Algemene reisvoorwaarden

Als je deelneemt aan een spirituele reis of retraite, en om welke reden dan ook, annuleert, is het onderstaande annuleringsbeleid van toepassing, zonder uitzondering.

We zouden willen dat we mensen konden compenseren voor onvoorziene omstandigheden, zoals letsel, noodsituaties in de familie ect. maar we hebben al kosten gemaakt bij het reserveren van  hotels, buitenlandse gidsen en retraitecentra. We hebben ons annulerings-beleid gemaakt om zo meelevend mogelijk te zijn in geval  dat je plan verandert. Maar om jezelf verder te beschermen, raden we je, ten zeerste aan, een reisverzekering af te sluiten.

Annuleringsbeleid Spirittours

Als je besluit je retraite of reis, langer dan 2  maanden voor je vertrekdatum te annuleren, dan blijft de aanbetaling voor Spirittours en krijg jij je resterende reissom terug. Annuleer je 2  maanden voor de vertrekdatum van je reis, dan is de aanbetaling van Spirittours en krijg je 50% van de reissom terug. Annuleer je 4 weken voor de vertrekdatum, dan zijn zowel de aanbetaling als de reissom voor Spirittours. Ook als je je reissom nog niet volledig hebt betaald,  zul je deze hebben te betalen.

Als de reis niet door kan gaan omdat het land niet te bereizen is, wordt  de reis verschoven naar een andere datum. Je aanbetaling en eventueel al betaalde reissom, zijn dan automatisch geldend voor deze nieuwe reis. Als jij zelf besluit om niet mee te gaan met de nieuw aangeboden  reis, is de aanbetaling voor Spirittours en krijg jij de rest van de reissom terug gestort op je rekening.
Annuleert Spirittours de reis en gaat deze niet door, dan ontvang jij een definitieve annulering per mail. Als Spirittours je geen nieuwe reis aanbiedt, dan krijg je de aanbetaling en reissom terug gestort op je rekening voor  de vertrekdatum van de reis.

Uitzondering op bovenstaande annuleringsbeleid:  Als Spirittours heeft te annuleren vanwege weersomstandigheden, natuurrampen of politieke onrust, kunnen we geen terugbetaling garanderen, dit is afhankelijk van de terugbetaling van de locatie. Om  deze risico’s af te dekken, raden we je aan een  annulerings verzekering voor je reis, af te sluiten.

​Houd er verder rekening mee dat we je vliegticket(s)  niet vergoeden en er zijn geen restitutie of kortingen voor laat aankomen, vroeg vertrekken, geannuleerde vluchten, reisvertraging en ziekte mogelijk is. Om dit risico af te dekken, raden we je ook aan om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Algemene voorwaarden voor cirkels, inwijdingen en coachingsgesprekken

Als je je deelname aan een cirkel, inwijding of coachingsgesprek, om welke reden dan ook annuleert, is het onderstaande annuleringsbeleid van toepassing, zonder uitzondering.

Als je je cirkel, inwijding of coaching annuleert :
90  dagen of meer voor de startdatum van de cirkel, inwijding of coaching, krijg je 100% terug betaald. Als je annuleert op de 90ste dag of nog vroeger voor de startdatum, dan vind er geen restitutie plaats. Als je 45 dagen voor de startdatum annuleert en je hebt nog niet de gehele vergoeding betaald, dan heb je de rest van de vergoeding nog wel te betalen voor de startdatum van de desbetreffende cirkel, inwijding of coaching.

Om te annuleren, heb je een mail te sturen naar: anne@spirittours.nl

Als Spirittours haar  cirkels, inwijdingen of coaching  annuleert,  zullen wij een alternatieve, inhaaldatum aan je doorgeven. Je (aan-) betaling loopt dan gewoon door  voor deze nieuwe datum. Wens je hier geen gebruik van te maken dan vergoeden we je de  betalingen van de nog niet genoten cirkels, inwijdingen of coaching sessies.