Magische Inca Reis naar krachtplekken in Peru

onder begeleiding van Pampamesayok Don Hernan en Anne Asbreuk

29 April – 14 Mei 2022

Heb jij iets met Peru en het Inca Sjamanisme ?

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke mensen, die bewust in het leven staan. Mensen die van stilte, natuur, spiritualiteit en ‘innerlijk werk’ houden en graag magische Inca-krachtplekken wensen te bezoeken onder begeleiding van een Inca Sjamaan.
Hou jij van rituelen en sjamanistische ceremonies in de natuur? Ben je nieuwsgierig waarom Peru je zo trekt? Kom dan uitzoeken wat je ziel met dit prachtige land heeft en dompel je onder in de voedende energieën van de Andes.

Het pad van de Inca Healer & Energie Meester

Deze reis helpt je de weg naar jouw oerkracht en bestemming in dit leven te vinden. Door het bezoeken van Inca krachtplekken, het verbinden met de energieën van de Heilige Vallei, het deelnemen aan ceremonieën en meditaties, worden blokkades die zich nog tussen jou en jouw kracht en bestemming bevinden getransformeerd, zodat je echt, in vrijheid met een open hart, kunt worden wie je werkelijk bent. Een spirituele reis als deze geeft je dat wat je ziel nodig heeft om te groeien en tot volledige wasdom te komen.

Het bijzondere van deze reis is dat het een intensieve innerlijke reis is om jou in dieper contact te brengen met je essentie, je ware natuur en je healingsvaardigen te herinneren en/of volledig te activeren. Hier hoort ook het verstevigen van jouw verbinding met Moeder Aarde bij en het versterken van jouw connecties met het universum, waaronder je verbinding met de Peruaanse bergen met hun berggeesten/Apu’s, natuurwezens en en het sterrenvolk.

Het ‘innerlijk werk’ wordt begeleid door pampamesayok Don Hernan Quillahuaman en Anne Asbreuk of zoals Don Hernan mij noemt ‘Heilig Vuur’ en opener van het hart. Don Hernan zal de ceremonies en inwijdingen geven op de krachtplaatsen en ik zal hem assisteren en ben er voor je als je mij nodig hebt. Beiden zijn we ervaren in het begeleiden van spirituele groepsreizen in o.a. Peru. Sinds 2018 werken Don Hernan en ik samen tijdens de Peru reizen van SpiritTours.

Wie is Don Hernan?

Don Hernan is een zeer integere en bekwame Pampamesayok oftewel Inca priester/sjamaan. Hij zal onze groep met zijn aanwezigheid verrijken door de eeuwenoude Inca-wijsheid met ons te delen en Peruaanse ceremonies, inwijdingen en meditaties met ons te doen op bijzondere krachtplekken in de Heilige Vallei. Ook neemt hij ons mee naar 2 bergen: La Simona en Ausangate om ons te (her-)verbinden met de Nusta’s (de Godinnen van de Andes) en de Pleijaden. Als ik Don Hernan mag omschrijven dan noem ik hem ‘Levende Liefde’ en bewonder ik hem om zijn krachtige energie werk en zijn grote hart.

Wat gaan we doen?

​Samen met andere gelijkgestemde vrouwen verblijf je in diverse typische, sfeervolle Peruaanse hotels en ecolodges in de Heilige Vallei. We beginnen onze reis in een comfortabele hotel in Cusco, om hier even te wennen aan het hoogteverschil en dat we in Peru zijn. Daarna reizen we naar een familie hotel van de familie Kitamayu in het spirituele dorp Pisac. Pisac is het spirituele Mekka van Peru, een traditioneel Inca dorp met vele winkeltjes, restaurantjes en marktkraampjes. Hier blijven we twee nachten. Daarna verblijven we in een prachtige ecolodge, in het centrum van de Heilige Vallei: Urubamba. Van hieruit gaan we diverse krachtplekken in de Heilige Vallei bezoeken. Zoals de Maan Tempel, Moray, Chincherro, de krachtplek Naupi Iglesia en de bergen La Simona en Ausangate. Onze reis wordt nog meer een feestje als we twee dagen naar Solara gaan. Solara is ‘puur bewustzijn’ en leeft in eenheid met haar man en dieren op een energetisch, door hun opgeladen, land waar liefde volop voelbaar aanwezig is. Ze neemt ons mee naar haar krachtplek, die je voorbij dualiteit brengt, naar eenheid. Ook kan zij je kaarten lezen met betrekking tot je levenspad en levensmissie; waar je nu staat en waar het naar toe mag. Een feestje in 5 en 6D!

Flexibel Programma

Tijdens de reis is er een voorwaardelijk programma, maar deze is flexibel, want we willen graag de ruimte houden om de magie in de groep te ervaren en deze leidend te laten zijn voor wat er mag gaan gebeuren. Als we de kosmische leiding volgen, krijgt iedere deelnemer, die spirituele voeding, die zij op dat moment nodig heeft. Wel proberen we dat er bijna elke dag een krachtplek wordt bezocht om ceremonies, meditaties, inwijdingen en/of energiewerk te doen. Ook zullen er 2 rustdagen zijn om alle verwerkte indrukken, rustig te kunnen integreren en als je wilt kun je op die dagen een Hatun Karpay inwijding ontvangen.

Samenwerking

De reis zal geleid worden door Energie Meesters Don Hernan, Solara & Anne Asbreuk en hun zichtbare en onzichtbare begeleiders. Wij zijn enkel ondersteunend aan de bijzondere energie van de groep en de Andes met hun Apu’s. Als groepleden zijn we allemaal gelijk en hebben we open te staan voor een ieder in de groep en voor alles wat zich aandient, zoals de flow en het tempo van de Zuid Amerikaanse energie en de magie. Anne zal steeds zichtbaar en vaak onzichtbaar bij jouw proces verbonden zijn. Voor vragen of ondersteuning kun je bij haar terecht. Don Hernan zal de ceremonies, meditaties en excursies voor onze groep verzorgen. Hij zal onze reis beginnen met een despacho: een ceremonie, speciaal voor onze groep om ons te verbinden met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En we vragen de Apu’s om een veilige reis. Op de laatste dag zal hij onze groep ook weer ceremonieel sluiten. En Solara leeft ons voor hoe je de Hemel op aarde kunt creëren en leven. Zij geeft je diepe inzichten m.b.t. je zielenpad.

Individuele consulten tijdens de reis:

​Don Hernan geeft tijdens de reis individuele healings en de Hatun Karpay inwijding, als jij dat wenst. De healing-sessies kun je aanvragen als je daar tijdens de reis behoefte aan hebt. De Hatun Karpay is een bewuste keuze om deze 3 grote inwijdingen te ontvangen. Tijdens de reis zul je 1 Hatun Karpay inwijding kunnen ontvangen.
De Hatun Karpay is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, welke een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maanden lang te voelen zal zijn. Het zal plaats vinden in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte in de ecolodge. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, krijg je de eerste inwijding, met speciale aandacht voor het hart.

Don Hernan zal je hart openen en Solara zal je laten ervaren hoe het is om in een continue wakkere staat van ‘ZIJN’ of hoge frequentie te leven op haar land van ‘AN’. Samen met Anne en alle “onzichtbare” begeleiders zullen zij er alles aan doen om jouw ziel  dat te geven wat nodig is. Maar weet dat Peru zelf ook al je hart opent en dat de Kolibrie overal is en er voor zorgt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet!

Marjoke 15 daagse Peru reis  2019:

Lieve Anne, de afgelopen reis naar Peru is bijna niet met woorden te omschrijven maar ik doe een poging. Peru is een land dat je voelt in je hele lijf. Het is ook een land waar je jezelf in een spiegel tegenkomt en daar moet je dan ter plaatse mee dealen, geen ontsnappen aan. Anne begeleidt dat proces met hulp van haar gidsen heel liefdevol. Ze gidst je door mooie en lastigere stukken heen naar innerlijke groei. Ook in de groep ontstaat een dynamiek waarin iedereen waardevolle lessen leert van elkaar. Over jezelf, je voorouders, je levensessentie of over je relatie met de natuur, liefde voor jezelf en je medemens. Geen ontkomen aan!
Deze reis transformeert je en reikt je veel wijsheid, liefde en inzichten aan.

Wat kost dit prachtige avontuur?

INVESTERING

​15 daagse reis: € 2222,-

VERBLIJF

​Tijdens de 15 daagse reis verblijven we in kleine sfeervolle peruaanse hotels en in een prachtige en comfortabele ecolodge in Urubamba. Het typische peruaans familiehotel in Pisac is eenvoudiger. Net als de tent waarin we verblijven tijdens onze trektocht, op de berg Ausangate.

GROEPSGROOTTE

Minimaal 9 deelneemsters
​Maximaal 15 deelneemsters

INCLUSIEF

14 Overnachtingen in sfeervolle peruaanse hotels of ecolodges op een tweepersoons kamer
Ontbijt en de meeste lunches
2 Nachten in een tent, op de berg Ausangate
3 Daagse trektocht te paard op de berg Ausangate: volpension
Transfer van de luchthaven Cusco naar je hotel in Cusco
Vervoer per shuttlebus met eigen chauffeur
Reisleiding
Entrees voor diverse krachtplekken in en rondom de Heilige Vallei
Ceremonies, meditaties, de meeste inwijdingen en energiewerk door Don Hernan en Anne Asbreuk
Krachtplek bezoek op het Land van Solara

 

EXCLUSIEF

Retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco
Enkele lunches en het avondeten
1 diepgaand spiritueel consult van Solara over jouw leven: € 150  www.nvisible.com
Reis en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Bijdrage garantiefonds GGTO

OPTIONEEL

• 1 Overnachting in een hotel in Cusco bij aankomst voor 29 April
(als je eerder naar Peru vliegt of langer in Cusco wilt verblijven na de reis, kan ik meer nachten voor je boeken)
• Eenpersoons kamer voor de dagen in Urubamba: € 330
• 1 Initiatie van de Hatun Karpay: € 140 en/of persoonlijke healing: € 70 door Don Hernan

 

TIP

Ben je nog nooit in Peru geweest, dan zou je deze reis eenvoudig kunnen verlengen met een dag excursie naar de Rainbow Mountain (ongeveer € 50) of een dag excursie naar Machu Picchu (ongeveer € 250) of naar Puno om van daaruit naar Amaru Muru te gaan en te slapen bij een Peruaanse familie op het Titicaca meer: deze excursies zijn makkelijk te boeken in Cusco, tijdens de reis. Aan te raden is om deze excursies aan het eind van jouw reis te doen; dan ben je gewend aan het land, de gewoontes en de hoogte.

 

VLUCHTGEGEVENS

Je kunt zelf je vluchten boeken, nadat je een bevestiging hebt gekregen van je deelname aan deze reis. De KLM vliegt vanuit Amsterdam via Lima naar Cusco. De heenvlucht is op vrijdag 29 april en de terugvlucht is op zaterdag 14 Mei of je kunt nog enkele dagen verlengen.

Je heenvlucht gaat van Amsterdam via Lima naar Cusco. En je terugvlucht van Cusco via Lima weer naar Amsterdam. De vluchten van Lima naar Cusco en terug zijn relatief goedkope vluchten en deze kun je of bij de KLM boeken of bij bijvoorbeeld www.cheaptickets.nl, www.budgetair.nl of www.vliegtickets.nl. Wil je heel goedkoop vliegen, kijk dan eens op www.iberia.nl of als je ruim in de tijd zit, Air Canada.

Heb je hulp nodig bij het boeken van je vlucht of eventueel extra hotel dagen, dan help ik je graag.

​De reis start officieel op Zaterdag 30 April om 11 uur bij het eerste hotel op de hotellijst en eindigt in het laatste hotel van de hotellijst in Cusco op zaterdagochtend 14 mei, na het ontbijt.

Huidige advies mbt boekingen vluchten:
Als je een vlucht wilt boeken met de KLM kan dat vwb een retour vlucht.
vetrek 29-april met de klm 0743 12.35 uur Amsterdam naar Lima
retour 15-mei met de klm 0744 19.55 uur 16 mei om 15.10 in Amsterdam
Momenteel heb je te bellen om je lima -cuzco retourtje te regelen 020-4747747. Bel vooral op hele vroege of late tijden anders is het vaak te druk en heb je te maken met lange wachttijden. Wat fijn is dat als je aankomt om 18.10 uur in Lima, je nog een avondvlucht kunt boeken naar Cuzco. Let hierbij wel op de overstaptijd van minimaal 1,5 uur.

Bij cheaptickets.nl krijg je wel meteen de mogelijkheid om te boeken.
De vluchten en prijzen wijzigen snel. Vandaag ( 3 februari ) vond ik deze goedkope vluchten:
Vertrek 29 april om 12.35 uur. Aankomst in Lima om 18.05 uur.
Vertrek uit Lima om 6.55 uur. Aankomst in Cuzco om 8.18 uur.
De wachttijd is lang in Lima. Je zou een hotelkamer in de stad kunnen boeken.
terug 15 mei om 6.30 uur. Je hebt 11.55 uur wachttijd in Lima en kan de stad in. Je vlucht naar Amsterdam gaat om 19.55 uur en op 16 mei ben je om 15.10 uur op Schiphol.

Wil je je reis verlengen en met mij mee naar Puno, neem dan even contact met mij op. Wij vliegen dan terug vanuit Juliaca naar Amsterdam.

​Heel bijzonder zal het worden als wij allemaal al enkele Peruaanse inwijdingen hebben mogen ontvangen voordat we naar Peru vertrekken.

​ In Munay, Anne

Meld je aan

Programma:

Vrijdag 29 april 2022 is jouw reisdag van Amsterdam/Brussel naar Lima naar Cusco. Als je in Cusco aankomt word je met een taxi naar je hotel in Cusco gebracht. Dit is een half uur rijden.
Flexibel dag programma: (O = ontbijt, L = lunch, D = Diner)

DAG 1 | O

Vandaag is jouw vrije dag in Cusco. Het is heerlijk om naar Plaza de Armas te wandelen en misschien vind je het leuk om naar de Kathedraal of een van de twee kerken te gaan of lekker een terrasje te pakken rondom het prachtige plein en naar de kleurrijke voorbijgangers te kijken. Misschien wil je met Anne naar een bijzonder oude krachtplek in een kerk? Deze dag is zo rustig om jou te laten wennen aan de hoogte. In de avond wandelen we met z’n allen naar een goed restaurant in Cusco om daar te gaan dineren.

DAG 2 | O

We gaan vandaag rustig opstaan en ontbijten. Na het ontbijt vertrekken we met een taxi naar de Tempel van de Maan. Hier ontmoeten we Don Hernan en hij gaat met ons een traditionele offer-ceremonie /despacho doen voor onze groep en onze reis. Een dankoffer voor een goede, inspirerende en veilige reis. Daarna reizen we naar ons hotel in het pittoreske Pisac. ’s Avonds ben je vrij om te gaan eten in het dorpje of je kunt iets te eten bestellen en heerlijk in het hotel blijven. Ook deze dag is het nog heel belangrijk om goed te luisteren naar wat je lichaam je aangeeft i.v.m. het acclimatiseren voor wat betreft de hoogte.

DAG 3 | O

We bezoeken de Tempel van Pisac. Pisac is beroemd om haar prachtige terrassen. De Tempel hier is rond een sterrenboodschap gebouwd. Tijdens een ceremonie met Don Hernan en Anne, openen we ons voor het contact met onze sterren-families. En wie wil kan mee om een Heilige Nusta plek te bezoeken, die achter de Tempel ligt. Hier kunnen we ons verbinden met de energie van de Nusta’s. Vanaf de Tempel is er een prachtige wandeling naar het levendige marktplein van Pisac. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur. In ons traditionele Inca dorp, met haar vele winkeltjes en marktkraampjes, kun je nog eindeloos rond struinen om mooie souvenirs te komen.

DAG 4 | O – L

Vandaag gaan we met Don Hernan in de ochtend naar de magische cirkels van Moray. Moray staat bekend om zijn landbouwtechnieken maar wij gaan er heen om ons te verbinden met Pachamama en de vrouwelijke energie. Na de ceremonie is het heerlijk om een uurtje rond te wandelen over de aangelegde terrassen, die met elkaar een fascinerend schouwspel vormen. Op de terugweg gaan we langs Maras om de zoutwinningsvelden te bekijken. Het zout water stroomt hier uit de grond en vormt plassen die opdrogen in de zon en het zout afzetten aan de oppervlakte. Het zout wordt verzameld en op de lokale markt verkocht. Wij kunnen van de bewoners uitleg krijgen over de zoutwinningstechnieken die zij van hun voorouders hebben overgenomen. Daarna rijden we naar onze eco-lodge in Urubamba.

DAG 5 | O – L

Vandaag gaan we vroeg in de ochtend naar Chincherro om daar (als het lukt) een Peruaanse kerkmis bij te wonen. Hier kom je niet zo maar binnen, maar Chincherro is het dorp waar Don Hernan woont en hij gaat ons helpen en daarna laat hij ons zijn mooie dorp Chincherro zien. Op zondag is het er druk met handelaren en boeren die hun waar aanbieden. Vaak nog tegen ruilhandel. Een bijzondere ervaring!

In de middag gaan we bij de familie van Don Hernan thuis lunchen. Zij leven onder andere van  de verkoop van textiel. Het zou fijn zijn als we iets bij hen kopen en deze dag nog ergens een moment vinden om samen te mediteren of een inwijding ontvangen. Op de terugweg kunnen we Urubamba aan doen, als we daar zin in hebben of lekker naar onze ecolodge Casa Colibrie gaan en daar eten.

DAG 6 | O – L

Samen met Don Hernan gaan we naar de berg La Simona om ons te verbinden met La Simona en de Nusta’s. Deze dag zal onze vrouwelijke energie geactiveerd en versterkt worden. La Simona zal ons helpen om ons nog meer te verbinden met onze voorouders, inclusief hun helende vermogen. Maar ze helpt ons ook om ons meer te verbinden met de plek waar wij vandaan komen, zodat wij ons meer geworteld voelen. La Simona helpt je om thuis te komen in jezelf zodat je beter in je eigen energie kunt blijven. Ze verbindt je met jouw kracht in je zonnevlecht (derde chakra) en jouw bestemming. Vanuit onze ecolodge casa COLIBRIE krijgen we een picknick mee voor deze speciale Nusta-dag.

DAG 7 | O

Na zoveel indrukken is het fijn om een vrije dag te hebben om alle opgedane indrukken te verwerken. Vandaag is dan ook je rustdag. Als je een Hatun Karpay inwijding wenst, dan kan dat vandaag. In onze ecolodge hebben we een speciale ruimte waar Don Hernan je deze krachtige inwijding geeft die je hart nog meer laat openen. De inwijding is intensief en vraagt om rust en stilte voor de integratie van de energie in je lijf. De tuinen van de eco lodge zijn heerlijk om dan in te ‘ZIJN’.

DAG 8 | O – L

We gaan naar een van de favoriete plekken van Don Hernan: Naupi Iglesia om ons hier te verbinden met andere dimensies. Don Hernan zal hier een ceremonie met ons doen. 1 Persoon van onze groep kan hier een Hatun Karpay inwijding ontvangen, terwijl wij als groep, onder aan de rivier gaan picknicken.

DAG 9 – 11 | O – L – D

Vandaag pakken we onze kleine rugzak in voor 2 nachten. We reizen naar de berg Ausangate, waar we beginnen aan onze 3 daagse trekking te paard. Je hebt geen ervaring nodig om paard te kunnen rijden. Er is volop begeleiding die met ons mee rijden of lopen. De trektocht door de prachtige natuur ‘in de bergen van healing’ is een hele bijzondere ervaring. En dat onder begeleiding van Don Hernan. Hij brengt ons naar diverse krachtplekken om daar met ons ceremonies  te doen en ons te verbinden met het licht van de sterren van de Pleijaden. Dit is een heerlijke, lichte energie  van thuis komen. De ceremonies brengen je nog dichter bij jezelf, met de bedoeling om je ten diepste te herinneren wie je werkelijk bent en wat je healings-vaardigheden zijn vanuit andere levens. Misschien heeft de berg onze healing wel nodig. We zullen het gaan ervaren wat mag gebeuren.

DAG 12 | O

Een heerlijke bij-kom-dag in een kleine ecolodge in de buurt van ‘the heart of AN’. Vandaag  hoef je helemaal niks!  Deze ecolodge is een heerlijke plek om een dag aan zelfreflectie te doen. Het heeft een tuin en een restaurant waar je kan lunchen en dineren. Je hebt even tijd voor jezelf om een boek te lezen of een fijne wandeling te maken of een healing of inwijding van Don Hernan te ontvangen.

DAG 13 | O

We zijn te gast op het land van Oneness: the heart of An. Solara woont hier met haar man en zij zullen ons hun hoog vibrerende 3 hectaren land laten voelen met allerlei vortexen. Het is heerlijk om aan het eind van onze reis, zo verwend te worden door deze eenheids-energie die je overal om je heen zult voelen. We stappen de Hemel op aarde binnen, een gevoel van totale verbondenheid met al wat is.

Solara heeft over de hele wereld spirituele 11.11 trainingen en reizen gegeven. Zij heeft zich nu op haar land gesetteld om hier met haar energie en die van de natuur, een waar energetisch paradijs met krachtplekken te maken voor groepen mensen die van deze frequentie kunnen genieten. En wellicht daar ooit komen wonen in een commune. Solara heeft afgelopen herfst met een groep, 3 krachtplekken in de buurt bij haar land, geactiveerd om zo de mensheid voorbij dualiteit, naar eenheid te krijgen. Dit heeft alles met haar verbinding met Orion te maken. Maar daar vertelt ze ons vast meer over. Na de lunch kun je kiezen voor een heel bijzonder, diepgaande kaartreading van Solara. Mijn voorkeur gaat naar een groepsreading met de gehele groep. Maar de reading is optioneel. Dus we zullen ter plekke overleggen wat een ieder wenst.

DAG 14 | O

Vandaag is onze inwijdingsdag met Don Hernan en in de namiddag hebben we onze afsluitceremonie en vertrekken daarna naar ons hotel in Cusco.

DAG 15 | O

Vandaag is officieel onze reis (na het ontbijt) ten einde. Als je nog langer wenst te blijven dan kun je in Cusco prima excursies boeken naar bijvoorbeeld Machu Picchu of naar la Montana de Colores. Wil je met Anne mee naar het Titicaca meer en het eiland van de zon en de maan in Bolivia, dan kan dat ook.  We vertrekken de 16de mei per vliegtuig van Cusco naar PUNO. En van PUNO vliegen we uiteindelijk terug naar Amsterdam. (zie Peru-Bolivia Reis).

Als je vandaag weer naar Nederland vertrekt, word je per taxi naar de airport van Cusco gebracht, waar je de vlucht via Lima naar Nederland neemt. Na een indrukwekkende, innerlijke reis met hele bijzondere ervaringen, verlaat je verrijkt Peru. En………. je zult niet de eerste zijn die op dat moment weet dat je binnenkort weer zult terugkomen in dit land waar jouw ziel iets mee heeft: PERU.

In Lak’ech, Don Hernan, Solara en Anne