MISSIE: LET’S COME TOGETHER AND CREATE AND ENJOY THE BEST VERSION OF ‘YOU’ AND BILD TOGETHER THE NEW GOLDEN WORLD

EMBODY PEACE, LOVE & ASCENTION IN THIS NOW &
GATHER IN SERVICE FOR HUMANITY AND GAIA

 

REMEMBER

You are love
You came from love
and your natural state 
is to be love

 

 

Missie van de Spirittours Reizen: is een Lichtteam dat over de wereld reist naar power places voor activaties en transmutaties. Dit team bestaat uit lichtbrengers, portaal en gridwerkers die hun lichtkrachten bundelen in portalen over de hele wereld om samen met het Ascentieteam van Sirius, waar Anne een member van is, de krachtplekken te voorzien van nieuwe key and light codes. 

De vernieuwde Spirittours reizen zijn een ongelooflijke mogelijkheid voor ontwaakte mannen & vrouwen om hun krachten te bundelen en te versterken door te gaan samen werken als een Licht Team. Je kunt mee als je aanwezig kunt ZIJN  in je Lichtlichaam en/of Lichtkanaal en ervoor kiest om samen te werken zodat we onze lichtkracht en die van het collectief versterken en krachtplekken met nieuwe aarde codes en Goddelijke Licht Activaties  gaan re-activeren.

 

 

Doneer aan Spirit Tours

Lichtwerkers reizen zijn reizen met een missie. Graag willen we dat iedereen die geroepen wordt mee kan. Maar dat lukt nog niet iedereen financieel. Dus als jij ons Lichtteam wilt sponseren, dan kun je hier een donatie doen. Wij zijn je dankbaar dat jij op deze manier bijdraagt aan het bouwen van een nieuwe samenleving. Thanks! 

ValutaBedrag