzorg. Samen praten, ervaren, uitwisselen, voelen, erkenning en herkenning met steeds op de achtergrond aanwezig dat je met elkaar het verschil kan maken hoe we verder gaan als mensen in deze tijd. Elkaar vinden in het open, respectvol en mild tegemoet treden van jezelf en anderen.

ELLEN | MUNAY-KI PERSOONLIJK TRAJECT 2016-2017
Anne heeft mijn Munay-Ki inwijdingen heel zuiver en integer gegeven. Ze geeft de inwijdingen echt op maat en is flexibel in de planning ervan, want ze maakt het passend aan jouw proces. Wat meer tijd nodig had, kreeg meer tijd. Als geen ander maakte ze je bewust van je schaduwplekken. De lagere energie heeft de aandacht en ruimte gekregen om te transformeren in hogere energie. Bij vragen was er altijd aandacht en nazorg, ze hield een lijntje met je. Mijn liefde en contact met de natuur en de Aarde is vergroot en ik voel een nog grotere noodzaak hierin een bijdrage te leveren. Dit Inca-pad ga ik zeker vervolgen en aan medemensen doorgeven!

MASCHA | RITE OF THE WOMB 2015
Dank je wel lieve Anne, bedankt voor de bijzondere avond. Ik was diep ontroerd door de verhalen van alle vrouwen en het aandachtig luisteren naar elkaar. Het was zo mooi om te zien hoe jij iedereen om de beurt een inwijding gaf. Zo toegewijd en vol met liefde. Dank je wel lieve Anne dat je dit met ons deelt.

DANIELLE | RITE OF THE WOMB 2015
Wat was dit een mooie ervaring…… dank je wel, lieve Anne

JUDITH | LICHTCIKEL 2015
Anne is in staat om een hele mooie energie neer te zetten en daarbinnen precies te finetunen op wat een ieder in de groep nodig heeft om te horen. Met haar wijze woorden is iedereen weer een stukje verder geholpen en voel je je steeds meer in je kracht komen. Ik vind het bijzonder om te zien hoe zij zo graag andere vrouwen wil dienen en laten groeien. Wat een mooi mens! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen!!

SARA | MUNAY-KI 2015
Bedankt voor de mooie geschenken en de ruimte die je beschikbaar stelde om mezelf te ontmoeten. Ook alle dames bedankt voor de fijne ontmoetingen.

IGANANDA | COACHING 2014
Anne, je bent een heel zuiver kanaal. De info die je doorkrijgt begrijp ik en kan ik direct toepassen in mijn leven. De liefdevolle en veilige sfeer waarin je me de karma heling hebt gegeven, maakte dat ik me helemaal in vertrouwen kon openen. Als therapeut kan ik zeggen dat je therapeutisch ook heel goed bent en me geholpen hebt met mijn laatste stappen op mijn ascentieweg. Jij bent voor mij diegene die me helemaal heeft verbonden met al wat is. Er zijn deuren voor mij open gegaan, die ik zelf dacht nooit open te krijgen. Dank je Anne. (Je hebt zoveel kwaliteiten, dat ik amper weet wat ik schrijven mag. Maar je hebt me heel snel op het punt gebracht waar ik zijn mag.) Dank je, liefs

ELISABETH | MUNAY-KI 2013
Ik beloofde mezelf een cadeau, de Munay-Ki cursus bij Anne. Van beiden wist ik nog niets af. Nu na afloop van de prachtige dagen, is het een cadeau in een cadeau geworden, met heel veel cadeautjes erom heen. Het is een prachtige belevenis, één grote reis naar mijn essentie, een reis naar mijn diepere lagen. De inwijdingen zijn prachtig.  Anne werkt vanuit de Bron, met onvoorwaardelijke liefde en inzet. Zij stemt af op jou als individu. Zij is het zijden lint om al die cadeaus. Ik weet zeker dat de cadeautjes nog steeds zullen komen en nog lang niet allemaal uitgepakt zijn. Dank voor deze prachtige dagen, dank aan de Inca-sjamanen en dank aan jou Anne voor je tomeloze en prachtige energie.

ANONIEM| ESSENTIE COACHING 2012
Lieve wijze uil, wat ben ik je toch dankbaar voor jouw prachtige geschenk aan mij. Dikke kus.

RESA | ESSENTIE COACHING 2012
Tijdens de sessie voelde ik me erg gezien. Anne voelt helemaal mee en neemt me mee naar plekken die ik nodig heb. Waar ik iets kan halen wat me voedt. Ze gebruikt precies de middelen die bij me aansluiten, zoals in dit geval de trommel. Veiligheid en warmte is wat ze biedt om verder te gaan in mijn proces.

RIEMADA | LICHTCIRKEL / MARIA MAGDALENA CIRKEL
Lichtcirkel: Anne, je hebt het vermogen om jezelf overbodig te maken. Onze laatste bijeenkomst was zo bijzonder mooi, want iedereen kwam op zijn manier tot zijn recht. Ik vond het een bijzondere ervaring. Maria Magdalena cirkel: Anne, ik vind het een enorme verrijking om met elkaar op weg te zijn. Dank daarvoor.

MARJOLEIN | RITE OF THE WOMB INWIJDING
Wat een heerlijke middag hadden we samen in Zutphen. Een feest der herkenning met zoveel mooie vrouwen.

EMILY | ESSENTIE COACHING
Nogmaals bedankt voor de bijzondere sessie die ik afgelopen dinsdag met je mocht hebben. Een prachtige en leerzame ervaring met zoveel bevestiging en vernieuwing van inzichten.

LOTTE | MOEDER CIRKEL
Wat een bijzondere avond in verbinding met alle vrouwen/moeders! Dank je voor je liefdevolle aanwezigheid en begeleiding.

POPIE | MUNAY-KI
Gedicht Ken Wilber: Ik keek en keek en wat zag toen mijn blik, dat wat eerst jou leek was echter mij en ik.
De 6-daagse Munay-ki training is een innerlijke reis die je samen maakt met Anne als ervaren en liefdevolle gids en een aantal prachtige reisgenoten. Tijdens deze tocht op jouw zielenpad kom je telkens weer tot nieuwe inzichten, waardoor je als je de top van de berg hebt bereikt, als herboren voelt. Lieve Anne en lief reisgezeldschap dank je wel. Liefs Popie

JOYCE | OUDER-COACHING
Dank je voor het persoonlijke en uitgebreide gesprek. Ik was geraakt door de vele herkenbare dingen. Verder ben ik nog bezig met het verwerken van alle informatie. Fijne ontmoeting, bedankt.

MARIJKE | MUNAY-KI
De Munay-ki heeft mij mijn zijn laten zien, voelen en herkennen… zooo fijn.
In liefde, Marijke

ELISABETH | MUNAY-KI
Toen je voor me zat… zoveel liefde in iemands ogen had ik nog nooit gezien, ik zie het nog steeds voor me xxxxxxxxx

JACQUELINE | MUNAY-KI
De liefdevolle transformatiedagen Munay-ki, voelden voor mij als thuiskomen. Lieve Anne, jij bracht mij op een liefdevolle wijze bij een plek in mijzelf, waarvan ik voelde en wist dat ik thuis kwam. In Ayni, Jacqueline

MONIQUE | MUNAY-KI
In mijn verlangen naar een leven dat meer in overeenstemming is met mijn essentie, startte ik de Munay-ki training. Niet geheel wetende waar ik aan begon, ben ik samen met Anne en andere reisgenoten op pad gegaan in mijn zoektocht naar een meer vervuld leven. Op een lichte en liefdevolle manier heeft Anne mij weer laten voelen wie ik in essentie ben. Een groot cadeau dat ik meeneem op mijn reis naar mijn bestemming. Door de warme betrokkenheid van de groep heb ik me veilig en gesteund gevoeld. Dank daarvoor! Kussen.

ALY | COACHING
Lieve Anne, dank je wel dat jij met mij dit pad naar het licht hebt willen lopen en mij daarin hebt willen begeleiden en steunen. De liefde die je daarin uitstraalt is heel fijn om te voelen. Die geeft mij de ruimte en vrijheid om mezelf te durven zijn. De tijd die je er voor neemt maakt het voor mij ook speciaal en ik realiseer me daardoor des te meer dat ik die tijd ook aan mezelf mag geven. Ik had vandaag ook echt het gevoel dat het nu was afgerond en dat ik het nu weer zelf mag doen. Ik kan het!
​Liefs Aly

BERIT | CIRKEL
Lieve Anne, jij helpt ons lichter te worden.