Peruaanse inwijdingen

Hoe kunnen wij als mensen vol in het leven staan met meer levensvreugde en levensenergie?
De Inca’s hebben hiervoor een inwijdingsweg ontwikkelt voor de westerse mens.

  • wil jij meer harmonie en liefde in je leven ervaren?
  • wil jij je verbinden met je vrouwelijke oerkracht?
  • wil jij worden wie je werkelijk bent?

Volg dan de inwijdingsweg van de Inca’s: Munay-ki, Nusta Karpay en Hatun Karpay.

Inwijdingsweg van de Inca’s:
Munay-ki: 9 inwijdingen voor de versnelde weg naar verlichting
Nusta Karpay: 7 inwijdingen voor het toe-eigenen van je vrouwelijke kracht
Rite of the Womb: 1 inwijding om voorbij angst naar creatie te gaan
Hatun Karpay: 3 grote inwijdingen om je te herinneren wie je ten diepste bent

 

In de Inca-traditie wordt al eeuwen gesproken over de nieuw tijd die aan zal breken. De nazaten van de oude traditie en ik beweren dat die tijd NU is. Vanaf 2012 is de omslag in gang gezet naar een nieuwe manier van ZIJN. De grootste uitdaging is nu, volgens hen, om van elkaar te leren, zodat ieder mens op Aarde, de drie grootste krachten van het denken, voelen en handelen in even grote mate in zichzelf ontwikkeld. Zo kan ieder mens in evenwicht, harmonie en innerlijke kracht komen en gaat er steeds meer gesproken en gehandeld worden vanuit wijsheid, liefde en helder bewustzijn.
De nazaten zien momenteel een ontwikkeling van steeds meer bewustzijn, waarin het onbewuste en het bovenbewuste oftewel het volkomen bewustzijn, geïntegreerd worden met de manier van bestaan op Aarde. En dat die manier van leven er heel anders uit zal zien dan wij gewend zijn, is zeker. We laten strijd, oorlog en competitie achter ons. Net als overlegstructuren en systemen die vastlopen en geen werkelijk antwoord meer kunnen geven. En we gaan naar een samenleving waarin de organisatie en structuur meer gaat ontstaan van binnenuit, vanuit de bewustzijnsontwikkeling die vanuit de mens zelf zal komen. En dit zal de wereld veranderen en verrijken.
Voor deze andere, nieuwe tijd, is een andere, nieuwe JIJ nodig. Jij, die je potentieel ontwikkelt, je mogelijkheden herkent en je krachten ten volle ontplooit. Van hieruit is er een werkelijke verbinding mogelijk met jezelf en de ander. Hoe sterker je wordt, hoe meer mensen je in je aandacht kunt voelen en waarnemen. Hoe groter je visie en je kracht van handelen, hoe beter je de veranderingen die je wenst ook daadwerkelijk in de wereld kunt brengen. Wie niet stevig staat en geen verbinding met de ander heeft, is niet sterk genoeg om de chaos en schaduwkanten van de hedendaagse veranderingen te dragen. Daarom is er een noodzaak te leren werken met je energie, je onbewuste te leren kennen en te sturen en je krachten te ontwikkelen. Het is tijd voor heldere visie, compassie en daadkracht voor jezelf en in je groep/familie en werk, zodat je kwaliteiten naar buiten treden, voor de gehele mensheid en de hele aarde.
Urpichay Sonqoy, ik groet je vanuit heel mijn hart, Anne


Munay-ki – persoonlijk begeleidingstraject

Meer levensgeluk ervaren en volledig in je kracht gaan staan. Daadwerkelijk dat aantrekken en manifesteren wat jij, diep van binnen, wilt bereiken in dit leven, wie wil dat niet? De Munay-ki geeft je de mogelijkheid tot het aangaan van een versneld persoonlijk transformatie proces. De Munay-ki is afkomstig van de traditionele oude Wijzen van de Inca indianen, de Q’eros. Zij werken met eenvoudige energetische helingsmethoden (inwijdingen) met als doel de mensen liefdevoller en bewuster te maken en de aarde te helen.

Door het ondergaan van de inwijdingen van de Munay-ki, ervaar je de echte kracht van onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf, je medemens en de wereld om je heen. In de vorm van negen inwijdingen komt er op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als op ziel en energetisch niveau een transformatieproces op gang. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je eigen proces naar bewustwording, heelwording, onvoorwaardelijke liefde en brengt je dichter bij je ware zelf. Je oude geconditioneerde gedrag en gedachtepatronen beginnen los te laten. En er komt ruimte voor Liefde. Er komt hierdoor meer acceptatie, innerlijke rust en balans in je leven. Je gaat op een nieuwe manier waarnemen, voelen en ervaren. Met het gevoel van liefde voor al wat is en het gevoel van eenheid met alles om je heen. Als jij meer liefde in je leven wilt en dat leven wilt leiden wat werkelijk bij je past, dan is de Munay-ki wellicht iets voor jou.

Persoonlijke Munay-ki inwijdingen: ontvangen
Momenteel geef ik de Munay-ki inwijdingen ook als een persoonlijk begeleidingstraject. De 9 inwijdingen ontvang je tijdens 5 inwijdingsochtenden. Elke ochtend duurt ca. 2 uur en is volledig afgestemd op jouw persoonlijke proces. Ochtenden zullen 1 keer per 3 weken plaatsvinden. Je investering is 190 euro per ochtend oftewel 950 euro voor de gehele Munay-ki reeks. Voor het plannen van data graag hier opgeven met voorkeur voor een bepaalde dag.

Munay-ki groep: ontvangen en leren geven                                                                                                                     De Munay-ki is eigenlijk gemaakt voor mensen die het ook weer door willen geven. Wil jij de 9 inwijdingen ontvangen maar ook leren hoe je deze prachtige, liefdevolle inwijdingen zelf door kan geven, dan kan dat in een door jou zelf samen gestelde groep van 6 tot 9 personen.  De groepsleden betalen 666 euro pp en jij ontvangt gratis de inwijdingen. Voor meer info, kun je me bellen of…..

Ik meld mij aan


Als vervolg op de Munay-ki, is er de mogelijkheid om te starten met de Nusta Karpay inwijdingsweg en/of in September 2020 mee te gaan met de spirituele reis naar Peru om daar krachtplekken te gaan bezoeken. Zie voor meer informatie Magische Inca reis naar Peru

Nusta-karpay

De Nusta-karpay is een prachtige inwijdingsweg die zorgt voor een dieper contact met je vrouwelijke oerkracht en een betere balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

De Nusta-karpay is aan ons gegeven om de overwegend mannelijke cultuur in het Westen te transformeren. Juist nu, in 2019, hebben vrouwen behoefte aan het herontdekken en weer in eigendom nemen van hun eigen sterke en verbindende vrouwelijke oerkracht. Deze levenskracht mag weer vol omarmt en geleefd worden. Zowel in de vrouw zelf als in haar gezin en in de samenleving is deze vrouwenkracht nodig, om in deze nieuwe tijd, veranderingen te weeg te kunnen brengen die nodig zijn om tot gelijkwaardige relaties, gemeenschappen en samenwerkingsverbanden te komen.

Wat doet de Nusta-karpay?
De Nusta-karpay breekt ons ego af en voert ons naar het Christusbewustzijn (pure liefde). We verbinden ons diep met de oervrouw in onszelf, met de kosmische vrouwelijke energie van o.a. Moeder Maria, Moeder Anna (de moeder van Maria), Isis en Maria Magdalena en de 7 Godinnen van de Andes en ook die van Moeder Aarde. Door het ego los te laten, leren we vanuit vertrouwen te leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt en verzorgt.

Waarom zou je dit willen?
De Nusta-karpay laat ons in contact komen met een manier van leven die voor meer vervulling zorgt. Door je dieper te verbinden met je vrouwelijke kracht zul je je sterker, zachter, liefdevoller en evenwichtiger voelen. Je bent meer in verbinding met jezelf en je omgeving en deelt jouw talenten met je omgeving en de wereld om je heen.

De Nusta-karpay leert ons een wijze les: dat we door overgave en verbinding de wereld kunnen veranderen. We ontdekken dat we het paradijs eigenlijk nooit kwijt zijn geraakt en de Hemel op Aarde ‘zelf’ mogen vormgeven en ervaren. Het leven is een groots geschenk en we worden, iedere dag weer, omringd door wondertjes en ontzettend veel hulp. Als je dit inwijdingspad serieus durft te bewandelen, zal je geholpen worden door de kosmische krachten in jouw leven en hoef je niet te vrezen voor tekorten. Een leven in eenheid, verbondenheid en overvloed wordt mogelijk.

Bij de Nusta-karpay ontvang je 7 inwijdingen. Tijdens deze 7 inwijdingen worden zaden van licht in je chakra’s ingebracht. Hierdoor word je verbonden met de Spirits van het water waardoor je je ego los kunt laten en je wordt verbonden met het vuur, waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart, je keel en je derde oog worden verder geopend, waardoor heling van het innerlijk kind kan plaatsvinden en liefdevolle communicatie mogelijk wordt. Je gaat werkelijk zien wie je bent en meer om jezelf geven. Je wordt meer met jezelf, Moeder Aarde, onze Kosmische Moeder en je spirituele helpers verbonden.

Wil jij graag de inwijdingen ontvangen?
Kom in je oer-kracht en ontvang 7 krachtige, liefdevolle inwijdingen. Deze prachtige en krachtige inwijdingen geef ik graag met alle liefde door aan de vrouwen die er klaar voor zijn en voelen dat het nu de juiste tijd voor hen is.

Data:
De Nusta Karpay inwijdingen worden geven in een weekend. Het volgende weekend is op 5 en 6 september 2020. Voor deze groep kun je je nog inschrijven. De zaterdag start om 10 uur en we eindigen zondag rond 17 uur. We overnachten in een mooie locatie in de Achterhoek en hebben een fijne trainingsruimte tot onze beschikking.  Voor zaterdag heb je zelf voor de lunch mee te nemen. In de avond doen we een potluck.Iedereen heeft dan iets te eten bij zich en dit delen we dan met elkaar. Zondagochtend is er een ontbijt en een lunch voor je geregeld.

De volgende Nusta Karpay is op 3 en 4 juni 2021.

Investering:
333 euro voor het gehele weekend. Het weekend gaat door. Er zijn nog 2 plekken vrij voor de september groep.

Nusta Blossoming; een terugkommiddag van 13 tot 17 uur in het midden van het land. De Nusta Blossoming is de verdieping en verdere integratie van de Nusta Karpay inwijdingen die jij hebt ontvangen. Tijdens de Blossoming word je nog eens extra door de helende energie gevoed en zal de energie je helpen de verbinding met de vrouwelijke en mannelijke aspecten in jezelf, nog verder te versterken en harmoniseren. Dit zal dan ook weer z’n uitwerking hebben op jouw omgeving, de aarde en de kosmos. Investering: 111 euro. Wil je nadat je de Nusta’s hebt ontvangen ook de blossoming? Laat me dit dan weten en we regelen een afspraak.

Locatie:
De Nusta Karpay bijeenkomsten vinden plaats bij spiritueel centrum Rezonans aan de Oude Borculose weg 12 te Warnsveld. Heerlijk midden in de natuur.

Ik meld mij aan

 


The Rite of the Womb

De Rite of the Womb is de dertiende inwijding van de Munay Ki. Deze inwijding is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Hierdoor is de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol kracht, zachtheid, liefde en wijsheid.

The Rite of the Womb inwijding, werkt helend en bekrachtigend op jouw baarmoeder, en zorgt voor loslaten van alles wat jij en je voormoeders verzameld hebben in je baarmoeder en wat je nu niet meer nodig hebt. Door het ontvangen van de Rite treed je toe tot een lijn van vrouwen die lijden en pijn in de baarmoeder loslaten. Onze baarmoeder is juist de plek van onze kracht en creatie. In een veilige cirkel van prachtige vrouwen maken we contact met dat wat we niet meer nodig hebben en met dat wat we willen manifesteren. En we bezegelen onze verbondenheid met de universele baarmoeder via de Rite. Dit is een cadeau aan jezelf, aan elkaar en een krachtige cleansing wereldwijd. En na het ontvangen kan je deze zelf doorgeven aan vrouwen en mannen.

Om alle vrouwen te bevrijden van hun angst en pijn en mee te nemen naar de energie van de nieuwe tijd oftewel van creatie en wedergeboorte is er de mogelijkheid om mij in te huren om the Rite of the Womb te geven. Dit kan bij jou thuis of op locatie. Maar ook in de yurt. Bij een groep van minimaal 8 en maximaal 20 vrouwen kom ik graag deze bijzonder zachte maar krachtige inwijding geven.

investering 55 euro voor deelnemers, jij bent vrij.

Op vrijdagavond 2 juni 2021 zal ik een Rite of the Womb cirkel geven. Ben je geinteresseerd om mee te doen, laat me dat dan even weten. De investering is 55 euro. Op zaterdag 3 en zondag 4 juni geef ik tevens een Nusta Karpay weekend. Deze inwijdingen zijn goed te combineren.

Ik meld mij aan

 


Nieuw: Hatun Karpay

De Hatun Karpay is de inwijdingsweg van de zuivere genezer en bestaat uit 3 grote inwijdingen, die je 1 keer in je leven ontvangt. De eerste inwijding helpt je te herinneren dat je daadwerkelijk een kind van Pacha Mama (Moeder Aarde) en Inti Taita (Vader Zon) bent. Tijdens de tweede inwijding word je verbinding met Pacha Mama versterkt en word je in staat gesteld op een directe manier van haar te leren. Wat is het dat zij je kan vertellen? Wat kan je leren van de verbinding met de natuur om je heen? Je mag je verwonderen en verbazen over Moeder Aarde haar grootse wijsheid en je hieraan laven. De derde inwijding versterkt vanuit je verbinding met Pachamama je verbinding met Intia Taita. Hierdoor word je in staat gesteld om vanuit deze kennis en verbindingen te handelen. Te handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht en het vertrouwen in je verbinding met de genezers van de Andes. De inwijdingen ontvang je van een Pago, een peruaanse genezer.

De eerste Hatun Karpay inwijding, kun je ontvangen tijdens de Magische Inca reis naar Peru. Als je de eerste inwijding al hebt gehad, dan kun je de 2de of 3de inwijding in Peru ontvangen.

Lees meer over deze reis naar Peru