Over Anne

Jaren lang heb ik met veel plezier als bewustzijnstrainer en spiritueel coach gewerkt in het bedrijfsleven en vanuit mijn eigen bedrijf Compassie Training & Coaching. Veel mensen heb ik, samen met mijn ongeziene vrienden, mogen inspireren en ondersteunen bij hun transformatie-proces van overleven naar leven. Maar in 2016 voelde ik dat dit anders mocht….. leuker…. …..levendiger…. het was allemaal zo ‘serieus’ geworden. Dus ik vroeg mijn kosmische vrienden: wat nu? En hoe dan?… terwijl ik mijn laptop opende, viel mijn oog meteen op een binnen gekomen mail: Ga je mee naar Katharenland? En alles in mij zei JA. En zo ging ik op reis met een groep vrouwen naar Zuid Frankrijk om krachtplekken te gaan bezoeken. Het werd een spiritueel avontuur met enorm veel inzichten: een innerlijke reis die mijn leven veranderde. Ik besefte dat ik hoger bewustzijn channelde en healing-energie naar me toe trok en licht verspreide om het bewustzijn van diegene in mijn omgeving te verhogen. Op een natuurlijke manier bracht “ik” mensen naar andere staten van bewustzijn zodat iedereen die zelf kon ervaren. Mijn medereizigers ontvingen hun eigen wijsheid en inzichten die bijdroegen tot diepgaande veranderingen.

En zo besloot ik ( haha…. werd ik geleid )  om mijn “oude baan” als reisleidster weer op te pakken. Maar nu van bewustzijnsreizen onder spirituele begeleiding en met healing-energie.

Samen met een groep vrouwen reisde ik in 2016 af naar Spanje voor het begeleiden van de spirituele reis ‘ontdek je Goddelijke vrouwelijkheid’. Dit was voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring. We hebben gehuild, gelachen en enorm genoten van onszelf en van elkaar. Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden langdurig in verbinding te zijn en toch alle ruimte te voelen die je wenste voor jezelf. Een deelneemster zei: “de reis heeft zoveel in mij los gemaakt, daar pluk ik nu, een half jaar later, nog steeds de vruchten van. Ik sta meer in mijn kracht en ervaar steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven”.

Door mijn hart te volgen, belandde ik in 2016, nog drie keer in Zuid-Frankrijk. Hier kwam ik steeds dieper in contact met de energie van de Katharen en van de Essenen-gemeenschap en kreeg ik rechtstreeks boodschappen door van Maria Magdalena. Zij vroeg mij om mensen mee te nemen naar krachtplekken waar zij gepredikt en gezalfd had om de oude wonden van vrouwen, individueel en collectief, te helen en elke vrouw weer te verbinden met haar essentie, onvoorwaardelijke liefde en vrouwelijke kracht. Ze liet me voelen dat dit momenteel noodzakelijk was voor elke vrouw maar ook voor alle vrouwen op de wereld. Er is een nieuwe balans nodig in deze nog steeds overheersende mannelijke maatschappij. En vrouwen hebben hier het voortouw in te nemen. Als wij mensen vrede willen in de wereld, dan hebben wij vrouwen de vrede weer in onszelf te ervaren waardoor we weer in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en een hogere vorm van liefde kunnen (voor-)leven. Dus de vraag aan jou is: voel jij je geroepen om een hogere vorm van Liefde te gaan leven? Ga dan mee op 1 van de Maria Magdalena Reizen naar Zuid Frankrijk””””

””””of met andere spirituele reizen naar Peru ( thema: volledig openen van je hart en de magie toelaten in je leven ), Spanje ( het grote genieten )   of Glastonbury  ( power-reizen ). Op alle reizen bezoeken we krachtplekken. Door je te verbinden met de aanwezige krachtige energie, kom je steeds meer in verbinding met jezelf, de natuur en de kosmos. Hierdoor verhoog je je levensenergie en verbeter je je relatie met jezelf en anderen. Je trillingsniveau van je energie gaat omhoog, waardoor je lichter en makkelijker in het hier en nu en in het leven gaat staan. Irritaties, conflicten en moeilijke situaties worden minder en jij gaat meer stralen. Er zal steeds meer rust en vrede in jou komen, doordat je steeds meer je ware zelf wordt. En die echte jij, kent onvoorwaardelijke liefde, straalt die uit en leeft die voor.

Gun jezelf meer geluk en overvloed in je leven. Geef jezelf dan een spirituele reis cadeau.

Ik kan je enkel uitnodigen om naar je hart te luisteren en mee te gaan op reis. Laat niks je tegen houden, als het de bedoeling is dat je mee gaat.

SpiritTours, voor de reis van je Leven!

Anne op berg

I teach you, how to be the greater you!

Be-ing LOVE       –      Be-ing YOU

 

Wie is Anne?

Feike : Spanje reis, Maria Magdalena Reizen 2017/18 en Maria Magdalena jaargroep                                                           Lieve Anne, als ik jou zie, dan zie ik een belichaamde oeroude wijsheid, liefdevolle verbinding met de Bron en een vrolijk gelach. Jouw humor maakt dat ik me veilig voel, maakt dat voor mij alles klopt. Ik dank je voor al je dappere werk en vasthoudendheid aan het licht, al kon je niet anders en is het je natuur. Toch dank ik je voor YOU BEING TRULY YOU.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren