Leonie

Ik ben Leonie en het leven in zusterschap, sisterhood, is een van mijn grootste passies. Want we hoeven het als vrouw niet meer alleen te doen, ook al heeft dat voor mij en vele andere vrouwen met mij, lange tijd zo gevoeld. Voor mij is Maria Magdalene de belichaming van de ‘divine feminine’  waarbij Maria en de vrouwen om haar heen elkaar droegen… want als vrouwen zich verbinden zijn we zo sterk, dat er wonderen gebeuren… In de Maria Magdalena cirkels verbinden we ons met dit  zusterschap en daarmee het herinneren van onze oeroude vrouwkracht en wijsheid , de heilige graal in onszelf.

Leonie houdt vrouwencirkels, workshops & retreats sinds 2014 en woont sinds 2016 in Engeland.

Voor meer informatie over Leonie zie: https://www.sacredsouls.love/about

Heleen

Mijn naam is Heleen Snoek, werkzaam als Natuurgeneeskundige en Hoedster van de Aarde. Al geruime tijd voel ik me verbonden met de wijsheid van de inheemse tradities. Om dat verder te verdiepen loop ik sinds 2009 het AndesPad: het pad van liefde en verbinding met de natuur. Hiertoe ontmoette ik diverse Q’ero leermeesters in en uit Peru. Zij leerden me de kosmovisie van de oude Inca’s te integreren in mijn dagelijks leven en mijn werk.
Via heling van het energieveld en inwijdingen zoals Munay Ki, Nūsta Karpay, Qoto Kuna (Plejaden) Karpay en de Hatun Karpay kan de wijsheid die al in jouw lichtenergieveld besloten ligt geactiveerd worden, zodat je je weer herinnert wie je in essentie bent.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail: heleen.snoek@kinesiologieamsterdam.nl of telefonisch 020-6711523.
In Munay❣️

Eline

Met groot plezier en passie begeleid ik mensen in hun bewustwordingsprocessen op mijn eigen wijze vanuit het hart.

Dat doe ik door mijn intuïtie en helder voelen te combineren met natuurgeneeswijzen en rituelen die ik me herinner van mijn levens bij oorspronkelijke volkeren en spirituele gemeenschappen.

Ook gebruik ik de vibratie van klanken en mijn muziek. Het goed doorkomen van een crisisperiode is voor velen een mogelijkheid tot transformatie. Het is een stervensproces waarna zich een heel nieuw begin kan aandienen.

In donkere stukken begeleiding geven om iemand vervolgens volop in het licht te zien gaan staan is mijn ding. Ook werk ik in een hospice waar het laatste stervensproces in dit leven desgewenst kan worden begeleid. Al is het maar door te zijn in het licht. Bewust leven heeft bewust sterven tot gevolg…Wij zijn liefde en het gaat er eigenlijk alleen maar om om ons dat te herinneren.

Désirée

“Ga staan. Draag mijn boodschap uit. Begeleid de wereld naar thuiskomen in de liefde” MM.
In 2002 vernam Désirée Vogelers voor het eerst dat Maria Magdalena de partner (tweelingstraal) van Jezus was. Dit voelde als WAAR in haar hart. Hongerig naar kennis las ze diverse boeken over Maria Magdalena en raakte gefascineerd door deze vertegenwoordigster van het Goddelijke Vrouwelijke. Jaren later, na een blik op een foto van het veldje met de zuil nabij Rennes-le-Chateau (Languedoc) waar Maria Magdalena geleefd schijnt te hebben, hoorde zij de uitnodiging “Kom naar huis”. Diep geraakt door verlangen en (h)erkenning kon zij niet meer stoppen met huilen. Na een bezoek aan dit gebied spreekt Maria Magdalena tot Désirée via gechannelde teksten.

Désirée combineert haar passie voor spiritualiteit met haar werk als energiecoach en therapeut (integratieve psychotherapie). Ze geeft individuele consulten, MM-cirkels, retraites en spirituele reizen (o.a. naar Vézelay). Het is haar missie om anderen te begeleiden van angst naar liefde. Daarnaast ondersteunt zij bij het vinden van de balans tussen zowel de mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten die in eenieder aanwezig zijn.

Zij helpt je herinneren wie je ten diepste bent; een wezen van licht en liefde. 

Desiree Vogelers-Mom | energiecoach, integratief therapeut, trainer

06-38145754 | www.lichtwerkenhartzaken.nl

Marit

“Samen met jou luister ik naar je verhaal.
Samen met jou mag het helder worden.
Samen met jou dans ik op de Nijl.
Samen met elkaar maken we verbinding met het licht en het plezier van het leven”.

Welkom lief mens, mijn naam is Marit. Mijn connectie met Egypte en Hathor is groots. Ik voel mij moeder van alle kinderen en heb een oneindig vertrouwen in het leven. Ik maak graag contact met jouw levensenergie. Deze bijzondere reis gaat voor mij over het ontdekken van je innerlijk kompas. Over het zien van je eigen licht. Egypte is mystiek. Je herinneringen en dromen zullen je een hoop vertellen. Egypte versnelt en blijf je – eenmaal weer thuis – eindeloos voelen.

Hartelijke groet, Marit

Svenny

Creativity is intelligence having fun!’ Albert Einstein.

Ik ben Svenny Santos en ik ben grafisch ontwerpster. Het creatieve proces vind ik fascinerend en magisch.
Ik doe niets liever dan dit en ik ga er al jaren met hart en ziel voor.

Als ontwerpster begeleid ik vaak (startende) ondernemers met het zichtbaar maken van hun kwaliteiten.
Uit ervaring weet ik dat het proces om echt te gaan staan voor wat je de wereld te bieden hebt, soms moeizaam gaat.
Onzekerheid over de juiste uitstraling werkt vaak verlammend en vertragend. Zonde.
Heb je je missie helder, dan help ik met het zetten van de volgende stap om je droombusiness verder vorm te geven.
Creativiteit is bij mij een combinatie van kennis, ervaring en intuïtie.
Ik lees en ‘voel’ je idee en passie en omdat ik mij met hart en ziel verbind met jouw wensen en ambities, gaat het design kloppen.
Met een passende en professionele uitstraling kun je direct aan de slag, waardoor er ruimte ontstaat om te ondernemen in je vakgebied.

I’m a Sister on a Mission: Ik help je in je kracht te gaan staan en met het zichtbaar maken van je kwaliteiten.#womenempoweringwomen

Svenny Grafisch Ontwerp | 06-11320705 |  hello@svenny.nl   | www.svenny.nl

Wendy

ook wel genoemd  MOONFLOWER

De naam Moonflower deze heb ik gekregen van mijn dierbare Sjamaan, tevens mijn lieve vriend, die mij al van jong af begeleidt. Deze naam draag ik met liefde en met trots.  Als lichtwezen heb ik een intens contact met mijn spirituele helpers, zij werken via mij om mensen, dieren, planten en bomen te healen.

Ik bewandel het pad voor Pampamesayoq en ben in dienst van moederaarde, verbonden met mijn ware zelf en met alles wat om mij heen leeft. Van verschillende Paqo’s krijg ik de wijsheden en kennis door.

De Nusta Karpay  hebben mijn leven totaal veranderd. Deze inwijdingen hebben mij geholpen om diep naar binnen te gaan en het terugvinden van mijn eigen pad. Ik geef nu zelf deze inwijdingen met diep respect en toewijding en gedreven door mijn hart.

Het werk van Inwijdingen, Q’ero healings en Stone readings doe ik met veel plezier,  en bezieling.
Ook heb ik als Sjamaan nauw contact met het dierenrijk, bedoeld om de krachten tussen mens en dier te bundelen. Dit doe ik met veel liefde en compassie.
Sisterhood is een liefdevolle verbintenis, belangrijk voor mij om mij o.a. te verbinden met oeroude tradities.
Tijdens de inwijdingen van Anne Asbreuk ben ik thuis gekomen. Het brengt je naar de oerbron en verbind je met de godin in je zelf en met onze voorouders.

Voor meer informatie kun je me bellen of whatsappen onder nummer 06 46541220, ook kun je een mailtje sturen naar Wendy@ocllo.nl .  website www.Ocllo.nl