Maria Magdalena Cirkels

Maria Magdalena vraagt vrouwen bij elkaar te komen en op zoek te gaan naar hun vrouwelijke, natuurlijke kracht van onvoorwaardelijke liefde en die te belichamen en voor te leven.

Alle liefde en kennis zit al in je, je hoeft je enkel te herinneren
wie je diep van binnen bent.

Deze Maria Magdalena bijeenkomsten zijn een gevolg van bovenstaande woorden die ik in 2016 door kreeg in de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau in Zuid Frankrijk.

Tijdens de Maria Magdalena ochtenden is de energie van Maria Magdalena voelbaar aanwezig en dit geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten in licht en liefde. Steeds een laagje dieper en stralender.

Via trance speaking, channeling, energieoverdracht en groepshealing, krijg je alles aangereikt om je wonden te helen en in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn als ‘wijze vrouw’. Maar ook met de wijsheid van andere vrouwen in de zichtbare en onzichtbare wereld. Juist het samen delen en (durven) uitspreken van jouw waarheid, maakt deze ochtenden zo waardevol. Dit is een spannend proces omdat wij vrouwen zo lang ons klein hebben gehouden en nu word je uitgenodigd om te gaan staan en niet meer te zwijgen voor de goede vrede maar je wijsheid te delen. Maar ook zo een verademing als je dat wel weer gaat doen in een veilige, kleine groep. Ook groei je deze ochtenden in bewustzijn en verhoog je je trillingsfrequentie, zodat er steeds meer licht en liefde in en door jou heen mag stromen. Als Magdalena’s gaan we op weg naar een verhoogde vorm van LIEFDE. Wees welkom!

En waarom zou je mee doen aan de cirkel? Jezelf omringen met de hartenenergie van het Goddelijke vrouwelijke, stelt je in staat om je bewustzijn jegens de hogere niveaus te ontspannen en uit te breiden. Dan kan de nieuwe, hogere kosmische energie zich zachtjes in je wezen settelen en begin je naar hogere niveaus van liefde op te stijgen. Tijdens de Maria Magdalena cirkels voed je jezelf met nieuwe energie.

Maria Magdalena Cirkels 2019/2020

De half-jaar-groep heeft in de winter van 2019 (groep 8) en in het voorjaar van 2020 (groep 9) Maria Magdalena cirkels. Je kunt na het volgen van groep 8 en/of 9 mee met de 5 daagse Maria Magdalena reis naar het heilige land van Maria Magdalena, Zuid Frankrijk.

Maria Magdalena groepen in 2020:

Groep 8:
Data: vrijdag 8 en 29 november 2019 en 17 januari en 14 februari 2020.
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Investering: 4 x 55 euro: 220 euro

Groep 9:
Data: vrijdag 3 april, 8 mei en 5 juni
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Investering: 3 x 55 euro: 165 euro

Maria Magdalena Reis

5 daagse Maria Magdalena Reis van 17 tot 21 juni 2020: Lees meer over deze reis

Geef je nu op

 

Channeling van Maria Magdalena vanuit de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau :

Lieve Magdalena’s,

in het diepe zielenleven, is de vrouw door de eeuwen heen, verloren geraakt.
Haar ziel heeft gehuild.
Haar ziel moest verdragen.
Haar stem werd niet gehoord.
Haar schoonheid niet gezien.
Maar lieve vrouwen, het is NU jullie tijd om op te staan en weer te verbinden.
Besteed alle zorg aan je wonden.
Heel ze met liefde en compassie, zoals jullie vrouwen dit zo goed kunnen.
Zalf de ziel en wees barmhartig.
In liefde zullen we zijn.

Jullie zuster Marie Madeleine

 

Lees meer over de spirituele Maria Magdalena reis naar Zuid Frankrijk:  Lees meer over deze reis