De Nusta-karpay is een prachtige inwijdingsweg die zorgt voor een dieper contact met je vrouwelijke oerkracht en een betere balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

De Nusta-karpay is aan ons gegeven om de overwegend mannelijke cultuur in het Westen te transformeren. Juist nu, in 2020, hebben vrouwen behoefte aan het herontdekken en weer in eigendom nemen van hun eigen sterke en verbindende vrouwelijke oerkracht. Deze levenskracht mag weer vol omarmt en geleefd worden. Zowel in de vrouw zelf als in haar gezin en in de samenleving is deze vrouwenkracht nodig, om in deze nieuwe tijd, veranderingen te weeg te kunnen brengen die nodig zijn om tot gelijkwaardige relaties, gemeenschappen en samenwerkingsverbanden te komen.

Wat doet de Nusta-karpay?

De Nusta-karpay breekt ons ego af en voert ons naar het Christusbewustzijn (pure liefde). We verbinden ons diep met de oervrouw in onszelf en met de 7 Godinnen van de Andes. Door het denken en ons ego los te laten, leren we vanuit vertrouwen vanuit ons hart te leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt en verzorgt.

Waarom zou je dit willen?

De Nusta-karpay laat ons in contact komen met een manier van leven die voor meer vervulling zorgt. Door je dieper te verbinden met je vrouwelijke kracht zul je je sterker, zachter, liefdevoller en evenwichtiger voelen. Je bent meer in verbinding met jezelf en je omgeving en deelt jouw talenten met je omgeving en de wereld om je heen.

De Nusta-karpay leert ons een wijze les: dat we door overgave en verbinding de wereld kunnen veranderen. We ontdekken dat we het paradijs eigenlijk nooit kwijt zijn geraakt en de  Hemel op Aarde  zelf  mogen vormgeven en ervaren. Het leven is een groots geschenk en we worden, iedere dag weer, omringd door wondertjes en ontzettend veel hulp. Als je dit inwijdingspad serieus durft te bewandelen, zal je geholpen worden door de kosmische krachten in jouw leven en hoef je niet te vrezen voor tekorten. Een leven in eenheid, verbondenheid en overvloed wordt mogelijk.

Bij de Nusta-karpay ontvang je 7 inwijdingen. Tijdens deze 7 inwijdingen worden zaden van licht in je chakra’s ingebracht. Hierdoor word je verbonden met de Spirits van het water waardoor je je ego los kunt laten en je wordt verbonden met het vuur, waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart, je keel en je derde oog worden verder geopend, waardoor heling van het innerlijk kind kan plaatsvinden en liefdevolle communicatie mogelijk wordt. Je gaat werkelijk zien wie je bent en meer om jezelf geven. Je wordt meer met jezelf, Moeder Aarde, de Nusta’s, onze Kosmische Moeder en je spirituele helpers verbonden.

Wil jij graag de inwijdingen ontvangen?

Kom in je oer-kracht en ontvang 7 krachtige, liefdevolle inwijdingen. Deze prachtige en krachtige inwijdingen geef ik graag met alle liefde door aan de vrouwen die er klaar voor zijn en voelen dat het nu de juiste tijd voor hen is.

Data:

De Nusta Karpay inwijdingen worden geven in een weekend. Het volgende weekend is op 14 en 15 november 2020. Voor deze groep kun je je nog inschrijven. De zaterdag start om 10 uur en we eindigen zondag rond 17 uur. De inwijdingen worden gegeven in mijn yurt op de Groene Afslag in Laren. Je kunt zelf je lunch voor zaterdag en zondag meenemen of met diegene die dat willen, gaan lunchen in het restaurant.

De volgende Nusta Karpay is op 11 en 12 september 2021.

Investering:

333 euro voor het gehele weekend. Het weekend gaat door. Er zijn nog 2 plekken vrij voor de november 2020 groep.

Nusta Blossoming; een terugkommiddag van 13 tot 17 uur. De Nusta Blossoming is de verdieping en verdere integratie van de Nusta Karpay inwijdingen die jij hebt ontvangen. Tijdens de Blossoming word je nog eens extra door de helende energie gevoed en zal de energie je helpen de verbinding met de vrouwelijke en mannelijke aspecten in jezelf, nog verder te versterken en harmoniseren. Dit zal dan ook weer z’n uitwerking hebben op jouw omgeving, de aarde en de kosmos. Investering: 111 euro. Wil je nadat je de Nusta’s hebt ontvangen ook de blossoming? Laat me dit dan weten dan regelen we een afspraak voor deze verdiepings-inwijding.

Barbara: Nusta Karpay inwijdingsweekend – 2017
Wat een prachtige ervaring kreeg ik met de inwijdingen van de 7 Nusta’s (Godinnen) uit de Andes. Integer, liefdevol en “op maat” ontving ik deze inwijdingen van Anne in een groep met 7 andere vrouwen op een prachtige plek vlakbij Amsterdam. Anne weet precies de juiste snaar te raken, is goed afgestemd op het proces van alle vrouwen individueel en daarnaast op het groepsproces. Met humor, liefde, warmte, zachtheid, duidelijkheid en doortastendheid kreeg ik mijn persoonlijke lessen en geschenken in vertrouwen, overgave en het brengen van balans tussen de mannelijke en vrouwelijke kracht in mij. Ik heb weer stappen gezet in het nog meer mezelf zijn. Een groot cadeau in de allereerste plaats voor mezelf en tegelijk (hoe fijn!) voor de mensen en wereld om me heen, omdat deze inwijdingen in alles zo heerlijk doorwerken. Met dank aan de Nusta’s, Anne en de 7 sisters van dit weekend.