Over Anne

Anne: jaren lang heb ik met veel plezier als bewustzijnstrainer en spiritueel coach gewerkt in het bedrijfsleven en vanuit mijn eigen bedrijf Compassie Training & Coaching. Veel mensen heb ik, samen met mijn ongeziene vrienden, mogen inspireren en ondersteunen bij hun transformatie-proces van overleven naar leven.
Maar in 2016 voelde ik dat dit anders mocht… lichter…. levendiger…. het was allemaal zo ‘serieus’ geworden. Dus ik vroeg mijn kosmische vrienden: wat nu? En hoe dan?… terwijl ik mijn laptop opende, viel mijn oog meteen op een binnen gekomen mail: Ga je mee naar Katharenland? En alles in mij zei JA. En zo ging ik op reis met een groep vrouwen naar Zuid-Frankrijk om krachtplekken te gaan bezoeken. Het werd een spiritueel avontuur met enorm veel inzichten: een innerlijke reis die mijn leven veranderde. Ik besefte dat ik hoger bewustzijn channelde en healing-energie naar me toe trok en licht verspreide om het bewustzijn van diegene in mijn omgeving te verhogen. Op een natuurlijke manier bracht ‘ik’ mensen naar andere staten van bewustzijn zodat iedereen die zelf kon ervaren. Mijn medereizigers ontvingen hun eigen wijsheid en inzichten die bijdroegen tot diepgaande veranderingen.

En zo besloot ik (haha…. werd ik geleid) om mijn ‘oude baan’ als reisleidster weer op te pakken. Maar nu van bewustzijns-reizen onder spirituele begeleiding van mijn onzichtbare divine helpers/healers.

Samen met een groep vrouwen reisde ik in 2016 af naar Spanje voor het begeleiden van de spirituele reis ‘ontdek je Goddelijke vrouwelijkheid’. Dit was voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring. We hebben gehuild, gelachen en enorm genoten van onszelf en van elkaar. Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden langdurig in verbinding te zijn en toch alle ruimte te voelen die je wenste voor jezelf. Een deelneemster zei: “de reis heeft zoveel in mij los gemaakt, daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Ik sta meer in mijn kracht en ervaar steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven”.

Door mijn hart te volgen, belandde ik in 2016, nog drie keer in Zuid-Frankrijk. Hier kwam ik steeds dieper in contact met de energie van de Katharen en van de Essenen-gemeenschap en kreeg ik rechtstreeks boodschappen door van Maria Magdalena. Zij vroeg mij om mensen mee te nemen naar krachtplekken waar zij gepredikt en gezalfd had om de oude wonden van vrouwen, individueel en collectief, te helen en elke vrouw weer te verbinden met haar essentie, onvoorwaardelijke liefde en vrouwelijke kracht. Ze liet me voelen dat dit momenteel noodzakelijk was voor elke vrouw maar ook voor alle vrouwen op de wereld. Er is een nieuwe balans nodig in deze nog steeds overheersende mannelijke maatschappij. En vrouwen hebben hier het voortouw in te nemen. Als wij mensen, vrede willen in de wereld, dan hebben wij vrouwen de vrede weer in onszelf te ervaren waardoor we weer in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en een hogere vorm van liefde kunnen (voor-)leven. Dus de vraag aan jou is: voel jij je geroepen om een hogere vorm van Liefde te gaan leven? Jij kunt een verschil maken in de wereld! “Ik” bied je de Maria Magdalena Cirkels en de Maria Magdalena Reizen naar Zuid Frankrijk……….

Wat is een spirituele reis? Een spirituele reis is een reis dat door de ‘spirits’ wordt geleidt en waar ik als licht-kanaal naar luister en handel omdat dit mijn directe connectie is met hen en met de Bron, het zuiverste en puurste wat er is. Door samen te reizen krijgen we als groep een geschenk van de ‘ongeziene vrienden uit de ongeziene wereld’. Dit cadeau is dat iedere reiziger op zielsniveau krijgt wat nodig is voor zijn/haar ziel en niet voor wat hij wenst of wat zij wil. Dit vraagt van jou een open houding en actief ‘innerlijk werk’, zodat je dieper in contact met jezelf kunt komen en je medereizigers als spiegel-cadeau kunt zien in welke omstandigheid dan ook: “alles is om van te leren”, net zo lang totdat je in een ieders ogen jezelf ziet of noem het God(in). De reizen zijn dus niet altijd makkelijk maar geven je een boost op je zielenpad als je de cadeau’s kunt uitpakken.

Naar welke bestemmingen gaat Spirittours? Door mijn (meer dan) interesse in het sjamanisme heb ik geweldige leraren en energiewerkers mogen ontmoeten zoals Jonette Crowley, Kiesha Crowther, Nicky Scully en Pago Don Hernan. Zij hebben mij samen met mijn spirituele team leren werken met levens-energie. Dank, dank! Door te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid ontstonden de volgende reis-bestemmingen.
Tijdens het geven van de peruaanse Munay-ki inwijdingen, voelde ik dat ik naar Peru had te gaan. Hier ben ik gaan samenwerken met de fantastische energie meester en pago Don Hernan. Elk 1,5 jaar, organiseren we 1 spirituele reis naar bijzondere krachtplekken in dit prachtige land ( ceremonie thema’s : het volledig openen van je hart, eenwording met de natuur en de magie toelaten in je leven ). In 2017 ‘moest’ ik van hoger hand naar Glastonbury ( thema’s: het overgeven aan en genieten van de Priesteres, de Godin in jou en het ervaren van ware zusterschap door je te verbinden met je ‘sisters’ en samen het leven te vieren ). Maria Magdalena riep mij naar Zuid-Frankrijk ( thema’s: contact maken met de Heilige Familie, lichtkanalen openen voor onvoorwaardelijke liefde en leven in zachtheid en overvloed ) en vanaf 2018 roept Isis mij naar Egypte ( thema’s: echtheid, ‘oude levens informatie en vaardigheden’ ophalen, heelwording en eenheidsbewustzijn ).

Op alle reizen bezoeken we krachtplekken. Door je te verbinden met de aanwezige krachtige energie, kom je steeds meer in verbinding met jezelf, de natuur en de kosmos. Hierdoor verhoog je je levensenergie en verbeter je je relatie met jezelf, met anderen en met je kosmische team. Je trillingsniveau van je energie gaat omhoog, waardoor je lichter en makkelijker in het hier en nu en in het leven gaat staan. Irritaties, conflicten en moeilijke situaties worden minder en er komt meer innerlijke rust en harmonie in je leven. Je ware gezicht komt te voor schijn en je echte stem laat van zich horen en deze jij (of zal ik goddelijke verschijning zeggen), kent onvoorwaardelijke liefde, straalt die uit en leeft deze staat van ZIJN. Als voorbeeld voor de medemens verrijk je met jouw ZIJN en vaardigheden de wereld.

Je bent niet hier op aarde om alles te krijgen wat je wilt of om continue ‘happy’ te zijn

Je bent hier op aarde om je te realiseren wie je bent als GOD, als creatief bewustzijn

Ga mee op reis en ontdek jezelf als creator!

Ik kan je enkel uitnodigen voor 1 van de reizen. Laat niks je tegen houden, als het de bedoeling is dat je mee gaat.

SpiritTours, voor de reis van je Leven!

kan bij alle reizen

Wie is Anne?
Anne reist de hele wereld over, net als Isis vroeger deed, om het Goddelijke Vrouwelijke in mensen weer wakker te maken en in balans te krijgen, waardoor er een nieuwe manier van leven voor een ieder van ons mogelijk wordt. You are here to shine your light & love.

Als een Hoge Priesteres en zuster van de Roos van de Magdalena Orde, helpt ze iedereen op het ascentiepad door hun diepste angsten heen te gaan naar onvoorwaardelijke liefde en naar hun ware authentieke zelf. Ze probeert een ieder in contact te brengen met het pad van liefde door steeds meer afstand te laten nemen van de onnatuurlijke identiteit en te gaan bewegen naar een gepassioneerd leven als een authentiek zelf die leeft vanuit zijn/haar Heilige Hart, hoogste waarheid, innerlijke wijsheid in harmonie en liefde.

Anne is al vanaf haar kindertijd in gesprek met Moeder Maria en Jezus en was zonder zich er zo bewust van te zijn helderziend, helder horend en helder voelend. Verder was ze altijd tegen haar familie en vrienden aan het vertellen dat het leven toch echt anders bedoelt was dan wat ze om haar heen zag. Haar vader, vroeger een Karthaar, snapte haar en leefde ‘het pad van de liefde’ in stilte voor. Hij was een leraar, net als Jezus en net als zijn dochter. Toen haar vader overleed, hebben ze nog jaren samen les gegeven; hij vanuit de spirituele wereld en Anne hier op aarde. In Peru noemen ze Anne : the teacher of the heart.

Anne: ‘Ik’ ben een kanaal voor hoger bewustzijn om de Goddelijkheid in mensen wakker te maken en het Heilige Hart in mensen te openen met energie, die door mij heen komt als licht. ‘ik’ verspreidt deze lichtcodes om het bewustzijn van diegene in mijn omgeving te verhogen en het licht in Moeder Aarde te verankeren.  Van oudsher ben ik verbonden met o.a. Lemurie, Atlantis, Sirius, Orion, Venus, de Plejaden en de Grote Witte Broederschap en het Zusterschap. En ik mag als interdimensionale healer, ‘heel-maken’ vanuit de Bron. Het is mijn taak op aarde om een bijdrage te leveren aan de evolutie die momenteel gaande is, door mensen te helpen ontwaken en de Vrouwelijke Goddelijke energie te helpen verankeren in Moeder Aarde. Daarnaast mag ik licht-kinderen leren om te aarden in deze, voor hen onbekende, dualistische wereld. Mijn spirituele naam is Heilig vuur. Sagrada Fuego.

Als multidimensionale kwantum energie healer werkt Anne met de hoogste en zuiverste energieën van o.a. de engelen, Maria Magdalena, Jezus, Moeder Maria, Grootmoeder Anna, Isis, Shamanen en Peruaanse healers en wisdomkeepers en kosmische lichtwezen verbonden aan de Galactische Federatie. Anne healt o.a. met de christus energie en helpt mensen naar hun natuurlijke staat van ZIJN als puur kanaal van de Bron.

Anne……ps; ik ben heeeeeeeeel oud…… a grandmother, zo oud. Mijn eerste leven op aarde was als priester in Lemurie. En ik blijf net zo lang naar de aarde komen tot een ieder is ontwaakt. Hopelijk tot gauw, lief mens.

Feike: Spanje reis, Maria Magdalena Reizen 2017/18 en Maria Magdalena jaargroep
“Lieve Anne, als ik jou zie, dan zie ik een belichaamde oeroude wijsheid, liefdevolle verbinding met de Bron en een vrolijk gelach. Jouw humor maakt dat ik me veilig voel, maakt dat voor mij alles klopt. Ik dank je voor al je dappere werk en vasthoudendheid aan het licht, al kon je niet anders en is het je natuur. Toch dank ik je voor YOU BEING TRULY YOU.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren