……

Portaal cirkels

Elsemieke Sekreve en Anne Asbreuk nodigen je uit voor de komende portaalcirkels. Vanaf 6 juni 2023 gaan we elke maand online jullie meenemen op reis naar een speciale krachtplaats op aarde. Om daar met de hele groep en de extra verhoogde energie van de portaaldag ,lichtwerk te doen voor moeder aarde en het ‘hoogste goed’.

Een portaal is een energetische doorgang naar een verhoogde en verruimde vorm van bewustzijn. De portalen brengen hoge en krachtige energie naar ons toe en zijn van grote invloed op het activatieproces van ons lichtlichaam en dat van moeder Aarde.

Door deelname aan deze cirkel verhoog je je energie trillingsniveau zodat je ‘shifts ‘kunt maken in je dagelijkse leven en je meer kan verbinden met je hogere ware NATUUR. De binnenkomende energie verhoogd tevens onze het trillingsniveau van ‘het collectief’ als dat van moeder aarde.

Elk multidimensionaal portaaldag brengt andere specifieke trillingen voort waardoor je bewustzijn verder open kan gaan en diepe herinneringen wakker kunnen worden gemaakt in jou.

Portaaldagen zijn dagen die door Meestergetallen ( dubbele getallen zoals bijv. 6-6 ) gekenmerkt worden en vaak ook nog eens samen vallen met bijzondere sterrenstanden en uitlijningen in de aarde.  Deze dagen zijn de trillingen die naar de aarde stromen en naar het (collectief) menselijk bewustzijn enorm verhoogd. Dat wil zeggen dat er nieuwe trillingen die diep bewustmakend werken binnen komen en ook jouw energie en bewustzijn beïnvloeden.

De komende data voor onze Portaal Cirkels
zijn  10-10,  11-11 en 12-12 2023

ElseMieke en Anne zijn energetische portaalwerkers. Dit werk deden ze in vorige levens en nu weer. Ze reizen over de hele wereld naar krachtplekken die hen roepen om  blokkades in de leylijnen en grids op te heffenen en nieuwe sleutel en licht coderingen ter plekke te activeren. Beiden werken ze met diverse intergalactische teams. Juist om deze portaaldagen te verbinden met de krachtplekken waar Zij gewerkt hebben, maakt dat jij mee kunt genieten van de door hen opgehaalde coderingen op die krachtplekken. Dit maakt deze avonden energetisch dubbel krachtig.

Je ontvangt hoge energie van de portaaldag en van de krachtplek.

 

Wat gaan we doen?

RELAX, ITS YOUR QUALITY TIME:

Samen gaan we in stilte zitten in ons lichtkanaal. (Je verbind met Moeder Aarde, je eigen essentie en de universe. )
Van jou word enkel verwacht om lekker op een rustig plekje te gaan zitten. Zorg dat je hier niet gestoord wordt en maak het jezelf comfortabel. Misschien wil je wel een kaarsje aansteken. Ga 10 minuten voordat de cirkel begint bij jezelf naar binnen en maak contact met je prachtige hart, het nieuwe grid van de aarde en de centrale zon. Kom in balans in je lichtkanaal en relax volledig. Blijf gedurende de cirkel in je lichtkanaal aanwezig maar verbind je in het begin met Anne Asbreuk of de krachtplek. Ga volledig uit je hoofd en verblijf in je hart en ontvang.

Weet dat er in het begin een weaving plaats vindt dat we door onze galactische vrienden energetisch tot een groep gevormd worden. Elke twijfel of negatieve gedachte van iemand uit onze groep, verstoord dit werk. Merk je dat je niet lekker in je vel zit, probeer dan je energie te verhogen of kies er voor om vandaag niet mee te doen. Dank je dat je gehoor geeft aan dit prachtige aarde werk. ENJOY!

Geef je hieronder op door op het plaatje te drukken. Voor de portaal cirkels wordt een kleine donatie gevraagd om de energieoverdracht te laten kloppen. Deze donatie gaat naar het Lichtwerkersteam waar ElseMieke en Anne mee werken en reizen. Niet iedereen kan mee op reis ivm de kosten en zo hopen wij ook goede lichtwerkers mee te kunnen gaan nemen met een kleine beurs. Bij voorbaat dank.

Via de facebookpagina van New Portal Activation Community, kun je ons volgen op onze reizen en mee doen aan andere gratis activaties. Welkom!

Wat fijn dat je weer meedoet!

Meld je aan, door op de afbeelding te klikken

De cirkels beginnen om 19.30 uur. 

Let even op: na het aanmelden, krijg je één dag voor de cirkel een Zoom uitnodiging in de mail.

Amanda, Saskia, Elsemieke, Doris en ik begroeten jullie graag online 🙂

Rosslyn Chapel Schotland 9-9

40

Ollantaytambo Peru

10-10

f79a107a-5484-4301-91d2-1bab042ed4c9

Pyramide van Mykerinos 11-11

6cae750e-ae7f-496e-a407-2fd9f9ac88c3

Dendera Egypte

12-12

portaal