De inwijding met de Priesteressen van Isis

Wat gaan we tijdens deze inwijding doen?
Je maakt een meditatieve reis door  de Hal der Zuilen, waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de hal der Zuilen. Tijdens de inwijding word je ingewijd door Isis en de Hoge priesteres. Er speelt speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in je energie komt.

Wie zijn de priesteressen van isis?

De Priesteressen zijn een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is  IK BEN. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielniveau. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen, waar jij wordt ingewijd.

Wat is de hal der zuilen?

De Hal der Zuilen is een etherische plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereidt is haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Data groeps inwijding:

Vrijdag 27 november 2020  | Donderdag 2 december 2021
Tijd:   10.00 – 13.00 uur
Plaats:  St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering:   € 70

Meld je aan

Persoonlijke inwijding

is mogelijk op aanvraag.
Investering:€ 140,-

Meld je aan

Deze workshop is gemaakt door Karin Meengs-Vink van Kirima. Zij heeft mij ingewijd en ik mag nu de inwijding aan jou doorgeven.