Gouden Kinderen Coaching

Worden ook wel Zondagskinderen genoemd.
Ze zijn hun tijd ver vooruit.

Ze zijn uitzonderlijk intelligente zielen die zich steeds meer laten zien op aarde. Ze hebben geen of weinig persoonlijk karma en bezitten ongelooflijk veel talenten en zijn heel intuïtief. Gouden kinderen zijn met een duidelijke missie geboren. Veel van hen weten dit al van jongs af aan en laten dit al vroeg zien. Dankzij hun unieke intelligentie kunnen zij zich op school gemakkelijk gaan vervelen. Velen zijn nooit eerder op aarde geïncarneerd en als ze niet op de juiste manier worden ondersteund, dan hebben ze hier moeite met hun leven. Zij zijn de ‘nieuwe mensen’.

Ook ik ben zo’n kind wat haar tijd ver vooruit was en heb ervaren hoe het ‘anders zijn’ dan anderen voelt. Vanaf mijn jongste jaren ben ik mijn missie op aarde aan het leven. Het was me duidelijk dat ieder mens op aarde was om een christus versie van zichzelf te worden. Want dat had Jezus me zelf vertelt. Ik vond het dan ook heel merkwaardig dat niemand in mijn omgeving hier over sprak en merkte dat ook bijna niemand hier iets vanaf wist. Mensen deden in mijn ogen maar wat en dat vond ik zo erg voor ze. Want het leven was kostbaar en ergens voor bedoelt. Mijn taak was om mensen dit bewust te maken zodat ze zichzelf weer konden herinneren wie ze waren en waarom ze op aarde waren.

Momenteel komen er steeds meer Gouden Kinderen naar de aarde. Ze snappen niet goed hoe het hier op aarde werkt en observeren hen omgeving om te snappen hoe je als mens met elkaar om gaat. Het mens zijn is nieuw en het is belangrijk om deze getalenteerde zuivere zielen te erkennen en te ondersteunen in hoe het hier op aarde gaat.

Maar hoe ga je als ouder/leraar dan met deze kinderen om?
Het alle belangrijkste is dat jij jezelf bent en jezelf kent.
Handel congruent en communiceer eerlijk.
Maak je verbinding steeds eerst op zielsniveau voordat je gaat praten.

Jouw taak is het om een steun voor deze prachtige ziel op aarde te zijn en samen de wereld te gaan ontdekken. Wel als gelijken, want deze kinderen kennen geen hiërarchie. Ze zijn zo zuiver en hebben een diep innerlijk weten waar ze graag op aangesproken willen worden. Zo help je hen dat zij hun wijsheid gaan delen en kunnen zijn wie ze zijn.

Je kunt hen geen wijsheid bij brengen want zij zijn ‘de leraren voor de mensheid’,  en het is van belang dat zij snappen wie zij zijn en aangesproken worden op hun wijsheid. Dit kun je doen door eerst contact met je kind te maken (op zielsniveau) en dan vragen te stellen zodat hun wijsheid ook woorden krijgt en zij in contact blijven met hun essentie. Praten is nogal menselijk en best lastig voor ze. Want zij zijn telepathisch en voelen en hebben een diep innerlijk weten.

Er is nog zoveel meer over deze pracht kinderen te schrijven maar als jij hierover meer wilt weten, maak dan een afspraak met mij. Hoeveel zo’n gesprek kost laat ik graag bij jou. Vanaf 55 euro tot 155 euro, afhankelijk van jouw financiële draagkracht. Ook jongeren vanaf 14 jaar zijn meer dan welkom.

Het is mijn missie om er voor jou en je kind te zijn. Zeker als je kind in de pubertijd komt en neigt naar depressiviteit, een eetstoornissen heeft, moeite met sociale contacten heeft en/of geïsoleerd raakt en/of niet meer willen leven. Kom…… stuur me een mail voor een kennismakingsgesprek: Anne@spirittours.nl

Ik geef ook lezingen op scholen en ben spreker voor evenementen en lezingen mbt Gouden Kinderen en HSP-kinderen

Voor Jongeren

klik op de foto om je aan te melden

Begeleidingstraject
voor jongeren
(5 sessies)

Klik op de foto om aan te melden

Meld je aan