Over Anne

Jaren lang heb ik met veel plezier als bewustzijnstrainer gewerkt in het bedrijfsleven en vanuit mijn eigen bedrijf Compassie Training & Coaching. Maar vorig jaar kreeg ik ineens weer de reiskriebels. Mijn verlangen naar vrijheid en het intens voelen dat je leeft in een prachtige wereld, wil ik met iedereen delen, en maakte dat ik weer mijn oude baan als reisleidster oppakte in 2016. Alleen nu geen gewone reizen, maar bewuste oftewel spirituele reizen.

Samen met een groep vrouwen reisde ik af naar Spanje voor het begeleiden van de spirituele reis ‘ontdek je Goddelijke vrouwelijkheid’. Dit was voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring. We hebben gehuild, gelachen en enorm genoten van onszelf en van elkaar. Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden langdurig in verbinding te zijn en toch alle ruimte te voelen die je wenste voor jezelf. Een deelneemster zei: “de reis heeft zoveel in mij los gemaakt, daar pluk ik nu, een half jaar later, nog steeds de vruchten van. Ik sta meer in mijn kracht en ervaar steeds meer hoe het is om vrij te zijn en vanuit liefde te leven”.

Door mijn hart te volgen, belandde ik vorig jaar drie keer in Zuid-Frankrijk. Hier kwam ik in contact met de energie van de Katharen en van de Essenen-gemeenschap en kreeg ik rechtstreeks boodschappen door van Maria Magdalena. Zij vroeg mij om mensen mee te nemen naar krachtplekken waar zij gepredikt en gezalfd had om de oude wonden van vrouwen, individueel en collectief, te helen en elke vrouw weer te verbinden met haar essentie, onvoorwaardelijke liefde en vrouwelijke kracht. Ze liet me voelen dat dit momenteel noodzakelijk was voor elke vrouw maar ook voor alle vrouwen op de wereld. Er is een nieuwe balans nodig in deze nog steeds overheersende mannelijke maatschappij. En vrouwen hebben hier het voortouw in te nemen. Als wij mensen vrede willen in de wereld, dan hebben wij vrouwen de vrede weer in onszelf te ervaren waardoor we weer in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en een hogere vorm van liefde kunnen (voor-)leven. Dus de vraag aan jou is: voel jij je geroepen om een hogere vorm van Liefde te gaan leven? Ga dan mee reis.

Het doel van de spirituele reizen is het bezoeken van krachtplekken. Door je te verbinden met de aanwezige krachtige energie, kom je steeds meer in verbinding met jezelf, de natuur en de kosmos. Hierdoor verhoog je je levensenergie en verbeter je je relatie met jezelf en anderen. Je trillingsniveau van je energie gaat omhoog, waardoor je lichter en makkelijker in het hier en nu en in het leven gaat staan. Irritaties, conflicten en moeilijke situaties worden minder en jij gaat meer stralen. Er zal steeds meer rust en vrede in jou komen, doordat je steeds meer je ware zelf wordt. En die echte jij, kent onvoorwaardelijke liefde, straalt die uit en leeft die voor.

Gun jezelf meer geluk en overvloed in je leven. Geef jezelf dan een spirituele reis cadeau.
Je innerlijke reisleidster, Anne Asbreuk

SpiritTours, voor de reis van je Leven!

Anne op berg

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren