Essentie coaching

Als Liefde de grootste kracht van de mens is, dan ga ik graag met je opzoek waar jij in je leven nog meer liefde kunt toelaten.

Als wij mensen hier op aarde zijn met een speciale bedoeling, dan ga ik graag met je op zoek wat jouw aangeboren talenten zijn, waardoor jij de wereld met jouw aanwezigheid en talenten kunt verrijken.

Hoe gaan we dit doen?

Dat bepaal jij en ik volg jou.
We  beginnen ons gesprek en we merken vanzelf wat zich aandient en wat nu belangrijk voor jou is. Hier gaan we mee aan de slag.

Door mijn helderziendheid, lees ik je energie, waardoor jij inzicht in je huidige situatie met eventuele issues en processen, krijgt.
Door mijn heldervoelendheid, voel ik hoe intensief jij bepaalde situaties en ervaringen beleefd en waar jij eventueel balans wenst.
Door mijn helderhorendheid, krijg ik advies van mijn ongeziene spirituele team waarmee ik samenwerk en hun wijsheid met je deel.
Door mijn helderwetendheid, weet ik hoe ik je het best kan ondersteunen in het te voorschijn komen van wie jij werkelijk bent.

Een consult verruimt je bewustzijn en verhoogt je energieniveau zodat jij vanuit een ruimer perspectief inzichten krijg en keuzes kunt maken die wezenlijk bij je passen en je gelukkiger, vrijer en energieker maken, oftewel meer JIJ.

Sjamanistische Kaartlegging: levensmissie

Igananda: Coaching

Anne, je bent een heel zuiver kanaal. De info die je doorkrijgt begrijp ik en kan ik direct toepassen in mijn leven. De liefdevolle en veilige sfeer waarin je me de karma heling hebt gegeven, maakte dat ik me helemaal in vertrouwen kon openen. Als therapeut kan ik zeggen dat je therapeutisch ook heel goed bent en me geholpen hebt met mijn laatste stappen op mijn ascentieweg. Jij bent voor mij diegene die me helemaal heeft verbonden met al wat is. Er zijn deuren voor mij open gegaan, die ik zelf dacht nooit open te krijgen. Dank je Anne. (Je hebt zoveel kwaliteiten, dat ik amper weet wat ik schrijven mag. Maar je hebt me heel snel op het punt gebracht waar ik zijn mag.) Dank je, liefs