Ontmoet de Priesteres in jou, in Glastonbury

Deze reis is voor vrouwen die hun Priesteres in zichzelf willen ontmoeten en belichamen.

​Heb jij iets met Avalon?
En wil jij  deze verbinding weer terug brengen in jouw bewustzijn?

Was jij ooit een Priesteres, healer, ziener of leraar?
En wil je de daarbij horende kwaliteiten je weer toe-eigenen?

Glastonbury is een van de krachtigste Licht- en Liefdesplekken in Europa.
Het lijkt een heel gewoon provinciestadje in Zuidwest Engeland, maar als je er bent, zul je voelen dat je op een Heilige plaats bent met vele bijzondere krachtplekken. De energie van Aartsengel Michael en Maria Magdalena zijn in heel Glastonbury voelbaar. Net als de energie van vele Priesteressen en Godinnen die je krachtig en heel zacht en liefdevol uitnodigen om je hart voor je oorspronkelijke zelf, de natuur en je sisters, nog meer open.

In de christelijke mythologie wordt beweerd dat Jozef van Arimathea, het bloed van Jezus opving in een beker, de Heilige Graal, en deze naar Glastonbury bracht en in de Heilige bron, Chalice Well, verstopte. Deze bron heeft rood water en belichaamd de Christus Energie.  En deze energie is  voelbaar, in heel Glastonbury, en opent ieders hart.

Glastonbury wordt ook wel het hartchakra van Europa genoemd en
brengt je in contact met de diepe liefde voor jezelf, anderen en voor het leven.

Avalon

Avalon is het thuisland van elke Priesteres.
Avalon is het land van de ziel. Het land waar de vrouwelijke Christus, Maria Magdalena, voelbaar aanwezig is. Avalon ligt in de vierde en hogere dimensies en ligt voor sommigen in de nevel en is voor anderen zichtbaar. Wij gaan contact maken met de energie van de Vrouwe van Avalon, die zoveel oude kennis en innerlijk weten op roept, dat we sluiers en maskers die we nog dragen, kunnen gaan af doen en Avalon en onszelf als Priesteres kunnen gaan zien. In Avalon merk je welke kwaliteiten je in je draagt en kun je er makkelijk voor gaan staan.

De Priesteressen van Avalon zijn vanuit de oude tradities, de graaldragers en de ingewijden. De  oude leer  is blijven bestaan en mondeling via inwijdingen en cirkels door gegeven. De oude tradities bevatten heilige kennis over Moeder Aarde die nog steeds erkenning wenst. Het vrouwelijke principe is te lang onderdrukt geweest. De Hoge Priesteressen van het Licht zijn  momenteel druk bezig om het Goddelijke Vrouwelijke weer in ere in zichzelf te herstellen. Zij helpen alle vrouwen die de moed hebben om hun Priesteres weer te ontmoeten en de Godin in haarzelf te ontwaken en te laten stralen.

Voor wie?

In deze Priesteressen reis kom je in contact met jouw Priesteres en met jouw levendige en stralende Godinnen-Bewust-Zijn.
Deze transformerende reis is voor vrouwen die naar het mythische land van Avalon willen en zichzelf kunnen dragen en verbinden in ‘Sisterhood’. Vrouwen die al een weg van persoonlijke en spirituele ontwikkeling achter de rug hebben en nu nieuwsgierig zijn naar dat wat er nog geleefd wil worden in hen zelf en hun leven.

Wat gaan we doen?

Vijf dagen lang dompelen wij ons onder in de energie van het land van de Priesteres en laten we ons Priesteressen-Bewust-Zijn groeien.
We laten dat los wat ons niet langer dient, healen onze vrouwen wonden, bevrijden ons van oude patronen, ontdoen ons van sluiers en maskers, nemen onze weggegeven kracht terug, verbinden ons met de Bron, bezoeken Heilige krachtplekken, verhogen onze trillingsfrequentie, ontdekken het licht in ons zelf en onze sisters, ervaren onze eigen kracht als Priesteres van het Licht en herinneren ons onze eigen Goddelijke Zelf.

Een lang transformatie/transmutatie weekend met licht en liefdes werk vanuit het hart, energietransmissies, channelings, drummen, chanten en zingen en energiewerk op prachtige krachtplaatsen in sisterhood. Je sisters zullen je dat geven wat je nodig hebt aan bevestigd, bekrachtig , begrip en support. Zodat jij te voorschijn komt in je natuurlijke licht, kracht, wijsheid en schoonheid als prachtige en waardige Priesteres.

Krachtplekken

In Glastonbury bezoeken we de twee waterbronnen*, waardoor we meer in contact komen met onze vrouwelijke kwaliteiten en schoonheid, zachtheid en vrouwelijke Godinnen-kracht. *Chalice Well (rode bron), is een prachtige tuin en een Heilige Godinnenplaats met een krachtige geneesbron met verborgen krachten en geheimen. Een plaats waar Priesteressen samenkomen om de Godin te eren en de aarde met de Kosmos te verbinden en een blik in de grote spiegel van de Bron te werpen. * The White Spring (witte bron) is net een kristalgrot met een bron. Er heerst een mysterieuze sfeer en je word hier uitgenodigd om al het oude achter je te laten en jezelf opnieuw geboren te laten worden. Deze plek is een echte Heilige (wedergeboorte-) plaats voor rituelen.

Bij de Tor gaan we een overgave ritueel ervaren bij  het draken-ei. En op de Tor verbinden we ons met 1. de energie van Aartsengel Michael, die ons herinnert aan onze scheppingskracht en ons moed en bescherming geeft voor onze innerlijke transformatie en 2. de lichtstad onder de Tor. Daarna lopen we het labyrint, ter ere van onze Godin (our Goddess within). Verder gaan we met de flow en kunnen de volgende aktiviteiten doen: we gaan op zoek naar 1 van de 13 Zonneschijven die in Glastonbury verstopt is en verbinden ons met de aanwezige energie, die ons een boost in onze trillingsfrequentie gaat geven. Of we bezoeken de  Wearyall  Hill, dit is een heuvel aan de rand van Glastonbury. Men zegt dat Jozef van Arimenthea hier zijn staf in de grond heeft gezet en dat er een boom begon te groeien. Een hele bijzondere energie ervaar je hier.  Verder bezoeken  we ook de Glastonbury Abbey en de Goddes Hall & Temple midden in de stad zelf.

Iedere dag is er een mogelijkheid tot een natuurwandeling en het bezoeken van een krachtplek.
Afhankelijk van de behoefte van ons als groep, zullen er enkele deel en/of stilte cirkels zijn. Tijdens deze cirkels zal alles waar jij aan toe bent, zich openbaren. Jouw kwaliteiten zullen meer zichtbaar en ingezet worden voor jouw groei/creatie-proces en die van de groep.

De reis is een soul journey naar de Priesteres in jou en je connectie met Avalon.
De reis ontstaat organisch en er is ruimte voor bezinning, diepte, stilte, genieten, natuur, zijn, een goed gesprek, reflectie momenten, niksen, lekker eten…..in sisterhood!
Sister Leonie Alleman is onze Avalon Vrouw uit Glastonbury en zij co-creëert samen met Sister Anne Asbreuk  deze Priesteressen Reis voor jou en de sisters die ook geroepen worden voor deze reis.

Fleur Glastonbury 2018

Een diep gevoel van warmte, van liefde, sisterhood. Een onbeschrijfelijk cadeau heb ik mogen ontvangen in Glastonbury, van de heerlijke plek, van Anne, van de groep prachtvrouwen. Ik voel me enorm dankbaar en blij, een diepe blijdschap, vreugdevol, mijn hart is verwarmd. ‘Verfrist’ noemde mijn man me. Dat is een mooie omschrijving, dat is wat de reis naar Glastonbury je brengt. Fris, een nieuw liefdevol perspectief. Zachte vrouwenkracht zou ik het zelf noemen. Vanuit stilte en vreugde. De liefde van de Lady of Avalon. En al dat lekkers, zo ‘lovely’ allemaal…, de geweldige winkeltjes, de tuinen, de kerkjes, de krachtplekken.
Dankjewel lieve Anne!!!

Wat kost dit prachtige avontuur?

INVESTERING

€  999

GROEPSGROOTTE

Minimaal  6 deelneemsters
Maximaal 12  deelneemsters

INCLUSIEF

Overnachtingen in 2 of 3 persoons ( engelen )- kamers in een typisch Glastonbury’s Hotel,
Ontbijt is vegan en glutenvrij
Avondeten
Transfer van en naar de luchthaven
Reisleiding
Energiewerk bij krachtplekken door Leonie Alleman en Anne Asbreuk

EXCLUSIEF

Vliegticket te boeken bij de voorkeur bij de  KLM
Reis en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Bijdrage garantiefonds GGTO
Entree gelden
Lunches
Bezoek aan het Goddess House

VLUCHTGEGEVENS

KLM : Amsterdam-Bristol vertrek op  9  juli om 8.25 uur
KLM : Bristol-Amsterdam vertrek op 13 juli om 17.15 uur

Als het lukt, graag alleen een kleine koffer als handbagage meenemen,
​dit ivm vervoer ter plekke

Meld je aan