Licht Cirkels

 

 

De Licht Cirkel Jaargroep is een intensieve, liefdevolle cirkel voor pracht-zielen die bezig zijn om zichzelf te bevrijden van dualiteit, zodat alles (inclusief jijzelf) er mag ZIJN en een leven in eenheidsbewustzijn mogelijk wordt.

In de afgelopen jaren zijn we bezig geweest om voorbij onze angsten, verwarring, onzekerheden en onrust te komen. Er ontstaat nu meer helderheid. Steeds meer mensen ervaren dat ze een spiritueel wezen zijn en zoveel krachtiger en liefdevoller zijn dan ze tot nu toe hebben geleefd.

Je weet
Je ziel is wijs
Je ziel wordt goddelijk geleidt
Je ziel weet wat die komt doen in deze wereld

Jouw persoonlijkheid weet ‘dit’ ook, maar voelt en leeft ‘dit’ nog niet altijd in het dagelijkse leven. Ja wel op de yoga mat en als je mediteert, maar niet als je boodschappen doet of het oude vuil in de container stopt of je vriend(in)  ‘lelijk’ tegen je doet. Je bent toch nog wel eens geïrriteerd, denkt negatieve gedachten, hebt oordelen naar jezelf en/of anderen…… en hebt nog die ondermijnende gewoonte of criticus af en toe aan de lijn. We gaan oefenen om steeds meer in het NU aanwezig te zijn. En in dit aanwezig zijn, het contact met onze essentie, onze spirituele begeleiders, de Bron en Moeder Aarde te ervaren. We gaan ervaren dat ons hogere zelf met onze persoonlijkheid samen smelt en dat een grotere JIJ zich meldt.

Een ieder in de groep is de afgelopen jaren door angsten, onzekerheden, verwarring  en onrust gegaan. Maar nu voelen we een innerlijke drang om al ‘het geleerde’ te gaan leven. We willen helemaal wakker worden en vol aanwezig zijn in ons dagelijkse leven. We willen echt in overeenstemming met onze ziel gaan leven. De vraag aan ons is nu of wij onze persoonlijke wil in overeenstemming kunnen brengen met de Goddelijke wil, zodat we onze ziel helemaal kunnen gaan belichamen en dat leven kunnen gaan manifesteren dat bij onze ziel past.

Wie zijn onze leraren? Je hebt je ‘wijze zelf’ en je spiritueel gidsenteam die je bij jouw realisatie van jouw zielenpad helpen en…….
we hebben elkaar. Het is helend, verhelderend en bemoedigend om in een liefdevolle cirkel opgenomen te zijn en dat daar plaats is voor jou en je wijsheid. Er is moed voor nodig om je uit te spreken en samen te oefenen in dat alles er mag ZIJN. En het is prachtig om te mogen ervaren hoe natuurlijk, wij door samen te komen, elkaar kunnen bekrachtigen in ons licht en onze liefde. Dit alles in samenwerking met diverse spirituele lichtwezens, die samen met Anne, een ieder voorziet van lichtcodes en wijsheid waardoor ons lichtkanaal verstevigd wordt en ons bewustzijn nog meer groeit.

Voor wie is deze Licht Cirkel?
Als je er klaar voor bent om vol in het licht en het leven te gaan staan
Als je je steeds meer bewust bent van de begeleiding van je spirit(s) in je dagelijkse leven
Als je bereid bent je nog dieper te verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie
Als je weet dat je hier op aarde bent om een ‘nieuwe wereld’ te manifesteren

mm en yoga reis
Step out of the circle of time and into the cirkel of love
Rumi

Deze nieuwe gelijkwaardige cirkel draagt bij aan:
– het opnieuw toe-eigenen van onze kracht
– het vergroten van ons vertrouwen in onszelf en in de spirits/Bron
– het verduidelijken van onze missie
– het vergroten van onze mediamieke en/of intuïtieve gaven
– het belichamen van ons Hogere Zelf
zodat een vreugdevol leven in liefde en service gemanifesteerd kan worden

Deze cirkel is een nieuwe groep die vanaf het voorjaar van 2020 bij elkaar komt, om samen te groeien en elkaar te ondersteuning bij ieders transformatie en manifestatie-proces. Je kunt je steeds voor een reeks van 4 cirkels inschrijven of meteen voor het hele jaar.

Licht Cirkel Jaargroep 2020
Data Groep 2: donderdagochtend on line groep : 5 maart,  on line op 2 april, 7 mei en 4 juni en 9 juli 2020
Data Groep 3: donderdagochtend on line groep : 10 september, 22 oktober, 19 november en 10 december 2020
Data Groep 4: donderdagochtend 14 januari,  11 februari, 11 maart, 15 april 2021
Data groep 5: donderdag 29 april, 27 mei, 24 juni, 23 september 2021
Data groep 6: donderdag 14 oktober, 4 en 25 november en 16 december 2021

Investering: Deelname aan 1 groep: 4 x 55 euro, in totaal 220 euro
Plaats: Sint Vitusstraat 28 te Naarden
Tijd: Inloop voor koffie en thee is van 9.45 – 10 uur. Start cirkel van 10 tot 12.30 uur.

Meerwaarde van het in een cirkel SAMEN ZIJN: Zoals een deelneemster van een Maria Magdalena cirkel het zo mooi verwoorde: het samenkomen in onze cirkels is voor mij als een liefdevol, bijna ‘ziels-bloot’ ZIJN. Het is voor mij zo bijzonder dat dit kan; volledig zijn wie ik ben, delen wat ik voel en weet. Overal is ruimte voor en in al onze harten is ruimte voor elkaar. Sisterhood is goud! Samen liften we elkaar op naar nieuwe levels qua bewustzijn. Zo dankbaar, dank jullie allemaal.

Je bent uitgenodigd.
Liefs Anne