Spirituele Mystieke Egypte Reis

naar eeuwen oude heilige licht-tempels,

energetische krachtplekken en inwijdingsplaatsen

langs de Nijl

 

Tijdens deze pelgrimstocht, krijg je de kans om diep in je essentie van je ziel te duiken terwijl je overspoelt wordt met sterrenlicht, heilige herinneringen, boodschappen voor je ziel, Goddelijke activeringen en healing om je grootste ontwaken mogelijk te maken.

Een droomreis voor lichtwerkers die graag heilige krachtplekken bezoeken 

 

Tijdens deze reis, kom je in contact met de hoge frequenties van de Tempels uit het oude Egypte en dit zal nieuwe bewustzijnslagen bij een ieder van ons openen. Je waarheid zal ontwaken en herstellen, je helende gaven en DNA zullen worden geactiveerd en je Goddelijkheid, Soevereiniteit, Leiderschap en vrouwelijke kracht worden versterkt.

 

Zowel de energie van Hathor, Isis als Sekhmet worden momenteel door vele vrouwen ervaren.

De Egyptische Godinnen roepen hun sisters naar huis:

Herinner je diep wie je bent

en kom in Egypte je oude herinneringen en vaardigheden ophalen

die je nodig hebt om het nieuwe leven vorm te kunnen gaan geven.

 

Je wordt op deze Heilige Reis gedragen in een sterk energieveld van zichtbare en onzichtbare sisters.  Vorig jaar was deze reis mede hierdoor zo een groot succes. Het ervaren dat je als lid van een vrouwengroep zoveel sterker bent, dan alleen en het elkaar in liefde versterken….. dat gun ik elke vrouw. En deze krachtige vrouwen-energie is in het Tempelcomplex van Dendera, ook zo voelbaar. Ancient Sisterhood. Je ziel kent het.

Voor wie in haar ziel of in haar hart, de roept naar huis voelt……………… kom!
We reizen met een kleine groep vrouwen die juist in deze bijzondere tijd, hun hart durven te vertrouwen en mee durven gaan op de stroom van ‘iets’ dat groter is dan zijzelf. Het volgen van deze spontane levensstroom in overgave is het volgen van het Goddelijke Vrouwelijke…… deze energie kun je in Egypte komen belichamen en versterken. Dit is de energie die NU nodig is op aarde.

En……daarnaast gaan we enorm genieten van meditaties, energiewerk, sterren kijken, massages, heerlijk eten en het zeilen op de Nijl en nog zoveel meer.

 

Programma:

De eerste nachten zullen we verblijven in Luxor. Van hieruit gaan we het echte traditionele Egyptische leven ontdekken en heilige tempels bezoeken. Daarna gaan we varen op de Nijl. Je zult je als een Godin gaan voelen als je 3 nachten in een luxe, klassiek traditionele Dahabiya zeilboot overnacht. En de laatste 2 dagen verblijven we aan het strand in het zuidelijke Nubische dorp Aswan. We sluiten af met een hoogtepunt: de Tempel van Isis.

Genieten aan dek van het leven langs de Nijl. Als je houdt van rust en kleinschaligheid dan is er niks mooiers dan met een Dahabiya op de Nijl te varen. Aan boord van de Dahabiya ben je ver weg van de toeristische drukte en ervaar je nog (door de grote langgetuigde Latijnzeilen )de romantiek van vroeger met het comfort van vandaag de dag. De gastvrije kapitein, kok en rest van de bemanning zorgen ervoor dat het jou aan niks ontbreekt. Aan boord is plaats voor maximaal 12 sisters. De luxe van een Dahabiya cruise zit h’m in het comfort, de rust aan boord, het beperkte aantal gasten, de attente service van de bemanning, de heerlijke verse maaltijden die we opgediend krijgen aan dek of op een idyllisch plekje aan de Nijl-oever en het ZEILEN (zonder motergeluid….mmmmm).

Marit Egypte reis 2018

Iedere keer als ik op reis ben ervaar ik ook een innerlijke reis met mezelf. Als een nieuwe ontmoeting. Dat gebeurde in Egypte ook weer- en hoe! Ik mocht ontdekken hoe het is om een tempel binnen te stappen en me te laten leiden door de energie. Ik heb met mijn voeten aan de grond genageld gestaan en op rotsblokken en tempeldaken staan dansen. Dat wat ik toe liet-gebeurde. Ook mocht ik ervaren hoe je met je hart kunt afstemmen op de ander. Hoe krachtig het kan voelen om samen af te stemmen en te delen. Bijzonder toch dat je je precies met jouw reisgenoten mag omringen…Precies die vrouwen die je raken. Dankzij hen mocht ik mijn eigen licht als nooit eerder voelen. Mijn reis naar Egypte werd -Onze reis naar Egypte. Nu ik weer thuis ben kan ik Egypte nog altijd voelen. Ik kan me afstemmen op de energie. Egypte gaat heel erg over contact maken met je lijf, leven vanuit je hart. Daar stem ik me mee af voordat ik me op de buitenwereld richt. We noemden dat tijdens onze reis “leven van binnen naar buiten”. Het geeft me richting, als een innerlijk kompas. En het geeft me ruimte- om me te bewegen waar ik wil.

Dear Isis, words can not express…Ik dank onze spirits en onszelf dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Ik krijg kriebels als ik contact maak met dat wat nOg niet tastbaar is,….Love you Sister, X Hathor

INVESTERING

€ 1888,-

 

VERBLIJF

Je verblijft een een klein sfeervol hotel in Luxor, in een cabin op de zeilboot en in een pittoresk Nubiaans hotel in Aswan.

 

GROEPSGROOTTE

mininmaal 4 vrouwen
maximaal 12 vrouwen

 

INCLUSIEF

6 overnachtingen in sfeervolle hotels op een 2-persoonskamer
​3 overnachtingen in een 2 persoons cabin op de Dahabiya
Ontbijt, Lunch en Dinners
​Transfer van en naar de luchthaven
Transfer gedurende de gehele reis
Reisleiding
Energetische begeleiding op de krachtplekken

 

EXCLUSIEF

Je vliegticket
Je visum, te koop op de vlieghaven van Cairo ( ongeveer 27 euro)
Entree kosten van de Tempels
Fooienpot : entree, gidsen, chauffeurs, zeilbootbemanning en fooien (ongeveer € 200/250)
Reis en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Bijdrage garantiefonds GGTO

 

OPTIONEEL

1 persoons kamer in Luxor en Aswan 150 euro
1 persoons cabin 400 euro, onder voorbehoud
Excursies naar de lichtshow in Karnac
Excursie op dag 8 naar Abu Simbel
Massages in Luxor

 

COVID : Wat is qua maatregelingen nodig om te kunnen afreizen naar Egypte? Als je gevaccineerd bent dan kun je mee met deze reis. Ben je niet gevaccinneerd dan heb je een negatieve PCR-test nodig, deze is verplicht bij aankomst in Egypte. Op deze test moet een QR code of stempel staan van een laboratorium. De test mag maximaal 72 uur oud zijn bij je vertrek naar Egypte. Verder heb je een ‘Declaration Form’ nodig die je van Spirittours krijgt. Dit is een engelse gezondheidsverklaring.

 

​VLUCHTGEGEVENS

Amsterdam, via Cairo naar Luxor op 15 oktober 2021
Aswan, via Cairo naar Amsterdam op 24 oktober 2021
​We vliegen met www.egyptair.com

 

Als Egypte je roept, dan kun je maar beter luisteren.
​Je ziel  wil je wat zeggen en dat is belangrijk voor jouw ontwikkeling. Ga je mee op onderzoek? Je bent in goede handen.

Meld je aan

Programma

Dag 1-3 | Welkom in Luxor

We zullen de eerste dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad. Verder laat ik jullie kennis maken met Annette, die al jaren in Egypte woont en ons mee neemt in het traditionele Egypte. Zij kent de marktjes en de gewoontes en weet veel te vertellen over de rol van de vrouw in dit bijzondere land.

Dag 4 | Godinnendag 1

Excursiedag naar de prachtige Healing Tempel van Seti 1 in Abydos ( stargate ) en het Hathor Complex in Dendera

Dag 5 – 7

We  gaan ons 3 dagen en nachten, laten verwennen op de zeilboot op de Nijl, op basis van volpension, terwijl we varen van Esna naar het zuiden, naar het kleinschalige Aswan. Onderweg bezoeken we prachtige Tempels en heilige plekken zoals de dubbeltempel van de goden Horus en Sobek in Kom Ombo en de Tempel van Horus in Edfu.

Dag 8 – 10

Vanaf vandaag verblijven we 2 dagen in het heerlijke Aswan. Deze stad heeft een relaxte, Afrikaanse sfeer en ligt magnifiek langs de Nijl. Dag 8 is onze rustdag en dag 9 is onze  Godinnendag 2. We gaan gezamenlijk energiewerk doen in de Tempel van Isis op het eiland Philea. Dit is zo een bijzondere kosmische ervaring. S’avonds gaan we op het strand dineren, onder de sterren.

Dag 10

We vliegen vanaf de luchthaven van Aswan, via Cairo, naar Amsterdam.