Mystieke Egypte Kerst-reis: december 2020

Reis mee naar de tempels van Liefde, Licht en Heling om je te her-verbinden met je ‘Ware Zelf ’. Een reis terug naar de ware goddelijke essentie, de weg terug naar huis.

Egypte is het land waar we ons nog dieper gaan verbinden met de Bron die daar zo intens voelbaar is. En door deze diepere onvoorwaardelijke liefde binnen te laten, kunnen we ons ook meer verbinden met onze eigen goddelijke bron, onze ware essentie.

Tijdens deze verdiepende spirituele reis naar Egypte, komen we in aanraking met de geheime, mystieke, oer oude energieën van Egypte die nog in de Tempels en op vele Heilige plaatsen goed voelbaar zijn. We nemen de tijd om deze energie van de tempels in alle rust te ervaren. Hierdoor zullen o.a. je blokkades maar ook je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en goddelijk plan meer aan de oppervlakte komen.

De Neteru oftewel de Goden en Godinnen van het Oude Egypte, vertegenwoordigen de NATUUR zelf en brengen door hen aanwezigheid inzicht en healing. De energie van de mystieke Egyptische Moeder Godin Isis en de Godinnen Sekhmet en Hathor en hun vele zusters zijn in (hun) tempels tastbaar en hun wijsheid vaak hoorbaar in boodschappen. Maar ook de wijsheid van Thoth en de Christusenergie van Horus zul je ervaren.

Als groep gaan we mediteren op de meest Heilige Krachtplekken langs de Nijl, delen en rituelen uitvoeren. Een spirituele reis van verstilling, verzachting, herinnering en totale heelwording. Een reis terug naar wie jij ten diepste bent!

10 daagse kerst-reis naar Egypte
Vrouwengroep
vrijdag 18 december – zondag 27 december 2020
1777 euro (1555 euro als je boekt vóór 31 dec. 2019)

 

Lees meer over deze reis

Bekijk alle items van